Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, SPANK είπε

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό τόσα παιχνίδια έχω παίξει και παίζω και ποτέ δεν συμπεριφέρεται έτσι , όσο για τα crash στα forum της ubisoft που διαβάζω γίνεται χαμός

γιατι δεν το δοκιμαζεις? καπου το διαβασα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες και δεν έχω φάει ούτε ένα crash. Θα πρότεινα σε όσους έχουν τέτοια θέματα να τσεκάρουν 2 πράγματα:

1. Αν ο επεξεργαστής υποστηρίζει AVX

2. Αν το OC τους είναι unstable. Μην ξεχνάμε πως αν είσαι stable σε κάποια games ή stress tests, δεν σημαίνει πως είσαι σε κάθε game.

• Thanks 2

4 λεπτά πριν, pogchamp είπε

20 ώρες και δεν έχω φάει ούτε ένα crash. Θα πρότεινα σε όσους έχουν τέτοια θέματα να τσεκάρουν 2 πράγματα:

1. Αν ο επεξεργαστής υποστηρίζει AVX

2. Αν το OC τους είναι unstable. Μην ξεχνάμε πως αν είσαι stable σε κάποια games ή stress tests, δεν σημαίνει πως είσαι σε κάθε game.

χωρισ AVX δεν ξεκιναει το παιχνιδι καν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, SPANK είπε

To παιχνίδι συνεχώς τρώει crash .... απαράδεκτα πράγματα ....

4.5 ώρες, ούτε ένα crash.

Είτε έχεις ασταθές OC , είτε η nvidia έχει κάνει το θαύμα της με τους drivers και "σε όποιον έκατσαν καλά, έκατσαν"...

Επεξ/σία από tommybertsen

3 ώρες πριν, SPANK είπε

Απίστευτε γραφικάρες το παιχνίδι και φοβερά τοπία , εντωμεταξύ πρώτη φορά τρέχω παιχνίδι χωρίς vsync on αλλά σε adaptive mode και δεν έχω tearing , περιμένω πάντως σήμερα το patch 1.03 μήπως και λυθούν τα crashes που τρώω σε άκυρα σημεία.

To adaptive mode είναι το Adaptive Sync ?το έχουν μόνο συγκεκριμένες κάρτες και αν ναι είναι καλό ? δεν χρειάζεται φαντάζομαι monitor "ειδικό",(όπως Gsync/Vsync των γνωστών καρτών) 

23 λεπτά πριν, ELMastas είπε

To adaptive mode είναι το Adaptive Sync ?το έχουν μόνο συγκεκριμένες κάρτες και αν ναι είναι καλό ? δεν χρειάζεται φαντάζομαι monitor "ειδικό",(όπως Gsync/Vsync των γνωστών καρτών) 

Δεν νομίζω οτι ειναι μονο σε συγκεκριμένες κάρτες μπορει να κάνω και λάθος όμως , πάντως με adaptive δεν εχω καθόλου tearing και δεν εχω gsync

38 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

4.5 ώρες, ούτε ένα crash.

Είτε έχεις ασταθές OC , είτε η nvidia έχει κάνει το θαύμα της με τους drivers και "σε όποιον έκατσαν καλά, έκατσαν"...

Αν και δεν ειχα κάνει overclock ετρωγα crash , τελικά μαλλον ηταν μια ρύθμιση στο bios και φαίνεται να ειναι οκ τώρα

• Like 1

Ubisoft Entertainment
Assassin's Creed® Odyssey v1.03
################################################################################

* Implemented some "quality-of-life" and usability improvement features
* Addressed various "game breaking" issues that could happen in specific conditions
* Improved performance and stability

For more complete details on the changes included in this version, 
view the Update History in the in-game menu.

30 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

το patch δεν βελτιωσε καθολου την αποδοση

...στα ιδια τα βλεπω τα Frames ισως και λιγο χειροτερα

Απο fps με αυτο το monitor που εχω 75 hz ultra ολα με adaptive sync εχω απο 75 εως 95 100 ανάλογα την περιοχή ( default ολα στην κάρτα και επεξεργαστή )

28 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μπορει καποιος που παιζει με HDR να μας πει εαν εχει αλλαξει κατι?

To προβλημα με HDR ειναι με τον 416.16 αν αυτο εννοεις γιατι το αντιμετωπισα και με το FC5 που δεν ξεκινα και κρασαρει επειδη το εχω επιλεγμενο στα options και στο νεο Tomb Raider επισης αν το ενεργοποιω στην αρχη στα settings.. Στο Odyssey επαιζε το HDR με τον 416.16 αλλα ειχε borked καποια color values.. Γενικως για HDR games stay away from 416.16 αν εχετε κανει update στην τελευταια εκδοση των windows 10

Εχω κανει roll back στον προηγουμενο οδηγο και ολα δουλευουν τελεια, περιμενω νεο για να βαλω.. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...