ADHD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 11/10/2018 στις 6:49 ΜΜ, SPANK είπε To παιχνίδι συνεχώς τρώει crash .... απαράδεκτα πράγματα .... Αν δοκιμασες σχεδον τα παντα απο τα παραδοσιακα optimizations κανε και αυτα (αλλα να εισαι ετοιμος για revert back αν κατι παει στραβα) Ανοιξε regedit πατα F3 και κανε copy/paste αυτο (για w10 παντα): 51dea550-bb38-4bc4-991b-eacf37be5ec8 Αλλαξε τα valuemin και valuemax σε 0 Κανε reboot. Ενα αλλο ειναι να κανεις disable το core 0 την ωρα που τρεχεις το game απο task manager αν βαρας 100% σε αυτο συγκεκριμενα συνεχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Τι να λεμε τωρα, bugisoft, για 2€ που πηρα το game μια χαρα ειναι! 😎 Που το βρήκες 2€; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Assassin’s Creed Odyssey/Origins high CPU load isn’t caused by Denuvo but by insane driver overhead 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 41 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Που το βρήκες 2€; Ψηφιζω ενοικιαση στο seven για ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Πρώτες Εντυπώσεις: Με Ryzen 1600 ελαφρά OCed στα 3.8 Gz και R9 270 (ναι πιστέψτε το όλοι εσείς με τις 1080 και 1070 και 580!!) κλοκαρισμένη και αυτή από τα 975 στα 1148 Mhz και τη μνήμη της ελαφρά κι αυτή στα 1422, με ανοιχτό Afterburner το παιχνίδι τρέχει απροβλημάτιστα, δε μου έχει κρασάρει ποτέ, πράγμα που μου κάνει εντύπωση! Ντάξει γενικά η καρτούλα "τραβάει τα κανάλια" η καψερή, ειδικά μέσα σε πόλεις, επειδή είμαι και μερακλής και θέλω να έχω και διάφορα πράγματα στο high και very high. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που η χρήση της GPU μου δε μαξάρει στο 99% σχεδόν ποτέ, αλλά μπορεί να πέσει και στο 80% μέσα σε πόλη, πράγμα που δείχνει πόσο κακογραμμένη είναι η μηχανή γραφικών ίσως; Στα καλά νέα, χθες πέρασα τον καινούριο driver της AMD (18.10.1) και είδα μεγάλη διαφορά από τον 18.9.3 που είχα πριν (δε θα σας πω fps για να μη γελάτε)! Διόρθωσε μέχρι και το πρόβλημα φωτισμού που είχε στους εσωτερικούς χώρους στο Kingdom Come εδώ και καιρό (άσχετο, αλλά χάρηκα και για αυτό). Εκεί δλδ που σερνόταν αδικαιολόγητα σε σχέση με το Origins, τώρα επανήλθε στα normal επίπεδα performance της συγκεκριμένης GPU. Στα του παιχνιδιού, μπράβο πραγματικά στην Ubisoft. Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός με το κατά πόσο θα αξίζει, αλλά το παιχνίδι φαίνεται να αξίζει όλα τα λεφτά του. Οι περιοχές είναι πολύ όμορφες και διαφορετικές, ο διάλογοι έχουν ενδιαφέρον και το παιχνίδι είναι τεράστιο! Μετά από 15 ώρες και δεν πρέπει να έχω δει ούτε το 1/5 του game (μπορεί να λέω και πολύ). Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ωραίο παιχνίδι και έχει τόσα πράγματα που δε βαριέσαι εύκολα. Οι δε μάχες με τους μισθοφόρους, αν βγουν καλά, παίζει να είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε παιχνίδι. Η τελευταία που έκανα είχε στιγμές που ήταν σαν χορογραφία από ταινία (ειδικά αν έχεις και κάποια abilities που τριγκάρουν αργή κίνηση και τέτοια). Το μόνο θέμα, αλλά σοβαρό που είχα, ήταν ένα πραγματικό game breaking bug που έπεσα στη Φωκίδα, που αν δεν έκανες το main quest με συγκεκριμένη σειρά, μετά εξαφανιζόταν το main quest και δεν υπήρχε κάτι να κάνεις. Ευτυχώς είχα save πριν το πρόβλημα, γιατί αλλιώς μπορεί να έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή. Και την έχουν πατήσει αρκετοί από ότι είδα στο internet. Πρέπει να το έχει διορθώσει όμως αυτό η Ubi με το τελευταίο update. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Assassin’s Creed Odyssey/Origins high CPU load isn’t caused by Denuvo but by insane driver overhead Ναι εγώ το έχω σε SSD, άρα ίσως είναι ένας απο τους λόγους που παίζω 70-94%.. 45 λεπτά πριν, Panahs είπε Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που η χρήση της GPU μου δε μαξάρει στο 99% σχεδόν ποτέ, αλλά μπορεί να πέσει και στο 80% μέσα σε πόλη, πράγμα που δείχνει πόσο κακογραμμένη είναι η μηχανή γραφικών ίσως; το ότι δεν μαξάρει η gpu σου (που είναι και όχι η πιο δυνατή άρα θα έπρεπε να μαξάρει με το παραμικρό) σημαίνει 2 πρόγματα 1)bottleneck, που με τον επεξεργαστή σου κάπως δύσκολο.. 2) σε παίρνει να βάλεις κι άλλες ρυθμίσεις (ή και όχι αν σε περιορίζει η vram σου..) 3)κάτι απροσδιόριστο.. εμένα η 480 που είναι σαφώς πιο δυνατή είναι στο 100% ακατέβατα όλη την ώρα, που είναι και το επιθυμητό.. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Assassin’s Creed Odyssey/Origins high CPU load isn’t caused by Denuvo but by insane driver overhead “It should be easily fixable. Clearly the dev. team focuses on consoles because there appears to be no consideration given to the significantly higher throughput of PC storage devices such as my NVMe SSDs in RAID0. The faster your disk is and the more CPU cores you have, the more of an unpredictable performance nightmare this all becomes.” αναμενομενο. εστιαζουν στις κονσολες και παρατανε τους PC gamers να βγαλουν ακρη με το πορτοφολι τους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Ναι εγώ το έχω σε SSD, άρα ίσως είναι ένας απο τους λόγους που παίζω 70-94%.. το ότι δεν μαξάρει η gpu σου (που είναι και όχι η πιο δυνατή άρα θα έπρεπε να μαξάρει με το παραμικρό) σημαίνει 2 πρόγματα 1)bottleneck, που με τον επεξεργαστή σου κάπως δύσκολο.. 2) σε παίρνει να βάλεις κι άλλες ρυθμίσεις (ή και όχι αν σε περιορίζει η vram σου..) 3)κάτι απροσδιόριστο.. εμένα η 480 που είναι σαφώς πιο δυνατή είναι στο 100% ακατέβατα όλη την ώρα, που είναι και το επιθυμητό.. 1) Ο επεξεργαστής είναι στο ±30% και θερμοκρασία γύρω στους 50 βαθμούς. 2) Με 2 giga vram δε νομίζω ότι με παίρνει! Περνάω σχεδόν κατά ένα giga αυτό που ζητάει έτσι κι αλλιώς! Είναι περίεργο, γιατί αυτό δε συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια (νομίζω ότι συνέβαινε και στο origins πάντως). Όλα τα άλλα που έχω μαξάρουν στο 99. Δε θεωρώ ότι είναι μεγάλο το πρόβλημα, γιατί είναι συνήθως γύρω στο 90κάτι και νομίζω ότι και μετά τον νέο driver της amd τρέχει φυσιολογικά για την κάρτα και τα settings που έχω βάλει -γύρω στα 30 fps-, αλλά είναι κρίμα αν μπορεί να δώσει ένα μικρό κλικ ακόμα να μην το δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Έχεις ως bottleneck τη vram 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρωτη φορα βλεπω τοσα fix σε ενα patch https://forums.ubi.com/showthread.php/1942702-Assassin-s-Creed-Odyssey-Patch-1-0-3 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ναναι καλα οι παικτες που κανουν το beta testing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Τελικά μαλλον βρέθηκε το πρόβλημα , το uplay και το παιχνίδι πρέπει να είναι στον ίδιο δίσκο , μέχρι στιγμής δεν έχω ούτε ένα crash , δοκιμάστε το. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Σχετικά με τους μισθοφόρους, αν τα βρείτε σκούρα δοκιμάστε kite με ένα δύο abilities από Hunter κ αφήστε τους να περιμένουν το bounty. Εγώ είμαι στις 22 ώρες κ έχω τελειώσει και το 3ο chapter - σε σύνολο 8. Έχει πολύ ψωμί!!! Τώρα πάω Άνδρο και μετά Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, SPANK είπε Τελικά μαλλον βρέθηκε το πρόβλημα , το uplay και το παιχνίδι πρέπει να είναι στον ίδιο δίσκο , μέχρι στιγμής δεν έχω ούτε ένα crash , δοκιμάστε το. 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 και ήμουν σε δίλημμα να τον βάλω στο δίσκο του συστήματος ή στον άλλο και τελικά επειδή είχα χώρο το έβαλα εκεί που έχω το λειτουργικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα