lefstef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 πρέπει να παίξεις κανένα μισάωρο με dxvk μέχρι να στρώσει. έτσι κάνει, στην αρχή παίζει πολύ χαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lefstef είπε πρέπει να παίξεις κανένα μισάωρο με dxvk μέχρι να στρώσει. έτσι κάνει, στην αρχή παίζει πολύ χαλια Βασικά 2-3 λεπτά θέλει για να δημιουργήσει την pipeline. Μετά αντε να κάνει κάνα stutter μια στο τόσο για λίγη ώρα και τέλος. Δώστε του μια ευκαιρία όσοι έχετε amd και δεν θα χάσετε. Για nvidia δεν ξέρω, λογικά δεν θα έχει τόση διαφορά γιατί είναι καλές στο dx11. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από chrisde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ πάντως στο Origins που έβαλα το DXVK έκανε stutters για πολύ ώρα. Ίσως με NVIDIA να μην δουλεύει καλά. Όχι ότι χρειάζεται αλλά κουβέντα να γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, greekfragma said: το οπτικό κομμάτι είναι απλά απίστευτο...χαζεύω γραφικά σα βλαμμένος...! Ασε...Την βλάβη εγώ την έπαθα μόνιμη. Δεν μπορώ να παίξω κανένα game μετά το Odyssey. Ολα μου φαίνονται ανούσια και σε όλα βρiσκω τελειοποιημένα στοιχεία στο Odyssey. H μόνη μου ελπίδα να ξανασχοληθώ σοβαρά με game, είναι να επεκτείνουν την Ελλάδα μας στο μέλλον. Εχουν στοιχεία γιά 1000+ dlc ή και νέα games (Ηρακλειάδα, Θησέα, Οδυσσέα με την πραγματική Οδύσσεια, Τροία, Αχιλλέα και Μυρμιδόνες, Πάτροκλο, Θηβαϊκή Ηγεμονία, Ηλειακή Συμμαχία, Αλέξανδρο, Ιωνικές πόλεις, Πέργαμος κλπ, Πύρρο και Ηπειρο, Γαλατική επίθεση στους Δελφούς, ναυμαχίες σε Σαλαμίνα , Αρτεμίσιο κλπ, Διόνυσο και Ινδίες και τόσα άλλα. Τι Ιστορία είναι αυτή που έχουμε ρε σείς!!!) 7 hours ago, greekfragma said: το malakes βέβαια πάει σύννεφο και ενώ στην αρχή είχε πλάκα το έχουν ψωμοτύρι και είναι λίγο meh από ένα σημείο και μετά. Κι' εμένα με ενόχλησε. Από ένα σημείο όμως και μετά, δεν έδινα σημασία. Εχει τόσα άλλα να προσέξω 7 hours ago, greekfragma said: τρομερά points για το ιστορικό κομμάτι...που ψάχνεις τα κείμενα που σου δίνονται στο loot και γράφουν και διάφορα γεγονότα. έχει πέσει δουλειά! Θα έμαθες και την ιστορία με τον Κέφαλο και την γυναίκα του την Πρόκριδα και το ακόντιο ε; Στο σχολείο, δεν το είχα μάθει. Το έμαθα στο Odyssey. Μεγάλο point αυτό! (και δεν είναι το μόνο ε; ) 7 hours ago, greekfragma said: με το σύστημα μάχης ακόμα παλεύω λίγο. σαν να μην ακούει όπως πρέπει τα dodge parry counterattack και τρώω ξύλο (normal difficulty) Να ξέρεις ότι το σύστημα μάχης, είναι από τα καλύτερα που έχουν υπάρξει σε game (καλύτερο του Origins και το δυνατό του σημείο μετά τα ιστορικά μέρη). Λίγο συνηθεια θέλει και μετά θα λιανίζεις οχυρά με stealth και abilities. Σκέψου ότι αργότερα, έχεις ακόμα καλύτερα και βελτιωμένα abilities. Θα έχεις και βοήθεια από Elite Alpha animals. Θα καθαρίζουν γιά πάρτη σου άμα γουστάρεις 7 hours ago, greekfragma said: Λίγο fail τα ερωτικά υπονοούμενα με ένα γκομενάκι που πέτυχα στην Ιθάκη. Δε ξέρω τι θα δω αργότερα. Πάντως γενικό συμπέρασμα. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Κι' εμένα δεν μου άρεσε αυτό το option. Πήγανε να " εκμοντερνιστούν". Σημεία των καιρών. Απλά, πέρνα κι΄εσύ την γραμμή σου! Αρνηση και επιλογή φυσιολογικά πράγματα. Μη μας βγει και το όνομα... Χα χα! Και με την σχέση της Οδέσσα με τον Οδυσσέα αυτοσχεδίασαν, αν και τους έχω ικανούς τους υπέροχους αρχαιολόγους που συνεργάστηκαν, να βρήκαν απόγονό του κάπου ιστορικά και να την αναφέρουν. Εγώ, δεν βρήκα πουθενά να υπήρξε, αλλά υπάρχει η Οδησσός. Νομίζω , δεν βγαίνει από το Οδυσσέας αλλά είναι θηλυκού γένους Καλά να περνάς, να το φχαριστηθείς και δεν θα απογοητευτείς. Ισα ίσα. Εχει πολλά ακόμα να σε καταπλήξουν 5 hours ago, steve_89 said: Ναι δεν είναι καθαρό assasins παιχνιδι αν έχεις τα προηγούμενα μπορεί να σε χαλάσει από λίγο έως πολύ(έμενα προσωπικά καθόλου, λάτρεις των αρχαίων πολιτισμών γαρ) Ελπίζω να ξεκίνησες με την Κασσάνδρα μια και είναι καλύτερη σαν voice actor Μία από τα ίδια κι' εγώ. Ευτυχώς που δεν είναι αμιγές Assassin's. Οχι άλλο κάρβουνο!!! Τόσες τριλογίες έχει. Game σαν το Odyssey έψαχνα όλα τα χρόνια. Το να με κάνει game να ανατριχιάσω άπειρες φορές από την συγκίνηση, δεν ξαναματάγινε Εδώ διαφωνώ. Με τον Αλέξιο, μετά έχεις πιό καλή πορεία (δεν λέω λεπτομέρειες γιατί θα με κάνει μπλόκ ο φίλος μας...χα χα! Δεν θέλει spoilers) Την Κασσάνδρα την παίρνεις βέβαια αφού θα το τρέξεις 2 και 3 φορές ξανά το game από την αρχή Εκεί που ξεπερνιέται ο Αλέξιος, είναι όταν το τρέξεις με το Nexus mod σαν Κασσάνδρα με πρόσωπο και σώμα Περσεφόνης, μαλλιά Εκάτης, χρώμα ματιών μπλε και χρώμα μαλλιών Ερμή. Μετά, η κανονική Κασσάνδρα, σου φαίνεται άσχημη και unplayable (κατά τη γνώμη και τα γούστα μου πάντα ε;) Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτα κάνει stutter με dxvk όχι μισή ώρα. Με dx11 μέσα στις πόλεις το stutter με την κάρτα να δουλεύει στο 60 70% πήγαινε σύννεφο. Με dxvk μόνιμα 99% και smooth κίνηση πάντα. Με Intel cpu οπότε το θέμα το είχε η 5700xt. Και σε origins που δοκίμασα όταν με 1070ti ήταν κομπλέ πάντα. Το dx11 overhead είναι ένα θέμα που δεν πρόκειται να λύσει ποτέ η AMD. Όπως και το opengl. Ευτυχώς τα vulkan dx12 είναι εδώ και εκεί δίνει updates συνεχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε παιδιά! Το τρέχω με Ryzen 2600 και 1050Ti σε παλιά ανάλυση 1680x1050 σε μιά AOC 19" δεκαετίας σε high settings και την ανάλυση του χαρακτήρα σε very high (fog και volumetric στο low) Εχω μέσο όρο 44 fps Ψήνομαι να πάω σε μιά 1660 Super και να ανέβω σε ultra high Θα δω τεράστια διαφορά ή θέλω και οθόνη; Ας πούμε, η high ανάλυση σε 144hz, είναι προτιμότερη από την ultra high σε 1050/1080; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Και στα 60fps είναι μια χαρά το odyssey rpg είναι. Αξίζουν σίγουρα οι σκιές και τα volumetric στα ultra. Το volumetric βέβαια αφήστε το στα high μιας και ρίχνει τρελά το performance ειδικά στα ultra. Σε ανάλυση πρέπει να ανέβει πήγαινε σε τουλάχιστον full HD. Εκεί μια 1660super θα κρατάει 60αρι άνετα. Η 1050ti είναι πολύ μικρή κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχω φάει ολους τους cultists, ολά τα μυθικά ζώα, ολα τα bosses, έκαμα οτι quest μπορω να βρω στον χαρτη σαν main και side και εχω σκαλωσει στο 98%. Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ομως αλλο στον χαρτη τι μου έχει απομείνει, ξεκινάω ασαπ για χαλκιδικη για το πρώτο dlc. Πόσο μεγάλα είμαι αυτά; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από spiritclay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delijohn Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό της Χαλκιδικής είναι ίσως από τα πιο μικρά. Έχει κι αυτό αρκετό τρέξιμο, αλλά απ'όσο θυμάμαι, όσο προχωρούσα στα επόμενα dlc, γυρνούσα πίσω κι έκλαιγα. Ξεκινά μια συνέχεια της ιστορίας σου, αλλά στον ίδιο κόσμο. Στα επόμενα dlc, αλλάζει κι ο κόσμος, οπότε έχει τρέξιμο να πας να εξερευνήσεις, μέχρι να ξεκλειδώσεις τα γρήγορα ταξίδια στους "σταθμούς" τηλεμεταφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, spiritclay είπε Λοιπόν έχω φάει ολους τους cultists, ολά τα μυθικά ζώα, ολα τα bosses, έκαμα οτι quest μπορω να βρω στον χαρτη σαν main και side και εχω σκαλωσει στο 98%. Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ομως αλλο στον χαρτη τι μου έχει απομείνει, ξεκινάω ασαπ για χαλκιδικη για το πρώτο dlc. Πόσο μεγάλα είμαι αυτά; Κι εγώ μια από τα ίδια. Έχω μείνει στο 98% και ξεκίνησα το πρώτο dlc. Μέχρι στιγμής δεν ενθουσιάστηκα και πολύ αλλά θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, spiritclay είπε Πόσο μεγάλα είμαι αυτά; 1 ώρα πριν, t3llis είπε Μέχρι στιγμής δεν ενθουσιάστηκα και πολύ αλλά θα δείξει. Μια απ' τα ίδια θα κάνετε και στα dlc's. Στρατόπεδα, φρούρια, σπηλιές. Ωραία τα settings (ειδικά του fate of Atlantis), αλλά η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο. Βέβαια, εδώ που φτάσατε δεν μπορείτε να σταματήσετε. Λίγο έμεινε ακόμη και τελειώνει το μαρτύριο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Παίδες να κάνω μια ερώτηση.. Όταν τελειώνεις το main story κάνοντας το τελευταιο quest, σε αφήνει πάλι στον ίδιο κόσμο για να μπορέσεις να πας στα dlc ή σε γυρνάει υποχρεωτικά στο menu για να επιλέξεις new game+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve_89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, kosegdit είπε Παίδες να κάνω μια ερώτηση.. Όταν τελειώνεις το main story κάνοντας το τελευταιο quest, σε αφήνει πάλι στον ίδιο κόσμο για να μπορέσεις να πας στα dlc ή σε γυρνάει υποχρεωτικά στο menu για να επιλέξεις new game+? Ναι κανονικά και ξεκινάς από το πρώτο DLC που αν θυμάμαι καλά είναι στην Μακεδονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, kosegdit είπε Παίδες να κάνω μια ερώτηση.. Όταν τελειώνεις το main story κάνοντας το τελευταιο quest, σε αφήνει πάλι στον ίδιο κόσμο για να μπορέσεις να πας στα dlc ή σε γυρνάει υποχρεωτικά στο menu για να επιλέξεις new game+? Θα σε βγαλει 2 ερωτηματικα προς το τελος το ενα για το legacy και το αλλο σε ενα μικρο νησακι που εχει το αγαλμα του ποσειδωνα για την Ατλαντιδα. Για την Ατλαντιδα θα πρεπει να κανεις το quest με τον Πυθαγορα για να στο εμφανισει. Για το legacy προς το τελος μετα απο ενα main quest θα σε βγαλει πορτοκαλι ερωτηματικο στην Μακεδονια κοντα Ποτιδαια. Επισης για οσους σας εμεινε στο 98% μπορειτε να μου πειτε πιο απο τα παρακατω δεν ειναι 100%? Με ειχε μεινει στο 99% το regions και τελικα ηταν 2 ερωτηματικα που δεν μου τα ειχε εμφανισει οταν περασα απο εκει και μου τα εμφανισε οταν εκανε το legacy dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Έκανα την χαζομάρα και έπαιξα την Ατλαντίδα όταν άνοιξε. Το σταμάτησα όταν είδα πόσα spoiler έφαγα και δεν έχω παίξει το episode 3. Στο legacy το έχω αφήσει εκεί που πιάνει φωτιά το χωριό. Θέλω να τελειώσω το main, να πάω legacy και να τελειώσω με το part 3 από Ατλαντίδα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα