shadowlike Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πριν απο 2 εβδομάδες τερμάτισα το origins. Ήμουν αρκετά επιφυλακτικός να ξεκινήσω το Oddysey γιατί άκουγα ότι είναι ένα reskin του origins κλπ...δε τα πίστεψα αυτά τα σχόλια και απ'οτι φαίνεται καλά έκανα. Το παιχνίδι με τράβηξε σε απίστευτο βαθμό και με το setting, και τους διαλόγους , και το λίγο διαφορετικό combat και το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις σαν Kassandra. Γενικά όσοι έχετε ενδοιασμούς, το παιχνίδι από τις πρώτες ώρες τουλάχιστον φαίνεται αριστούργημα για τα δικά μου δεδομένα και αρκετά σκαλιά πάνω από το origins. Στο origins ομολογώ ότι βαρέθηκα τη ξεραιλα και τις flat περιχές και το έκανα speedrun. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από shadowlike 7
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε καλά μην ορκίζεσαι αν πετσοκοπούν οι ρυθμίσεις όπως τις έβαλες δεν είναι και απίθανο με aa/shadows/environmental maxed παίζει στο 46 avg η ταπεινή 480, αν όλες αυτές οι ρυθμίσεις έχουν το impact που λες το 60αρι δεν είναι μακριά και χωρίς να μιλάμε για gpu του 500αρικου+ απλά η οπτική διαφορά είναι πλέον αισθητή.. Και με χαμηλωμενα aa/shadows/environmetal μηδαμινές οι διαφορες, ισα ισα με το aa ειτε low ειτε high τουλαχιστον στα ματια μου διαφορες δε βλεπω, shadows clain main δεν αλλαζουν και τοσο το περιβάλλον, και στα enviroments παλι μηδαμινες μου φαινονται οι διαφορες, τωρα αν ριξεις κατι στα low θεωρω πως εκει θα δεις ουσιαστικη διαφορα. Οποτε ειμαι μια χαρα με αυτες τις ρυθμησεις, γενικως δε βλεπω στο συγκεκρινενο παιχνίδι ουτε και στο origins τραγικες διαφορες στο να ριξεις και καμποσο τα settings και αυτο ειναι ευχάριστο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc
firepc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δειτε τι λεει ο φιλος σας ο Ζησης στο 7:47 o οποιος τερματισε και το παιχνιδι. 1
Vagosman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/7/2018 στις 12:37 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν νομίζω ότι γίνετε dynamic weather σε video game Βασικά μονο το Black Flag θυμάμαι να έχεις καιρούς και δεν νομίζω να ήταν dynamic πέρα από κάποιες καταιγίδες. Zelda Breath of the Wild 1
shadowlike Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) διάλογοι με επιλόγές και impact στο κόσμο απο action adventure έχει γίνει πλέον true rpg (για τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον) μεγαλύτερος χάρτης, τελείως diverse setting σε σχέση με το origins καθώς και μεγαλύτερη έμφαση στο vertical gameplay. naval battles μέρος του κυρίως παιχνιδιού, αναβαθμίσεις σε πλοίο κλπ επιλογή main χαρακτήρα, 9 διαφορετικά τέλη, πιο στιβαρό combat npc recruitment , romance περισσότερα slots για gear, engravements κλπ κατα τα άλλα reskin 😒. όσο για το γεγονός ότι δεν είναι AC , και στο origins έπρεπε να φας το μισό παιχνίδι για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι γίνεται με τους assassin's με την περισσότερη έμφαση προς το τέλος φυσικά. Στην τελική είναι ένα στοιχείο του main story το οποίο δεν χρειάζεται να είναι δεσμευτικό. Με τις δυνατότητες που έχει η ubisoft θα προτιμούσα να συνεχίσει να εξελίσει το AC άσχετα με το αν θα το δένει τελικά πάντα στο main theme. Αν δε το λέγανε AC και απλά το λέγανε odyssey όλοι θα κάνανε λόγο για ένα AC clone αφού θα βγαίναν όλοι οι φωστήρες και θα έλεγαν ότι είναι φτιαγμένο με το engine του origins και το backlash θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από shadowlike 4 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Vagosman είπε Zelda Breath of the Wild Κι εγώ ένα παράδειγμα: ΑrmA games (και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν μου έρχονται). Τόσο dynamic που παίζαμε co-op στο 3 και σε μένα έβρεχε, ενώ στον συμπαίχτη είχε ήλιο.
RPDrummer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδιά δεν υπάρχει σε δισκάκι το παιχνίδι ;; Δεν το βρίσκω πουθενά, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
firepc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, RPDrummer είπε Ρε παιδιά δεν υπάρχει σε δισκάκι το παιχνίδι ;; Δεν το βρίσκω πουθενά, στην Ελλάδα τουλάχιστον. υπαρχει στο Γερμανικο amazon https://www.amazon.de/Assassins-Creed-Odyssey-Standard-PC/dp/B07DM4FDHS
logistoulis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, RPDrummer είπε Ρε παιδιά δεν υπάρχει σε δισκάκι το παιχνίδι ;; Δεν το βρίσκω πουθενά, στην Ελλάδα τουλάχιστον. oύτε και το προηγούμενο υπήρχε πουθενά, για αυτό το είχα πάρει σε ps4 όταν είχα πιστωτικό από κώτσο
firepc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 και το προηγουμενο μονο απο amazon de σε physical btw, η Spartan και η Pantheon editions ειναι διαθεσιμες στο store της ubisoft
ELMastas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Zelda Breath of the Wild Και άλλα,όπως Sea of Thieves η Forza 3 horizon κλπ εδω στο Forza 4 αλλάζουν εποχές ολόκληρες,οχι μόνο η ώρα η ο καιρός της ημέρας ! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από ELMastas
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Vagosman είπε Zelda Breath of the Wild Πρώτον i was kidding hence = , δεύτερον no shit δεν είναι κάτι καινούργιο αλλα μιλάμε για AC.
panos_0079 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 οσοι εχετε χαμηλα fps ...απο τις ρυθμισεις της nvidia βαλτε max prerender frames = 1 επισης οι τελευταιοι drivers της nvidia ειναι χαλια ...μ ε τους προτελευταιους εχω 10 Frames Περισσοτερα 2
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το fast sync και σε αυτο το παιχνίδι ειναι broken, εχει καποιος αλλος προβλημα με fast sync σε nvidia? EDIT: Πειτε μου οτι δε μας δουλευει η ubisoft και πως αυτες οι ''φωτεινες κουκιδες'' στο εδαφος στην εισαγωγη του παιχνιδιου δεν ειναι ενα τραγικο artifact. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc 1
tommybertsen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Το πήρα με 48€ από uplay με 100 coins, έχει 20% coupon. Καλύτερα από όλα τα κλειδάδικα. Δεν έβλεπα να πέφτει η τιμή του soon enough (μάλλον ανεβαίνει παντού). @d4ydr33m3r , δεν άντεξα όπως βλέπεις 😛 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα