Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαιρετικα reviews μεχρι στιγμης. Αν υπηρχε ενα AC που δεν ηθελα να φειλαρουν ειναι αυτο στην Ελλαδα και αποτι φαινετε μας εκατσε καλα μαγκες. Θα το τιμησω οταν βγουν και τα expansions(και αφου παιξω το Origins που ακομα δεν εχω παιξει)

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, shadowlike είπε

για όσους κάνανε προ-παραγγελίες τις special απο ubistore θα έρθουν στην ώρα τους, νωρίτερα , του Α. Π. ανήμερα; Ξέρει κανείς;

Φιλε μου και εγω που παραγγειλα την patheon απο εκει αυτο ακριβως αναρωτιεμαι ουτε εμαιλ ηρθε ακομα ουτε τιποτα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Εξαιρετικα reviews μεχρι στιγμης. Αν υπηρχε ενα AC που δεν ηθελα να φειλαρουν ειναι αυτο στην Ελλαδα και αποτι φαινετε μας εκατσε καλα μαγκες. Θα το τιμησω οταν βγουν και τα expansions(και αφου παιξω το Origins που ακομα δεν εχω παιξει)

Συμφωνώ και δείχνει πολύ καλό,περίμενα και εγώ αρκετά χρόνια να βγάλουν Setting με Αρχαία Ελλάδα.

Εγω μάλλον θα ξεπεράσω το Origins,αφού μοιάζει και θα πάω κατευθείαν σε αυτό που κατ εμέ είναι πιο ενδιαφέρων,το Origins μπορεί να το παίξω όταν το βρώ σε μεγάλη ευκαιρία στήν τιμή και εφόσον όταν έχω την όρεξη για αυτό αν και νομίζω πως μετά το Odyssey θα αργήσω να παίξω άλλο AC.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρακατω ειναι σε pc..

Αναφερει στα σχολια οτι σε 1440p με i7 8700k και 1080ti ολα ultra εκτος απο shadows ειχε 90-120fps..😉

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το benchmark ειναι stress test. Κοινώς worst case scenario. Όποιος απλά benchmark-άρει την πρώτη πίστα θα δει καλύτερο performance. Still, υπάρχουν μερικές στιγμές σαν αυτές του benchmark στο παιχνίδι οπότε αν θέλετε εντελώς constant 60fps, βρείτε κάποια 1080Ti για... 1080p αναλύσεις.

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Οκ εννοείται πως δεν έχει γίνει το καλύτερο optimization Ubisoft είναι αυτή... όμως δεν είναι τόσο κακό γιατί απλά είναι εντελώς γελοίο το benchmark αυτό,εννοείται πως σε 1080p το παιχνίδι πρέπει να φυσάει σε πάνω απο High αναλύσεις για οτιδήποτε απο 980 η 480 και πάνω και θα πρέπει να κάνει το ίδιο σε 4Κ για τις 1080ti κάρτες που και αυτές θα πρέπει να κρατάνε 60 frames ίσως με μικρές παραχωρήσεις σε ποιότητα ρυθμίσεων,τα benchmark έδειχναν κάτι 20 και με κάτι 80+ fps διακυμάνσεις οπότε δεν είναι καθόλου αξιόπιστα,είδα αρκετά βίντεο που έτρεχε πολύ καλά σε 4Κ το παιχνίδι σε high end κάρτες αλλά σίγουρα μπορούνε να δώσουνε και άλλο για να τα έχει όλα στα full στίς κάρτες "γομάρια"αλλιώς ναι they are lazy bastards.

Θα το δούμε σύντομα στήν πράξη,όταν το πάρουν και το παρουσιάσουν αναλυτικά απο τα μεγάλα site και ytubers και βέβαια κάποιοι γνωστοί και φίλοι που έχουν ανάλογες κάρτες και PC.(εγώ δεν έχω 1080ti και δεν ξέρω αν θα πάρω..)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν άλλη δουλειά στη Ubisoft πλέον ρε παιδιά , με optimization θα ασχοληθούν; 

2mndkl5crxzy.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Οι κριτικες ειναι εξαιρετικες. Για το optimize περιμενετε και παιξτε το 2 3 μηνες μετα. Οπως περσι με το origins το παιξαμε την πρωτη βδομαδα και ειχε σημεια που επεφτε στα 20fps κατι σπηλιες κτλ. Στην Αλεξανδρεια ειχα σταθερο 60αρι ομως επειδη διαβαζω για πολλους με θεματα. Τα open world ειναι δυσκολο να βγουν χωρις κανενα θεμα day one τοσοι παραμετροι που και ο καλυτερος dev να εισαι παλι κατι θα εχεις παραλειψει. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχοντας παιξει κανα 2 ωρο , δεν περιμενα να το πω αυτο , αλλα εχει προοπτικες να ειναι το καλυτερο assassins creed μεχρι τωρα. 

• Like 5
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εχοντας παιξει κανα 2 ωρο , δεν περιμενα να το πω αυτο , αλλα εχει προοπτικες να ειναι το καλυτερο assassins creed μεχρι τωρα. 

Λεγε τετοια ετοιμαζομαι να το παρω απο cdkeys αλλα θελω να περιμενω μερικα patch πρωτα. Το origins μας ταξιδεψε για 70 ωρες για να δουμε αυτο ποσες ωρες θα παει για 100%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...