iddqdiddqd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξενέρωσα τη ζωή μου λίγο με το level pacing. Αναφέρω περιφραστικά σε ποιά φάση, λεπτομέρειες στο spoiler. Μαζεύω πληροφορίες, το απαραίτητο gear και το κλειδί, με required level ξερωγώ 33-34. Εγώ 35. Ανοίγω με το κλειδί ότι είναι να ανοίξω, και να'σου το επόμενο μέρος του quest (βασικά το boss) Level 40. Πολύ άκυρο σαν timing και πολύ ξενέρα όταν έχεις φάει αρκετή ώρα να κάνεις τα requirements το παιχνίδι να σε φτύνει και να σου λέει "payoff σε 5 ωρίτσες μαν, νωρίς είναι ακόμα". Την άλλη στιγμή που το είχε κάνει, πριν το "συναντησέ με στο Γύθειο" τουλάχιστον σου είχε δώσει κάποιο story reason να πας αλλού να κάνεις άλλα πράγματα. Εδώ απλά ακυρότητα. Κακή περίπτωση: Spoiler Ο Μινώταυρος: κάμποσα προπαρασκευαστικά quest με πολλά τμήματα στο 35 και κάτω, και η μάχη στο 40 Καλή περίπτωση: Spoiler Η μετάβαση από τη Νάξο στο Γύθειο όπου σου λέει ξεκάθαρα να πας να κάνεις λίγο sidequesting και σου προτείνει και που. Και το side που σου προτείνει, τελικά είναι και main. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από iddqdiddqd Έλλειπε κείμενο 1
KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 ε αγορασε και εσυ ενα xp boost, δεν το βαλανε για το τιποτα οι ανθρωποι. 1
logistoulis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) χθες κατάφερα να παίξω μερικές ώρες γιατί όλη την εβδομάδα δεν μου είχε κάτι και ήταν ωραία συνεχίζει να μου αρέσει η ιστορία σε σχέση με τα πρόσφατα ac, πιστεύω πώς θα θυμάμαι κάτι παραπάνω αυτή τη φορά αφού το τελειώσω, ίσως οι διάφορες αποφάσεις έστω και ασήμαντες βοηθούν σε αυτό.. επίσης ένα άλλο που μου αρέσει σε σχέση με την αίγυπτο είναι ότι όταν πάω από περιοχή σε περιοχή νιώθω ότι αλλάζει το κλίμα, καταλαβαίνω πιο έντονα τη διαφορά σε σχέση με το origins όπου είχαμε ένα πιο μονότονο τοπίο με έρημο και ξανά έρημο και οι αισθητές διαφορές ήταν στις ελληνικές πόλεις. παρόλο που δεν έχω δει ακόμα τα περισσότερα μέρη, όσα έχω δει έως τώρα διαφέρουν μεταξύ τους σε ικανοποιητικό βαθμό ώστε να νιώθω ότι "ταξιδεύω" Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 1
ADHD Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ναι το level pacing δεν ειναι καλο, δεν ειναι κατι εξωφρενικό ομως ειδικα για τα main quests, επισης αν δεν παίζεις σε τιποτα hard και σε κανουν one shot μπορεις να παρεις 2-3 level quests μεγαλύτερα απο εσενα άνετα. Ειμαι 45 εγω, φαρμαρω equipment και λογικα θα παω για τερματισμό.
iddqdiddqd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, ADHD είπε Ναι το level pacing δεν ειναι καλο, δεν ειναι κατι εξωφρενικό ομως ειδικα για τα main quests, επισης αν δεν παίζεις σε τιποτα hard και σε κανουν one shot μπορεις να παρεις 2-3 level quests μεγαλύτερα απο εσενα άνετα. Ειμαι 45 εγω, φαρμαρω equipment και λογικα θα παω για τερματισμό. Το παράξενο είναι ότι σε φρενάρουν ενώ έχει υλικό. Να πεις δεν προλάβαν να βάλουν πράγματα, οκ. Ξερωγώ στο άλλο μεγάλο quest, τα μισά και βάλε bosses δίνουν reward με level στρογγυλό 50ρικο, οπότε φαντάζομαι είναι level 50 στρογγυλό. Στο καπάκι με αυτό, το τελευταίο σετ ματζαφλαράκια που μαζεύεις από δαυτους θέλει νομίζω 22 τεμάχια, το οποίο στην πράξη σημαίνει ότι πρέπει να τους φας όλους. Αλλά δεν μπορείς να τους φας πριν το 50 (ή το 40μπόλικο) οπότε αφήνεις στο πλάι και το quest για τα τεμάχια. Αν αντί 22 ήθελε ξερωγώ 10 για ένα βήμα και 12 για το επόμενο, θα το κυνήγαγες πιο ενεργά. Αντ'αυτού ουσιαστικά σου λένε "παράτα το για τώρα, είναι για μετά".
ADHD Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Αναφερεσαι στους cultists οι οποιοι μπορουν να θεωρηθουν "post game content" μαζι με καποια αλλα πραγματα, ναι πρεπει να πας 50 για τα περισσότερα boss rewards αλλα αν κανεις cultists/τα "σημαντικα" side quests κτλπ θα πας σχετικά άνετα. Ναι το game σε φρενάρει αρκετες στιγμες στο story αλλα σκεψου οτι ειναι ενα κομματι του παιχνιδιου εχεις αρκετα αλλα πραγματα να κανεις, εγω το εκανα σχετικα rush για να προλαβω και RDR2 αλλιως θα πηγαινα πολυ πιο χαλαρα με side-quests κτλπ. Minor spoiler για equipment περισσότερο. Τα 22 cultist kills που λες ειναι για fully upgraded spear of leonidas που απο οτι ειδα δεν σου δινει και τιποτα φοβερο, στο level 5 παιρνεις τα lv 3 abilities και απο κει και περα δεν βλεπω καποιο σημαντικο benefit. Επισης κατι αλλο που παρατήρησα (αλλα μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω πως δουλευει ακριβως) ειναι οτι αν φας ενα cultist branch, πχ silver vein στο οποιο πχ ειχες ηδη ενα κομματι level 16 θα παρεις το τελευταιο piece το οποιο μπορει να ειναι level 49 και να μην μπορεις να το φορεσεις ακομα αλλα ολα τα αλλα που εχεις ηδη θα πανε αυτοματα στο level σου. Οποτε στα set που σε ενδιαφερουν καντα στο lv 50, εγω εκανα χαζομαρα πηγα 40s να καθαρισω 2 branch και τωρα τα upgrades κοστίζουν παρα πολυ.
optimus prime Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Εγω εχω ηδη 50 ωρες και εχω παει σε 2-3 νησια και 4 νομους.. Ανοιξα τωρα τον χαρτη να δω τι εχω κανει και πελαγωσα.. 1
logistoulis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Εγώ σήμερα δεν συνέχισα καθόλου την ιστορία, έμπαινα σε φρούρια και σκότωνα leaders Με βλέπω να παίζω το red dead που το βιαζομουν και καλά σε summer sale, εδώ θα γίνει του Witcher
logistoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ερχεται patch σμρ η αυριο μαλλον.. μακάρι να δούμε βελτίωση σε αυτό που είχε ποσταριστεί τις προάλλες από το dsog, ότι επιβαρύνει τις επιδόσεις σου αν το έχεις σε ssd μπας και πάρει λίγη ανάσα το σύστημά μου εδιτ αυτό ήταν το άρθρο https://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-odyssey-origins-high-cpu-usage-isnt-caused-by-denuvo-but-by-insane-driver-overhead/ Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
optimus prime Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Λενε οτι θα φτιαξει,θα δουμε.. https://steamcommunity.com/app/812140/discussions/0/1732090362058908931/
logistoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πάντως δεν θυμάμαι σε άλλο παιχνίδι να έχω δει τη cpu μου να είναι συνέχεια στα σχεδόν 60αρια , όχι ότι παθαίνει κάτι αλλά για real life φόρτο τα δίνει όλα το αρχαιολογικό μου κειμήλιο η megahalems δείχνει ακόμα τα δόντια της τώρα που της έβαλα και φρέσκια παστούλα Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 1
optimus prime Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Τπτ δεν θα σου παθει μην ανησυχεις,μια χαρα θερμοκρασιες ειναι.. Και ο δικος μου ο επεξεργαστης τοσο φτανει στο Odyssey..
logistoulis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) με τι συχνότητα τον έχεις και πόσο usage βλέπεις; έχω περιέργεια πώς συμπεριφέρεται ένας i7 γενικά και με περισσότερους από 4 πυρήνες συγκεκριμένα (εγώ έχω i5 στα 4.4 και τα δίνει όλα.. ) Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα