{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Spartan117 είπε τιν τουτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ακομα και τωρα την σημερον ημερα δινουμε τα φωτα μας στους απολιτιστους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, optimus prime είπε Εχω διαβασει οτι δεν δουλευει καλα σε αυτους που τρεχουν μαζι to afterburner,ειναι γενικο το προβλημα δλδ? Οχι δεν εχει να κανει με το afterburner το προβλημα, καποια λαλακια εχει κανει μαλλον η nvidia στον τελευταιο driver και περα απο τα color values που ειναι τελειως off κατι αλλαξε και δεν συνεργαζεται καλα με το HDR/WCG των windows. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Αλλη *** και αυτη παλι.. Θα το δοκιμασω την επομενη εβδομαδα στην tv γιατι δεν εχει ερθει η καρτα ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μακαρι να ειναι το τελευταιο AC Ubi, πρεπει επιτελους να ασχοληθεις με κατι αλλο Και δεν εννοω να φερεις ντε και καλα πισω τον πριγκηπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nbtz89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, firepc είπε Μακαρι να ειναι το τελευταιο AC Ubi, πρεπει επιτελους να ασχοληθεις με κατι αλλο Και δεν εννοω να φερεις ντε και καλα πισω τον πριγκηπα Πρώτα πρέπει να βγάλουν ένα με ninja😁 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kate10S Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Όποτε παίζω το παιχνίδι μετά από λίγα λεπτά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού (μπορεί 5, μπορεί 15 max) κρασάρουν τα Windows. Βγάζουν Blue screen με μήνυμα: stopcode: WHEA UNCORRECTABLE ERROR. Το Origins το επαιζα μια χαρά, όπως και όλα τα τελευταία παιχνίδια όπως το τελευταίο Tomb Raider. Ξέρει κανείς τι φταίει? /////////////////////////ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ////////////////////////////// ΑΚΥΡΟ, το βρήκα τελικά. Ρύθμιση στο BIOS για 1core per prosessor και λύνεται μπακαλίστικα το πρόβλημά μου μέχρι να βγει κανά patch. Παίζω εδώ και 1 ώρα χωρίς πρόβλημα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Kate10S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Kate10S είπε Καλησπέρα παιδιά. Όποτε παίζω το παιχνίδι μετά από λίγα λεπτά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού (μπορεί 5, μπορεί 15 max) κρασάρουν τα Windows. Βγάζουν Blue screen με μήνυμα: stopcode: WHEA UNCORRECTABLE ERROR. Το Origins το επαιζα μια χαρά, όπως και όλα τα τελευταία παιχνίδια όπως το τελευταίο Tomb Raider. Ξέρει κανείς τι φταίει? Το σύστημά μου είναι το εξής: Windows 10 64bit, CPU FX 8320, GPU Sapphire R9 280, 16GB RAM. Και εμενα ολο κρασαρει μετα απο 10 -15 λεπτα .. Αν δεις λιγα post πιο πριν το αναφερω και εγω ... οποτε καλα κρασια απο Ubi... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Κατάλαβα... πάλι θέματα με crashing σε κάποιους ως συνήθως στα PC (δυστυχώς αυτά συμβαίνουν συχνά εδω και καιρό..)τελικά μόνο όσοι έχουν κονσόλες είναι"εξασφαλισμένοι" πως θα τρέχει μέχρι να βγούν patch που να φτιάχνουν την κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Έχω είχα κάτι crashes αλλα ανέβασα την τάση στον επεξεργαστή λίγο και έφτιαξε 100%. Είναι τελείως θέμα επεξεργαστή αυτά τα random crashes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 28 ωρες προσωπικα δεν εχω συναντησει ουτε ενα crash 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 28 ωρες προσωπικα δεν εχω συναντησει ουτε ενα crash Mια απο τα ιδια και μαλιστα περα απο την cpu που την εχω στα 5 κλασσικα, η gpu σηκωνει το μεγαλυτερο o/c προφιλ κιολας απο αυτα που εχω ετοιμα.. Βεβαια εγω εχω παιξει μονο 5-6 ωρες αλλα λογικα αν ηταν να βγαλει κατι θα το ειχε βγαλει.. Γενικα σαν αποδοση προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε 4k/ultra χωρις ΑΑ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kate10S Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δεν τα πηγαίναν ποτέ καλά τα ταλευταία assasins με τους fx 8320 -8350. Τον 8320 έχω. Πάντως μετα την ρύθμιση στο bios παίζω απροβλημάτιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα