Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SPOILER ALERT-ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ GAME

Spoiler

Eχω ολοκληρωσει τα αρενα match και εχω σκοτωσει τον Skoura πολυ πριν εμφανιστει σε καποιο main ή side quest, οπως επισης εχω εξοντωσει καποιους general της cult list προτου εμφανιστουν στα quest, υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο bug στα main ή side quest εξαιτιας αυτου και να μη μπορω να κανω προοδο το game?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.η εμπειρια η δικη μου σε lg tv/1080ti/32 ram/6700k ολα στα ουλτρα 4κ hdr κρασαρε παταγωδως.Τι εκανα και μου εφτιαξε παντελως αλλα 50fps σταθερα.

στα πρωτα settings=

resolution modifire= 90

hrz=50 γιατι εχω 60αρα (μονο για 4κ αναλλυση ομως το τονιζω)

frame= off

δευτερη settings

AA= LOW

shadow= medium

fog= medium

ολλα τα υπολοιπα μεχρι very high.

ελπιζω να βοηθησα.

;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, KilliK είπε

ειχα την εντυπωση οτι το πεταγμα των νεογεννητων στον Καιαδα εχει απορριφθει ως καθαρα μυθος απο την αρχαιολογια εδω και χρονια..

αν θυμάμαι καλά απλά τα άφηναν να πεθάνουν, δεν τα πετούσαν από κάποιο γκρεμό 

edit για δες κι αυτό

http://www.mixanitouxronou.gr/o-mithos-tou-keada-spartiates-den-petagan-sti-charadra-ta-asthenika-pedia-alla-prodotesegklimaties-ke-echmalotous/

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επειδή βλέπω να το συμβαίνει με μεγαλύτερη συχνότητα, υπενθυμίζω ότι αν σκοπεύετε να κάνετε screen-shot dump σε ένα νήμα, τουτέστιν να βάλετε περισσότερες από μία μεγάλες εικόνες στο μήνυμά σας, οφείλετε να χρησιμοποιήσετε ένα spoiler ανά εικόνα, όπως υπαγορεύουν οι κανόνες του forum.

Την επόμενη φορά δεν θα κάνω edit τα μηνύματα για να τα συμμορφώσω. Θα φύγουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/10/2018 στις 3:21 ΠΜ, Georgegd33 είπε

καλησπερα παιδια.η εμπειρια η δικη μου σε lg tv/1080ti/32 ram/6700k ολα στα ουλτρα 4κ hdr κρασαρε παταγωδως.Τι εκανα και μου εφτιαξε παντελως αλλα 50fps σταθερα.

στα πρωτα settings=

resolution modifire= 90

hrz=50 γιατι εχω 60αρα (μονο για 4κ αναλλυση ομως το τονιζω)

frame= off

δευτερη settings

AA= LOW

shadow= medium

fog= medium

ολλα τα υπολοιπα μεχρι very high.

ελπιζω να βοηθησα.

;

πωπω καλά που πήρα gsync monitor

Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Χωρις antialising ειναι αποκρουστικα ασχημο το game, βγαζουν ματια τα jaggies, παντα high.

Σε χαμηλες αναλυσεις ναι χρειαζεται high..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Χωρις antialising ειναι αποκρουστικα ασχημο το game, βγαζουν ματια τα jaggies, παντα high.

Σε 4Κ όπως γνωρίζουν πολλοί,λόγο υψηλής ανάλυσης τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα,σχεδόν καταργούν την ανάγκη για το AA,που δεν γίνεται τόσο αισθητό εκεί,η το λιγότερο,μπορείς να την σκαπουλάρεις με χαμηλές ρυθμίσεις αυτού📐

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

Σε 4Κ όπως γνωρίζουν πολλοί,λόγο υψηλής ανάλυσης τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα,σχεδόν καταργούν την ανάγκη για το AA,που δεν γίνεται τόσο αισθητό εκεί,η το λιγότερο,μπορείς να την σκαπουλάρεις με χαμηλές ρυθμίσεις αυτού📐

Συμφωνώ οτι σε 4k παιζει να μην ειναι τοσο χαλια αν και παλι τα jaggies δεν εξαφανίζονται εντελως αλλα σε 1080p βγαζει ματι.🤩

Προσπαθησα να παιξω σε καποια φαση χωρις aa για καλυτερο performance αλλα δεν..

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...