logistoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ναι φυσικά λογικά περιμένω φαινόμενα Αλεξάνδρειας, τώρα μιλάω ακόμα για Σάμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Εχεις δοκιμασει αυτο? How To Disable Fullscreen Optimization Find your ACOddysey.exe in the main installation directory. Right-click ACOddysey.exe and select Properties. Go to the Compatibility Tab. Check “Disable Fullscreen Optimizations” to disable this feature. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Αυτό τι κάνει; Εγώ παίζω με borderless πάντως για να αποφεύγω την ανάγκη για vsync (εφόσον δεν έχω και κάποια freesync τηλεόραση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Σε fullscreen ανεβαζει την αποδοση και το κανει πιο smooth.. Εμενα παντως με βοηθησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε εγώ έπαιξα ένα διωράκι, πέρα από ένα πολύ μικρό bug (δεν μπορούσα να κάνω loot ένα πτώμα που σκότωσα αμέσως πριν ένα cutscene, αλλά μόλις ξαναπήγα στην περιοχή αργότερα που ξαναφορτώθηκε όλα καλά) δεν είχα κανένα άλλο τεχνικό ζήτημα ούτε ιδιαίτερο ζήτημα με pop ups που έλεγαν κάποιοι, για τον κόσμο φυσιολογικό και πρέπει να δώσεις σημασία να κοιτάς μακριά (με το πουλί πάντα), δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο ssd ή η vram μου πάντως το παιχνιδάκι πάει μια χαρά, τηρουμένων των αναλογιών, αισθητά framedrops προς το παρόν δεν πρόσεξα εκτός από μια φορά και μου φαίνεται πολύ όμορφο το gameplay είναι καλό και τα μέχρι τώρα quests δεν τα βαρέθηκα, θέλω βέβαια να δω και παρακάτω τι θα γίνει με την ιστορία, πιστεύω θα μου κρατήσει το ενδιαφέρον προσωπικά δεν πιστεύω ότι απαιτεί καν κάτι παραπάνω από τετραπύρηνο (άλλο ότι κερδίσει κάτι παραπάνω από αυτό, άλλο απαιτεί ) , τουλάχιστον από ότι βλέπω μέχρι στιγμής σε 1080p που η cpu παίζει σημαντικότερο ρόλο από τις μεγαλύτερες αναλύσεις θα τσεκάρω πλάκα πλάκα cpu usage.. edit ναι ξεζουμίζει cpu, είναι πάνω από 77% usage όλη την ώρα (77-94% έβλεπα όσο έπαιζα), αλλά τουλάχιστον η gpu μου ήταν πάντα στο 100%, άρα δεν έχω μπουκάλι ποσα frames Βγαζεις? και με τι settings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εχεις δοκιμασει αυτο? How To Disable Fullscreen Optimization Find your ACOddysey.exe in the main installation directory. Right-click ACOddysey.exe and select Properties. Go to the Compatibility Tab. Check “Disable Fullscreen Optimizations” to disable this feature. Σε κάθε παιχνίδι στα Windows 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σε fullscreen ανεβαζει την αποδοση και το κανει πιο smooth.. Εμενα παντως με βοηθησε.. Ενδιαφέρον, θα πρέπει να επιλέξω και full screen από τα settings του παιχνιδιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δοκιμασε το με fulscreen ναι,δεν εχεις να χασεις κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Σε κάθε παιχνίδι στα Windows 10. Δεν χρειαζεται. Αν απενεργοποιησεις το game bar, θα το κανει globally για ολα τα παιχνιδια. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δοκιμασε το με fulscreen ναι,δεν εχεις να χασεις κατι.. Ναι αλλά θα έχω tearing χωρίς vsync και με vsync θα γονατίσει τελείως μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, KilliK είπε Δεν χρειαζεται. Αν απενεργοποιησεις το game bar, θα το κανει globally για ολα τα παιχνιδια. Το έχω απενεργοποιημένο, αλλά λέω να φυλάω τα ρούχα μου. M$oft είναι αυτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξυ οσοι χρησιμοποιειτε HDR παροτι σε αυτο το παιχνιδι δουλευει, αποφυγετε τον 416.16 ειδικα αν εχετε κατεβασει το windows October update γιατι το συμπαν συνουσιαζεται με HDR ενεργοποιημενο δεν δουλευει στα μισα παιχνιδια και κρασαρει και το pc ή δεν ανοιγουν καθολου καποιοι τιτλοι.. just a heads up Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εντωμεταξυ οσοι χρησιμοποιειτε HDR παροτι σε αυτο το παιχνιδι δουλευει, αποφυγετε τον 416.16 ειδικα αν εχετε κατεβασει το windows October update γιατι το συμπαν συνουσιαζεται με HDR ενεργοποιημενο δεν δουλευει στα μισα παιχνιδια και κρασαρει και το pc ή δεν ανοιγουν καθολου καποιοι τιτλοι.. just a heads up Εχω διαβασει οτι δεν δουλευει καλα σε αυτους που τρεχουν μαζι to afterburner,ειναι γενικο το προβλημα δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, optimus prime είπε Δοκιμασε το με fulscreen ναι,δεν εχεις να χασεις κατι.. δεν αλλάζει κάτι τελικά (στο benchmark) σε σχέση με το bordeless και το tearing δεν παλεύεται , θα μείνω bordeless , βασικά πάντα σχεδόν borderless μένω αλλά ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που οι πόροι μου τη βγάζουν δε τη βγάζουν και ένα bench με τις ρυθμίσεις του βίντεο που έβαλες πιο πίσω, οκ.. παλέψιμα για το setup μου.. τουλάχιστον έχω πλούσιο οπτικό αποτέλεσμα γιατί ο τύπος ήταν πολύ σωστός στις ρυθμίσεις που πρότεινε, στην ουσία συννεφάκια και ao μείωσα.. τα υπόλοιπα ήταν άνευ σημασία και σκιές, textures νεράκια και αντανακλάσεις σε αυτά τα έχω maxed η σχεδόν maxed εκεί που δεν παίζει φοβερή οπτική διαφορά Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ενταξει καλα εισαι.. Εγω θα το ξεκινησω την αλλη εβδομαδα,θα περιμενω και το patch να βγει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα