tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, optimus prime είπε Ετσι πηρα το season pass εγω.. Και εγώ, του origins 😛 Του Odyssey, θα κοιτάξω πρώτα αν το αξίζει, και θα προχωρήσω στη συνέχεια (κατά τα Χριστούγεννα) σε αγορά. Αν δεν αξίζει, δεν θα πάρω τίποτα 😛
optimus prime Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αξιζει δεν αξιζει θα εχει πιο πολυ Ελλαδαρα,αυτο και μονο μου αρκει.. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, RPDrummer είπε Ρε παιδιά δεν υπάρχει σε δισκάκι το παιχνίδι ;; Δεν το βρίσκω πουθενά, στην Ελλάδα τουλάχιστον. https://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?utm_source=xml&utm_medium=a&utm_campaign=b&ElementID=74b6b7a0-cf1a-40a9-9413-61926eac28e4
tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δισκάκι πάντως δεν ξέρω που το βλέπετε. Μην βρεθείτε προ εκπλήξεως επειδή βλέπετε απλά το "περιτύλιγμα", για αυτό σας το λέω. Δισκάκι δεν θα βρείτε. Θα βρείτε ένα κουτάκι με ένα χαρτί για εξώφυλλο και ένα Uplay Key. Έτσι γίνεται πλέον. Δυστυχώς. Αναπολώ , πραγματικά, εποχές όπου το κουτί ήταν ΚΟΥΤΑ και είχε ένα manual ΝΑ (με το συμπάθειο 😛 ). Γέμιζες την βιβλιοθήκη σου και το ευχαριστιόσουν. Και ήθελες 3-4 από το πάχος τους, βέβαια 😛 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από tommybertsen
firepc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Το δισκάκι πάντως δεν ξέρω που το βλέπετε. Μην βρεθείτε προ εκπλήξεως επειδή βλέπετε απλά το "περιτύλιγμα" γτ ο πληθυντικος?
tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι ευγενικός 😛 Δεν λέω για του amazon που είναι DVD (δεν ξέρω πόσοι θα το πάρουν από εκεί αλλά εφόσον είναι free shipping why not) Αλλά και πάλι, το κουτί είναι το ίδιο. Εκτός και αν περιλαμβάνει manual. Τότε και μόνο αξίζει τα παραπάνω φράγκα το physical copy Βέβαια αυτό είναι και δική μου ιδιοτροπία εννοείται 😛 ΥΓ: Εδώ γιατί δεν φέρνουν την DVD έκδοση του amazon? Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από tommybertsen
firepc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Είμαι ευγενικός 😛 Δεν λέω για του amazon που είναι DVD (δεν ξέρω πόσοι θα το πάρουν από εκεί αλλά εφόσον είναι free shipping why not) Αλλά και πάλι, το κουτί είναι το ίδιο. Εκτός και αν περιλαμβάνει manual. Τότε και μόνο αξίζει τα παραπάνω φράγκα το physical copy Βέβαια αυτό είναι και δική μου ιδιοτροπία εννοείται 😛 και τα παιχνιδια του ps4 και xbox ενα κουτακι ειναι με ενα δισκακι. Γτ τρωει τις φαπες το physical του PC ομως? Και δεν σου κανω επιθεση φιλε, απλα το ακουω και απο αλλους αυτο Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από firepc
tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μα για το PC μιλάμε εδώ 😛 Δεν με ενδιαφέρει του PS4-xbox. Βασικά του PC πλέον είναι όπως του PS4-xbox (ως επί το πλείστον). Τελευταίο παιχνίδι που είχα πάρει πραγματικό physical copy ήταν το Thief II... Δεν βαριέσαι...είμαστε off topic... Αύριο θα προσπαθήσω να παίξω το game 1
firepc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Μα για το PC μιλάμε εδώ 😛 Δεν με ενδιαφέρει του PS4-xbox. Βασικά του PC πλέον είναι όπως του PS4-xbox (ως επί το πλείστον). Τελευταίο παιχνίδι που είχα πάρει πραγματικό physical copy ήταν το Thief II... Δεν βαριέσαι...είμαστε off topic... Αύριο θα προσπαθήσω να παίξω το game Καλο gaming kick some a** ! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Το πήρα με 48€ από uplay με 100 coins, έχει 20% coupon. Καλύτερα από όλα τα κλειδάδικα. Δεν έβλεπα να πέφτει η τιμή του soon enough (μάλλον ανεβαίνει παντού). @d4ydr33m3r , δεν άντεξα όπως βλέπεις 😛 Αυτο εκανα και εγω οτι το ειχα παρει εβγαινε τα ιδια και ετσι περνεις και coins πισω επιστροφη. 1
tommybertsen Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Σίγουρα η 1070 δεν είναι αρκετή για ultra 1440p. Αν το κλειδώσω στα 30 παίζω εύκολα. Αλλιώς έχω ΠΟΛΛΑ σκαμπανεβάσματα. Και έχω μειώσει κάποια πράγματα (clouds - shadows), αλλά δυστυχώς το AA αν βγει φαίνεται πολύ, ακόμη και στα 1440p (για 4Κ φαντάζομαι δεν είναι απαραίτητο). Αφήνω το performance στην άκρη για μία πρώτη εντύπωση. Έχει κάμποσα νέα στοιχεία το παιχνίδι και νιώθω ότι το κάψιμο έρχεται 😛 Από γραφικά μία χαρά, δεν βλέπω κάτι από αυτά που αναφέρθηκαν. Μερικά bugs τα είδα κι εγώ. Σε κάποια φάση έκανα loot και η Κασσάνδρα άρχισε να χοροπηδάει πλάι στην κασέλα 😛
Φίλιππος Πτ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από 7 ώρες καψίματος μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο assassins creed, απο αποψη performance ειμαι σχετικά ικανοποιημένος ,με i7 4790k 4.7ghz και 1060 6gb παίζω άνετα high με κάποια medium settings (min 50 fps).. από άποψη στορυ μέχρι τώρα είναι αρκετά ωραίο και είναι από τις λίγες φορές που το grind με τα side missions δεν με κουράζει. Τα γραφικά και το περιβάλλον από την άλλη είναι επίσης σε άλλο επίπεδο, αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι το τεράστιο μαπ.. πόσες ώρες θέλει πια 😂 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Φίλιππος Πτ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα