Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, lordelesar είπε

Παιδιά με 2700Κ και RX580 δεν γίνεται δουλειά στα 3440x1440 απ'όσο καταλαβαίνω, έτσι? Οπότε να μην ασχοληθώ με το παιχνίδι προς το παρόν?

Είμαι με 4690K 580/8 και 1440. Το έχω με κόφτη στα 45 και είναι σχετικά οκ.

Αν ήθελες ποτέ να δεις τι ψάρια πιάνει το freesync σου, εδώ είσαι. Αν δεν έχεις, περίμενε μη βελτιωθεί η φάση με κάνα patch.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, panos_0079 είπε

με τη cpu  που εχεις δεν τρεχει το παιχνιδι

Μια χαρα το τρεχει, οι Haswell μπορει να ειναι παλιοι αλλα ακομα και στο 2018 αντεχουν και αμα δεις τα requirements του παιχνιδιου ο ι7 4790κ ειναι λιγο πανω απο τα recommended, εκανα και το benchmark και ειχα min 51 fps max 80+ σε high-medium full hd

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σίγουρα θα μπορούσες να κερδίσεις κάτι παραπάνω με κάτι καλύτερο από quad core haswell, αλλά όπως είπα ακόμα σε i5 haswell (o/c όμως) η gpu είναι στο 100% μόνιμα, άρα δεν τίθεται θέμα bottleneck με την αυστηρή έννοια του όρου , δεν ξέρω αν είχα πιο δυνατή κάρτα πώς θα συμπεριφερόταν, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα είχα μου αρέσουν τα "ισορροπημένα" build

εγώ πάντως να πω την αλήθεια, πέρασα φρέσκια παστούλα μιας και θα βαρέσει υπερωρίες και έχει πιάσει 3ετια+ :P

κάτω από 70% cpu usage δεν είδα 

Επεξ/σία από logistoulis

56 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Thank you amigo..

58 λεπτά πριν, Occultist είπε

Υπάρχει πιο συγκεκριμένη πληροφορία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι οι κονσολάδες το πήραν (κακή λέξη οι κονσόλες αλλά τι να κάνουμε.. )  

από ότι θυμάμαι πέρυσι που έγραφα στο θέμα του origin πάλι εδώ στα pc γιατί εδώ γινόταν η φάση, έπαιρνα στο ps τα patch πιο νωρίς, αλλά δεν έκαναν πολύ χρόνο αργότερα  να σκάσουν και στα pc (δε νομίζω πάνω από 2 μέρες) , δηλαδή μέχρι να μπει σκ πιστεύω θα σκάσει 

απλά πέρα από τα επίσημα release notes το θέμα είναι να δούμε κάποια έστω και μικρή βελτίωση στο performance (και κάνας πιο καινούριος driver καλός θα ήταν ) 

Επεξ/σία από logistoulis

1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Αυριο το patch παιδια,λιγη υπομονη ακομα..

Στα patch notes του link, δεν είδα τίποτα για performance, πάντως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Occultist είπε

Στα patch notes του link, δεν είδα τίποτα για performance, πάντως...

Αυτά δεν είναι τα τελικά release

Βασικά είναι προβλήματα που στο προηγούμενο patch είπαν ότι θα λύσουν σε αυτό, τα known issues του 1.0.2

Για το 1.0.3 δεν έχουμε επίσημα notes ακόμα. Απλα το πήραν οι κονσόλες αυτό είναι το ουσιαστικό νέο, άρα έρχεται σύντομα και σε pc

Το τι θα κάνει θα το δούμε στη πράξη από performance, ο,τι και να σου πουν στη πράξη έχει σημασία τι κάνει

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

8 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

και οχι να κλαιμε σαν 10χρονα που τους πηραν το παγωτο

Εγώ πάντως μία φορά που μου το είχαν πάρει κοντά σε αυτή την ηλικία, έγινα νίντζα και μετά δεν με ξανακουμπήσανε :lol: 😛 

8 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Αλλιως αν σας χαλανε τοσο τα παιχνιδια της Ubi ρε παιδια και τα εχετε βαρεθει ε παρατηστε τα δεν σας αναγκασε κανεις να τα αγορασετε, αλλα κλαμα καθε τρεις και λιγο και κραξιμο και τρολαρισμα χωρις λογο ειναι λιγο κουραστικο για τους υπολοιπους που τα θελουμε.

Τους τρολάρω λίγο κι εγώ 😛 Αλλά πάω και τα αγοράζω κιόλας :lol:  Προφανώς ο φίλος επειδή έδωσε χρήματα (για τον Γιώργο λέω), μάλλον για αυτό "κλαίγεται". Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι απαιτητικά παιχνίδια με τόσο content. Θέλω να δω πόσο optimized θα είναι το rdr2...

1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Αυριο το patch παιδια,λιγη υπομονη ακομα..

Δεν κάνω υπομονή. Γύρισα από τη δουλειά και θα μπω να καώ 😛 

Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω το παιχνίδι μετα την εισαγωγή που πέφτεις απο τον λόφο τρώει crash και με πετάει στα windows , απο οτι διαβάζω πολλοί εχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο ελπίζω να λυθεί με το patch

22 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Εγώ πάντως μία φορά που μου το είχαν πάρει κοντά σε αυτή την ηλικία, έγινα νίντζα και μετά δεν με ξανακουμπήσανε :lol: 😛 

Τους τρολάρω λίγο κι εγώ 😛 Αλλά πάω και τα αγοράζω κιόλας :lol:  Προφανώς ο φίλος επειδή έδωσε χρήματα (για τον Γιώργο λέω), μάλλον για αυτό "κλαίγεται". Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι απαιτητικά παιχνίδια με τόσο content. Θέλω να δω πόσο optimized θα είναι το rdr2...

Δεν κάνω υπομονή. Γύρισα από τη δουλειά και θα μπω να καώ 😛 

lol

Το ζητημα ξερεις ποιο ειναι; Οτι καλα να λεμε και καμια μακακια να περναει η ωρα και να κανουμε και λιγο χαβαλε αλλα υπαρχει κοσμος που πραγματικα πρεπει να τις μισει τις εταιρειες με αυτα που διαβαζω 😛 

Και οπως και να το κανεις κατανταει κουραστικο ρε φιλε καθε τρεις και λιγο να διαβαζεις την ιδια μιρλα. Εγω αν κατι δεν μου κανει το αφηνω στην ακρη ουτε ασχολουμαι ουτε μπαινω να κραζω καθε δυο σελιδες στα παιχνιδια που δεν γουσταρω. Ναι fora ειναι συζητηση κανουμε αρκει η συζητηση να μην κατανταει ενας κουραστικος rant  μονολογος δεν ξερω αν με καταλαβαινεις τι εννοω..Αυτο και ας το αφησουμε εδω γιατι ειμαστε ηδη πολυ off topic . Παλι..

Παντως να ξερετε προσωπικα δεν αναφερομαι σε κανενα με το προηγουμενο ποστ, απλα βλεπω μια συνεχομενη συζητηση πανω σε αυτο το ζητημα χωρις ωστοσο να καθομαι να προσεχω ονοματα και να εμβαθυνω στο θεμα.. Μαλλον γιατι δεν με ενδιαφερει και το βρισκω κουραστικο.. 

To προχωρησα και εγω και πραγματικα το ευχαριστιεμαι απιστευτα σαν παιχνιδι. Ακομη και στο επιπεδο των διαλογων και της ιστοριας εχει γινει καλυτερη δουλεια, ενα σημειο που υστερουσε αρκετα το Origins. Και φυσικα ειναι πολυ πιο ωραιο το exploration mode και χαιρομαι που θα εχει τοσα διαφορετικα endings και θυμιζει ολο και πιο πολυ ενα rpg παρα ενα action adventure.

Θα δειξει και η συνεχεια παντως αυτο που βλεπω μεχρι στιγμης αξιζει και με το παραπανω τα χρηματα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...