Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, logistoulis είπε

Untitled_zpsj3f9v1ed.png

Μόλις είδα ότι όσοι το αγοράσαμε απο steam θα μπορέσουμε να το παίξουμε από αύριο ανάμεσα στις 4 με 7 απόγευμα  και έφαγα άκυρο... Η εικόνα αυτή ισχύει μόνο για όσους το αγορασαν από το uplay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Κατι γινεται με λιγο σκαλισμα στις ρυθμισεις..

Ναι κατι θα γίνει.. με ultra presets κατεβάζοντας την ομίχλη και το ao μόνο έχω avg 44 (rx480/1080p) , θα παιχνιδισω λίγο με το bench πριν πάω για ύπνο και αύριο παιχνίδι

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Προβλέπεται μεγάλο κάψιμο, μου αρέσει παρα πολύ μέχρι στιγμής... Έκανα βλακεία τελικά που πήρα και το Forza Horizon 4 και τελικά θα μείνει στην άκρη προς το παρόν :D

Δημοσ.

Μην βάλετε το aa low η medium κάνει rendering όλη την εικόνα σε μικρότερη ανάλυση και μετά κάνει upscale με αποτέλεσμα να υπάρχει τρομερή θολούρα. Θα κερδίσετε μερικά FPS έναντι χωρίς aa αλλά δεν αξιζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο οδηγός που έβαλε ο Optimus prime στο  πιο πάνω βίντεο πιστεύω ότι τα λέει πολύ καλά

Πλησιάζεις preset ultra με όσο το δυνατόν καλύτερα fps, και οτιδήποτε άλλο ρίξεις μειώνει αρκετά την ποιότητα της εικόνας

Εμένα από avg 36 που έδειχναν κάτι benchmark πιο πίσω με πάει στα 46 (βασικά ούτε στα 36 είμαι, γιατί μιλάει για 580 κι εγώ έχω 480) και εκεί θα μείνει δεν θα θυσιάσω περαιτέρω το οπτικό αποτέλεσμα. (και με i5 4690Κ που έλεγαν ότι ήθελε κάποιο κτήνος..) 

Αύριο θα παίξω μερικές ώρες να πω και εντυπώσεις από το παιχνίδι δεν ασχολούμαι άλλο με ρυθμίσεις, όποιος θέλει ας αντιγράψει τις παραπάνω ρυθμίσεις θα πάρει ένα 25% σε σχέση με αυτά που έβλεπε στα αποκαρδιωτικά τεστ που βγήκαν πριν το παιχνίδι και όλα μια χαρά 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Πολύ καλό το game προς ώρας.

Και μόνο ότι παίζεις σε αρχαία Ελλάδα φτάνει κατά την γνώμη μου...

Λίγο πιο βαρύ από origins αν και νομίζω cpu wise είναι πιο ελαφρύ. Πρέπει να δούμε και πιο μεγάλη πόλη βέβαια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πείτε γνώμες οταν το αρχίσετε , σκέφτομαι να το πάρω μιας και μου αρέσει το setup της αρχαίας Ελλάδας αλλά φοβάμαι ότι θα είναι καρμπόν σαν το origins (το οποίο είναι καταπληκτικό) και απλά αλλάζουν τα σκηνικά , αυτό με φοβίζει μόνο μήπως είναι επαναλαμβανόμενο από ένα σημείο και μετά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...