KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις κριτικες λενε οτι ειναι μια μιξη witcher, gow4 και origins, κατι που το καθιστα αρκετα διαφορετικο απο τους προκατοχους του. Στα twitch streams που βλεπω, ολοι εχουν κατενθουσιαστει μαζι του. Υποψιν ομως πως εχει πολυ grinding. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από KilliK
optimus prime Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SPANK είπε αυτό με φοβίζει μόνο μήπως είναι επαναλαμβανόμενο από ένα σημείο και μετά Κοιτα σχεδον σε ολα τα μεγαλα open world μετα απο ενα σημειο ερχεται ο κορεσμος,απο εκει και περα εφ'οσον η ιστορια ειναι καλη εαν βαρεθεις με τα υπολοιπα συνεχιζεις σε αυτο το μονοπατι.. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime 2
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KilliK είπε Στις κριτικες λενε οτι ειναι μια μιξη witcher, gow4 και origins, κατι που το καθιστα αρκετα διαφορετικο απο τους προκατοχους του. Στα twitch streams που βλεπω, ολοι εχουν κατενθουσιαστει μαζι του. Υποψιν ομως πως εχει πολυ grinding. αυτό το grinding που λένε κάποιοι, εγώ κατάλαβα πως δεν μπορείς να παίξεις τα main quest σερί χωρίς να κάνεις και side λόγω του level, άρα έχεις υποχρεωτικά side όπως ακριβώς στο witcher 3 όπου δεν είδα κανέναν να παραπονιέται επειδή τα side ήταν καλά αν είναι κι εδώ καλά ίσως πολλή φασαρία για το τίποτα, μπορεί κάποιοι reviewers ειδικά που ήθελαν απλά να το τελειώσουν να κάνουν το review τους να χαλάστηκαν, αλλά τα υποχρεωτικά side δεν θεωρώ πώς είναι grinding (γενικά) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
greg4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Το έβαλα και στην tv σήμερα 4k @ 50 ιντσες. κρατάει τα 30fps, αλλά λίγο το νιώθεις εντάξει έριξα ανάλυση και όλα καλά. Νομίζω θα το παίξω εκεί καθώς η εμπειρία είναι άλλη. 1
vfragos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εχω λυσσάξει να το παίξω, το έχω και κάθεται στο δίσκο. Έχω ξεκινήσει το origins, είμαι περίπου στη μέση και δεν ξέρω τι να κάνω. Υπόψιν το origins το παλεύω κάτι μήνες τώρα γιατί θέλω να τα κάνω και όλα!😜 Με τρώει να το παρατήσω και να ξεκινήσω το Odyssey.....🤔😁
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, vfragos είπε Εχω λυσσάξει να το παίξω, το έχω και κάθεται στο δίσκο. Έχω ξεκινήσει το origins, είμαι περίπου στη μέση και δεν ξέρω τι να κάνω. Υπόψιν το origins το παλεύω κάτι μήνες τώρα γιατί θέλω να τα κάνω και όλα!😜 Με τρώει να το παρατήσω και να ξεκινήσω το Odyssey.....🤔😁 τελείωσε τουλάχιστον τα main πριν το αφήσεις για να έχεις τουλάχιστον στο νου σου ότι το τελείωσες , γιατί αν το αφήσεις δεν ξέρεις πότε θα το ξαναπιάσεις Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
vfragos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, logistoulis είπε τελείωσε τουλάχιστον τα main πριν το αφήσεις για να έχεις τουλάχιστον στο νου σου ότι το τελείωσες , γιατί αν το αφήσεις δεν ξέρεις πότε θα το ξαναπιάσεις Τι να πω τώρα, ότι δεν έχεις δίκιο...Ελπίζω να κρατηθώ.
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, vfragos είπε Τι να πω τώρα, ότι δεν έχεις δίκιο...Ελπίζω να κρατηθώ. εγώ θέλω να παίξω τα 2 dlc του πρώτου που τα έχω αγοράσει κιόλας και τα έχω στο περίμενε εδώ και τόσο καιρό.. οπότε άκουσε με και τελείωσε το άσε που όσο περιμένεις τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις σε θέματα patch/optimizaton και το λέω αυτό γιατί το odyssey μάλλον είναι μεγάλο, άρα θα πάρει καιρό και στο ενδιάμεσο μαζεύονται κι άλλα εγώ πάντως έχω μπει σε μια φάση που τα ξεπετάω απλά για να παίξω όσο γίνεται περισσότερα, δεν κάθομαι να τα ξεκοκαλίζω , άμα βάλουμε αυτό και το red dead ας πούμε (που παίρνουν προτεραιότητα), καλό φλεβάρη... και κάτι άλλα όπως tomb raider κινδυνεύει να τα φάει η μαρμάγκα.. άρα γρήγορο πέρασμα να τα δούμε όλα.. δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να βγαίνει ένα παιχνίδι που ενώ το περίμεναν καλό είναι τελικά μαπά και ανακουφίζομαι γιατί λέω, ωραία το προσπερνάμε Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Πολυ θετικες εντυπωσεις μεχρι στιγμης πηρα Κασσανδρα και ξεκινησα με exploration mode στο hard για ακομη μεγαλυτερο χασιμο στους χαρτες .. Προβλεπω πολυ λιωσιμο το σουκου.. Aυτο το πραγμα με το HDR και το AC ειναι λιγο τραγικο. Kαι στο Origins στις αρχες ηταν buggy af μεχρι να βγουν κανα δυο πατς..Ειναι το μονο παιχνιδι που δεν μπορω να το σεταρω σωστα με τιποτα η χρωματικη παλετα ειναι τελειως off σε values και επισης το δυναμικο ευρος και η φωτεινοτητα πανε περιπατο .. /sigh 2
vfragos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, logistoulis είπε εγώ θέλω να παίξω τα 2 dlc του πρώτου που τα έχω αγοράσει κιόλας και τα έχω στο περίμενε εδώ και τόσο καιρό.. οπότε άκουσε με και τελείωσε το άσε που όσο περιμένεις τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις σε θέματα patch/optimizaton και το λέω αυτό γιατί το odyssey μάλλον είναι μεγάλο, άρα θα πάρει καιρό και στο ενδιάμεσο μαζεύονται κι άλλα εγώ πάντως έχω μπει σε μια φάση που τα ξεπετάω απλά για να παίξω όσο γίνεται περισσότερα, δεν κάθομαι να τα ξεκοκαλίζω , άμα βάλουμε αυτό και το red dead ας πούμε (που παίρνουν προτεραιότητα), καλό φλεβάρη... και κάτι άλλα όπως tomb raider κινδυνεύει να τα φάει η μαρμάγκα.. άρα γρήγορο πέρασμα να τα δούμε όλα.. δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να βγαίνει ένα παιχνίδι που ενώ το περίμεναν καλό είναι τελικά μαπά και ανακουφίζομαι γιατί λέω, ωραία το προσπερνάμε Αυτό το Red Dead τι το ήθελες τώρα....πω...σε λίγο βγαίνει....😰😅
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, vfragos είπε Αυτό το Red Dead τι το ήθελες τώρα....πω...σε λίγο βγαίνει....😰😅 έχουμε καταστραφεί λέμε.. δεν προλαβαίνουμε τίποτα 10 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Πολυ θετικες εντυπωσεις μεχρι στιγμης πηρα Κασσανδρα και ξεκινησα με exploration mode στο hard για ακομη μεγαλυτερο χασιμο στους χαρτες .. Προβλεπω πολυ λιωσιμο το σουκου.. Aυτο το πραγμα με το HDR και το AC ειναι λιγο τραγικο. Kαι στο Origins στις αρχες ηταν buggy af μεχρι να βγουν κανα δυο πατς..Ειναι το μονο παιχνιδι που δεν μπορω να το σεταρω σωστα με τιποτα η χρωματικη παλετα ειναι τελειως off σε values και επισης το δυναμικο ευρος και η φωτεινοτητα πανε περιπατο .. /sigh νομίζω πάντως ότι παρόλο που η γυναίκα πολεμίστρια στην αρχαία ελλάδα είναι κάπως άκυρο και θα δημιουργήσει παράδοξα (μέχρι και ολυμπιακούς αγώνες νομίζω σκας) και προφανώς έγινε για sj λόγους, θα έχει περισσότερη απήχηση στους παίκτες από ότι ο άλλος, οι περισσότεροι πιστεύω ότι αυτή θα διαλέξουν δεν βοηθάει βέβαια και αυτή η προφορά του alexios..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Και της Κασσάνδρας, παρόμοια είναι. Αν τους ακούσεις όταν μιλάνε στην συνέντευξη του Gameworld, έχουν πιο σωστή προφορά, αλλά όπως φαίνεται με όλους στο παιχνίδι τους είπαν να κάνουν του μέσου Έλληνα όταν μιλάει αγγλικά, κοινώς 100% ελληνική προφορά και αγγλικά. 1
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Και της Κασσάνδρας, παρόμοια είναι. Αν τους ακούσεις όταν μιλάνε στην συνέντευξη του Gameworld, έχουν πιο σωστή προφορά, αλλά όπως φαίνεται με όλους στο παιχνίδι τους είπαν να κάνουν του μέσου Έλληνα όταν μιλάει αγγλικά, κοινώς 100% ελληνική προφορά και αγγλικά. ναι αλλά η γυναίκα πάντα είναι πιο γλυκούλα και ας μη μιλάει καλά τη γλώσσα , ενώ η σπαστή προφορά σε άντρα συνήθως φέρνει κακά συναισθήματα παρόλο που μιλάμε για προφορά όπως πιθανότατα είναι και των περισσοτέρων από μας.. απλά του τύπου παραείναι επιτηδευμένη (γιατί στη συνέντευξη κανείς από τους δυο τους δεν είχε τη προφορά του παιχνιδιού στη πραγματικότητα, αυτή για να την πετύχεις αυθεντικά πρέπει να πάρεις μόνιμο κάτοικο ελλάδας με lower) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, logistoulis είπε γιατί στη συνέντευξη κανείς από τους δυο τους δεν είχε τη προφορά του παιχνιδιού στη πραγματικότητα, αυτή για να την πετύχεις αυθεντικά πρέπει να πάρεις μόνιμο κάτοικο ελλάδας με lower Άρα έκαναν καλή δουλειά.
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Συμφωνα με το παρακατω βιντεακι, μπορεις να εχεις ρομαντικη σχεση και με αντρες και με γυναικες... Οταν το παιξω θα παρω την κασσανδρα και θα τα φτιαξω με ολες 😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα