pabou13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, optimus prime είπε 10 fps ειναι πολλα εαν ειναι οντως τοσα.. Βαλε ξανα το βιντεο στο 6.50 περιπου και παρακολουθησε τι λεει. Εσυ ειδες καμια διαφορα με τα δικα σου ματια μεταξυ low και high? Στο ιδιο ακριβως σημειο με low και high AA εχω 75 και 85 μπροστα κοιτωντας σ'ενα δρομο με πλουσια βλαστηση, λιγο πιο δεξια σ'ενα κτηριο 67 και 77 και ακριβως απο πισω μου 80 και 90. Αν υπαρχουν διαφορες ειναι μικρες ή δεν τις πιανει το ματι μου! Το ειδα το βιντεακι και ανεφερε κατι για 16% performance περιπου παραπανω για το low σε σχεση με high. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραια εαν δεν μπορεις να τις διακρινεις τοτε low και κερδιζουμε τα 10 fps.. θα χρειαστουν στις πολεις αυτα τα παραπανισια..😉 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οποιος θελει Epsilon Blade εδω ειναι ο κωδικος επιλεγει την πλατφορμα του και τον βαζει.. Epsilon Blade: Modeled after the epsilon, a letter of the Greek alphabet, this sword has curved lines and is elegant in its design. Spoiler ACOD-KASS-FR31-7406 https://redeem.ubisoft.com/assassins-creed-odyssey/en-GB Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odi83 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Όσον αφορά το anti aliasing. Στο high έχουμε το κλασσικό ΤΑΑ με φυσική απείραχτη ανάλυση. Και λέω φυσική απείραχτη ανάλυση γιατί στο medium και στο low γίνεται μείωση της φυσικής ανάλυσης ( π.χ. 4Κ) κατά 10 και 20% περίπου αντίστοιχα, κατόπιν γίνεται reconstruction ( πείτε το checkerboard αλά ps4, η' temporal reprojection αλά watch dogs 2) και στο τελικό στάδιο upscaling σε 4Κ. Το αποτέλεσμα να σημειώσω δεν έχει καμία σχέση με το να κατεβάσουμε την ανάλυση και να γίνει ένα απλό upscaling. Η θολούρα που δημιουργείται από αυτή την λύση απλά δεν υπάρχει με reconstrunction. Η διαφορά του medium και του low από το high setting ειδικά σε κινηση είναι μηδενική. Σε σταθερη εικόνα πάλι είναι πολύ δυσκολο να την εντοπίσεις, το δε κέρδος σε απόδοση σημαντικο. Το adaptive anti aliasing από την άλλη είναι ακριβώς αυτό που λέει... Παιζει ανάμεσα στις τρεις επιλογές ανάλογα το φόρτο και πάντα ανάλογα την επιλογή των 30, 45 και 60 frames, προσπαθεί ρίχνοντας την ανάλυση μέχρι 20 % να κρατήσει την ορισμένη από τον χρήστη επιθυμητή απόδοση. Τέλος εάν κάποιος ρίξει το resolution scaling π.χ. στο 1800p και ενεργοποίησει το low setting, τότε να υπολογίζει 1800p μείον 20% μετά reconstrunction σε 1800p και μετά upscaling σε 4k, πάντα βέβαια σε ένα 4Κ monitor. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Με απλα λογια το game ειναι πολυ βαρυ ειτε λογω denuvo(γελαμε εδω😂) ειτε λογω οτι εχει κακο optimization, ειτε δε ξερω τι αλλο και οσα patch και να παρει θαυματα δε θα γινουν για να μη πω και καμια απολυτως βελτίωση στο performance. Τα "ανεβασμενα" γραφικα και οι "αριστοκρατικες" αναλυσεις ανω των 1080p ειναι πολυτελεια για λίγους και ουτε αφου ακομη και η 1080 Ti αδυνατει να πιασει 60αρι σε καποιες περιπτωσεις. Pc με καρτες του τυπου 480 ή 580 απλως δεν ειναι σε καμια περίπτωση ουτε στο ελάχιστο ικανές για αυτο το game και πραγματικα καλυτερα να το παρεις σε κονσολα γιατι δεν αξιζει οπως και επεξεργαστες i5 κτλπ. Καρτες απο 1070-1080 και πανω σε συνδιασμο με καποιον i7 κατι γινεται και παλι με αρκετες υποχωρησεις στα γραφικα για να πιασουν το ακατεβατο 60αρι oμως με τιμιοτατο οπτικο αποτέλεσμα. Τωρα αν μερικοι εχουν ξοδεψει σχεδον τα διπλα λεφτα μιας κονσολας που συνηθως κοστιζει να φτιάξεις ενα μέτριο gaming pc και τη παλευουν με 30 και 40 fps ειναι αλλο θεμα. Εγω προσωπικα ειμαι απο αυτους που θα προτιμησω τα fps αντι της αναλυσης, αν το παιχνίδι ειναι καλο δε θα κολλησω γιατι τα textures ειναι λιγο πιο θολα ουτε γιατι τα συνεφακια και τα νερα δε δείχνουν τοσο ζωντανα μη τρελαθούμε. Αν θελω κρυστάλλινα γραφικα και 30 fps παιζω το uncharted 4 στο ps4, δεν υφίσταται να εχεις δωσει απο 800 εως 1000+ € για pc για να παίζεις με 30 και 40 fps επειδη θελεις "κρυστάλλινα" και φανταχτερά γραφικα που στη τελικη θα επρεπε να δινεται περισοτερη σημασια στo gameplay που ειναι και η κυρια ουσια ενως παιχνιδιού. Οποιος θελει να τα εχει ολα και εχει φραγκα τσιμπαει δυο 2080 Ti και παιζει και 8K στα 60 fps ultra. Δε μπορεις να τα εχεις ολα κατι θα θυσιασεις και στη προκειμενη περιπτωση προτιμω τα γραφικα αντι της "τυφλωσης" των 30 fps που ειναι οτι πιο αθλιο και κουραστικό στα pc. Ειπαμε να παίξουμε οχι να χαλασουμε τα ματια μας, και οχι φυσικα και δε θα παιξω σε borderless μη τρελαθουμε ρε παιδια. το παιχνιδι ειναι αποκλειστικα cpu bound...με την 970 to παιζω και εχω 45-50 frames ...environment details στο ultra high Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, panos_0079 είπε το παιχνιδι ειναι αποκλειστικα cpu bound...με την 970 to παιζω και εχω 45-50 frames ...environment details στο ultra high Ναι αλλα low-medium ολα τα υπολοιπα γιατι με enviroment ultra high αποκλείεται να εχεις high ultra τα υπολοιπα και να μην εισαι 30-40 frames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Να πω για ύστατη φορά πως CPU bound είναι περισσότερο αν παίζεις στα 1080p (και κάτω). Αν παίζεις παραπάνω, η κάρτα αναλαμβάνει βαρύτερο ρόλο. Αν έχεις 720p και μία 770/r9 270X αρκεί για να παίξεις για παράδειγμα, αλλά θέλεις έναν καλό επεξεργαστή για να σηκώσει το βάρος. Θα παίξει μπουκάλι ωστόσο. Έβαλα στα 720p για πλάκα και εκτοξεύθηκα στα 80+ fps ( οπτικά unplayable το game βέβαια αλλά λόγος να γίνεται ). Αλλά enough ρε παιδιά με το performance του παιχνιδιού. 3 σελίδες τα ίδια και τα ίδια.... Το παιχνίδι είναι κάψιμο. Ουσιαστικά σε ψιλοαναγκάζει να κάνεις τα side quest που βρίσκεις, contracts κλπ, ώστε να ανέβεις level. Και αυτά που διαβάζω για τα microtransactions και ότι μπορείς "να εξαγοράσεις" το grinding, οκ, ναι, ισχύουν , αλλά δεν σε αναγκάζει κανείς και ούτε πρέπει να το κάνεις με το ζόρι. Υποψιάζομαι ωστόσο πως θα γίνει σαν το Origins και στο τέλος δεν θα έχω ανοίξει όλα τα Abilities αν δεν πάρω το season pass (εκεί τα ολοκλήρωσα μόνο όταν πήγε το level από 40 σε 55 και είχα content στον χάρτη). Οπότε αυτό είναι λίγο βλακεία, αν συμβεί. Δεν θα με αποτρέψει από το να απολαύσω το game όμως, ούτε θα ρίξω σε 1080p την ανάλυση για να έχω τα παραπάνω fps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Από την μία γουστάρω που έχουμε όλη σχεδόν την Ελλάδα, από την άλλη, είναι τόσο zip-αρισμένη... Ναι οκ, 1:1 να την έβαλαν, ακόμα θα τρέχαμε, αλλά τουλάχιστον τα σημεία κλειδιά (π.χ. η Αθήνα) είναι πολύ καλοφτιαγμένα και γενικά μου αρέσουν πολύ τα τοπία ("Βγες έξω από το σπίτι σου και πάρε τα βουνά τότε"). Επίσης ο φωτισμός κατά την ανατολή και την δύση του ηλίου αλλά και γενικά, πολύ με φτιάχνει. Χαλιέμαι στο ότι κάμποσα quests έχουν παραπάνω από έναν τρόπο λύσης, αλλά δεν πιάνει (ή δεν ξέρω ποιο είναι) το trigger. Π.χ. Δελφοί Πάω stealth 100% στην Πυθία και ο Αλέξιος κλωτσάει την πόρτα (!) και αυτή φωνάζει για φρουρούς και δεν έρχονται και μετά ο Αλέξιος λέει "so much for finesse", που σημαίνει ότι για κάποιο λόγο έγινε το non-stealth cutscene. Διάβασα όμως ότι αν δεν πας stealth, αμέσως μετά την βρίσκεις στην σπηλιά αλλά δεν ήταν, οπότε μέτρησε το stealth, αλλά το cutscene ήταν λάθος. Επίσης στην Εύβοια με τους γονείς με τα παιδιά στο θέατρο, δεν μπόρεσα να μην σκοτώσω αυτόν που μου έλεγαν. Το μόνο που δεν δοκίμασα ήταν αφού του μιλήσω να σκοτώσω τους φρουρούς, ενώ απλά τους άρχιζα στα μπουκέτα για non-lethal, το ίδιο κι εκείνον αλλά δεν άφηνε να κάνω κάτι άλλο μετά, εκτός από το να τον σκοτώσω ενώ ήταν αναίσθητος. Έπρεπε να δοκιμάσω και τον τελευταίο συνδυασμό, αλλά κάπου 8 φορές που ήρθαν και τον έκλαψαν μετά η κόρη και η γυναίκα του, σκέφτηκα "δεν είναι όλα τα τέλη χαρούμενα" και έφυγα (επίσης είχα βαρεθεί :P). Πάντως το ζευγάρι μετά, μπορείς να το σώσεις (κάτι που διάβασα και δεν το ήξερα στην αρχή) αν δεν πας κατευθείαν στο θέατρο (που έχει cutscene που τους έχουν πιάσει και διαλέγεις ποιος θα πεθάνει), αλλά πας από βάθος πίσω από το θέατρο και ρίξεις βέλος στον αρχηγό, οπότε αρχίζει ξύλο, αλλά αν τους σκοτώσεις όλους γρήγορα, ζουν και οι 2. Αυτό μου άρεσε που μπορούσα να τους σώσω, αλλά θα ήθελα να μην είχε τυχαίους περαστικούς μέσα στο θέατρο λες και όλα ήταν κυριλέ, ώστε να προϊδεάζει τον παίχτη ότι κάτι πάει στραβά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Spoiler αμέσως μετά την βρίσκεις στην σπηλιά αλλά δεν ήταν, οπότε μέτρησε το stealth, αλλά το cutscene ήταν λάθος. Spoiler Την βρήκα στη σπηλιά κι εγώ και πήγα stealth 😛 Το επόμενο σποιλερ δεν το διάβασα γιατί δεν έχω φτάσει στην Εύβοια 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Απόκρυψη περιεχομένων Την βρήκα στη σπηλιά κι εγώ και πήγα stealth 😛 Το επόμενο σποιλερ δεν το διάβασα γιατί δεν έχω φτάσει στην Εύβοια 😛 Εγώ δεν την βρήκα στην σπηλιά που είναι το "σωστό" αν δεν σε δουν. Οπότε ναι, έχει θέμα το trigger... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μολις το ξεκινησα και ηδη εχω χαζεψει με την ομορφη Ελλαδα και τα γραφικα.. Αυτα μεχρι στιγμης...παω να συνεχισω!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειδε κανεις βελτιωση στα fps με το 416.34? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, optimus prime είπε Μολις το ξεκινησα και ηδη εχω χαζεψει με την ομορφη Ελλαδα και τα γραφικα.. Αυτα μεχρι στιγμης...παω να συνεχισω!!! ετσι να στρωσει και η 2080 ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 κανει τπτ το καρτακι? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα