Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SPANK είπε

Τελικά μαλλον βρέθηκε το πρόβλημα , το uplay και το παιχνίδι πρέπει να είναι στον ίδιο δίσκο , μέχρι στιγμής δεν έχω ούτε ένα crash , δοκιμάστε το.

What? Τι σχέση έχει αυτό; 

Στο C:\ έχω το uplay, στο D:\ τo game. Ούτε ένα Crash σε 8 ώρες gameplay. Και για το Origins το ίδιο ακριβώς. Και για το Watch Dogs. Και για άλλα games.

Το να σου έλυσε το πρόβλημα αυτό, το θεωρώ άκρως περίεργο. But these are devil's systems, right ? :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

What? Τι σχέση έχει αυτό; 

Στο C:\ έχω το uplay, στο D:\ τo game. Ούτε ένα Crash σε 8 ώρες gameplay. Και για το Origins το ίδιο ακριβώς. Και για το Watch Dogs. Και για άλλα games.

Το να σου έλυσε το πρόβλημα αυτό, το θεωρώ άκρως περίεργο. But these are devil's systems, right ? :P 

Και εγώ παντα ετσι τα έχω σε διαφορετικο δίσκο αλλα επειδή το ανέφεραν στα forum της ubisoft δοκίμασα και αυτο και βλέπουμε.

Δημοσ.

Από περιέργεια, τα δύο drives είναι partitions της ίδιας συσκευής ή έχεις δύο διαφορετικούς σκληρούς (SSD - μηχανικό)? Απλά να μπερδευόταν με την εγκατάσταση δε μου φαίνεται πιθανό.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Από περιέργεια, τα δύο drives είναι partitions της ίδιας συσκευής ή έχεις δύο διαφορετικούς σκληρούς (SSD - μηχανικό)? Απλά να μπερδευόταν με την εγκατάσταση δε μου φαίνεται πιθανό.

Διαφορετικοί δίσκοι 

Δημοσ.

τελικά για να μην έχω μεγάλα ανεβοκατεβάσματα, κλείδωσα τα fps στο avg μου που είναι το 45αρι και θα έλεγα ότι είναι πιο ομαλά τα πράγματα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

τελικά για να μην έχω μεγάλα ανεβοκατεβάσματα, κλείδωσα τα fps στο avg μου που είναι το 45αρι και θα έλεγα ότι είναι πιο ομαλά τα πράγματα 

Η οθονη στα ποσα τρεχει ομως? Αν τρεχει στα 60 δεν νιωθεις το lag? Γιατι με vsync αυτα τα θεματα υπαρχουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Η οθονη στα ποσα τρεχει ομως? Αν τρεχει στα 60 δεν νιωθεις το lag? Γιατι με vsync αυτα τα θεματα υπαρχουν.

στο 90% των περιπτώσεων στο 45αρι, με εξαίρεση τις πόλεις που πέφτει έως και 37

δε μιλάμε για vsync έχω borderless, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι με vsync και να έχω επιπλέον stuttering, απλά με το κλειδωμένο 45αρι αποφεύγω τις βουτιές από 70 σε 45 που γίνονται όλη την ώρα με ξεκλείδωτα fps και στο μάτι νομίζω ενοχλούν χειρότερα

το παιχνίδι πάντως φαίνεται χαωτικό, έχει πολλά πράγματα να κάνεις, ίσως πάρα πολλά με τη όχι και καλύτερη έννοια. θα δω πώς θα πάει το θέμα

πάντως έχει ιστορία που σου κρατάει το ενδιαφέρον, αυτό είναι καλό, αλλά σου πετάει όλη μα όλη την ώρα quests περισσότερο από το origins και έχει και κάποια time limited που δεν καταλαβαίνω το νόημά τους..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

στο 90% των περιπτώσεων στο 45αρι, με εξαίρεση τις πόλεις που πέφτει έως και 37

δε μιλάμε για vsync έχω borderless, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι με vsync και να έχω επιπλέον stuttering, απλά με το κλειδωμένο 45αρι αποφεύγω τις βουτιές από 70 σε 45 που γίνονται όλη την ώρα με ξεκλείδωτα fps και στο μάτι νομίζω ενοχλούν χειρότερα

το παιχνίδι πάντως φαίνεται χαωτικό, έχει πολλά πράγματα να κάνεις, ίσως πάρα πολλά με τη όχι και καλύτερη έννοια. θα δω πώς θα πάει το θέμα

πάντως έχει ιστορία που σου κρατάει το ενδιαφέρον, αυτό είναι καλό, αλλά σου πετάει όλη μα όλη την ώρα quests περισσότερο από το origins και έχει και κάποια time limited που δεν καταλαβαίνω το νόημά τους..

Αυτό με το borderless τι φάση είναι? Δηλαδή αν η οθονη σου είναι 60fps native με borderless στα 45 capped τρέχει native 45 χωρίς stuttering? Δηλαδή μόνο τα gsync freesync panels δεν μπορούν να συγχρονιζουν τα fps του παιχνιδιού με της οθόνης? Κάτι δεν έχω καταλάβει όσον αφορά το borderless. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αυτό με το borderless τι φάση είναι? Δηλαδή αν η οθονη σου είναι 60fps native με borderless στα 45 capped τρέχει native 45 χωρίς stuttering? Δηλαδή μόνο τα gsync freesync panels δεν μπορούν να συγχρονιζουν τα fps του παιχνιδιού με της οθόνης? Κάτι δεν έχω καταλάβει όσον αφορά το borderless. 

στο borderless έχεις "vsync" από τα windows (δεν είναι ακριβώς το ιδιο βεβαια, αλλά εχει το ίδιο αποτέλεσμα)

έχεις βεβαια περισσοτερο input lag σε σχέση με το να έχεις  σκέτο fullscreen (και ιδανικα καποιο gsync/freesync μαζί), αλλά είναι καλύτερο συνήθως σε σχέση με full screen+vsync

επίσης με borderless δεν έχεις tearing ακόμα και αν πας πολύ παραπάνω από τα 60fps (πράγμα που εμένα μου κάνει σημαντικά ανεβοκατεβάσματα)  , επίσης κάνεις και το alt+tab σου σαν άνθρωπος 

δεν δουλεύει πάντα καλά, μου έχει τύχει σε ελάχιστα παιχνίδια να έχει τρελό stutter, σε πάρα πολλά όπως αυτό δεν έχει διαφορά όποτε το χρησιμοποιείς για να μην βάλεις vsync και σε άλλα που το ενεργοποιείς με workarounds οπως το dying light σου σώζει τη ζωή, αφού σε fullscreen το παιχνίδι δεν παιζόταν

ιδανικά έχεις fullscreen και κάποιο freesync, αλλά για τους λοιπούς πτωχούς καλύτερα πιστεύω το borderless, ειναι το επόμενο καλύτερο πράγμα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

στο borderless έχεις "vsync" από τα windows (δεν είναι ακριβώς το ιδιο βεβαια, αλλά εχει το ίδιο αποτέλεσμα)

έχεις βεβαια περισσοτερο input lag σε σχέση με το να έχεις  σκέτο fullscreen (και ιδανικα καποιο gsync/freesync μαζί), αλλά είναι καλύτερο συνήθως σε σχέση με full screen+vsync

επίσης με borderless δεν έχεις tearing ακόμα και αν πας πολύ παραπάνω από τα 60fps, επίσης κάνεις και το alt+tab σου σαν άνθρωπος 

δεν δουλευει πάντα καλά, μου έχει τύχει σε ελάχιστα παιχνίδια να έχει τρελό stutter, σε παρα πολλά όπως αυτό δεν έχει διαφορά οποτε το χρησιμοποιείς για να μην βάλεις vsync και σε άλλα που το ενεργοποιείς με workarounds οπως το dying light σου σώζει τη ζωή, αφού σε fullscreen το παιχνίδι δεν παιζόταν

ιδανικά έχεις fullscreen και κάποιο freesync, αλλά για τους λοιπούς πτωχούς καλύτερα πιστεύω το borderless

Έγινε πολύ αναλυτικός σε ευχαριστώ θα δοκιμάζω borderless από εδώ και πέρα να δω τι γίνεται όταν θα πέφτω από τα hz της οθόνης. Με vsync όσο είμαι σταθερά στα hz της οθόνης όλα είναι άψογα καμιά φορά αν πέσει λίγο λόγω triple buffering φαίνεται σαν να πηγαίνει στα μισά. Εφόσον παίζεις στα 45 άνετα σε 60αρα οθόνη σίγουρα κάνει άψογη δουλειά. Borderless+capped από riva tuner+vsync disable από ότι κατάλαβα είναι ο καλύτερος συνδιασμος. Sorry για το off topic απλά έπρεπε να λυθούν κάποιες απορίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...