Spartan117 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Διαφορες στα γραφικα παντως δεν βλεπω μεταξυ origins και odyssey. Προς τι το τοσο μεγαλυτερο performance hit δεν μπορω να καταλαβω. Θα το δεις όταν το παίξεις το game, έχω παίξει καμια 40 ώρες από το Origins και την διαφορα μεταξύ τους την κατάλαβα αμέσως. Οι χαρακτήρες ειδικά είναι άλλη φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Spartan117 είπε Θα το δεις όταν το παίξεις το game, έχω παίξει καμια 40 ώρες από το Origins και την διαφορα μεταξύ τους την κατάλαβα αμέσως. Οι χαρακτήρες ειδικά είναι άλλη φάση. Καλα ναι μονο για τα γραφικα μιλησα απο αυτα που βλεπω στο odyssey για τα υπολοιπα δεν εχω καμια αποψη για την ωρα. Στο origins μετα απο 65 ωρες και τα ιδια γραφικα να ειχε το odyssey δεν θα με πειραζε καθολου ηταν ηδη αψογα και τα χαζευα αρκετες φορες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Το game ειναι μια χαρα και χαιρομαι που παει καλα σε πωλησεις. Καποια στιγμη θελω να το παρω. Εννοειται οτι γουσταρω το setting στην αρχαια Ελλαδα. Ειναι ομως reskin οπως κανουν και αλλες εταιριες με τα games τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, firepc είπε Το game ειναι μια χαρα και χαιρομαι που παει καλα σε πωλησεις. Καποια στιγμη θελω να το παρω. Εννοειται οτι γουσταρω το setting στην αρχαια Ελλαδα. Ειναι ομως reskin οπως κανουν και αλλες εταιριες με τα games τους. Ισως να το εγραφαν παραλληλα με το origins. Οπως ιδια ηταν και unity/syndicate ιδια μηχανη γραφικων ακριβως και παρομοια γραφικα. Ουτε εμενα δεν με πειραζει εφοσον εκαναν καλη δουλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ουτε εμενα δεν με πειραζει εφοσον εκαναν καλη δουλεια. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Arkin είπε Διαφορες στα γραφικα παντως δεν βλεπω μεταξυ origins και odyssey. Προς τι το τοσο μεγαλυτερο performance hit δεν μπορω να καταλαβω. Στα 30 ειναι οκ και οντως με gamepad δεν το νιωθεις τοσο με keyboard ομως το lag ειναι απιστευτο το νιωθεις για τα καλα στα 30fps. Η gamepad δηλαδη και 30fps η 60 με μειωμενες ρυθμισεις και mouse/keyboard. 5-10fps να παρει με 2-3 patch παντως θα το τσιμπησω. εχει βελτιωμενα γραφικα το Odyssey https://kotaku.com/the-waves-in-assassins-creed-odyssey-crash-beautifully-1829505029 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, KilliK είπε εχει βελτιωμενα γραφικα το Odyssey https://kotaku.com/the-waves-in-assassins-creed-odyssey-crash-beautifully-1829505029 Έχει τέτοιες λεπτομέρειες x1000, δεν μπορείς να τα δείξεις σε screenshots αυτά αλλα όταν παίζεις το game κάνει μπαμ στο σύνολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε . Παει για πουλημα και αγορα σε ps4 που λογικα εκει θα τρεχει ανθρωπινα. φίλε μην λες κουλαμάρες, έπαιξα πέρυσι το orgins σε ps4 και δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που βλέπω φέτος στο pc ακόμα και για σοβαρά προβληματικά παιχνίδια όπως το nier ή το dishonored δεν ισχύει ότι είναι πιο ανθρώπινα στο ps4 ή μάλλον όχι πάρτο στο ps4 να κάνεις fast travel με ένα λεπτό loading.. 1 ώρα πριν, Arkin είπε Shadows παντα κατεβαζουμε μια ρυθμιση το ultra παντα τρωει τα κερατα του. έχω την εντύπωση ότι εδώ δεν τρώει τα κέρατά του, όπως και να χει τις αφήνω ultra γιατί είναι πάρα πολύ όμορφες Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετα κοπο και βασανων καταφερα να το κανω να τρεχει σταθερα 60 fps με τις παρακατω ρυθμησεις, συμπερασμα, εχουν φαει ενα ελαφρυ downgrade τα γραφικα κι ομως προς εκπληξεως φαινετε πιο βαρυ απ το origins. Οσο για το enviroment detail που αναφρθηκε πιο πανω πως δεν τρωει fps..οχι απλα τρωει αλλα τα καταπινει αμάσητα, οριακα στο medium στρωνει, λυπαμαι αυτους που εχω καρτες γραφικων κατω απο 1070 ή 1060 ποσο μαλλον τους amdακιδες, θα κανουν ταμα στο αγιο ορος για να δουν 60αρι σταθερο σε 1080p αν δε πεσουν οι μισές ρυθμησεις σε low 🤯 Παρολα αυτα θα παιχτει αμεσως μολης τελειωσω το spiderman στο ps4. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Πόσο το δώνεις είπαμε;;; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Μετα κοπο και βασανων καταφερα να το κανω να τρεχει σταθερα 60 fps με τις παρακατω ρυθμησεις, συμπερασμα, εχουν φαει ενα ελαφρυ downgrade τα γραφικα κι ομως προς εκπληξεως φαινετε πιο βαρυ απ το origins. Η CPU σε κρατάει πίσω όχι η 1070. Το Odyssey θέλει 6/8 core CPU για να τρέξει ομαλά στα 60. Δοκίμασε να κανεις overclock μνήμες/CPU γιατί αυτό θα βοηθήσει περισσότερο από την GPU. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε λυπαμαι αυτους που εχω καρτες γραφικων κατω απο 1070 ή 1060 ποσο μαλλον τους amdακιδες, θα κανουν ταμα στο αγιο ορος για να δουν 60αρι σταθερο σε 1080p αν δε πεσουν οι μισές ρυθμησεις σε low 🤯 καλά μην ορκίζεσαι αν πετσοκοπούν οι ρυθμίσεις όπως τις έβαλες δεν είναι και απίθανο με aa/shadows/environmental maxed παίζει στο 46 avg η ταπεινή 480, αν όλες αυτές οι ρυθμίσεις έχουν το impact που λες το 60αρι δεν είναι μακριά και χωρίς να μιλάμε για gpu του 500αρικου+ απλά η οπτική διαφορά είναι πλέον αισθητή.. ΥΓ είστε σίγουροι ότι η nv σας έβγαλε σοβαρό driver ή απλά αναπαράγετε τους μύθους περί κακής amd? 30 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Η CPU σε κρατάει πίσω όχι η 1070. Το Odyssey θέλει 6/8 core CPU για να τρέξει ομαλά στα 60. Δοκίμασε να κανεις overclock μνήμες/CPU γιατί αυτό θα βοηθήσει περισσότερο από την GPU. σίγουρα θέλει o/c ο,τι μπορείς να κάνεις.. εγώ με ανεβασμένο τον i5 έχω δει μέχρι 94% usage, στοκ θα τα έβλεπε περισσότερο κωλυώμενα , έστω και το + 25% που του έχω δώσει δεν πάει χαμένο σίγουρα δυστυχώς δεν ανεβαίνει και ιδιαίτερα παραπάνω η κάρτα μου από το εργοστασιακό της o/c.. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μια πιθανη λυση για οσους εχουν stuttering.. https://old.reddit.com/r/Windows10/comments/7a0763/standby_memory_issue_causing_stutters_on_creators/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, Spartan117 είπε Ευχαριστώ για το νέο μου wallpaper. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα