Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Από side quest θα κάνετε ΜΟΝΟ τα κίτρινα θαυμαστικά. Τα υπόλοιπα είναι random generated. 

Στην αρχή έκανα τα πάντα και ειμαι πλέον 50 level ενω ειμαι στο μισό στόρι ακόμα ,βεβαια κανουν scale τς παντα αρα δεν υπαρχει θεμα 

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πάντως τα random generated (thank you misthios 😛 ) δίνουν καλά ΧΡ κάποιες φορές :) 

Όσο για την παραπάνω εικόνα. Εγώ μίλησα για χακάρισμα, δεν το ξέρατε; 😛 Χαχαχαχαχα! 
(Έχει πάρει το παιχνίδι - όπως ανέφερε - 2€. Αν το πήρε τόσο είναι κάποιο illegal uplay account που βρίσκεις στο διαδίκτυο. Σιγά μην τον νοιάζει το ban αν το φάει).

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Το κάθε παιχνίδι θέλει το χρόνο του αν πάτε να το ξεπεταξετε χάνετε το νόημα. 

Spoiler

Μετα απο 9 ωρες στην Κεφαλονια και στην θαλασσα καταφερα να φτασω στα Μεγαρα..

Δημοσ.

Meanwhile να πω και κάτι άσχετο, αλλά με OC στην κάρτα μου (+130 , +600) , ανεβαίνει 5-6fps πάνω και δεν κρασάρει. Weird, με τα ίδια ακριβώς στο Origins , κράσαρε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε

Meanwhile να πω και κάτι άσχετο, αλλά με OC στην κάρτα μου (+130 , +600) , ανεβαίνει 5-6fps πάνω και δεν κρασάρει. Weird, με τα ίδια ακριβώς στο Origins , κράσαρε. 

Εισαι RTX OFF εσυ για αυτο δεν σου κρασαρει..😉

Δημοσ.
7 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εισαι RTX OFF εσυ για αυτο δεν σου κρασαρει..😉

Το Origins κράσαρε όμως. RTX Off κι αυτό 😛 

Ποιος ξέρει τι συμβαίνει. Άβυσσος η ψυχή τους :lol:

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Το Origins κράσαρε όμως. RTX Off κι αυτό 😛 

Ποιος ξέρει τι συμβαίνει. Άβυσσος η ψυχή τους :lol:

hqdefault.jpg

Kαλο το rtx το θυμαμαι το ειχε ενας μπαρμπας μου..

On topic. Οχι δεν βλεπεις εφιαλτες το ειχα πει νομιζω και μερικες σελιδες πισω σηκωνει το μεγαλυτερο o/c profile στην gpu.. Και σε αυτο μπορει να ευθυνονται πολλα αλλα κυριως να εχουν tweakarei settings που ηταν prone για crash σε υψηλους χρονισμους.

• Like 1
Δημοσ.

ειχα την εντυπωση οτι το πεταγμα των νεογεννητων στον Καιαδα εχει απορριφθει ως καθαρα μυθος απο την αρχαιολογια εδω και χρονια..

Αναφορά σε κείμενο

Υπαρχει κανα patch για ελληνικους υποτιτλους? Ωραια θα ηταν

κατσε ουτε καν ελληνικους υποτιτλους εχει;;!! α ρε Sterling..
Δημοσ.

Καλησπερα... Το δοκιμαζω και εγω το παιχνιδι, αλλα ενω μου τρεχει καλα εκει που προχωραω στην αρχη μετα απο 5 λεπτα μου πεταει μπλε οθονη ... Εχει συμβει και σε αλλον αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγεια ειναι το βραδυ, τι εχουνε κανει οι τυπαδες με τον ουρανο και φαινεται τοσο ομορφο.

3pUHNbm.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...