pabou13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BabisTs είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δώστε κανένα timespy (όποτε μπορείται δηλαδή) παίδες με τα οπλοπολυβόλα / κτήνη που κατέχεται...... Ορίστε και απο μένα! Spoiler https://www.3dmark.com/spy/4738083 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από pabou13 1
SPANK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Το παιχνίδι είναι απίστευτα μεγάλο και μάλλον θα μου πάρει αρκετό καιρό να το ολοκληρώσω ( είναι βέβαια και με τις ρυθμούς πας ) όσο αφορά πάντα το story , λίγο τα συνεχόμενα και τα πολλά side quests που σου εμφανίζονται να κάνεις ειναι λίγο επαναλαμβανόμενα και η αλήθεια είναι πως ορισμένα τα κάνω skip πλέον , προτιμώ δηλαδή να ασχοληθώ με την εξερεύνηση. Μία ερώτηση ρε παιδιά αυτους τους mercenaries στις διάφορες περιοχές εμφανίζονται συνέχεια οι ίδιοι ? , γιατί έχει τύχει να σκοτώσω από ένα tier και τους 4 5 πόσους έχει και έχω την εντύπωση ότι μετά σκάνε μύτη πάλι
tommybertsen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα. Δεν νομίζω πως σκάνε μύτη οι ίδιοι bounty hunters(εκτός και αν είναι bug). Αφού όταν τους σκοτώσεις, λέει στο mercenary menu "defaeated". Όντως επαναλαμβάνει κάποια ίδια πράγματα αλλά στα quest που είναι με την κλεψύδρα από πάνω (τα time quest δηλαδή που αν δεν το κάνεις εντός χρονικού ορίου, εξαφανίζεται). Αυτά δίνουν ορισμένες φορές πάνω από 1500 XP, οπότε οκ, κάνεις καλή δουλειά σε λίγο χρόνο. Έχει και κάποια άλλα που είναι σκορπισμένα και ξετυλίγουν πολλά quest (τα περισσότερα για μεγάλα level).
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχοντας παιξει κανα 2ωρο μπορω να πω οτι ο ουρανος και η θαλασσα ειναι τοσο μαεστρικα φτιαγμενοι που καμια φορα το βραδι μου δινει την αισθηση οτι ειμαι σε φυσικο μερος.. Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση γιατι διαβαζοντας κατι σχολια αλλου νμζ οτι ειχε πεσει ψαλιδι,ειναι το draw distance. Υπαρχει αρκετο βαθος και ευκρινεια στον οριζοντα και παιζει σημαντικο ρολο στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου.. Spoiler Πηγα στο καμμενο χωριο στην Κεφαλλονια και η ατμοσφαιρα στον αερα εκει ειναι κατι που δεν εχω ξαναδει σε παιχνιδι εως τωρα,παρολο που εχω το fog στο medium.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SPANK είπε λίγο τα συνεχόμενα και τα πολλά side quests που σου εμφανίζονται να κάνεις ειναι λίγο επαναλαμβανόμενα και η αλήθεια είναι πως ορισμένα τα κάνω skip πλέον , προτιμώ δηλαδή να ασχοληθώ με την εξερεύνηση. Καλημερα, παει καιρος που εχω σταματήσει να ασχολούμαι με side quest στα παιχνιδια, τα θεωρω χασιμο χρονου απλα για να επεκτείνουμε το game να χουμε να ασχολουμαστε, προσωπικα προτιμω να πιασω το επομενο game αντι να ασχολουμαι 500 ωρες(αρκετές για να το σιχαθω οσο καλο και αν ειναι) με το ιδιο εξαιτίας των side quest. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Εξαρτάται πόσο προσεγμένα είναι τα side quests. Π.χ. στο Witcher 3 δεν μπορείς να τα αμελήσεις. 2 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Εδώ έχει αρκετά που είναι "So you want me to kill X?" "Yes", *λίγη ώρα αργότερα*, "So you killed them?" "I killed them. Every last one."(κάπως έτσι, θα το ακούσετε πολλές φορές. :P) To κακό είναι ότι αρκετά, έχουν καλό ξεκίνημα και με επιλογή διαλόγου για λίγο πιο πολύ..."καρύκευμα", αλλά όταν το δώσεις στον τελικό NPC, "α, ευχαριστώ μίσθιε" λες και τους έφερες τον καφέ...
noFEARgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από side quest θα κάνετε ΜΟΝΟ τα κίτρινα θαυμαστικά. Τα υπόλοιπα είναι random generated. Στην αρχή έκανα τα πάντα και ειμαι πλέον 50 level ενω ειμαι στο μισό στόρι ακόμα ,βεβαια κανουν scale τς παντα αρα δεν υπαρχει θεμα Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από noFEARgr 1
logistoulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Από side quest θα κάνετε ΜΟΝΟ τα κίτρινα θαυμαστικά. Τα υπόλοιπα είναι random generated. Καπως έτσι το σκέφτομαι κι εγώ γιατί αλλιώς δεν κάνουμε δουλειά θα φτάσει καλοκαίρι και ακόμα Odyssey θα παίζουμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Πάντως 2 quests που πήγα να κάνω το καλό, με "έφτυσε" (σεναριακά) στα μούτρα το game. Φάε ελληνική τραγωδία.
SPANK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Από side quest θα κάνετε ΜΟΝΟ τα κίτρινα θαυμαστικά. Τα υπόλοιπα είναι random generated. Στην αρχή έκανα τα πάντα και ειμαι πλέον 50 level ενω ειμαι στο μισό στόρι ακόμα ,βεβαια κανουν scale τς παντα αρα δεν υπαρχει θεμα Κάπως έτσι κάνω με όλα τα παιχνίδια στην αρχή κάνω τα πάντα side quests κτλ και μετά με κουράζει όποτε τρέχω την ιστορία για να δω και το τέλος γιατί αν πάω με τους ρυθμούς που τα κάνω τώρα παίζει να μου πάρει και 2 μήνες να τελειώσω το παιχνίδι
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν ξερω για εσας ποτε μου δε μπορεσα να ασχοληθω με game πανω απο 10 αντε το πολυ 15 ωρες, παντα βαριόμουν, θα μου πεις μπορει να μην εχω και τον ιδιο χρονο οπως παλια λογω ηλικιας αλλα και ορεξη οπως παλια στο να "καιγομαι" Μετα απο το 10ωρο ερχεται ο κορεσμός σε εμενα τουλαχιστον και το παραταω ειτε εχω δωσει 5 ευρω ειτε 150 ευρω. Για μενα και στο 10ωρο τα λεφτα του θα τα βγαλει οσα και αν ειναι, ξερω πως καποιοι θελουν να παίζουν 10.000 ωρες το ιδιο game και να θελουν και αλλο μεχρι να το "ξεκοκαλησουν", θεμα γουστου ειναι ολα και το κατα ποσο θελεις και εχεις ορεξη να ασχοληθείς. Ακομα και στο witcher 3 δεν έκανα ουτε 1 side οχι οτι δεν ηταν καλα, απλως δεν ηθελα να αναλωσω τοσο πολυ χρονο για ενα game απλως μου ειναι αφόρητο. Εγω παντως δεν εχω καμια ορεξη να κανω τη καθε μακακιουλα στο χαρτη και επειδη φαίνεται ωραιο παιχνιδάκι και δε θελω να φτασω σε σημειο να το σιχαθω γι αυτο το λόγο θα χαρω την απολαυστικη εξερευνηση στον Ελληνικο χάρτη και θα πιασω καθαρα μονο τα main quests που ελπιζω να ειναι καλα και ευχομαι να μη με "σπρωξει" στα side και σε βαρετο farming λογω levelling κτλπ αλλα αυτο θα μπορουσαν να μας το πουν οσοι το εχουν προχωρησει αρκετα και γνωρίζουν τι παιζει. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc
noFEARgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Προσωπικά δεν ξερω για εσας ποτε μου δε μπορεσα να ασχοληθω με game πανω απο 10 αντε το πολυ 15 ωρες, παντα βαριόμουν, θα μου πεις μπορει να μην εχω και τον ιδιο χρονο οπως παλια λογω ηλικιας αλλα και ορεξη οπως παλια στο να "καιγομαι" Μετα απο το 10ωρο ερχεται ο κορεσμός σε εμενα τουλαχιστον και το παραταω ειτε εχω δωσει 5 ευρω ειτε 150 ευρω. Για μενα και στο 10ωρο τα λεφτα του θα τα βγαλει οσα και αν ειναι, ξερω πως καποιοι θελουν να παίζουν 10.000 ωρες το ιδιο game και να θελουν και αλλο μεχρι να το "ξεκοκαλησουν", θεμα γουστου ειναι ολα και το κατα ποσο θελεις και εχεις ορεξη να ασχοληθείς. Ακομα και στο witcher 3 δεν έκανα ουτε 1 side οχι οτι δεν ηταν καλα, απλως δεν ηθελα να αναλωσω τοσο πολυ χρονο για ενα game απλως μου ειναι αφόρητο. Εγω παντως δεν εχω καμια ορεξη να κανω τη καθε μακακιουλα στο χαρτη και επειδη φαίνεται ωραιο παιχνιδάκι και δε θελω να φτασω σε σημειο να το σιχαθω γι αυτο το λόγο θα χαρω την απολαυστικη εξερευνηση στον Ελληνικο χάρτη και θα πιασω καθαρα μονο τα main quests που ελπιζω να ειναι καλα και ευχομαι να μη με "σπρωξει" στα side και σε βαρετο farming λογω levelling κτλπ αλλα αυτο θα μπορουσαν να μας το πουν οσοι το εχουν προχωρησει αρκετα και γνωρίζουν τι παιζει. λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα χωρις να κανεις κανενα side quest δεν θα μπορεις να φτασεις το απαραιτητο level για να πας στο επομενο Main quest. Ετσι οπως το κοβω χρειαζεσαι περιπου τα μισα side ( παντα μιλαω για τα hand crafting με το κιτρινο θαυμαστικο , οχι τα random generated ) Καποια ειναι πολυ ενδιαφεροντα , αλλα οχι και τοσο δες ποια σου αρεσουν και κανε αυτα αλλα σιγουρα θα χρειαστει να κανεις καποια.
giorgosmcmc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα χωρις να κανεις κανενα side quest δεν θα μπορεις να φτασεις το απαραιτητο level για να πας στο επομενο Main quest. Ετσι οπως το κοβω χρειαζεσαι περιπου τα μισα side ( παντα μιλαω για τα hand crafting με το κιτρινο θαυμαστικο , οχι τα random generated ) Καποια ειναι πολυ ενδιαφεροντα , αλλα οχι και τοσο δες ποια σου αρεσουν και κανε αυτα αλλα σιγουρα θα χρειαστει να κανεις καποια. Θα μπορουσαν παντως να το κανουν οπως το horizon zero dawn που δεν έπαιζε και τοσο μεγαλο ρολο αν εκανες τα side ή οχι αν δε κανω λαθος. Αν υποθεσουμε πως θελουμε να κανουμε αρχικα μονο side quest ωστε να μαζέψουμε ικανο xp για να συνεχισουμε επειτα μονο με τα main, ποσο level προτείνετε να εχουμε για να πουμε πως ειναι ικανο για να πρωτο-ξεκινησουμε τα main quest μεχρι το τελως.
Arkin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Το παιχνίδι τρέχει πολυ καλύτερα από το Black flag του 2013 το οποίο είναι unplayable με κάρτες ακόμα και 1080ti σε full HD με το stuttering. Μην μιλάτε καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα