logistoulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δεν το έχω παίξει βέβαια το odyssey αλλά το Origins παρόλο που εχει και rpg στοιχεία, το θεωρώ κατώτερο του black flag το οποίο είναι παιχνίδι που μου έχει μείνει ενώ το Origins όχι. εγώ πάντως προτιμώ το origins από σχεδόν όλα και μόνο με τριλογία ezio το συγκρίνω γιατί εκεί υπήρχε και σενάριο (με χαρά βέβαια βλέπω ότι και το odyssey παίζει να έχει καλό σενάριο, ΜΑΚΑΡΙ ) αλλά συνολικά αν βγάλεις τα καράβια (τις ναυμαχίες συγκεκριμένα που ήταν φοβερές) και το πανέμορφο setting δεν μένουν και πολλά πράγματα να θυμάται κανείς από αυτό το παιχνίδι, δεν θυμάμαι καν τι έκαναν οι πρωταγωνιστές και γιατί μόνο ναυμαχίες και εξερεύνηση, μάλιστα (και το έχω ξαναπεί κάμποσες φορές) σε αυτή τη κατηγορία θεωρώ το rogue ακόμα καλύτερο, παρόλο που δεν το έχουν παίξει αρκετοί γιατί βασανίζονταν με το προβληματικό παριζιάνικο εκείνη την εποχή και πέρασε στα ψιλά αλλά εκτός καραβιού από άποψη gameplay μέχρι να φτάσουμε στο origins τα πράγματα ήταν αδιάφορα, το gameplay αδιάφορο.. διαδικαστικό, ειδικά στις μάχες το origins χωρίς να είναι τέλειο έκανε μια τίμια προσπάθεια όταν παίζεις να υπάρχει κάποιου είδους προσπάθεια σε αυτό που κάνεις και όχι απλά να περιφέρεσαι και να κάνεις counter attacks βέβαια και το origins πάσχει από νερόβραστο σενάριο και αδιάφορους πρωταγωνιστές.. και για αυτό δεν θα είναι ποτέ ένα παιχνίδι που θα μνημονεύεται σε βάθος χρόνου Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Ubisoft τρολαρει ασχημα τους haters.. ULTRA HIGH PRESET Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Αν τον κάνουν και μασκότ, όλα τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν τον κάνουν και μασκότ, όλα τα λεφτά. Μαλλον την Cassandra θα κανουν lmao 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 σχολιο στο yt video 😁 Αναφορά σε κείμενο Μπράβο Αλέξη πολύ καλή ηθοποιία σαν τον δικό μας τον Τσίπρα είσαι είστε και συνονωματοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Κασσανδρα all the way Ο Αλεξιος πολυ νεαντερταλ μου φαινεται Σαν να βγηκε μολις απο καμια σπηλια Μαλλον απ το FC Primal τον φερανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μου ήρθε το email της αποστολής ...άντε να δούμε πότε θα φτάσει τώρα. άντε πάμε γερά... Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=b4hhTtrP9DM Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από shadowlike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μου στείλανε και εμένα επιτέλους tracking τα ξημερώματα... Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης (βρίσκομαι Άρτα) Δευτέρα 08/10. λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 ξαφνικά μου έσκασε φλασιά και ήθελα να υπήρχε ακόμα ο οροκουσάκι να μας περιγράφει τα κατορθώματά του στην αρχαία ελλάδα.. 😥 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, optimus prime είπε LTRA HIGH PRESET Αν είναι όντως αυτό το performance με τους optimized drivers, έχει να φάει ένα ωραιότατο άκυρο... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από naruto14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, logistoulis είπε ξαφνικά μου έσκασε φλασιά και ήθελα να υπήρχε ακόμα ο οροκουσάκι να μας περιγράφει τα κατορθώματά του στην αρχαία ελλάδα.. 😥 Υπάρχει σαν shreder orokusaki στα dsog και game20 😛 (στο disqus κοινώς). Μπορείς να απολαμβάνεις σχόλια για τον ryzen 1600, την 970,. 1440p όλα ultra 60 fps 😛 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Αν είναι όντως αυτό το performance με τους optimized drivers, έχει να φάει ένα ωραιότατο άκυρο... Ετσι τρεχει τωρα ναι,μετα απο κανα 2 μηνες θα το κανουν πιο playable πιστευω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Υπάρχει σαν shreder orokusaki στα dsog και game20 😛 (στο disqus κοινώς). Μπορείς να απολαμβάνεις σχόλια για τον ryzen 1600, την 970,. 1440p όλα ultra 60 fps 😛 Eδω θελει καρδουλα πραγματικη αλλα fb.. To αγαπησα αυτο το παιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, naruto14 είπε Αν είναι όντως αυτό το performance με τους optimized drivers, έχει να φάει ένα ωραιότατο άκυρο... Υπερβολικα βαρυ θα ειμαι στα 51-52fps με τα 2560x1080. Μου αρεσει που θελουμε και τρελες αναλυσεις και υψηλα fps οταν γονατιζουν τα παντα ακομα και σε χαμηλες αναλυσεις. Παρε κοσμε 1440p 144hz monitor για να παιζεις στα 60fps με 1080ti. Μια χαρα. Ας στρωθουν να βγαλουν κανενα patch να βγει και κανενας optimized driver μπας και στρωσει. Να μου πειτε το unity που ειναι του 2014 ειμαι στα 80-90fps με πτωσεις στα 75 το odyssey του 2018 οι καρτες του 2022 θα το παιζουν ανετα σε υψηλα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Υπερβολικα βαρυ θα ειμαι στα 51-52fps με τα 2560x1080. Μου αρεσει που θελουμε και τρελες αναλυσεις και υψηλα fps οταν γονατιζουν τα παντα ακομα και σε χαμηλες αναλυσεις. Παρε κοσμε 1440p 144hz monitor για να παιζεις στα 60fps με 1080ti. Μια χαρα. Ας στρωθουν να βγαλουν κανενα patch να βγει και κανενας optimized driver μπας και στρωσει. Να μου πειτε το unity που ειναι του 2014 ειμαι στα 80-90fps με πτωσεις στα 75 το odyssey του 2018 οι καρτες του 2022 θα το παιζουν ανετα σε υψηλα fps. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια εκτός από αυτό...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα