optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Εχεις το Season Pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Εχεις το Season Pass? Όχι το βρήκα σε ευκαιρία και πήρα 30 euro την απλή έκδοση. Κατέβηκε το patch ελπίζω να λύθηκαν τα προβλήματα με τα crash 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Εαν ειναι και βρειτε κατι που διορθωθηκε παιζοντας το γραψτε το ρε παιδες γιατι εγω δεν το εχω ξεκινησει ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, SPANK είπε Όχι το βρήκα σε ευκαιρία και πήρα 30 euro την απλή έκδοση. Κατέβηκε το patch ελπίζω να λύθηκαν τα προβλήματα με τα crash 10 ωρες εχω παιξει δεν εχω crash...πιθανον φταιει το hardware σου. Λογικα ο επεξεργαστης ...δοκιμασε να ανεβασεις την ταση 4 ώρες πριν, greg4 είπε Με τις ρυθμίσεις του HW unbox πάντως το παιχνίδι παίζει σταθερά στα 60+ πλέον... Μερικές φορές χτυπάει και 75. Επίσης πλέον έχω αρκετά στο ultra. Αρκετά καλύτερο το οπτικό αποτέλεσμα σε σχέση με το preselect very high. με αυτη τη cpu αποκλειεται...εδω ζοριζονται οι κοφι λεικ να τρεξουν το παιχνιδι...πλακα μας κανετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δεν εχω κανενα θεμα με performance παντως, τρεχει καλυτερα και απο το SOTTR. Δεν εχω παει ακομα σε μεγαλες περιοχες βεβαια αλλα προς το παρον ειναι βουτυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, panos_0079 είπε 10 ωρες εχω παιξει δεν εχω crash...πιθανον φταιει το hardware σου. Λογικα ο επεξεργαστης ...δοκιμασε να ανεβασεις την ταση με αυτη τη cpu αποκλειεται...εδω ζοριζονται οι κοφι λεικ να τρεξουν το παιχνιδι...πλακα μας κανετε? Με τον επεξεργαστή πάντως της υπογραφής είμαι στο 98 100 % όλη την ώρα ... περίεργα πράγματα και δεν έχω overclock , το παιχνίδι τρέχει νερό στα ultra απλα ο επεξεργαστής είναι στο 100 % Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Αυξήθηκαν καθολου τα fps μετα το patch, δε βλεπω κανεναν να λεει κατι και ανησυχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Αυξήθηκαν καθολου τα fps μετα το patch, δε βλεπω κανεναν να λεει κατι και ανησυχω. Έχει καμία επιλογή να βλέπουμε τα fps ή θέλει πρόγραμμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, SPANK είπε Με τον επεξεργαστή πάντως της υπογραφής είμαι στο 98 100 % όλη την ώρα ... περίεργα πράγματα και δεν έχω overclock , το παιχνίδι τρέχει νερό στα ultra απλα ο επεξεργαστής είναι στο 100 % Κλασικη συνταγη origins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δεν νμζ να συμβει κατι τετοιο συντομα.. 2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Αυξήθηκαν καθολου τα fps μετα το patch, δε βλεπω κανεναν να λεει κατι και ανησυχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, SPANK είπε Έχει καμία επιλογή να βλέπουμε τα fps ή θέλει πρόγραμμα ? στη διαρκεια του παιχνιδιου πατα F1...αν πατησεις 2 φορες τα βγαζει αναλυτικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ειναι το "improve performance" που έγραφαν στα patch notes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ειναι το "improve performance" που έγραφαν στα patch notes... To παιχνίδι συνεχώς τρώει crash .... απαράδεκτα πράγματα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, SPANK είπε To παιχνίδι συνεχώς τρώει crash .... απαράδεκτα πράγματα .... ο επεξεργαστης σου θελει περισσοτερο ρευμα γι αυτο κρασαρει...ανεβασε λιγο το vcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, panos_0079 είπε ο επεξεργαστης σου θελει περισσοτερο ρευμα γι αυτο κρασαρει...ανεβασε λιγο το vcore Δεν νομίζω ότι είναι αυτό τόσα παιχνίδια έχω παίξει και παίζω και ποτέ δεν συμπεριφέρεται έτσι , όσο για τα crash στα forum της ubisoft που διαβάζω γίνεται χαμός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα