Bigi444444 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Brandtobrand είπε Τίποτε άλλο πέρα από επιδόσεις, fps, benchmarking και κώδικες έχουμε να πούμε ??? Έχει χαθεί η ουσία. Καινούργιο παιχνίδι στην Αρχαία Ελλάδα και δεν έχει ακουστεί ένα σχόλιο - άποψη για το παιχνίδι αυτό καθαυτό. Άμα είναι να βάλω να δω την ταινία Αλέξανδρος που και ελαφριά είναι και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα θα έχει σίγουρα. Σαν τι να ακούσεις δηλαδή;Θες 1100€ για να έχει παίξει ο άλλος ανθρώπινα ήδη και να σου μεταφέρει άποψη.Αλλιως περιμένεις από μεθαύριο που θα ξεκλειδώσουν όλες οι εκδόσεις ή διαβάζεις τους ξένους, οι οποίοι λένε ότι είναι ένα πολύ καλό action rpg και βελτιωμένο στα σημεια σε σχέση με το origins, κυρίως λόγω πιο έντονου του δεσίματος με τον χαρακτήρα σου που προκαλεί ιστορία.Ειδικα με την Κασσάνδρα. Κατά τα λοιπά δεν είναι AC.Αυτά. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Bigi444444 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εγω παντως βλεπω οτι φτιαξανε κατι πολυ ομορφο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μωρε ωραιο ειναι και ειναι και στην Ελλαδιτσα μας,αλλα για να το παιξουμε εμεις ετσι θελουμε και ενα pc τουμπανο.. Τουλαχιστον να ερθουν τα πρωτα patch να στρωσει καπως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ο τιτλος δεν εχει καμια σχεση με την καρτα γραφικων. Το παιχνιδι θελει τελευταιας γενιας cpu για να τρεξει νορμαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Έγινε preload και τώρα περιμένουμε.. Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Μωρε ωραιο ειναι και ειναι και στην Ελλαδιτσα μας μας; 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, KilliK είπε μας; 😋 Θα την παρουμε πισω ξανα,μπορει να παρει χρονια αλλα θα τα καταφερουμε .. 34 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Έγινε preload και τώρα περιμένουμε.. Για να δούμε Ευλογησον.. 39 λεπτά πριν, panos_0079 είπε ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ο τιτλος δεν εχει καμια σχεση με την καρτα γραφικων. Το παιχνιδι θελει τελευταιας γενιας cpu για να τρεξει νορμαλ cpu της NASA θες να πεις.. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, panos_0079 είπε ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ο τιτλος δεν εχει καμια σχεση με την καρτα γραφικων. Το παιχνιδι θελει τελευταιας γενιας cpu για να τρεξει νορμαλ Σε μεγαλύτερες αναλύσεις, πέρα από τα 1080p, η κάρτα παίζει σημαντικό ρόλο Όσο και αν το χέρι θέλει να το πάρει, η λογική λέει "στάσου μύγδαλα, πάρτο σε κάνα μήναααα". I will wait and see 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Σε μεγαλύτερες αναλύσεις, πέρα από τα 1080p, η κάρτα παίζει σημαντικό ρόλο Όσο και αν το χέρι θέλει να το πάρει, η λογική λέει "στάσου μύγδαλα, πάρτο σε κάνα μήναααα". I will wait and see 😛 Εσύ πάντως επειδή σε ξέρω θα το λιωσεις 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Brandtobrand είπε Τίποτε άλλο πέρα από επιδόσεις, fps, benchmarking και κώδικες έχουμε να πούμε ??? Έχει χαθεί η ουσία. Καινούργιο παιχνίδι στην Αρχαία Ελλάδα και δεν έχει ακουστεί ένα σχόλιο - άποψη για το παιχνίδι αυτό καθαυτό. Άμα είναι να βάλω να δω την ταινία Αλέξανδρος που και ελαφριά είναι και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα θα έχει σίγουρα. Ο λόγος που πρακτικά έχω σταματήσει να παρακολουθώ συζητήσεις για PC games (με ελάχιστες εξαιρέσεις). 9/10 νήματα ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με performance, fps, θερμοκρασίες, overclocking, drivers και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ειδικά μετά το Witcher 3 έχει παραγίνει το κακό. Βγήκε τότε ένας τίτλος που ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της 30ετίας και αντί να διαβάζαμε για την απίστευτη ατμόσφαιρα ή τις μυθιστορηματικές αποστολές (άντε και τα bugs), τυραννιόμασταν κάθε μέρα με τα fps drops του τάδε SLI configuration. Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι που θεωρούν εαυτούς gamers, είτε δώσουν δυόμιση χιλιάρικα να στήσουν PC είτε εφτά κατοστάρικα, θα αφοσιώνονται στο παιχνίδι και δεν θα κοιτάνε συνέχεια τα νούμερα πάνω αριστερά. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από nzeppos 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εσύ πάντως επειδή σε ξέρω θα το λιωσεις 😂 Τα Σαββατοκύριακα, δεν θα ξέρω αν έχει ήλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον 19 ωρες 21% completed μου βγαζει ( ξερω το εκαψα αλλα ειναι εθιστικο το ατιμο ) , με τον ρυθμο αυτο μου βγαζει ανετα πανω απο 80 ωρες. Το performance χρειαζεται αρκετη βελτιωση , στα ultra χωρις aa σε 2560x1080 με gtx 1080 και ryzen 2600 4ghz τρεχει μεταξυ 50-60 fps με καποια ms να πεφτει στα 30 κατι που ομως ειναι τοσο μικρη η διαρκεια που δεν ειναι αισθητα. Το παιχνιδι θελει cpu τερας οπως αναφερθηκε βλεπω καποιες φορες στον 2600 πανω απο 80% usage , σε 4 cores ειναι unplayable πoυ εχω δει . Τωρα στα θετικα : Tεχνικος τομεας : Για τετοιου μεγεθους open world εχει απο τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει σε παιχνιδι με πολυ καλο φωτισμο,σκιες κτλπ . Ενα θεμα που υπαρχει ειναι το αρκετα χαμηλο lod σε μακρινα περιβαλοντα , αλλα εν μερη το θεωρω λογικο οταν απο μια κορυφη μπορεις να δεις σχεδον την μιση Ελλαδα , ειναι λιγο δυσκολο να εχουν ολα full resolution . Ηχος σε πολυ καλα επιπεδα βοηθαει στην ατμοσφαιρα και ταιριαζει με τα περιβαλοντα που επισκεπτεσαι , πολυ καλο soundtrack εχοντας καινουργια αλλα και παλια κομματια ( βλεπεται τριλογια του Ezio ) . Voice over σε καποιος χαρακτηρες ειναι καλο σε καποιους αλλους οχι και τοσο . Οπως αναφερθηκε εκνευριστικα τα αγγλικα με ελληνικη προφορα , τουλαχιστον πετυχαν καλα το μαλακα . Παραδοξος σε πολυ υψηλο επιπεδο ειναι τα ελληνικα απο τους npc τριγυρο σου , με κανονικους διαλογους . Μακραν η καλυτερη απικονειση της Αρχαιας Ελλαδας σε παιχνιδι ( καλα δεν εχουμε δει και πολλες ) με την τεχνη και την αρχιτεκτονικη της εποχης να ειναι κυριολεκτικα παντου με πολυ καλη λεπτομερεια. Σαν Bonus οταν ανακαλυψεις καποια περιοχη που ειχε σημαντικη αξια ιστορικα σου λεει στον χαρτη καποιες πληροφοριες για την τοποθεσια και για τις πραξεις των αρχαιων Ελληνων σε αυτη . Πολυ καλη αναπαρασταση των οπλων και των πανοπλιων της εποχης , πολυ μεγαλη ποικιλια στον εξοπλισμο . Gameplay : Πραγματικα απειρο περιεχομενο ,δεν θα μπω σε λεπτομερειες , αλλα ξεπερναει ολα τα προηγουμενα assassins creed και τα περισσοτερα παιχνιδια του ειδους με το περισσοτερο απο αυτο να ειναι ενδιαφερον , το combat ειναι βελτιωμενη εκδοση του origins .Το naval combat αν και κατωτερο απο του black flag ειναι μια ωραια αλλαγη οταν κουραστεις απο την στερια. Επισης για πρωτη φορα σε AC εχουμε επιλογη στους διαλογους με συνεπειες τοσο στο αμεσο αλλα και στο μακρινο μελλον .Θα φερω ενα παραδειγμα αν και στην αρχη του παιχνιδιου θα το βαλω σε spoiler. Spoiler Καθως ξεκιναμε στο νησι της Κεφαλονιας περναμε καποια στιγμη απο ενα χωριο το οποιο εχει καει ολοκληρωτικα . Μαθαινουμε οτι ειχε πεσει εναν λοιμος στο χωριο και οι ιερης της περιοχης το καψανε σκοτωνοντας ολο των πλυθησμο για να σταματησουν την εξαπλωση . Μονο μια οικογενεια εχει μεινει που ηταν ετοιμη να αφανιστει απο τους φρουρους . Εκει εχουμε την επιλογη ειτε να τους βοηθησουμε ειτε να τους αφησουμε στην μοιρα τους . Προσωπικα τους βοηθησα. Μετα απο μερικες μερες μαθαινουμε οτι εχει κολησει ολοκληρο το νησι με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να πεθανουν . Το συγκεκριμενο συμβαν δεν ειναι μεσα σε καποιο main quest καλιστα καποιος που δεν εξερευνησε το νησι θα μπορουσε να μην το εχει πετυχει καν . Οι επιρροες απο the witcher παντως ειναι εμφανης . Διαλογοι/ story: Μετριοι διαλογοι με καποιες αστειες στιγμες ομως . Σε γενικες γραμμες ειναι αποδεκτοι . Το story φαινεται αρκετα ενδιαφερον , σιγουρα με καλυτερες προοπτικες απο τα προηγουμε και αρκετα plot twist μεχρι στιγμης . Οι ιστορικοι χαρακτηρες φυσικα δεν λειπουν , μεχρις τωρα εχω συναντησει τον Ηροδοτο,αλλα ακολουθουν και αλλοι . Εχοντας επιλεξει τον Alexio θα ελεγα οτι ειναι λιγο cringy αλλα πιστευω ταιριαζει στον χαρακτηρα που θελουν να του δωσουν στο παιχνιδι . Φυσικα αυτο ειναι στην αρχη , στην συνεχεια δεν ξερω πως θα εξελιχθει . Γενικα τα θετικα ειναι πολλα που αν καθησω να τα γραψω ολα θα μου παρει ωρες. Στα αρνητικα τωρα : Για ποιο #@%#! λογο σε παιχνιδι που διαδραματιζεται στην αρχαια Ελλαδα και ειδικα οταν εισαι σπαρτιατης να μην μπορεις να εχεις ασπιδα . Ολοι οι υπολοιποι μπορουν να εχουν κανονικα εκτος απο εσενα . Να εχεις δορυ στο ενα χερι και το αλλο να ειναι αδειο ... Το στοιχειο του political correctness δεν λειπει ,αντιθετος ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο , με τις γυναικες να εχουν θεσεις που δεν υπηρχε περιπτωση να εχουν στην αρχαια Ελλαδα . Το ενα τριτο του αθηναικου στρατου να αποτειλειται απο γυναικες , και το πιο γελοιο πραγμα που συναντησα , κυριολεκτικα εσκασα στα γελια οταν το πρωτοειδα , να μαχεσαι με κατι ντερεκια , κυριολεκτικα τα αντιστοιχα mountain της αρχαιας Ελλαδας , να μην εχουν ιχνος θηλυκοτητας( κυριολεκτικα δεν ηξερα οτι ειναι γυναικες μεχρι να ανοιξουν το στομα τους ) και οταν μιλανε να εχουν φωνη 15χρονου κοριτσιου . Το τερματησαν εκει στην ubisoft. Τουλαχιστον δεν ειδα γυναικες στους σπαρτιατες πολεμιστες ( ακομα... ) Aπογοητευτηκα romance , μπηκαν απλα για να μπουν χωρις ιχνος βαθους με ηλιθιους διαλογους λες και τους εγραψε 14 χρονος εφηβος. Καποια bugs που ναι μεν δεν ειναι game breaking αλλα ειναι εκνευριστικα . Ναι μεν εχει αρκετα καλα quest δεν παυουν να υπαρχουν ομως και fetch quest που κατανταν κουραστικα μετα απο ενα σημειο. Αυτα σε γενικες γραμμες , θα ξαναγραψω εντυπωσεις μολις το τελειωσω , σιγουρα ειναι το καλυτερο AC απο αυτα που βγηκαν μετα το black flag,με προοπτικες να φτασει η και να ξεπερασει και τα προηγουμενα . Δυστυχως χανει ποντους απο την πολιτικη ατζεντα της εποχης Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από noFEARgr 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 nofear, μεσα σ αυτες τις 19 ωρες δεν ειπες ποτε, "χμ καλυτερα να ειχα παρει την Κασσανδρα" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, firepc είπε nofear, μεσα σ αυτες τις 19 ωρες δεν ειπες ποτε, "χμ καλυτερα να ειχα παρει την Κασσανδρα" ? χμμ , οχι . Χωρις να spoilaρω οποιον και να επιλεξεις θα τους συναντησεις και τους δυο , και οι δυο βρισκονται στο ιδιο ''συμπαν '' .Φανταζομαι οτι αν καποιος επελεξε την Κασσανδρα ο ρολος της θα ειναι αυτου του δικου μου Αλεξιου και ο ρολος της κασσανδρας στο δικο μου παιχνιδι θα ειναι ο αλεξιος στο δικο του . Μελλοντικα βεβαια αν ξαναπιασω το παιχνιδι απο την αρχη θα παρω την κασανδρα για να δω το δικο της στιλ αν και νομιζω οτι λιγο πολυ θα ειναι το ιδιο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε χμμ , οχι . Χωρις να spoilaρω οποιον και να επιλεξεις θα τους συναντησεις και τους δυο , Περιμενα αρνητικο (οπως και στα τελευταια παιχνιδια της σειρας) γιατι λεγονται AC αφου εχεις παψει να παιζεις ως ο παλιος καλος δολοφονος που εκοβες βολτες στις ταρατσες σαν τον Batman ετσι οπως τα εχουν κανει πλεον πιο rpg που χωνεσαι αλα dark souls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα