optimus prime Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε δικό σου είναι αυτό το ss? αν ναι τι πετσόκομμα είναι αυτό στα γραφικά βρε φίλε; Ειναι τραβηγμενη απο δορυφορο.. 1
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Επίσης απορω πως μερικοι μπορουν να το τρεξουν 30 fps, τα 30fps στο pc βγαζουνε ματι και τυφλωνουν, δεν ειναι κονσολα να τρέχουν νερακι. πέρα από αυτά που αναλύθηκαν πιο πάνω, και 30 από 30 διαφέρουν άλλο τα 30 του zero dawn που όντως είναι smooth και ακατέβατα σε κάθε περίπτωση και συνθήκες (αν και φαίνεται ότι είναι 30), άλλο τα 30 των ac που φτάνουν και τα 20αρια επειδή όπως είπα έπαιξα το origins σε ps4, είχα θεαματικές βουτιές σε επίπεδα slow motion μέσα στην αλεξάνδρεια και την άλλη μεγάλη πόλη που δεν θυμάμαι πώς τη λένε σε σημείο που ζάλιζε εντάξει στο pc αν παίζεις τη μία 70 την άλλη 40 κατλαβαίνεις τη διαφορά της αυξομείωσης , αλλα σίγουρα δεν είσαι 30 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε δικό σου είναι αυτό το ss? αν ναι τι πετσόκομμα είναι αυτό στα γραφικά βρε φίλε; Γραφικα age of mythology να πουμε 1
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για μένα πάντως δεν αξίζει να κυνηγάμε το 60αρι με τέτοιες θυσίες, το παιχνίδι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ για να το πετσοκόβουμε και τελοσπάντων με controller αν παίζει κανείς (που είναι το λογικό) και να κάνει και καμιά βουτιά στα 30 δεν τρέχει τίποτα να ήταν first person να πω εντάξει, αλλά τέτοια γραφικά σαν το παραπάνω ss δεν έχει ούτε απλό ps4.. θα βάλω κι εγώ κάνα ss το απόγευμα Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε δικό σου είναι αυτό το ss? αν ναι τι πετσόκομμα είναι αυτό στα γραφικά βρε φίλε; Που ειδες το πετσόκομμα? Ολα high ειναι με τις ρυθμησεις σχεδον αυτες που ειχα σνεβασει πιο πανω και water στο max, οι σκιες μονο στο low διοτι ειναι άχρηστες. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, giorgosmcmc είπε Που ειδες το πετσόκομμα? Ολα high ειναι με τις ρυθμησεις σχεδον αυτες που ειχα σνεβασει πιο πανω και water στο max. εγώ βλέπω άλλο παιχνίδι τότε...
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Γραφικα age of mythology να πουμε 7 λεπτά πριν, logistoulis είπε εγώ βλέπω άλλο παιχνίδι τότε... 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Ειναι τραβηγμενη απο δορυφορο.. Οτι πειτε ναι, το τετρις ειναι παιδια! χαλαω εγω χατίρι? 😂 Αλλα περα απο το χαβαλε βγαλτε ενα ακριβως ιδιο screenshot σε 1080p στα ultra high την ιδια ωρα της ημερα στο game να δω κι εγω τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ ΔΙΑΦΟΡΑ στα γραφικα ρε μαγκες και να δω και αν αξιζει να παιζω στα 5 fps 😂 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, giorgosmcmc είπε Οτι πειτε ναι, το τετρις ειναι παιδια! χαλαω εγω χατίρι? 😂 Αλλα περα απο το χαβαλε βγαλτε ενα ακριβως ιδιο screenshot σε 1080p στα ultra high την ιδια ωρα της ημερα στο game να δω κι εγω τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ ΔΙΑΦΟΡΑ στα γραφικα ρε μαγκες. μόλις πάω σπίτι σου ορκίζομαι ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βάλω ss με τα δικά μου settings , θα μπω photo mode και θα πάω όσο ψηλά με αφήνει να δω αν φαίνονται τετράγωνες θάλασσες (που δεν είναι ultra είναι αυτά εδώ όπως έχω ξαναπεί)
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, ADHD είπε Τα 30fps παντως δεν αλλαζουν οτι και να γινει, ειναι απαισια κανουν μπαμ απο χιλιόμετρα και πρεπει να απαγορευτουν σε κονσολες/pc.. Διαφωνω επειδη σε κονσολα που παιζω μπορω να πω πως δε βλεπω τη παραμικρη διαφορα απ τα 60 και ειναι πολυ πιο smooth εμπειρια, σε pc δεν εχω καταφερει ποτε με οσες ρυθμησεις και σε οποιο παιχνίδι και αν επαιξα να μη "χασω" τα ματια μου οταν επαιξα στα 30 fps. Εντελως διαφορετική εμπειρια λεμε.
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) έπαιξες δηλαδή ac σε κονσόλα και ήταν 30αρι ακατέβατο; πάντως ξαναλέω, κάτι έχεις ρίξει στα γραφικά (ή πολλά μαζί) που δεν έπρεπε κυνηγώντας τον "δράκο" των 60fps και δεν είναι αυτό οπτικό αποτέλεσμα για 1070 αν δε βρίσκεις διαφορά στα 30αρια της κονσόλας πραγματικά, από καρδιάς σου λέω άσε το pc και παίξτο στη κονσόλα, μέχρι και το black flag πιο όμορφο φαίνεται Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Διαφωνω επειδη σε κονσολα που παιζω μπορω να πω πως δε βλεπω τη παραμικρη διαφορα απ τα 60 και ειναι πολυ πιο smooth εμπειρια, σε pc δεν εχω καταφερει ποτε με οσες ρυθμησεις και σε οποιο παιχνίδι και αν επαιξα να μη "χασω" τα ματια μου οταν επαιξα στα 30 fps. Εντελως διαφορετική εμπειρια λεμε. Τσεκαρε τα ματια σου τοτε δεν εχω να σου πω κατι αλλο περα απο οτι ειπα και προτεινα στα σοβαρα.. Τα 30fps ειναι 30fps οσο καλο frame pacing και οσο motion blur και αν ριξουν η διάφορα στην κινηση ειναι χαώδης.
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ADHD είπε Τσεκαρε τα ματια σου τοτε δεν εχω να σου πω κατι αλλο περα απο οτι ειπα και προτεινα στα σοβαρα.. Τα 30fps ειναι 30fps οσο καλο frame pacing και οσο motion blur και αν ριξουν η διάφορα στην κινηση ειναι χαώδης. και στην κονσόλα είναι ενοχλητικό, απλά επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς ξενερώνεις την πρώτη ώρα και μετά απλά το παίρνεις απόφαση ότι αυτό είναι και συνεχίζεις το παιχνίδι , ειδικά στα παιχνίδια που δεν μπορείς να παίξεις αλλού δηλαδή ήταν το ίδιο το last of us στο ps3 που σερνόταν το σύμπαν και το ίδιο είναι στο ps4? ή είναι το ίδιο τα forza horizon στα 30 του xbox και το ίδιο στο pc? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 1
optimus prime Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το patch μαλλον θα βγει συντομα.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime 2
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο παντως, πρωτο AC που παιζω σοβαρα και μπορω να πω οτι με εχει εκπλήξει θετικά.
logistoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 ναι το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και μου φαίνεται ότι έχει πέσει και περισσότερη δουλεια αυτή τη φορά στα side οπότε με χαρά θα κάνω το "grinding" που παραπονιούνται πολλοί και γενικά ελπίζω σε ιστορία που θα με κρατήσει (επιτέλους) επίσης μου αρέσει και το "παιχνιδιάρικο" σύστημα με τις αναβαθμίσεις όπου μπορείς να ξαναβάλεις τα ability points όπου θες από την αρχή, αυτό είναι καλό και για πειραματισμό, αλλά και για να σκας με διαφορετικό setup ανάλογα τον εχθρό ή την αποστολη, το χρησιμοποίησα ήδη από την αρχή όταν ήθελα να φάω το μισθοφόρο που με είχε πάρει από πίσω, αλλά μπορείς να ψαχτείς, πχ σε αποστολές που θέλουν stealth να βάλεις skills για εκείνη τη στιγμή τώρα όσο για τα 30αρια, οκ δεν είναι κάτι το επιθυμητό, όμως δεν έχει τελείως άδικο ο giorgosmcmc, σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν φοβερή δουλειά, όχι ότι τέλειο, αλλά δεν σε απασχολεί και αυτό όντως δεν το βλέπεις στο pc, απλά και στις κονσόλες δεν είναι κανόνας άλλο το uncharted που είναι το πιο optimized πράγμα στο σύμπαν, άλλο το ac που και στις κονσόλες είναι unoptimized 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα