tommybertsen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, noFEARgr είπε Από side quest θα κάνετε ΜΟΝΟ τα κίτρινα θαυμαστικά. Τα υπόλοιπα είναι random generated. Στην αρχή έκανα τα πάντα και ειμαι πλέον 50 level ενω ειμαι στο μισό στόρι ακόμα ,βεβαια κανουν scale τς παντα αρα δεν υπαρχει θεμα Έχεις απόλυτο δίκιο. Πάντως τα random generated (thank you misthios 😛 ) δίνουν καλά ΧΡ κάποιες φορές Όσο για την παραπάνω εικόνα. Εγώ μίλησα για χακάρισμα, δεν το ξέρατε; 😛 Χαχαχαχαχα! (Έχει πάρει το παιχνίδι - όπως ανέφερε - 2€. Αν το πήρε τόσο είναι κάποιο illegal uplay account που βρίσκεις στο διαδίκτυο. Σιγά μην τον νοιάζει το ban αν το φάει). Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από tommybertsen
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Arkin είπε Το κάθε παιχνίδι θέλει το χρόνο του αν πάτε να το ξεπεταξετε χάνετε το νόημα. Spoiler Μετα απο 9 ωρες στην Κεφαλονια και στην θαλασσα καταφερα να φτασω στα Μεγαρα..
panos_0079 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 μετα το Patch εχει πεσει η αποδοση μου φαινεται ...υπαρχει τροπος να γυρισουμε στην προηγουμενη εκδοση??
tommybertsen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Meanwhile να πω και κάτι άσχετο, αλλά με OC στην κάρτα μου (+130 , +600) , ανεβαίνει 5-6fps πάνω και δεν κρασάρει. Weird, με τα ίδια ακριβώς στο Origins , κράσαρε.
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Meanwhile να πω και κάτι άσχετο, αλλά με OC στην κάρτα μου (+130 , +600) , ανεβαίνει 5-6fps πάνω και δεν κρασάρει. Weird, με τα ίδια ακριβώς στο Origins , κράσαρε. Εισαι RTX OFF εσυ για αυτο δεν σου κρασαρει..😉
tommybertsen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, optimus prime είπε Εισαι RTX OFF εσυ για αυτο δεν σου κρασαρει..😉 Το Origins κράσαρε όμως. RTX Off κι αυτό 😛 Ποιος ξέρει τι συμβαίνει. Άβυσσος η ψυχή τους
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Epic οι armor ❤️ Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Το Origins κράσαρε όμως. RTX Off κι αυτό 😛 Ποιος ξέρει τι συμβαίνει. Άβυσσος η ψυχή τους Kαλο το rtx το θυμαμαι το ειχε ενας μπαρμπας μου.. On topic. Οχι δεν βλεπεις εφιαλτες το ειχα πει νομιζω και μερικες σελιδες πισω σηκωνει το μεγαλυτερο o/c profile στην gpu.. Και σε αυτο μπορει να ευθυνονται πολλα αλλα κυριως να εχουν tweakarei settings που ηταν prone για crash σε υψηλους χρονισμους. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Υπαρχει κανα patch για ελληνικους υποτιτλους? Ωραια θα ηταν 3
KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 ειχα την εντυπωση οτι το πεταγμα των νεογεννητων στον Καιαδα εχει απορριφθει ως καθαρα μυθος απο την αρχαιολογια εδω και χρονια.. Αναφορά σε κείμενο Υπαρχει κανα patch για ελληνικους υποτιτλους? Ωραια θα ηταν κατσε ουτε καν ελληνικους υποτιτλους εχει;;!! α ρε Sterling..
tz3s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα... Το δοκιμαζω και εγω το παιχνιδι, αλλα ενω μου τρεχει καλα εκει που προχωραω στην αρχη μετα απο 5 λεπτα μου πεταει μπλε οθονη ... Εχει συμβει και σε αλλον αυτο?
firepc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Αμα ειχε ελληνικους υποτιτλους θα το ειχε χτυπησει ολο το insomnia Day One (λεμε τωρα..)
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαγεια ειναι το βραδυ, τι εχουνε κανει οι τυπαδες με τον ουρανο και φαινεται τοσο ομορφο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα