Alastor192 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, firepc είπε Μακαρι να ειναι το τελευταιο AC Ubi, πρεπει επιτελους να ασχοληθεις με κατι αλλο Και δεν εννοω να φερεις ντε και καλα πισω τον πριγκηπα οταν ο κοσμος σκαει λεφτα δυσκολα. Και δεν ειναι μονο τα λεφτα απτις καθαρες πωλησεις,βαλε και λεφτα απο DLC και microtransactions. Γερη κονομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spartan117 είπε Έχω είχα κάτι crashes αλλα ανέβασα την τάση στον επεξεργαστή λίγο και έφτιαξε 100%. Είναι τελείως θέμα επεξεργαστή αυτά τα random crashes. Αυτό είδα πως συμβαίνει σε αρκετούς σε ορισμένα παιχνίδια όπως έχω διαβάσει,ιδίως σε αυτά στο Store των windows αλλά και άλλα.εμένα πχ και το Star Wars BF2 και το Forza3 και το Gears of War μου έκαναν ιστορίες με Random Βλάκ screen crashes και reset παιχνιδιού,αλλά δεν ήξερα αν είναι θέμα προγράμματος/windows η CPU η CPU τα οποία και τα 2 τα είδα πάντα σε νορμάλ θερμοκρασίες (φοβόμουν στήν αρχή μην ήταν υπερθέρμανση) έπαιζα και γω με την παροχή τάσης μόνο στήν Κάρτα γραφικών με το Wattman(Radeon ρυθμίσεις) αλλά κάποιες φορές το κάνει πάλι,ευτυχώς οχι συχνά...λές να είναι απο την CPU αυτά ? έχω i5 7500 3.4Ghz είναι κλειδωμένη και δεν την έχω πειράξει ποτέ,πως προτείνεις (με 2 λόγια) να ανεβάσω εκεί την τάση ? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Παντως στην Αθηνα γινεται της κακομοιρας , σε καποια σημεια πεφτει και κατω απο τα 40 και χωρις προφανη λογο σε σημεια που δεν δικαιολογειται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Όταν είναι ο Αλέξιος φουλ ψάρακλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, noFEARgr είπε Παντως στην Αθηνα γινεται της κακομοιρας , σε καποια σημεια πεφτει και κατω απο τα 40 και χωρις προφανη λογο σε σημεια που δεν δικαιολογειται . Μην ανησυχεις ειναι ολα under investigation...😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Παιδες απο εδω θα λειτουργήσει το κλειδι στο uplay αν το αγορασω ειναι ρωσικο λεει ή θα φαω ακυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 "Eσείς να κάνετε upgrade, γιατί τα παιχνίδια μας είναι πάντα top. Μόνο εμείς θα κάνουμε όλη την δουλειά και θα δίνουμε λεφτά για ποιότητα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Παιδες απο εδω θα λειτουργήσει το κλειδι στο uplay αν το αγορασω ειναι ρωσικο λεει ή θα φαω ακυρο? Πατάω στο site και κάνει να φορτώσει 500 ώρες 😛 Από αυτό και μόνο, έφαγε Χ Σου λέει "Region: Russia, Ukraine and CIS countries " Δεν νομίζω να λειτουργεί λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Καλά ο τεχνικός τομέας είναι εξαιρετικός. Με έχει εντυπωσιάσει αρκετά περισσότερο από το Origins, έχουν πετύχει πολλές λεπτομέρειες που έχανε το Origins και φαίνεται. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Καλά ο τεχνικός τομέας είναι εξαιρετικός. Με έχει εντυπωσιάσει αρκετά περισσότερο από το Origins, έχουν πετύχει πολλές λεπτομέρειες που έχανε το Origins και φαίνεται. Συμφωνω απολυτα σε 4k αναλυση ειναι πανεμορφο.. Spartan σε ευχαριστω και για το tip για το παραπανω voltage στην cpu που ανεφερες σε μερικε ποστ πριν , γιατι μολις εβαλα λιγο παραπανω στο ryzenaki μου σταματησαν και τα κρασαρισματα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Συμφωνω απολυτα σε 4k αναλυση ειναι πανεμορφο.. Spartan σε ευχαριστω και για το tip για το παραπανω voltage στην cpu που ανεφερες σε μερικε ποστ πριν , γιατι μολις εβαλα λιγο παραπανω στο ryzenaki μου σταματησαν και τα κρασαρισματα..... επειδή το έχουμε δει αρκετές φορές αυτό το φαινόμενο, απαιτητικά παιχνίδια να βγάζουν τις αδυναμίες μη σταθερού overclock, καλό θα είναι όταν κάποιος πάει να ανεβάσει είτε τη cpu είτε τη gpu του να το έχει ψάξει διεξοδικά με τα σχετικά εργαλεία και να ξέρει ότι είναι σταθερός πριν ρίξει το φταίξιμο στο όποιο παιχνίδι δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, απλά είναι κάτι που βλέπω πάρα πολλά χρόνια να συμβαίνει.. το θέμα δεν είναι να πιάσεις μια συχνότητα, το θέμα είναι να είσαι σταθερός σε αυτήν σε όλες τι συνθήκες και αυτό είναι παγιδούλα, ειδικά όταν παίρνεις το "Χ" hardware επειδή έχεις διαβάσει στο νετ ότι όλοι το πάνε στην "Υ" συχνότητα, θεωρείς αυτονόητο ότι έτσι είναι, αλλά ανάθεμα αν οι μισοί από αυτούς είναι σταθεροί... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μεχρι τωρα δεν ειχα πειραξει ταση στον επεξεργαστη χωρις να εχω συναντησει κανενα προβλημα σε κανενα παιχνιδι.. Απο οτι φενεται ομως εδω χρειαστηκε ... To παιχνιδι μου εκανε κρασαρισματα και σε default συχνοτητες οποτε ηθελε μαλλον ταση για να κραταει καλα ο επεξεργαστης σε οτι τρεχει... οποτε στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ηταν φαση overclock που παιζει σε ενα παιχνιδι και δεν παιζει σε αλλο....οπως και να εχει παντως το παιχνιδι ειναι πολυ ανωτερο του origins μεχρι οσο παιξει και αυτο μονο καλο ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε To παιχνιδι μου εκανε κρασαρισματα και σε default συχνοτητες οποτε ηθελε μαλλον ταση για να κραταει καλα ο επεξεργαστης σε οτι τρεχει. αυτό μου ακούγεται σαν πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ωραίο λολ.. https://www.facebook.com/stephen.williams.71697/videos/2143897222310182/ Βεβαια τέτοια bug συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες open world ειναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα