noFEARgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Έφυγε το stuttering με το καινούργιο patch τουλάχιστον στο benchmark , από 10 FPS (lol) στα 0.01 percent έχω πάνω από 30 τώρα. Τα average αυξήθηκαν κατά 2-3 FPS μόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, SPANK είπε Δεν νομίζω ότι είναι αυτό τόσα παιχνίδια έχω παίξει και παίζω και ποτέ δεν συμπεριφέρεται έτσι , όσο για τα crash στα forum της ubisoft που διαβάζω γίνεται χαμός γιατι δεν το δοκιμαζεις? καπου το διαβασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pogchamp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες και δεν έχω φάει ούτε ένα crash. Θα πρότεινα σε όσους έχουν τέτοια θέματα να τσεκάρουν 2 πράγματα: 1. Αν ο επεξεργαστής υποστηρίζει AVX 2. Αν το OC τους είναι unstable. Μην ξεχνάμε πως αν είσαι stable σε κάποια games ή stress tests, δεν σημαίνει πως είσαι σε κάθε game. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, pogchamp είπε 20 ώρες και δεν έχω φάει ούτε ένα crash. Θα πρότεινα σε όσους έχουν τέτοια θέματα να τσεκάρουν 2 πράγματα: 1. Αν ο επεξεργαστής υποστηρίζει AVX 2. Αν το OC τους είναι unstable. Μην ξεχνάμε πως αν είσαι stable σε κάποια games ή stress tests, δεν σημαίνει πως είσαι σε κάθε game. χωρισ AVX δεν ξεκιναει το παιχνιδι καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, SPANK είπε To παιχνίδι συνεχώς τρώει crash .... απαράδεκτα πράγματα .... 4.5 ώρες, ούτε ένα crash. Είτε έχεις ασταθές OC , είτε η nvidia έχει κάνει το θαύμα της με τους drivers και "σε όποιον έκατσαν καλά, έκατσαν"... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 ωραιο πορτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 το patch δεν βελτιωσε καθολου την αποδοση ...στα ιδια τα βλεπω τα Frames ισως και λιγο χειροτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, SPANK είπε Απίστευτε γραφικάρες το παιχνίδι και φοβερά τοπία , εντωμεταξύ πρώτη φορά τρέχω παιχνίδι χωρίς vsync on αλλά σε adaptive mode και δεν έχω tearing , περιμένω πάντως σήμερα το patch 1.03 μήπως και λυθούν τα crashes που τρώω σε άκυρα σημεία. To adaptive mode είναι το Adaptive Sync ?το έχουν μόνο συγκεκριμένες κάρτες και αν ναι είναι καλό ? δεν χρειάζεται φαντάζομαι monitor "ειδικό",(όπως Gsync/Vsync των γνωστών καρτών) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, ELMastas είπε To adaptive mode είναι το Adaptive Sync ?το έχουν μόνο συγκεκριμένες κάρτες και αν ναι είναι καλό ? δεν χρειάζεται φαντάζομαι monitor "ειδικό",(όπως Gsync/Vsync των γνωστών καρτών) Δεν νομίζω οτι ειναι μονο σε συγκεκριμένες κάρτες μπορει να κάνω και λάθος όμως , πάντως με adaptive δεν εχω καθόλου tearing και δεν εχω gsync 38 λεπτά πριν, tommybertsen είπε 4.5 ώρες, ούτε ένα crash. Είτε έχεις ασταθές OC , είτε η nvidia έχει κάνει το θαύμα της με τους drivers και "σε όποιον έκατσαν καλά, έκατσαν"... Αν και δεν ειχα κάνει overclock ετρωγα crash , τελικά μαλλον ηταν μια ρύθμιση στο bios και φαίνεται να ειναι οκ τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ubisoft Entertainment Assassin's Creed® Odyssey v1.03 ################################################################################ * Implemented some "quality-of-life" and usability improvement features * Addressed various "game breaking" issues that could happen in specific conditions * Improved performance and stability For more complete details on the changes included in this version, view the Update History in the in-game menu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, panos_0079 είπε το patch δεν βελτιωσε καθολου την αποδοση ...στα ιδια τα βλεπω τα Frames ισως και λιγο χειροτερα Απο fps με αυτο το monitor που εχω 75 hz ultra ολα με adaptive sync εχω απο 75 εως 95 100 ανάλογα την περιοχή ( default ολα στην κάρτα και επεξεργαστή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iddqdiddqd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Διαφορές από το patch δεν είδα, από την άλλη δεν είχα θέμα crash σε κάτι (1-2 φορές αυστηρά σε reload μόνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μπορει καποιος που παιζει με HDR να μας πει εαν εχει αλλαξει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μπορει καποιος που παιζει με HDR να μας πει εαν εχει αλλαξει κατι? To προβλημα με HDR ειναι με τον 416.16 αν αυτο εννοεις γιατι το αντιμετωπισα και με το FC5 που δεν ξεκινα και κρασαρει επειδη το εχω επιλεγμενο στα options και στο νεο Tomb Raider επισης αν το ενεργοποιω στην αρχη στα settings.. Στο Odyssey επαιζε το HDR με τον 416.16 αλλα ειχε borked καποια color values.. Γενικως για HDR games stay away from 416.16 αν εχετε κανει update στην τελευταια εκδοση των windows 10 Εχω κανει roll back στον προηγουμενο οδηγο και ολα δουλευουν τελεια, περιμενω νεο για να βαλω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, panos_0079 είπε χωρισ AVX δεν ξεκιναει το παιχνιδι καν Μετά το patch ξεκινάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα