tommybertsen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Your point? Spoiler Athens by Night 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Μολις το ξεκινησα και ηδη εχω χαζεψει με την ομορφη Ελλαδα και τα γραφικα.. Αυτα μεχρι στιγμης...παω να συνεχισω!!! Μεγειες, καλως ηρθες και τυπικα στο club! Το τεσταρες το καρτονι; τι λεει απο fps; το δοκιμασες με τα settings του video κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Your point? Απόκρυψη περιεχομένων Athens by Night 😛 My point is microtransactions not needed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το point σου είναι ότι έχεις ένα illegal uplay account με το game και απλά χακάρεις με κάποιο τρόπο το game. Γιατί με 2€ μόνο έτσι μπορείς να το πάρεις. GG WP Μπράβο σου. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Το point σου είναι ότι έχεις ένα illegal uplay account με το game και απλά χακάρεις με κάποιο τρόπο το game. Γιατί με 2€ μόνο έτσι μπορείς να το πάρεις. GG WP Μπράβο σου. Οι συζητησεις περι παρανομων λογισμικων απαγορευονται στο φορουμ. Ουτος ή αλλως you say that buddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 ΧΑΧΑΧΑ! Καλό. Εγώ πόσταρα χακαρισμένα stats στα ability points? 🤣 Μην παίζεις με την νοημοσύνη όλων... Συνέχισε το παιχνίδι σου και άσε τα ποσταρίσματα τέτοιου τύπου. Δεν βοηθούν πουθενά και κανέναν. Τα microtransactions χρειάζονται σε όποιον βαριέται να παίζει το παιχνίδι για τον λόγο που το πήρε. Για να το παίξει δηλαδή. Όλα τα άλλα, να'χαμε να λέγαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Εγώ πόσταρα χακαρισμένα stats στα ability points? 🤣 I repeat, you say that 😎 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 @logistoulis Θέλω τον shreder 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, google pixel είπε ετσι να στρωσει και η 2080 ti Tην βαπτιζω τωρα ναι..😉 1 ώρα πριν, firepc είπε κανει τπτ το καρτακι? 😁 Φιλε εχω βαλει HDR,vsync on γιατι στην Oled δεν γινεται χωρις,εχω ριξει μονο συννεφα,ΑΑ και ομιχλες σε high και ακομα στην Κεφαλονια που ειμαι δεν εχει πεσει κατω απο 60. Δεν μπορω να τις τσιμπησω τα ρολογια μονο γιατι μου κρασαρει συνεχεια,δεν τα παει καλα το AC με υπερχρονισμο.. Την κραταω μαμα δυστυχως.. 36 λεπτά πριν, pabou13 είπε Μεγειες, καλως ηρθες και τυπικα στο club! Το τεσταρες το καρτονι; τι λεει απο fps; το δοκιμασες με τα settings του video κλπ; Thanks αδερφε..με τα settings του βιντεο πιανει 75-80fps average μου φαινεται,δεν θυμαμαι καλα γιατι τα αλλαξα μετα.. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, optimus prime είπε Tην βαπτιζω τωρα ναι..😉 Φιλε εχω βαλει HDR,vsync on γιατι στην Oled δεν γινεται χωρις,εχω ριξει μονο συννεφα,ΑΑ και ομιχλες σε high και ακομα στην Κεφαλονια που ειμαι δεν εχει πεσει κατω απο 60. Δεν μπορω να τις τσιμπησω τα ρολογια μονο γιατι μου κρασαρει συνεχεια,δεν τα παει καλα το AC με υπερχρονισμο.. Την κραταω μαμα δυστυχως.. Thanks αδερφε..με τα settings του βιντεο πιανει 75-80fps average μου φαινεται,δεν θυμαμαι καλα γιατι τα αλλαξα μετα.. Ωραιος, τσεκαρες Low και High ΑΑ να δεις τις διαφορες στα FPS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, pabou13 είπε Ωραιος, τσεκαρες Low και High ΑΑ να δεις τις διαφορες στα FPS; Ναι αμε,ειναι οπως ειχες γραψει γυρω στα 10fps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, pabou13 είπε Ωραιος, τσεκαρες Low και High ΑΑ να δεις τις διαφορες στα FPS; 15 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ναι αμε,ειναι οπως ειχες γραψει γυρω στα 10fps.. Spoiler Δώστε κανένα timespy (όποτε μπορείται δηλαδή) παίδες με τα οπλοπολυβόλα / κτήνη που κατέχεται...... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τι πολιτισμο ειχαμε ρε φιλε...τωρα μονο η Ακροπολη μας εχει μεινει Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από panos_0079 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, BabisTs είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δώστε κανένα timespy (όποτε μπορείται δηλαδή) παίδες με τα οπλοπολυβόλα / κτήνη που κατέχεται...... Μπαμπη παρε ενα προχειρο και τα υπολοιπα απο αυριο.. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Όσο παίζω το παιχνίδι, τόσο θέλω να βγω στην εξοχή ή να πάω στην θάλασσα τα ξημερώματα. Μετά σκέφτομαι, "ε, κι από εδώ, καλά είναι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα