Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Προφανώς για τα ΑΑΑ όμως περνουμε τόσο ακριβά συστήματα. 

Και το FIFA AAA θεωρείται, όπως και το Forza Motorsport, Tomb Raider,  GTA , FALLOUT, METRO, και και και

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Και το FIFA AAA θεωρείται, όπως και το Forza Motorsport, Tomb Raider,  GTA , FALLOUT, METRO, και και και

Tomb raider metro νομιζω ειναι και αυτο αρκετα βαρυ και το exodus στα ιδια θα ειναι αν δουμε απο τα πρωτα 2 που για την εποχη τους ηταν πολυ βαρια. Στο fifa βγαζει 100fps και με μια 1050ti.

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Tomb raider metro νομιζω ειναι και αυτο αρκετα βαρυ και το exodus στα ιδια θα ειναι αν δουμε απο τα πρωτα 2 που για την εποχη τους ηταν πολυ βαρια. Στο fifa βγαζει 100fps και με μια 1050ti.

Οκ. Μην πετάει κανείς τα λεφτά του για 1440p/144hz Οθόνες

• Sad 1

57 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Οκ. Μην πετάει κανείς τα λεφτά του για 1440p/144hz Οθόνες

Αν εχει καποια 2080ti προφανως και να παρει με μικροτερες καρτες οχι δεν αξιζει αναλογως και τι παιζει βεβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς κάνουν αυτό που συνήθισαν να κάνουν επι χρόνια πολλές εταιρίες,δηλ δεν κάνουν καθόλου καλό optimization,είτε γιατί δεν θέλουν να δουλέψουν σε αυτό και να αφιερώσουν χρόνο (και χρήμα)αφού το πιο πιθανών είναι να τους έχουν δώσει οι εταιρίες τέτοια "γραμμή"ακριβώς για να κερδίζουν χρόνο  και βέβαια για να πουλάνε κάθε φορά,νέες πιο "δυνατές" κάρτες γραφικών,είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες αυτό που κάνουν για να διατηρούν τα όποια μονοπώλια και να βουτάνε το χρήμα του gamer και ιδίως αυτού,που θέλει να παίζει παιχνίδια στα φούλ και σκάει κάθε φορά πολλά φράγκα (όπως θα γίνει και τώρα  με την 2080..) Κάποτε κάποιοι προγραμματιστές έστυβαν το μυαλό τους και έβγαζαν απο απίστευτα "ταπεινό" Hardware τότε φοβερά αποτελέσματα και εκμεταλεύονταν στο 100% (η και παραπάνω με ιδιοφυή χρήση software) την δύναμη του τότε hardware.Σε αυτόν τον τομέα του optimization οι Κονσόλες είναι ακόμα μπροστά και καταφέρνουν να τις ξεζουμίζουν εδω  και αρκετές "γενιές".

Δεν αναφέρομαι μόνο στο AC απλά βρήκα αφορμή με τα παραπάνω και θυμήθηκα και ορισμένες αρκετά διαφορετικές καταστάσεις και νοοτροπίες,μπορεί για κάποιους να είναι βέβαια ακόμα "νωρίς"και μπορεί να γίνει καλύτερο optimization,αλλά ρε παιδιά δεν νοείται κάρτα "τέρας" 1080ti που να έχει δώσει ο άλλος χίλια τόσα ευρώ πρίν κάνα 2 χρόνια για 4Κ gaming και για να είναι κάπως "future proof" αλλά να μην βλέπει 4Κ σε υψηλές ρυθμίσεις για κάποια παιχνίδια καινούργια,οκ κάποια ίσως να είναι όντος τόσο απαιτητικά,ώστε να μην μπορούν να φτάσουν max settings αυτό μπορεί να το καταλάβω,όμως οχι και να λέμε για  αναλύσεις 1440p και να μην μπορεί να τρέχει σε φούλ settings και σταθερά τα 60fps ! <_<

Αυτή η τακτική,του αντί να κάτσουν να κάνουν σοβαρή δουλειά και να αφιερώσουν χρόνο και σε αυτόν τον τομέα και να αναγκάζεσαι να περιμένεις μήνες μπάς και φτιάξουν το παιχνίδι και να σε οδηγούν με τον τρόπο τους,σε κάποια νέα κάρτα,(περισσότερη μνήμη και καινούργιες CPU κλπ), είναι despicable κατ εμέ ..-_- 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ διαχρονικά βλέπω πολύ χαμό για το τίποτα.. δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει να παίξει το παιχνίδι ντε και καλά σε max settings που πολλές φορές δεν έχει και καμιά σημαντική διαφορά αν χαμηλώσει κανείς μερικές μαλακορυθμίσεις που βαραίνουν απίστευτα το παιχνίδι

το origins πέρυσι το έπαιξα σε ps4 (απλό) γιατί μου κάθισε τζάμπα αντίγραφο και να μεν ήταν "δράμα" τα 30fps θες δε θες και χωρίς δυνατότητα να κάνεις κάτι για αυτό και με medium μάλλον τα περισσότερα settings, παρόλα αυτά μια χαρά το απόλαυσα και μια χαρά όμορφο ήταν

φέτος που θα το παίξω σε pc είμαι απλά χαρούμενος μόνο και μόνο για αυτό, γιατί θα το παίξω στην πισάρα σαν άνθρωπος, θα φτιάξω τις ρυθμίσεις μου και δεν θα βασανίζομαι με υποχρεωτικό 30αρι και σίγουρα θα έχω ανώτερο οπτικό αποτέλεσμα όπως και να΄χει

οπότε ας χαλαρώσουμε λιγάκι, μια ζωή τα ίδια παράπονα αλλά εν τέλει πόσα ήταν τα παιχνίδια που δεν παίζονταν με τίποτα; (με λογικά σύγχρονο hw, όχι κάρτα 6ετιας και όταν λέω με τίποτα εννοώ με τίποτα δράμα.. επίπεδο mkx φουλ προβληματικό, όχι unity που ήταν θεόβαρο αλλά τελικά παιζόταν και σε mid end pc) 

και πόσοι τελοσπάντων χάλασαν 1000+ σε γραφικά και δεν πιάνουν τα λεφτά τους τόπο; ένα 1%? είναι αυτός λόγος να γεμίζουν κάθε φορά τα threads άπειρες σελίδες με παράπονα για τα τεχνικά;  

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2

Eντάξει, απλά το συγκεκριμένο κατά τη γνώμη μου μπαίνει στην κατηγορία του επιτηδευμένα "βαριού" παιχνιδιού.Του παιχνιδιού που δεν είναι unoptimized, αλλά βάρυνε μάλλον (;) τυχαία. Την ίδια μηχανή με το origins έχει, ένα origins σε άλλο setting είναι, άντε με απειροελάχιστες βελτιώσεις στα σημεία. Δεν μπορεί να είναι τόσο βαρύτερο, όταν δεν έχει αλλάξει κάτι και το προηγούμενο σε γενικές γραμμές έτρεχε απροβλημάτιστα και σίγουρα με περισσότερα καρέ.Εκεί δικαιολογώ προσωπικά την όποια γκρίνια.

Κατά τα λοιπά, εννοείται ότι ρίχνουμε και καμιά ρύθμιση για καλύτερη απόδοση. Τόσα χρόνια ασχολούμαστε, τα βασικά ψυχολογικά και τα πρώτα ψυχοδράματα θα πρέπει να τα έχουμε περάσει εδώ και χρόνια. Τώρα δεν θα έπρεπε να μας πειράζει εάν φέρουμε και 1-2 μπαρίτσες μία σκάλα αριστερά.Λες και θα καταλάβουμε τίποτα in game με τόσο μικρές διαφορές πλέον ανάμεσα στα settings.

Α και επίσης, αποβάλετε επιτέλους το στερεότυπο ότι είναι πεταμένα λεφτά να πάρεις μια 144ρα οθόνη εάν δεν παίζεις κάθε παιχνίδι πάντα στα 144 fps.Κι εγώ, που έχω 60ρα οθόνη, δεν αυτοκαταστρέφεται εάν τύχει να παίξω κάτι, που είναι κλειδωμένο στα 30fps, ούτε πάει ανεκμετάλλευτη η οθόνη. Ε δεν θα βάλλουμε τώρα στην ίδια κατηγορία απόδοσης σε κινούμενες εικόνες ένα 60ρι και ένα 144ρι πάνελ, ακόμα και εάν τρέχουν και τα δύο στα 60 fps.Μην παραλογιζόμαστε μονίμως. Καλή και η γκρίνια, αλλά δεν μας κάνει κατ' ανάγκη από μόνη της πιο cool.

Τελικά είναι ελαφρώς βαρύτερο από το origins. Με custom ρυθμίσεις μπορείς να φτιάξεις αρκετά τις επιδόσεις. Αν και 60αρι σταθερό πολύ δύσκολα κρατιέται. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου κάνει εντύπωση (στην κατηγορία καρτών που με ενδιαφέρει) το πώς μια 1060 πέφτει στα τάρταρα με 3GB vram σε αντίθεση με αυτήν με τα 6 και πώς στην 580 δεν παίζει σχεδόν κανένα ρόλο η διπλάσια μνήμη.. τέσπα θα περιμένω να δω και μόνος μου 

επίσης high και very high φαίνεται να έχουν ελάχιστη διαφορά στο performance

5 λεπτά πριν, greg4 είπε

Εντάξει νομίζω 50-55 fps σε 1440p είναι playable με gsync... Ιδιαίτερα για τέτοιου είδους παιχνίδια.

και με 30 είναι μια χαρά playable, πίστεψέ με, αλλά αυτό δεν σημαίνει ιδανικό ή ευχάριστο αλλά χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις να παρατηρείς τη διαφορά τέτοιου τύπου παιχνίδι παλεύεται και με 30αρι 

Επεξ/σία από logistoulis

21 λεπτά πριν, greg4 είπε

Εντάξει νομίζω 50-55 fps σε 1440p είναι playable με gsync... Ιδιαίτερα για τέτοιου είδους παιχνίδια.

Αυτό ακριβώς . (τίποτα άλλο)

• Like 1

Τίποτε άλλο πέρα από επιδόσεις, fps, benchmarking και κώδικες έχουμε να πούμε ??? Έχει χαθεί η ουσία. Καινούργιο παιχνίδι στην Αρχαία Ελλάδα και δεν έχει ακουστεί ένα σχόλιο - άποψη για το παιχνίδι αυτό καθαυτό. Άμα είναι να βάλω να δω την ταινία Αλέξανδρος που και ελαφριά είναι και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα θα έχει σίγουρα.

• Like 9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα αυτό που ενδιαφέρει πιο πολύ και στα reviews ακούω καλά λόγια, είναι ότι θα έχει καλή ιστορία και μιας και αυτό είναι το μεγαλύτερο παράπονό μου από τη σειρά περιμένω να δω αν θα είναι έτσι ή όχι 

επίσης μιας και αυτή τη φορά είναι στη χώρα μας περιμένω να δούμε, πέρα από τα γνωστά πχ γύρω από την ακρόπολη, πόσο πιστά θα έχουν αποτυπώσει και τα υπόλοιπα μέρη της ελλάδας 

αν δηλαδή θα βλέπουμε γνωστά μας σημεία και στη πραγματικότητα έστω και σε μικρογραφία και φυσικά αναφέρομαι κυρίως σε φυσικά τοπία

μου φαίνεται πάντως περίεργο το αίσθημα να κινούμαι σε ένα παιχνίδι σε μέρη που "ξέρω" φαντάζομαι ότι αυτό θα το έχουν ξαναζήσει κάποιοι με το arma και τη λήμνο, αλλά εδώ πιάνει πολλά μερή και αναρωτιέμαι αν θα έχουν κάνει κάποιου τύπου έρευνα των περιοχών (έστω και με τα σημερινά δεδομένα) ή αν απλά θα είναι τυχαία φτιαγμένα 

τελοσπάντων το παιχνίδι ξεκινάει κεφαλονιά όπου θα περάσουμε μερικές ώρες υποχρεωτικά, οπότε θα το δω από άμεσα από πρώτο χέρι μιας και ξέρω το συγκεκριμένο νησί 

τέλος αναρωτιέμαι όντως αν θα παίξω με τον άντρα ή την γυναίκα... παρότι είναι όχι τόσο ρεαλιστικό γυναίκα μισθοφόρος και τα ρέστα, την βρίσκω πιο ωραία σχεδιαστικά (ίσως από λιγουρισμό τι να πω) και δεν έχει και τη βαριά προφορά greek kamaki του άλλου..να πω την αλήθεια δεν με τρέλανε που έβαλαν 2 τύπους ελληνικής καταγωγής να μιλάνε με προφορά με την οποία δεν μιλάνε κανονικά στη ζωή τους για να πιάσουν το "ελληνικό" στοιχείο.. 

ή στην τελική ας έκαναν όλο το voice over στα ελληνικά να τελειώναμε και ας διάβαζαν μια φορά και οι άλλοι υπότιτλους, το apocalypto μια χαρά επιτυχία έγινε 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...