DEADLAZARUS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το voice over, πάντως, είναι επιεικώς άθλιο. Ακόμα ηχεί στ' αυτιά μου η αστεία φωνή του Παυσανία (με greek προφορά). Η Hekate, επίσης, με τη ρωσική προφορά (κοπελιά, κεράσει ποτό;). Αξιοπρεπές το voice over του Ποσειδώνα, αρκούντως κακός ο Άδης (με προφορά που δεν ενοχλεί), η εμφάνισή του, βέβαια, θύμιζε έντονα Loki (σωστός ο συμφορουμίτης που το ανέφερε παραπάνω). Spoiler Ο πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας είναι ο Δαρείος. Ωραία δοσμένη η ιστορία του και πέτυχαν να "εμφανίσουν" τον πόνο για την απώλεια των δικών του και την αμφιβολία του ως προς το εάν άξιζαν όλα όσα πέρασε. Α, κάτι τελευταίο: τα μισά (και βάλε) in game γυναικεία μοντέλα είναι το εξής ένα: η Chrysis. Τα μισά (και βάλε) κοριτσάκια είναι η Phoibe. Τελικά, μόνο τα τοπία αξίζουν και κάποια κομμάτια του main story. Τα dlc's είναι απογοητευτικά μέχρι τώρα, παρά την εξαιρετική αναπαράσταση του κάτω κόσμου (το τοπίο σ' έκανε να νιώθεις εξαιρετικά άβολα, κατά τα λοιπά το clear this and that πήγαινε σύννεφο). Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από DEADLAZARUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν το λέω από άποψη γραφικών. Σαν γραφικά ωραία είναι σαφώς πιο ευχάριστα από τον Άδη με περισσότερη όμως απαίτηση από gpu όπως σωστά λέει ο @Coscas (αν και με το ΣΩΤΗΡΙΟ - thanks again @Arkin - dxvk δεν είχα θέμα). Ο χάρτης όμως είναι μπουρδέλο, σε μπερδεύουν τα διαφορετικά υψόμετρα, δυσκολεύεσαι πολύ να πας από το σημείο Α στο Β και αυτό, με συνδυασμό με το story και τους χαρακτήρες που μου φάνηκαν πολύ meh, κάνουν το τελευταίο μέρος της τριλογίας του dlc ως το πιο αδύναμο. Γενικά αν διαβάσετε reviews, πάνω κάτω αυτά λένε. Παρά τα ωραία ομολογουμένως γραφικά το ευχαριστήθηκα ελάχιστα, σχεδόν το έπαιζα από αγγαρεία απλά για να δω το τέλος. Προσωπικά θεωρώ το δεύτερο μέρος ως μακράν το καλύτερο του dlc και ας είχε και αυτό τα θέματά του (από χαρακτήρες και story κυρίως). Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve_89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Arkin είπε Φίλε μου βάλε DXVK και το performance θα γίνει άψογο. Έχω σταθερά 60fps σχεδόν παντού εκτός Αθήνας και Κνωσου στην Κρήτη. Στις 160 ώρες σπάνια είχα θέμα με το performance. Με DX 11 σε κάθε μεγάλη πόλη είχα θέμα. Και εγώ το έχω ευχαριστηθεί πολύ το παιχνίδι που οκ κάποιες φορές κουράζει με το καθάρισμα των location αλλά πολλές φορές κάθομαι και θαυμάζω τα γραφικά του και την λεπτομέρεια. Το main story ήταν αξιόλογο ταίριαξε απόλυτα στην ελληνική ιστορία και το legacy DLC εξαιρετικό. Το Atlantis δεν είναι άσχημο και στον Άδη έκαναν καλύτερη δουλειά και σε ιστορία σε σχέση με το elysium που νομίζω δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και είχε περίεργους χαρακτήρες δεν ήξεραν τι θέλουν. Μπορεί να είναι ένα μεγαλύτερο origins αλλά το ταξίδι που προσφέρει είναι πολυ όμορφο. Θα μπορούσαν να έχουν λιγότερα side quests και πιο ποιοτικά όπως και location interests ώστε να είχαμε λιγότερο loot. Αυτό θεωρώ είναι το βασικό αρνητικό. Στα του συστήματος μάχης τιμιοτατο με πολλά abilities και όπλα για κάθε γούστο. Αν και το έχω τελειώσει το game μπορείς να δώσεις τα φώτα σου πάνω στο DXVK για να δω διάφορες? Το κακό είναι ότι με ultrawide 2κ monitor όσο καρτάρα και να είναι η 1080ti ακόμα και σήμερα ζορίζεται πολύ!!! Στα του game τωρα το voice over οντως ειναι κακο στους side ανθρωπους ενω στα ατομα της κεντρικης ιστοριας σωζεται η κατασταση. Οι βολτες με τον Φοβο παντως σε ολη την Ελλαδα ειναι πραγματικα απιστευτες!!! Η αντλαντιδα με ξενερωσε πολυ οπως και το τελος αν ηταν τελος αυτο βεβαια!!!! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από steve_89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Σαν το AC 2 σε story δεν έχει υπάρξει άλλο..Μακράν το καλύτερο με τον Ezio. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve_89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Σαν το AC 2 σε story δεν έχει υπάρξει άλλο..Μακράν το καλύτερο με τον Ezio. Σίγουρο αυτό το 2 είναι by far το καλύτερο από άποψη story. ΤΟP επισης και το 3 και το black flag!!! Άλλα η αλλαγή που έκαναν με RPG στοιχειά ,απο το ORIGINS, έμενα μου άρεσε προσωπικά, το θεώρησα αν θες εξέλιξη(όσο μπορείς να πεις εξέλιξη το πάω με το ρεύμα της εποχής) Το κακό είναι ότι τα περισσότερα καλά open world RPG δεν βγάζουν τίτλο κάθε ενα με δυο χρονιά άπλα ενισχύουν αυτά που έχουν με εξτρά καλούδια κάτι το οποίο η Ubi δεν το κάνει και τα παρατάει οπως το ΟRIGINS(σε ενα χρονο) και Odyssey(2 χρονια) Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από steve_89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, KilliK είπε καλα, τοσο dark skinned ειμαστε; η ειναι μαυρισμα απο τον ηλιο; Απλά βλέπουν μπροστά οι άνθρωποι τη Ubi. Εικόνα της Ελλάδας και του "νέου" Έλληνα από το κοντινό πολυπολιτισμικό και διαφορετικό μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, chrisde είπε Δεν το λέω από άποψη γραφικών. Σαν γραφικά ωραία είναι σαφώς πιο ευχάριστα από τον Άδη με περισσότερη όμως απαίτηση από gpu όπως σωστά λέει ο @Coscas (αν και με το ΣΩΤΗΡΙΟ - thanks again @Arkin - dxvk δεν είχα θέμα). Ο χάρτης όμως είναι μπουρδέλο, σε μπερδεύουν τα διαφορετικά υψόμετρα, δυσκολεύεσαι πολύ να πας από το σημείο Α στο Β και αυτό, με συνδυασμό με το story και τους χαρακτήρες που μου φάνηκαν πολύ meh, κάνουν το τελευταίο μέρος της τριλογίας του dlc ως το πιο αδύναμο. Γενικά αν διαβάσετε reviews, πάνω κάτω αυτά λένε. Παρά τα ωραία ομολογουμένως γραφικά το ευχαριστήθηκα ελάχιστα, σχεδόν το έπαιζα από αγγαρεία απλά για να δω το τέλος. Προσωπικά θεωρώ το δεύτερο μέρος ως μακράν το καλύτερο του dlc και ας είχε και αυτό τα θέματά του (από χαρακτήρες και story κυρίως). Η ανομοιομορφια του Elysium ηταν και αυτη που κουρασε κυριως και βλεπω το ιδιο να συμβαινει και στον τριτο κοσμο. Σιγουρα ειναι πανεμορφοι οι κοσμοι που φτιαχνει η Ubisoft και το Curse of pharaoh ηταν εξαιρετικο σε αυτο τον τομεα. 4 ώρες πριν, steve_89 είπε Αν και το έχω τελειώσει το game μπορείς να δώσεις τα φώτα σου πάνω στο DXVK για να δω διάφορες? Το κακό είναι ότι με ultrawide 2κ monitor όσο καρτάρα και να είναι η 1080ti ακόμα και σήμερα ζορίζεται πολύ!!! Στα του game τωρα το voice over οντως ειναι κακο στους side ανθρωπους ενω στα ατομα της κεντρικης ιστοριας σωζεται η κατασταση. Οι βολτες με τον Φοβο παντως σε ολη την Ελλαδα ειναι πραγματικα απιστευτες!!! Η αντλαντιδα με ξενερωσε πολυ οπως και το τελος αν ηταν τελος αυτο βεβαια!!!! Θα πας εδω https://github.com/doitsujin/dxvk/releases και θα κατεβασεις το τελευταιο αρχειο. Ξεζιπαρισμα και ολα τα DLL απο τον φακελο x64 θα τα βαλεις εκει που ειναι το .exe του παιχνιδιου. Τρεχεις το παιχνιδι και εισαι ετοιμος. Μηδεν stutter σταθερρα frametimes σε AMD καρτες οι Ryzen κανει θαυματα μιας και το DX11 overhead σε μερη με πολλους NPC δεν ειναι τοσο καλο παρολο που το εφτιαξαν στις Navi οσο γινοταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steve_89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Arkin είπε Η ανομοιομορφια του Elysium ηταν και αυτη που κουρασε κυριως και βλεπω το ιδιο να συμβαινει και στον τριτο κοσμο. Σιγουρα ειναι πανεμορφοι οι κοσμοι που φτιαχνει η Ubisoft και το Curse of pharaoh ηταν εξαιρετικο σε αυτο τον τομεα. Θα πας εδω https://github.com/doitsujin/dxvk/releases και θα κατεβασεις το τελευταιο αρχειο. Ξεζιπαρισμα και ολα τα DLL απο τον φακελο x64 θα τα βαλεις εκει που ειναι το .exe του παιχνιδιου. Τρεχεις το παιχνιδι και εισαι ετοιμος. Μηδεν stutter σταθερρα frametimes σε AMD καρτες οι Ryzen κανει θαυματα μιας και το DX11 overhead σε μερη με πολλους NPC δεν ειναι τοσο καλο παρολο που το εφτιαξαν στις Navi οσο γινοταν. Με το 64bit δν αναγνώριζε τους drivers και ανοίγω κλείνει η εικόνα!!! με το 32 bit παρατήρησα πιο σφικτά όρια στα fps σε όλες τις ρυθμίσεις με άνοδο στο μέσο όρο των fps μόνο στα ultra settings!!! Βέβαια όντως φαίνεται να εκμηδενίζει το stutter που είχα Όλα αυτά βέβαια στο benchmark του παιχνιδιού και nvidia GPU!! Θα το δοκιμάσω και βράδυ που θα έχω χρόνο in game!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Μακαρι να ηταν ολα τα quest σαν αυτο με της Φοιβης. Πολυ ομορφο κλεισιμο και πολλα συναισθηματα. Ακομα δεν εχω καταλαβει τι φαση με τον Ποσειδωνα παντως το στοιχηματακι το εχασε με τον Αδη. Μου αρεσει πολυ που οι gate keeper ειναι παλιοι θρυλοι της ιστοριας μας οπως Ηρακλης Αχιλλεας Αγαμεμνονας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Arkin είπε Μακαρι να ηταν ολα τα quest σαν αυτο με της Φοιβης. Πολυ ομορφο κλεισιμο και πολλα συναισθηματα. Ακομα δεν εχω καταλαβει τι φαση με τον Ποσειδωνα παντως το στοιχηματακι το εχασε με τον Αδη. Μου αρεσει πολυ που οι gate keeper ειναι παλιοι θρυλοι της ιστοριας μας οπως Ηρακλης Αχιλλεας Αγαμεμνονας. Spoiler Σου πρότεινε ο Ποσειδώνας να γίνεις Δικαστής; Στο δικό μου playthrough, ο Άδης έχασε το στοίχημα, οπότε, με το που μπήκα στην Ατλαντίδα, ο Ποσειδώνας μ' έκανε Δικαστή. Νομίζω πως, για να κερδίσει ο Ποσειδώνας το στοίχημα, πρέπει να συγχωρήσεις τον Ελπήνορα, να πείσεις τον Βρασίδα ότι ανήκει στα Ηλύσια Πεδία και να οδηγήσεις τη Φοίβη στους γονείς της. Αν ρίξεις τον Ελπήνορα στα Τάρταρα ή/και ο Βρασίδας επιλέξει να παραμείνει στον κάτω κόσμο (ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις κατά τη διάρκεια της ιστορίας του), ο Άδης κερδίζει το στοίχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σου πρότεινε ο Ποσειδώνας να γίνεις Δικαστής; Στο δικό μου playthrough, ο Άδης έχασε το στοίχημα, οπότε, με το που μπήκα στην Ατλαντίδα, ο Ποσειδώνας μ' έκανε Δικαστή. Νομίζω πως, για να κερδίσει ο Ποσειδώνας το στοίχημα, πρέπει να συγχωρήσεις τον Ελπήνορα, να πείσεις τον Βρασίδα ότι ανήκει στα Ηλύσια Πεδία και να οδηγήσεις τη Φοίβη στους γονείς της. Αν ρίξεις τον Ελπήνορα στα Τάρταρα ή/και ο Βρασίδας επιλέξει να παραμείνει στον κάτω κόσμο (ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις κατά τη διάρκεια της ιστορίας του), ο Άδης κερδίζει το στοίχημα. Spoiler Μεχρι στιγμης συγχωρεσα τον Elpinor επεισα τον Βρασιδα να παει στο Elysium με τον Αδη να του λεει οτι αν αφησει το δοχειο με τις σταχτες του μωρου θα παει αμεσως στα Ταρταρα και οδηγησα την Φοιβη στο Elysium και στους γονεις της. Μολις τελειωσα το quest με τον Βρασιδα και εδωσε ο Αδης το νομισμα στον Ποδειδωνα. Εχω 1 quest ακομα του Χαρου και βρηκα ολους τους gate keepers οποτε θα γραψω τι ακριβως με προτεινε ο Ποδειδωνας μολις παω στο τριτο μερος. Edit: Spoiler Τελικα με προτεινε να γινω δικαστης γιατι του αρεσε οπως αντιμετωπισα καποια πραγματα στον κατω κοσμο. Δεν εχω ιδεα τι γινεται σε αντιθετη περιπτωση. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Arkin είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μεχρι στιγμης συγχωρεσα τον Elpinor επεισα τον Βρασιδα να παει στο Elysium με τον Αδη να του λεει οτι αν αφησει το δοχειο με τις σταχτες του μωρου θα παει αμεσως στα Ταρταρα και οδηγησα την Φοιβη στο Elysium και στους γονεις της. Μολις τελειωσα το quest με τον Βρασιδα και εδωσε ο Αδης το νομισμα στον Ποδειδωνα. Εχω 1 quest ακομα του Χαρου και βρηκα ολους τους gate keepers οποτε θα γραψω τι ακριβως με προτεινε ο Ποδειδωνας μολις παω στο τριτο μερος. Edit: Απόκρυψη περιεχομένων Τελικα με προτεινε να γινω δικαστης γιατι του αρεσε οπως αντιμετωπισα καποια πραγματα στον κατω κοσμο. Δεν εχω ιδεα τι γινεται σε αντιθετη περιπτωση. Spoiler Δεν παίζει ρόλο ποιος κερδίζει το στοίχημα. Στο τέλος γίνεσαι Δικαστής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομιζω ξεπερασαν τον εαυτο τους τουλαχιστον στο ποσο ομορφο μπορουν να κανουν εναν κοσμο. Μεγαλειωδης και εξω και μεσα. Τρομερη λεπτομερεια. Μεσα στα κτιρια το performance ειναι εξαιρετικο. Εξω απο αυτα ειδικα οταν κοιταμε πολλα κτιρια μαζι ειδα μεχρι 45FPS. Θα επρεπε να κανουν καλυτερο optimization εδω. Στα της ιστοριας οπως καταλαβαινω προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο δυνατο για την Ατλαντιδα ως δικαστες και μεσα απο τα logs μαθαινουμε για παλιοτερα πειραματα για παλια circles της Ατλαντιδας και προσπαθειες συνυπαρξης των οντων ISU με τους ανθρωπους. Λιγο μπερδεμα με το καθε circle αλλα ελπιζω να το ξεκαθαρισω αργοτερα οσο διαβαζω τα logs. Το Isu knowledge το εχω παει ηδη 2 και ειμαι κοντα στο 3. Αρκετα διαφορετικο επεισοδιο απο τα προηγουμενα 2 και δεν με πειραζει καθολου εκτος του performance σε εξωτερικους χωρους. Μπραβο. Spoiler Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, Arkin said: Νομιζω ξεπερασαν τον εαυτο τους τουλαχιστον στο ποσο ομορφο μπορουν να κανουν εναν κοσμο. Μεγαλειωδης και εξω και μεσα. Τρομερη λεπτομερεια. Μεσα στα κτιρια το performance ειναι εξαιρετικο. Εξω απο αυτα ειδικα οταν κοιταμε πολλα κτιρια μαζι ειδα μεχρι 45FPS. Θα επρεπε να κανουν καλυτερο optimization εδω. Στα της ιστοριας οπως καταλαβαινω προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο δυνατο για την Ατλαντιδα ως δικαστες και μεσα απο τα logs μαθαινουμε για παλιοτερα πειραματα για παλια circles της Ατλαντιδας και προσπαθειες συνυπαρξης των οντων ISU με τους ανθρωπους. Λιγο μπερδεμα με το καθε circle αλλα ελπιζω να το ξεκαθαρισω αργοτερα οσο διαβαζω τα logs. Το Isu knowledge το εχω παει ηδη 2 και ειμαι κοντα στο 3. Αρκετα διαφορετικο επεισοδιο απο τα προηγουμενα 2 και δεν με πειραζει καθολου εκτος του performance σε εξωτερικους χωρους. Μπραβο. Reveal hidden contents Η πλάκα ξέρεις ποιά είναι; Θα νόμιζαν μερικοί, ότι πολλά ονόματα των δωμάτων και των τοποθεσιών που χρειάζεσαι για τα levels, ήταν φανταστικά Παίρνεις αυτό το site και τσεκάρεις τα ονόματα: https://www.vg247.com/2019/07/16/assassins-creed-odyssey-isu-knowledge-cache-codex-locations/ Πας μετά εδώ και διασταυρώνεις: https://ellas2.wordpress.com/2010/03/21/ατλαντίδα-ένας-χαμένος-πολιτισμός/ Δεν υπάρχει ούτε ένα όνομα που να μην είναι ακριβές από την περιγραφή του Πλάτωνα Γιά τον Mestor - Μήστορα, μόνο στην ξένη Wiki υπάρχουν λεπτομέρειες και αναφέρεται ως ένας απο τους διδύμους που έκανε ο Ποσειδών με την Κλειτώ Στην Ελληνική wiki...τπτ 14 hours ago, Arkin said: Spoiler ειδα μεχρι 45FPS. Θα επρεπε να κανουν καλυτερο optimization εδω Spoiler ....Τι να πω εγώ, που είδα 20- 25fps...(μπορεί και 15) Mε 45fps, κανένα optimization δεν θέλετε κύριε εσείς. Eμείς το θέλουμε! Κακομαθημένε! Btw, ποιά κάρτα έχεις; Την 5700XT? Εγώ μιά ταπεινή 1050Τi έχω και η καημένη το έτρεξε μιά χαρά σε high settings Mου έκανε κάτι frame drops στις σπηλιές με την δάδα (γνωστό πρβλμ και στις καλύτερες οικογένειες...) και στην Ατλαντίδα που λέμε, αλλά κατά τα άλλα, οκ Άξια! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, Coscas είπε Η πλάκα ξέρεις ποιά είναι; Θα νόμιζαν μερικοί, ότι πολλά ονόματα των δωμάτων και των τοποθεσιών που χρειάζεσαι για τα levels, ήταν φανταστικά Παίρνεις αυτό το site και τσεκάρεις τα ονόματα: https://www.vg247.com/2019/07/16/assassins-creed-odyssey-isu-knowledge-cache-codex-locations/ Πας μετά εδώ και διασταυρώνεις: https://ellas2.wordpress.com/2010/03/21/ατλαντίδα-ένας-χαμένος-πολιτισμός/ Δεν υπάρχει ούτε ένα όνομα που να μην είναι ακριβές από την περιγραφή του Πλάτωνα Γιά τον Mestor - Μήστορα, μόνο στην ξένη Wiki υπάρχουν λεπτομέρειες και αναφέρεται ως ένας απο τους διδύμους που έκανε ο Ποσειδών με την Κλειτώ Στην Ελληνική wiki...τπτ Απόκρυψη περιεχομένων ....Τι να πω εγώ, που είδα 20- 25fps...Mε 45fps, κανένα optimization δεν θέλετε κύριε εσείς. Eμείς το θέλουμε! Κακομαθημένε! Btw, ποιά κάρτα έχεις; Την 5700XT? Εγώ μιά ταπεινή 1050Τi έχω και η καημένη το έτρεξε μιά χαρά σε high settings Mου έκανε κάτι frame drops στις σπηλιές και στην Ατλαντίδα που λέμε, αλλά κατά τα άλλα, οκ Άξια! Δεν το εχω ψαξει παραπανω με ιστορικα ονοματα κτλ αλλα προσπαθω να πιασω το κεντρικο νοημα ποιοι ειναι οι πυλωνες της Ατλαντιδας και πως λειτουργει ολο αυτο. Μακαρι να ηταν στα Ελληνικα καποιες λεξεις τις βαζω στο translate. 5700XT εχω με μονο κατεβασμενα τα volumetrics στο high και fog high τα αλλα ultra. Η εικονα ειναι κρυσταλλο και σε πολλα σημεια χαζευω την λεπτομερεια και τα γραφικα. Στους πρωτους 2 κοσμους κατω απο 60 δεν επεσα. Εδω ειναι σπαστικο να παιζεις με 60 και σε σημεια στον εξω κοσμο να πεφτει στα 45 γιατι το καταλαβαινεις στην κινηση. Σκαλωματα δεν εχω λογω freesync αλλα δεν ειναι οσο smooth τα 60. Και με ποντικι το καταλαβαινω ακομα περισσοτερο. Λιγο εμεινε ακομα θα αφησω στην ακρη το performance του τριτου κοσμου και θα ευχαριστηθω το τελος του ταξιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα