Visehrad Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Ολοκλήρωσα το Odyssey και πήγε μια χαρά στο σύστημα μου με ρυθμίσεις γραφικών πάνω του μετρίου κόντά στο max καταφέρνοντας να παίζω στα 50fps χωρίς κολλήματα. έχω επεξεργαστή Intel Xeon E3-1230 v3 και κάρτα γραφικών GIGABYTE GTX 1660 OC 6G. Θέλω να ξεκινήσω το Valhalla απλά φοβάμαι μήπως δεν το σηκώνει το σύστημα μου. στο Minimum δεν με ενδιαφέρει να παίξω. Έχει τις ίδιες απαιτήσεις με το Odyssey στην πράξη ή δεν θα τα καταφέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Visehrad είπε Καλησπέρα παιδιά, Ολοκλήρωσα το Odyssey και πήγε μια χαρά στο σύστημα μου με ρυθμίσεις γραφικών πάνω του μετρίου κόντά στο max καταφέρνοντας να παίζω στα 50fps χωρίς κολλήματα. έχω επεξεργαστή Intel Xeon E3-1230 v3 και κάρτα γραφικών GIGABYTE GTX 1660 OC 6G. Θέλω να ξεκινήσω το Valhalla απλά φοβάμαι μήπως δεν το σηκώνει το σύστημα μου. στο Minimum δεν με ενδιαφέρει να παίξω. Έχει τις ίδιες απαιτήσεις με το Odyssey στην πράξη ή δεν θα τα καταφέρω? https://www.shacknews.com/article/121303/assassins-creed-valhalla-pc-specs-minimum-enthusiast-and-ultra αυτό εδώ πιστεύω θα σε βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) On 31/08/2021 at 16:28, yiannis1991 said: Μήπως το μάμησαν λίγο με την δυσκολία στο hard + heavy enemy scaling; Στην αρχή στην Κεφαλλονιά είναι ΟΚ αλλά μετά στα Μέγαρα γίνεται χαμός. Ήμουν στην πόλη και πέρα από 2-3 mercenaries μαζί μου επιτέθηκαν ακόμη και κάτι άκυροι περαστικοί, ακόμη και τα σκυλιά, λολ.. Eσύ δεν είσαι αυτός που έκανες παλιά κακή κριτική στο Οdyssey παντού στα νήματα; Τελικά...δεν το είχες παίξει; Μήπως ακουσες τι μάπα είναι το Valhalla και είπες να του δώσεις μία ευκαιρία; (και να δείς και πως είναι οι παιχνιδάρες) Με τόσα αρνητικά που ακούω στα βίντεος παντού στο ΥΤ και στα polls γιά το Valhalla (που τα είχα προβλέψει), εύχομαι η Ubisoft να επιστρέψει στην Αρχαία Ελλάδα και να μας δώσει και άλλες ακριβείς ιστορικές τοποθεσίες και πρόσωπα Και αν δεν το κάνει, είμαι σίγουρος ότι κάποια άλλη εταιρεία θα το κάνει μετά την τεράστια επιτυχία του Odyssey στην τέλεια και μοναδική αναπαράσταση της Αρχαίας Ελλάδας (ελπίζω στην Sucker Punch Productions του Ghost of Tsushima) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2021 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 AC Brotherhood με τον Ezio αν θες top story σε AC..Απ' το Origins και μετά άλλαξε το παιχνίδι σε Witcher 3 clone(Μακάρι να πλησίαζε βέβαια) αλλά εντάξει περνάει ευχάριστα η ώρα..Στο επόμενο AC θέλω να δω πιο καλό story, καλύτερα facial animations γιατί έχουμε μείνει αρκετά πίσω και πιο πιστό στα παλιά AC. Ήδη με το Siege of Paris DLC πήγαν πιο κοντά στα παλιότερα AC που δεν είχαν ανούσια order members κλπ αλλά targets που σου έδινε options πως να τον προσεγγίσεις για assassination. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αλλος ένας που "ανένηψε" μετά το Valhalla So I played AC Odyssey in 2021… 447.000 views, 13k+ likes και πάρα πολλά θετικά σχόλια από "ξένους" και λατρεία γιά την Ελλάδα Χάρηκα που είδα τόσα θετικά σχόλια από πάρα πολλούς "ξένους" γιά το Odyssey Τελικά...είχε δίκιο o Lennon που έλεγε ότι είναι "Ελληνας στο πνεύμα" (1973 στον Φρέντυ Γερμανό) Η Ελλάδα είναι μόνο έξω από την Ελλάδα Γι' αυτό και δεν θα πεθάνει ποτέ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε AC Brotherhood με τον Ezio αν θες top story σε AC..Απ' το Origins και μετά άλλαξε το παιχνίδι σε Witcher 3 clone(Μακάρι να πλησίαζε βέβαια) αλλά εντάξει περνάει ευχάριστα η ώρα..Στο επόμενο AC θέλω να δω πιο καλό story, καλύτερα facial animations γιατί έχουμε μείνει αρκετά πίσω και πιο πιστό στα παλιά AC. Ήδη με το Siege of Paris DLC πήγαν πιο κοντά στα παλιότερα AC που δεν είχαν ανούσια order members κλπ αλλά targets που σου έδινε options πως να τον προσεγγίσεις για assassination. το επομενο ειναι το AC Infinity και θα ειναι σαν το Division Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, roginsky12 είπε το επομενο ειναι το AC Infinity και θα ειναι σαν το Division GaaS διαβάζω..Αρπαχτή του θανάτου δηλαδή. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αρπαχτή του θανάτου δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve_89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις κατέβηκε το καινούργιο "dlc"!!! έχει κάνεις καμιά εικόνα πόσο μεγάλο είναι!!! Πολύ χάρηκα πάντως που έβγαλαν κάτι ακόμα μακάρι να συνεχίσουν ,αν και χλωμό το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, steve_89 είπε Μόλις κατέβηκε το καινούργιο "dlc"!!! έχει κάνεις καμιά εικόνα πόσο μεγάλο είναι!!! Πολύ χάρηκα πάντως που έβγαλαν κάτι ακόμα μακάρι να συνεχίσουν ,αν και χλωμό το βλέπω. Νέο DLC για το Odyssey? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polmyt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Πηρε update περιπου 24 GB ,αλλα δεν το εχω παιξει για να δω αν εχει καποια αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Νέο DLC για το Odyssey? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από chrisde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, chrisde είπε Το ειδα αυτο νομιζα θα βγει μονο στο valhalla ομως ως μεμονωμενη ιστορια. Καλο νεο αν ερθει και στο Odyssey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Το ειδα αυτο νομιζα θα βγει μονο στο valhalla ομως ως μεμονωμενη ιστορια. Καλο νεο αν ερθει και στο Odyssey. Έχει έρθει. Βάλε το παιχνίδι να το κατεβάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, chrisde είπε Έχει έρθει. Βάλε το παιχνίδι να το κατεβάσεις. Μπηκε ηδη για κατεβασμα ωραιος δεν το ηξερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα