optimus prime Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 58 λεπτά πριν, logistoulis είπε μιας και το παιχνίδι μάλλον θα το παίζω για μήνες Ελα ρε τοσο *** ειναι?
giorgosmcmc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Είδατε καμια βελτίωση στο performance με τους latest drivers της nvidia εκτος απ το hdr που δε με απασχολεί ή ***?
panos_0079 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 το Patch εχει φερει αλλαγη στα animations οσον αφορα την ταχυτητα. Εχει γινει πιο αργη η κινηση του χαρακτηρα
giorgosmcmc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι να λεμε τωρα, bugisoft, για 2€ που πηρα το game μια χαρα ειναι! 😎 Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc
SPANK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω τι γίνεται παιδιά πραγματικά , το παιχνίδι είναι όσο μου κρατήσει , μπορεί να παίζω για 10 λεπτά για 1 ώρα ή για 1 λεπτό ή καθόλου
odi83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, SPANK είπε Δεν ξέρω τι γίνεται παιδιά πραγματικά , το παιχνίδι είναι όσο μου κρατήσει , μπορεί να παίζω για 10 λεπτά για 1 ώρα ή για 1 λεπτό ή καθόλου Sorry δεν παρακολουθούσα το θέμα από την αρχή, έχεις κρασαρισματα?
SPANK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, odi83 είπε Sorry δεν παρακολουθούσα το θέμα από την αρχή, έχεις κρασαρισματα? Ρίξε μια ματιά στις πιο πίσω σελίδες
odi83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, SPANK είπε Ρίξε μια ματιά στις πιο πίσω σελίδες Να ξέρεις στο λέω με μεγαλη βεβαιότητα είναι κάποια αστάθεια στο σύστημα σου. Δοκίμασε να τα βάλεις όλα στις default τιμές. Cpu gpu και ram. Και όταν λέω default εννοώ τις τιμές που δίνουν οι εταιρείες χωρίς παρέμβαση τρίτου. Δλδ αν έχεις την Asus strix gtx 1070 δες τι ρολόγια έχει η απλή gtx 1070 και κάνε downclock. Για την Cpu μπες στο bios βαλτα όλα ένα default, ενώ για την ram μην ενεργοποιείς προφίλ ΧΜP. Ακόμα κ αν το σύστημα σου δουλεύει άψογα σε όλα τα παιχνίδια, περνάει όλα τα τεστ κτλ, στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να κρασαρει. Συγνώμη αν έχεις γράψει ποστ που δεν τα είδα. Κοίταξα τα πιο πρόσφατα. 1
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Ελα ρε τοσο *** ειναι? Καλό είναι αλλά εκ τω πραγμάτων ένα παιχνίδι που θα θέλει κάνα 100ωρο δεν προλαβαίνω να το τελειώσω μ στο τέλος μήνα πχ.. μακάρι να είχα το χρόνο δηλαδή αλλά δεν τον έχω
panos_0079 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, SPANK είπε Δεν ξέρω τι γίνεται παιδιά πραγματικά , το παιχνίδι είναι όσο μου κρατήσει , μπορεί να παίζω για 10 λεπτά για 1 ώρα ή για 1 λεπτό ή καθόλου Δε φταιει το παιχνιδι σε καμια περιπτωση...καποια ασταθεια υπαρχει στο pc σου. εγω με overclocking τον 8600K στα 4,8ghz δεν εχω ουτε 1 crash μετα απο συνεχομενες ωρες.
odi83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, SPANK είπε Δεν ξέρω τι γίνεται παιδιά πραγματικά , το παιχνίδι είναι όσο μου κρατήσει , μπορεί να παίζω για 10 λεπτά για 1 ώρα ή για 1 λεπτό ή καθόλου Για να βοηθήσω λίγο ακόμα. Δεν είναι κανονας αλλά είναι πολύ συνηθισμένο το εξής όσον αφορά τα κρασαρισματα. Όταν φταιει η cpu, η ραμ η' ένας συνδυασμός των δύο ( θερμοκρασίες, ασταθές overclock) τότε το πιθανότερο ειναι ο υπολογιστής να κολλήσει τελείως απαιτώντας reset η' να προβεί στο reset μόνος του. Εάν φταίει η gpu τότε το πιθανότερο είναι το παιχνίδι να κρασαρει στο desktop χώρις να παγώνει όλο το pc. Παράδειγμα η frostbite engine με τα γνωστά κρασαρισματα στο desktop λόγω gpu overclocks βγάζουν κ ένα μνμ directx error not enough resources κτλ....
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εγώ με ανεβασμένο επεξεργαστή παίζω και δεν έχω θεμα Αν είχα δεν θα ήταν αστάθεια θα ήταν ή degrade, ή θα πέθαινε το τροφοδοτικό μου ή καμία μητρική, αλλά σίγουρα όχι το o/c αυτό είναι δοκιμασμένο Παίζοντας αυτό το παιχνίδι πάντως παρατηρώ από τις θερμοκρασίες κυρίως ότι το ζόρι είναι σαν αυτό ενός benchmark επιπέδου extreme tuning utility της Intel, δηλαδή αρκετα απαιτητικό Δεν είναι σαν linpack που σκιζει τον επεξεργαστή, αλλά ζοριζει αρκετά Εγώ προσωπικά θα πρότεινα στο φίλο είτε να επιστρέψει σε σκληρά τεστ σταθερότητας της CPU (να βαράει Intel burn test κάμποση ώρα) ή απλά να δει αν γίνονται αυτά τα πράγματα και σε στοκ συχνότητες Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
panos_0079 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, odi83 είπε Για να βοηθήσω λίγο ακόμα. Δεν είναι κανονας αλλά είναι πολύ συνηθισμένο το εξής όσον αφορά τα κρασαρισματα. Όταν φταιει η cpu, η ραμ η' ένας συνδυασμός των δύο ( θερμοκρασίες, ασταθές overclock) τότε το πιθανότερο ειναι ο υπολογιστής να κολλήσει τελείως απαιτώντας reset η' να προβεί στο reset μόνος του. Εάν φταίει η gpu τότε το πιθανότερο είναι το παιχνίδι να κρασαρει στο desktop χώρις να παγώνει όλο το pc. Παράδειγμα η frostbite engine με τα γνωστά κρασαρισματα στο desktop λόγω gpu overclocks βγάζουν κ ένα μνμ directx error not enough resources κτλ.... καπου διαβασα οτι τα κρασαρισματα σταματανε αμα αυξησεις την ταση του ρευματος στη cpu...
odi83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, panos_0079 είπε καπου διαβασα οτι τα κρασαρισματα σταματανε αμα αυξησεις την ταση του ρευματος στη cpu... Οι περισσότερες αν όχι όλες οι μητρικές δίνουν αρκετά πιο πολύ τάση στην cpu απ όση χρειάζεται στην default κατάσταση. Οποτε εάν επαναφέρει default ρυθμίσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει αρκετή τάση στην προκαθορισμενη συχνότητα της cpu. Βασικά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω καλό είναι για να μην παιδευεται να τα επαναφέρει όλα στις default ρυθμίσεις cpu ram gpu να απεγκαταστησει afterburner κτλ τελείως και να τρέξει το παιχνίδι σε αυτή την κατάσταση. Εάν δεν κρασαρει τότε ας ξεκινήσει ανεβάζοντας την ram μετά την cpu και στο τέλος να αφήσει την gpu, έτσι ώστε να βρει τον φταιχτη. Εάν κ πάλι κρασαρει τότε πάμε αλλού ( σκληρός, τροφοδοσία, μητρική)
panos_0079 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 εγω το παιζω με το afterburner Να τρεχει στο background
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα