Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α αράζει δηλαδή, βέβαια βοηθάει και η ανάλυση , εγώ 90αριζω θέλω σίγουρα κάποιο performance patch να μένω τουλάχιστον περισσότερο πάνω από τα 40κατι fps 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά σε 4Κ λογικό να είναι τόσο χαμηλά το usage.

Ε αφου σε 4k παιζω,αλλα και σε aida64 stress test στους 75 πανω κατω επαιζε με κατι τιναγματα στους 85 βαθμους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ε αφου σε 4k παιζω,αλλα και σε aida64 stress test στους 75 πανω κατω επαιζε με κατι τιναγματα στους 85 βαθμους..

τα stress test είναι άλλη φάση και όχι ιδιαίτερα ρεαλιστική κι εγώ ας πούμε βαράω 80αρες σε κάτι prime 95 thermal stress και intel burn μετά από κάποια ώρα αλλά στην πράξη με φουλ ζόρι δεν περνάω τους 60 άντε τα καλοκαίρια 65-66

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ναι αλλα ετσι θα τεσταρεις την ψυξη σου ομως εαν ειναι καλη,σε extreme καταστασεις..

Ειμαστε λιγο οφ τοπικ ομως..

Θεωρητικά έτσι τεστάρεις και το CPU κατά πόσο σταθερό είναι, αλλά το δικό μου τεστ , είναι η καθημερινή μου χρήση (gaming κλπ), όχι ένα τεστ που δεν θα ξανατρέξω 😛 

Σε 1440p , μπορεί σε σημεία να έχει και 60-65% χρήση o 8700K (στα 4.8 τον έχω, δεν ξεπερνάει τους 50-55 στο game, στα 1080p ελαφρώς παραπάνω). Αλλά σε σημεία. Συνήθως είναι στο 45-55!
Η 1070 καρφωμένη στο 99% :) Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή δυνατότητα για αγορά κάρτας (μεταξύ 1080ti και 2080 ήμουν για μία καλύτερη απόδοση σε παιχνίδια αυτού του είδους και ότι άλλο προκύψει).

Βρίσκομαι στις 44 ώρες gameplay με 55% completion .

Δίκιο είχαν πάνω τα παιδιά.

Spoiler

Μετά την Νάξο και την ολοκλήρωσή της, το lvl που απαιτείται είναι πάνω από 30, σαν να σου λέει "αγόρασε ή κάνε τους cultists ή ότι έχεις αφήσει πίσω). Μπορείς να πας αλλά δεν θα πάω, θα σαρώσω το χάρτη σε όσα σημεία άφησα. Κάποια side quests/tasks είναι αρκετά rewarding.

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
Δημοσ.

να ρωτήσω, πέρα από τους cultists εγώ που όπου πάω κάνω από μόνος μου πολλά side και λοιπές χαρωπές δραστηριότητες θα έχω θέμα;

και το λέω επειδή βλέπω ότι ανεβαίνει το level των main αποστολών με βάση το δικό μου, ή θα είναι στάνταρ το τότε 30αρι? (είμαι ακόμα 16.. ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, έχουν υιοθετήσει εδώ το προηγούμενο "feature" που προστέθηκε πολύ μετά στο Origins, αυτό που το level των περιοχών που πέρασες στο main game ακολουθεί το δικό σου. Αυτό υπήρχε σαν επιλογή on/off στο προηγούμενο, εδώ δεν βλέπω επιλογή απενεργοποίησης. Ο λόγος φαντάζομαι απλός. Δεν υπάρχει νόημα να είσαι 30 level και να πας σε περιοχή με level 5 ας πούμε. Δεν θα έχεις ΧΡ ουσιαστικά. Άρα το έκαναν για να γίνει το grinding, real :P 

Θέμα τι εννοείς; Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Των main αποστολών πόσο να ανέβει;

Spoiler

Όταν φτάσεις εκεί που είπα, θα είναι +3 από το δικό σου και έτσι θα παραμείνει. Πχ πήρα 1 lvl ακόμα και αυτό παρέμεινε στα ίδια.

Τα λοιπά main που μπορείς να κάνεις είναι πολύ παραπάνω και θα τα κάνεις αργότερα, λογικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελος το main story και αρκετα απο τα "main" side quests, level 48 ειμαι οποτε λιγο ακομα για 50 τρώω ολους τους cultists και τέλος απο έμενα, 71h μεχρι στιγμης αλλα και με αρκετο idle. Γενικα το απολαυσα αλλα ειχε και τα θεματακια του ειδικα στo gearing/upgrades και στο pacing.

7/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι τιμή φαρμακείο είναι αυτή, 50 ευρώ στα κλειδάδικα..

Ναι, δεν πέφτει. 48 το παίρνεις με 100 uplay coins από το ίδιο το uplay. Μέχρι να βγει το season pass (τα DLC εννοώ όλα) το βλέπω έτσι προσωπικά. Μετά ίσως πέσει λίγο. 

ΥΓ: Δεν ξέρω πάντως αν είναι available day 1 τα DLC του season pass. Νομίζω το 1 μόνο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...