Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κουλα ειναι παλι αυτα με τα κωλο windows? Μολης το εβαλα να παιξει κι εγω και στη game bar δε μου βγαζει τη λειτουργεια παιχνιδιου? Τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω για να μου το εμφανησει?

Αθλιο, οτι πιο αθλιο εχω παιξει, τα γραφικα ειναι εκτρωμα και θολα, τα artifacts απειρα, ασταματητο framedrop 40-50 fps με 1070, 6700k και 16 gb ram σε 1080p!!! απλα ντροπη. Παει για πουλημα και αγορα σε ps4 που λογικα εκει θα τρεχει ανθρωπινα.

2018107214846.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαινε στο control panel και κοιτα εαν ειναι ενεργοποιημενο το MFAA,εαν ναι βγαλτο off.

_id1538737964_343178.png

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Τι κουλα ειναι παλι αυτα με τα κωλο windows? Μολης το εβαλα να παιξει κι εγω και στη game bar δε μου βγαζει τη λειτουργεια παιχνιδιου? Τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω για να μου το εμφανησει?

Αθλιο, οτι πιο αθλιο εχω παιξει, τα γραφικα ειναι εκτρωμα και θολα, τα artifacts απειρα, ασταματητο framedrop 40-50 fps με 1070, 6700k και 16 gb ram σε 1080p!!! απλα ντροπη. Παει για πουλημα και αγορα σε ps4 που λογικα εκει θα τρεχει ανθρωπινα.

2018107214846.jpg

Δηλαδή σε Ps4 που θα τρέχει 25-30 fps θα είναι πιο ανθρώπινα? Τι άλλο θα ακούσουμε...

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Πηγαινε στο control panel και κοιτα εαν ειναι ενεργοποιημενο το MFAA,εαν ναι βγαλτο off.

_id1538737964_343178.png

Shadows παντα κατεβαζουμε μια ρυθμιση το ultra παντα τρωει τα κερατα του. Το volumentric clouds λογικα ειναι bugarismeno και τρωει τοσους πορους? Στα υπολοιπα το texture details εννοειται αξιζει το cost οπως και το ambient occlusion. Παραξενο που το terrain και enviroment details δεν τρωνε τιποτα συνηθως βαρανε και αυτα στο ultra.

Ποσο βαρυ ειναι παντως σε 1440P ακομα και η 1080ti δεν κραταει 60αρι

Σε 4k τι γινεται απορω. Και το cpu βαραει υπερωριες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, firepc είπε

Ubisoft Reskin = 👌

Θα ήθελες να είναι. Το Origins δεν έχει ούτε το ένα τρίτο από το content που έχει το Odyssey. Αυτό που θα βλέπαμε και Έλληνες να κάνουν μποϊκοτάζ ένα τέτοιο παιχνίδι πάντως δεν το περίμενα. 

Πέρα από το setting που γουστάρω άσχημα είναι ίσως το πιο καλο AC που έχω παίξει (σαν παιχνίδι). Έχει τόσα διαφορετικά πράματα να κανεις που δεν το βαριέσαι ποτε το gameplay.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 5
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Αυτό που θα βλέπαμε και Έλληνες να κάνουν μποϊκοτάζ ένα τέτοιο παιχνίδι πάντως δεν το περίμενα.

Και εγω δεν μπορω να το καταλαβω αυτο,μονο απο περιεργεια να δεις πως εχουν αποδωσει την αρχαια Ελλαδα αρκει για να το παιξεις..

Εγω περιμενα να δω ενα τετοιο παιχνιδι απο μικρο παιδι,τι να πω..

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το volumentric clouds λογικα ειναι bugarismeno και τρωει τοσους πορους? 

Όχι, απλά σου δίνει τα καλύτερα clouds σε παιχνίδι (καλύτερα από το HZD) με πολύ καλο refresh rate και αρκετά υψηλή ανάλυση:

assassinscreedodyssey97eqb.pngassassinscreedodysseyw1df1.jpg

Τέτοια πράματα κοστίζουν αρκετά και αν δεν βλέπεις διαφορες ή δεν σε ενδιαφέρει το κατεβάζεις high.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Όχι, απλά σου δίνει τα καλύτερα clouds σε παιχνίδι (καλύτερα από το HZD) με πολύ καλο refresh rate και αρκετά υψηλή ανάλυση:

assassinscreedodyssey97eqb.pngassassinscreedodysseyw1df1.jpg

Τέτοια πράματα κοστίζουν αρκετά και αν δεν βλέπεις διαφορες ή δεν σε ενδιαφέρει το κατεβάζεις high.

Σιγουρα υπαρχει διαφορα αλλα ειναι τεραστιο performance hit. Ειναι 10-15fps διαφορα. Να αγκομαχαει η 1080ti σε 1440P 60p δεν το βλεπεις συχνα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σιγουρα υπαρχει διαφορα αλλα ειναι τεραστιο performance hit. Ειναι 10-15fps διαφορα. Να αγκομαχαει η 1080ti σε 1440P 60p δεν το βλεπεις συχνα. 

Καλύτερα να μας δώσουν settings τα οποια είναι για μελλοντικό hardware παρα το αντίθετο. Εγώ το παίζω σε 4K30 locked όλα maxed out και δεν πέφτει ούτε ένα frame. Βεβαια εγώ δεν έχω και θέμα να ρίχνω το framerate σε 30 γιατί παίζω με gamepad τα third person games.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφορες στα γραφικα παντως δεν βλεπω μεταξυ origins και odyssey. Προς τι το τοσο μεγαλυτερο performance hit δεν μπορω να καταλαβω.

ACOrigins_2017_12_08_00_53_05_750.png
ACOrigins_2017_12_12_22_32_24_658.png
ACOrigins_2017_12_17_23_53_41_455.png

Μόλις τώρα, Spartan117 είπε

Καλύτερα να μας δώσουν settings τα οποια είναι για μελλοντικό hardware παρα το αντίθετο. Εγώ το παίζω σε 4K30 locked όλα maxed out και δεν πέφτει ούτε ένα frame. Βεβαια εγώ δεν έχω και θέμα να ρίχνω το framerate σε 30 γιατί παίζω με gamepad τα third person games.

Στα 30 ειναι οκ και οντως με gamepad δεν το νιωθεις τοσο με keyboard ομως το lag ειναι απιστευτο το νιωθεις για τα καλα στα 30fps. Η gamepad δηλαδη και 30fps η 60 με μειωμενες ρυθμισεις και mouse/keyboard. 5-10fps να παρει με 2-3 patch παντως θα το τσιμπησω.

Δημοσ.

Και στο Origins τα συννεφακια ηταν βαρια,το θυμαμαι σαν χθες το πως προσπαθουσα να το φερω και αυτο να βγαζει 60αρι..

Αυτα και το antialliasing ηταν θανατος..

Αφου εφτασα σε σημειο να το παρατησω για αρκετο καιρο μεχρι να στρωσει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...