Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, gavros10 είπε Αυτή η Δάφνη, έχει άπειρο clipping στον ώμο... Επίσης δεν μου κάνει εντύπωση ότι το βίντεο έρχεται από το "Of course not for the clickbaits" Kotaku. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν τους ακούσεις όταν μιλάνε στην συνέντευξη του Gameworld, έχουν πιο σωστή προφορά, αλλά όπως φαίνεται με όλους στο παιχνίδι τους είπαν να κάνουν του μέσου Έλληνα όταν μιλάει αγγλικά, κοινώς 100% ελληνική προφορά και αγγλικά. Πολύ καλύτερο αυτό από τη βλαχοαμερικάνικη προφορά του Age of Mythology, όπου μάλιστα κάποιες ήταν μια χαρά και οι υπόλοιπες από το Τέξας. Από την άλλη εντάξει, εμείς θα ρίξουμε γέλιο. Μόνο Ηλίας Τουφεξής λέμε, "είναι φρέσκο το ψάρι μου! Γαύρος σαρδέλα σκαθάρι!" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tobajara είπε Πολύ καλύτερο αυτό από τη βλαχοαμερικάνικη προφορά του Age of Mythology, όπου μάλιστα κάποιες ήταν μια χαρά και οι υπόλοιπες από το Τέξας. Από την άλλη εντάξει, εμείς θα ρίξουμε γέλιο. Μόνο Ηλίας Τουφεξής λέμε, "είναι φρέσκο το ψάρι μου! Γαύρος σαρδέλα σκαθάρι!" Ελπίζω να έχει ατάκα "Δεν το ζήτησα αυτό" ή κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Μόνο Ηλίας Τουφεξής λέμε, "είναι φρέσκο το ψάρι μου! Γαύρος σαρδέλα σκαθάρι!" το σκαθαρι ειναι και ειδος ψαριου, οπως και ο σκορπιος.. Αναφορά σε κείμενο Συμφωνα με το παρακατω βιντεακι, μπορεις να εχεις ρομαντικη σχεση και με αντρες και με γυναικες... Οταν το παιξω θα παρω την κασσανδρα και θα τα φτιαξω με ολες oι lgbt του twitch αυτο κανουν αυτη τη στιγμη. μεχρι και στο τιτλο του stream τους το αναφερουν. 😁 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Με εχει πεθανει στα κρασαρισματα... Οτι ακριβως ειχα και με το origins... Ελεος ρε ubi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Με εχει πεθανει στα κρασαρισματα... Οτι ακριβως ειχα και με το origins... Ελεος ρε ubi Έχεις κάποιο OSD ανοιχτό; (πχ msi afterburner) Σε εμένα το origins μόνο τότε μου κράσαρε και αυτό, αν έκανα alt+tab. Εϊχα 1-2 random crashes σε 2 μήνες ας πούμε εκτός αυτού. Το Odyssey θα το πάρω σε καμιά δεκαριά μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Έχεις κάποιο OSD ανοιχτό; (πχ msi afterburner) Σε εμένα το origins μόνο τότε μου κράσαρε και αυτό, αν έκανα alt+tab. Εϊχα 1-2 random crashes σε 2 μήνες ας πούμε εκτός αυτού. Το Odyssey θα το πάρω σε καμιά δεκαριά μέρες Τιποτα απολυτως ανοιχτο .. απλα μετα απο καποια λεπτα κρασαρει ... με ryzen 1600 +vega 64 ειτε παιξω σε 4Κ η 2κ , η αλλαξω ρυθμισεις δεν αλλαζει κατι...Οσο τελειο optimization ειχε το τελευταιο far cry δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι τις ubi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 πολυ @@breaker ο Σωκρατης 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Πολύ κρίμα αυτό. Μάλλον περιμένεις βαρβάτο patch ή κάτι άλλο συμβαίνει. Άλλος με τέτοια θέματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Πολύ κρίμα αυτό. Μάλλον περιμένεις βαρβάτο patch ή κάτι άλλο συμβαίνει. Άλλος με τέτοια θέματα; Αν googlareis για κρασαρισματα ειναι πολυς κοσμος που το εχει και με high end gpu σαν την δικη μου ( 1080, 1080 ti ) οποτε χρειαζεται και αλλο driver update + patch...καταφερα και επαιξα κανα μισαωρο πριν κρασαρει παλι και κλεινει και το uplay εκεινη την στιγμη... οτι να ειναι ... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από enable_your_mind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Τιποτα απολυτως ανοιχτο .. απλα μετα απο καποια λεπτα κρασαρει ... με ryzen 1600 +vega 64 ειτε παιξω σε 4Κ η 2κ , η αλλαξω ρυθμισεις δεν αλλαζει κατι...Οσο τελειο optimization ειχε το τελευταιο far cry δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι τις ubi ο επεξεργαστης ειναι το προβλημα...χρειζεσε κατι ανωτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, panos_0079 είπε ο επεξεργαστης ειναι το προβλημα...χρειζεσε κατι ανωτερο Ειναι παιχνιδι για ryzen οποτε δεν νομιζω οτι ειναι το cpu..Δηλαδη ενοεις οτι θελει μονο 8 πυρινο ryzen για να παιξει και οχι οτι απλα χρειαζεται drivers-patches? Δεν συμφωνω γιατι τα ιδια εκανε και το origins μεχρι να το στρωσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ έπαιξα ένα διωράκι, πέρα από ένα πολύ μικρό bug (δεν μπορούσα να κάνω loot ένα πτώμα που σκότωσα αμέσως πριν ένα cutscene, αλλά μόλις ξαναπήγα στην περιοχή αργότερα που ξαναφορτώθηκε όλα καλά) δεν είχα κανένα άλλο τεχνικό ζήτημα ούτε ιδιαίτερο ζήτημα με pop ups που έλεγαν κάποιοι, για τον κόσμο φυσιολογικό και πρέπει να δώσεις σημασία να κοιτάς μακριά (με το πουλί πάντα), δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο ssd ή η vram μου πάντως το παιχνιδάκι πάει μια χαρά, τηρουμένων των αναλογιών, αισθητά framedrops προς το παρόν δεν πρόσεξα εκτός από μια φορά και μου φαίνεται πολύ όμορφο το gameplay είναι καλό και τα μέχρι τώρα quests δεν τα βαρέθηκα, θέλω βέβαια να δω και παρακάτω τι θα γίνει με την ιστορία, πιστεύω θα μου κρατήσει το ενδιαφέρον 15 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Ειναι παιχνιδι για ryzen οποτε δεν νομιζω οτι ειναι το cpu..Δηλαδη ενοεις οτι θελει μονο 8 πυρινο ryzen για να παιξει και οχι οτι απλα χρειαζεται drivers-patches? Δεν συμφωνω γιατι τα ιδια εκανε και το origins μεχρι να το στρωσουν προσωπικά δεν πιστεύω ότι απαιτεί καν κάτι παραπάνω από τετραπύρηνο (άλλο ότι κερδίσει κάτι παραπάνω από αυτό, άλλο απαιτεί ) , τουλάχιστον από ότι βλέπω μέχρι στιγμής σε 1080p που η cpu παίζει σημαντικότερο ρόλο από τις μεγαλύτερες αναλύσεις θα τσεκάρω πλάκα πλάκα cpu usage.. edit ναι ξεζουμίζει cpu, είναι πάνω από 77% usage όλη την ώρα (77-94% έβλεπα όσο έπαιζα), αλλά τουλάχιστον η gpu μου ήταν πάντα στο 100%, άρα δεν έχω μπουκάλι Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Οταν θα πας στην Αθηνα πες μας πως τα βγαζει περα και εκει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα