Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με απλα λογια το game ειναι πολυ βαρυ ειτε λογω denuvo(γελαμε εδω😂) ειτε λογω οτι εχει κακο optimization, ειτε δε ξερω τι αλλο και οσα patch και να παρει θαυματα δε θα γινουν για να μη πω και καμια απολυτως βελτίωση στο performance. Τα "ανεβασμενα" γραφικα και οι "αριστοκρατικες" αναλυσεις ανω των 1080p ειναι πολυτελεια για λίγους και ουτε αφου ακομη και η 1080 Ti αδυνατει να πιασει 60αρι σε καποιες περιπτωσεις.

Pc με καρτες του τυπου 480 ή 580 απλως δεν ειναι σε καμια περίπτωση  ουτε στο ελάχιστο ικανές για αυτο το game και πραγματικα καλυτερα να το παρεις σε κονσολα γιατι δεν αξιζει οπως και επεξεργαστες i5 κτλπ. Καρτες απο 1070-1080 και πανω σε συνδιασμο με καποιον i7 κατι γινεται και παλι με αρκετες υποχωρησεις στα γραφικα για να πιασουν το ακατεβατο 60αρι oμως με τιμιοτατο οπτικο αποτέλεσμα.

Τωρα αν μερικοι εχουν ξοδεψει σχεδον τα διπλα λεφτα μιας κονσολας που συνηθως κοστιζει να φτιάξεις ενα μέτριο gaming pc και τη παλευουν με 30 και 40 fps ειναι αλλο θεμα.

Εγω προσωπικα ειμαι απο αυτους που θα προτιμησω τα fps αντι της αναλυσης, αν το παιχνίδι ειναι καλο δε θα κολλησω γιατι τα textures ειναι λιγο πιο θολα ουτε γιατι τα συνεφακια και τα νερα δε δείχνουν τοσο ζωντανα μη τρελαθούμε.

Αν θελω κρυστάλλινα γραφικα και 30 fps παιζω το uncharted 4 στο ps4, δεν υφίσταται να εχεις δωσει απο 800 εως 1000+ € για pc για να παίζεις με 30 και 40 fps επειδη θελεις "κρυστάλλινα" και φανταχτερά γραφικα που στη τελικη θα επρεπε να δινεται περισοτερη σημασια στo gameplay που ειναι και η κυρια ουσια ενως παιχνιδιού.

Οποιος θελει να τα εχει ολα και εχει φραγκα τσιμπαει δυο 2080 Ti και παιζει και 8K στα 60 fps ultra.

Δε μπορεις να τα εχεις ολα κατι θα θυσιασεις και στη προκειμενη περιπτωση προτιμω τα γραφικα αντι της "τυφλωσης" των 30 fps που ειναι οτι πιο αθλιο και κουραστικό στα pc. Ειπαμε να παίξουμε οχι να χαλασουμε τα ματια μας, και οχι φυσικα και δε θα παιξω σε borderless μη τρελαθουμε ρε παιδια.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Χτες που έπαιζα τα άκουγε η κοπέλα μου και μου λέει "στην Εκκλησία πήγες; " 😆🤣

Καλή δουλειά!

1 ώρα πριν, google pixel είπε

η 2080ti το πινει αμασητο σε οθονη με gsync

Για λεγε κανενα info γιατι την περιμενω την Τριτη..

Στα ποσα κυμαινεσαι,με βουτιες χωρις βουτιες κτλ..

Δοκιμασες τπτ custom settings να δεις διαφορες?

7 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Χτες που έπαιζα τα άκουγε η κοπέλα μου και μου λέει "στην Εκκλησία πήγες; " 😆🤣

Ευλογησον τεκνον μου..

3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Με απλα λογια το game ειναι πολυ βαρυ ειτε λογω denuvo(γελαμε εδω😂) ειτε λογω οτι εχει κακο optimization, ειτε δε ξερω τι αλλο και οσα patch και να παρει θαυματα δε θα γινουν για να μη πω και καμια απολυτως βελτίωση στο performance. Τα "ανεβασμενα" γραφικα και οι "αριστοκρατικες" αναλυσεις ανω των 1080p ειναι πολυτελεια για λίγους και ουτε αφου ακομη και η 1080 Ti αδυνατει να πιασει 60αρι σε καποιες περιπτωσεις.

Pc με καρτες του τυπου 480 ή 580 απλως δεν ειναι σε καμια περίπτωση  ουτε στο ελάχιστο ικανές για αυτο το game και πραγματικα καλυτερα να το παρεις σε κονσολα γιατι δεν αξιζει οπως και επεξεργαστες i5 κτλπ. Καρτες απο 1070-1080 και πανω σε συνδιασμο με καποιον i7 κατι γινεται και παλι με αρκετες υποχωρησεις στα γραφικα για να πιασουν το ακατεβατο 60αρι oμως με τιμιοτατο οπτικο αποτέλεσμα.

Τωρα αν μερικοι εχουν ξοδεψει σχεδον τα διπλα λεφτα μιας κονσολας που συνηθως κοστιζει να φτιάξεις ενα μέτριο gaming pc και τη παλευουν με 30 και 40 fps ειναι αλλο θεμα.

Εγω προσωπικα ειμαι απο αυτους που θα προτιμησω τα fps αντι της αναλυσης, αν το παιχνίδι ειναι καλο δε θα κολλησω γιατι τα textures ειναι λιγο πιο θολα ουτε γιατι τα συνεφακια και τα νερα δε δείχνουν τοσο ζωντανα μη τρελαθούμε.

Αν θελω κρυστάλλινα γραφικα και 30 fps παιζω το uncharted 4 στο ps4, δεν υφίσταται να εχεις δωσει απο 800 εως 1000+ € για pc για να παίζεις με 30 και 40 fps επειδη θελεις "κρυστάλλινα" και φανταχτερά γραφικα που στη τελικη θα επρεπε να δινεται περισοτερη σημασια στo gameplay που ειναι και η κυρια ουσια ενως παιχνιδιού.

Οποιος θελει να τα εχει ολα και εχει φραγκα τσιμπαει δυο 2080 Ti και παιζει και 8K στα 60 fps ultra.

Δε μπορεις να τα εχεις ολα κατι θα θυσιασεις και στη προκειμενη περιπτωση προτιμω τα γραφικα αντι της "τυφλωσης" των 30 fps που ειναι οτι πιο αθλιο και κουραστικό στα pc. Ειπαμε να παίξουμε οχι να χαλασουμε τα ματια μας, και οχι φυσικα και δε θα παιξω σε borderless μη τρελαθουμε ρε παιδια.

μου αρέσει που ευχόμουν για οροκουσάκι, αλλά τελικά έσκασε κάτι χειρότερο 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε 4κ αναλυση σε ultra high settings δεν πεφτει κατω απο  47 kai 50 με 69 εκει φενεται το καλο μονιτορ  με gsync κανει πολυ καλη δουλεια το gsync.  για σταθερο 60  στο  high παντα σε 4κ  σε πιο κατω αναλυσεις που το βαλα το τρεχει πολυ καλα σε σε ultra βεβαια ολα αυτα με i7 4930k sta 4.5 πιστευω με τον i9 9900k που περιμενω να δω αλλα πραματα

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, google pixel είπε

σε 4κ αναλυση σε ultra high settings δεν πεφτει κατω απο  47 kai 50 με 69 εκει φενεται το καλο μονιτορ  με gsync κανει πολυ καλη δουλεια το gsync.  για σταθερο 60  στο  high παντα σε 4κ  σε πιο κατω αναλυσεις που το βαλα το τρεχει πολυ καλα σε σε ultra βεβαια ολα αυτα με i7 4930k sta 4.5 πιστευω με τον i9 9900k που περιμενω να δω αλλα πραματα

Δοκιμασες τα settings απο το βιντεο των Hardware unboxed να δεις εαν πιανεις 60αρι σε 4κ χωρις να χρειαστει να πεσεις σε high?

Spoiler

Επεξ/σία από optimus prime

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, google pixel είπε

οχι στειλε  link 

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι μεσα στο spoiler στο προηγουμενο ποστ μου..

Περασε τα και παιξτο λιγο ετσι και εαν δεν βαριεσαι πες μας πως τρεχει..

12 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Μεγεια την καρτουλα! υλοποιηση; ποιο monitor εχεις;

msi trio x και Asus ROG Swift PG27AQ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, google pixel είπε

msi trio x και Asus ROG Swift PG27AQ

ωραιος, καλο λιωσιμο! 

38 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ειναι μεσα στο spoiler στο προηγουμενο ποστ μου..

Περασε τα και παιξτο λιγο ετσι και εαν δεν βαριεσαι πες μας πως τρεχει..

Το δοκιμασα με τις ρυθμισεις του video αλλα αντι για νερο low το βαλα medium, και ΑΑ στο low.

Average 85fps, πιανει και κατι 90+, το ελαχιστο που ειδα ειναι 65-70fps.

Επεξ/σία από pabou13
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, pabou13 είπε

ωραιος, καλο λιωσιμο! 

Το δοκιμασα με τις ρυθμισεις του video αλλα αντι για νερο low το βαλα medium, και ΑΑ στο low.

Average 85fps, πιανει και κατι 90+, το ελαχιστο που ειδα ειναι 65-70fps.

Eυχαριστω ρε αδερφε,τουλαχιστον να πιασουμε ενα 60αρι χωρις πολλες υποχωρησεις.

Λενε οτι με ΑΑ στο low κανει ενα ειδος upscaling το παιχνιδι,καλο θα ειναι να το αφησουμε high,δεν τrωει και τοσα fps..

22 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Eυχαριστω ρε αδερφε,τουλαχιστον να πιασουμε ενα 60αρι χωρις πολλες υποχωρησεις.

Λενε οτι με ΑΑ στο low κανει ενα ειδος upscaling το παιχνιδι,καλο θα ειναι να το αφησουμε high,δεν τrωει και τοσα fps..

Να σαι καλα! 

Ακριβως με τις ρυθμισεις που σου πα παραπανω (water medium) και ΑΑ High,  πιανει average 70-75 , min 60αρι και καποια 80+.  Χανει κανα 10αρι fps σιγουρα. 

Τι εννοεις με το upscaling ακριβως;

5 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Να σαι καλα! 

Ακριβως με τις ρυθμισεις που σου πα παραπανω (water medium) και ΑΑ High,  πιανει average 70-75 , min 60αρι και καποια 80+.  Χανει κανα 10αρι fps σιγουρα. 

Τι εννοεις με το upscaling ακριβως;

10 fps ειναι πολλα εαν ειναι οντως τοσα..

Βαλε ξανα το βιντεο στο 6.50 περιπου και παρακολουθησε τι λεει.

Εσυ ειδες καμια διαφορα με τα δικα σου ματια μεταξυ low και high?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...