Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι αναφερω το Origins με τα DLC του το γραφω στην πρωτη προταση(Το Origins για 100% μαζι με τα 2 DLC του με πηρε λιγο πανω απο 80 ωρες αν θυμαμαι καλα). Εγραψα 63 ωρες στο βασικο story με 100% τα παντα εγραψα 7 ωρες στο hidden ones και 15 ωρες στο curse of pharaoh. Παντα για 100% τα παντα δεν αφησα τιποτα στον χαρτη. Λιγο πανω απο 80 ωρες για 100% τα παντα main story+2 DLC οταν το Odyssey κυμαινεται στις 170 ωρες για τα παντα 100% μαζι με τα DLC. Διπλασιο ακριβως χρονο εχει το Odyssey απο το Origins. 

Προφανως αν παμε για μονο main story βγαινουν και τα 2 σε πολυ λιγοτερες ωρες. Μιλαω για 100% και για τα 2 και σε αυτη την περιπτωση το Odyssey θελει διπλασιο χρονο απο το Origins. Η διαφορα ειναι 85 ωρες μεταξυ των 2 οχι 15-20. 

Για του λογου το αληθες

Οrigins 100% τα παντα 86 ωρες και το Curse Of Pharaoh

ACOrigins-2018-12-09-06-28-40.png

Και Odyssey εχω ηδη 154 ωρες και ειμαι ακομα Elysium εχω τελειωσει main story+legacy 100%

Screenshot-2.png

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Arkin είπε

Οχι αναφερω το Origins με τα DLC του το γραφω στην πρωτη προταση(Το Origins για 100% μαζι με τα 2 DLC του με πηρε λιγο πανω απο 80 ωρες αν θυμαμαι καλα). Εγραψα 63 ωρες στο βασικο story με 100% τα παντα εγραψα 7 ωρες στο hidden ones και 15 ωρες στο curse of pharaoh. Παντα για 100% τα παντα δεν αφησα τιποτα στον χαρτη. Λιγο πανω απο 80 ωρες για 100% τα παντα main story+2 DLC οταν το Odyssey κυμαινεται στις 170 ωρες για τα παντα 100% μαζι με τα DLC. Διπλασιο ακριβως χρονο εχει το Odyssey απο το Origins. 

Ναι δικιο εχεις. Δεν εχω ιδεα γιατι δεν το προσεξα. Λολ.

Ωστοσο το οτι μπορεις να το..."μεγαλωσεις", ισχυει ;) 

10 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Ναι δικιο εχεις. Δεν εχω ιδεα γιατι δεν το προσεξα. Λολ.

Ωστοσο το οτι μπορεις να το..."μεγαλωσεις", ισχυει ;) 

Αναμφίβολα άνετα βγάζεις και 100+ ώρες εφόσον θες μια χαλαρή εμπειρία για μετά την ολοκλήρωση των dlc. Αντίστοιχα στο odyssey βγαίνουν 200 ώρες αν πάμε για 99 level. Είμαι 79 level με 810 mercenaries kill και 11000 συνολικά kills και όπως το βγάζω θα είμαι κάτω από τις 175 ώρες που δείχνει μέσο όρο το howlongtobeat. 

Στο odyssey η επανάληψη είναι λίγο πιο έντονη. Κάποια στοιχεία του gameplay του μπορεί να είναι βελτιωμένα, ωστόσο η βαρεμάρα μπορεί να κάνει τα δύο παιχνίδια να έχουν μικρότερες διαφορές αναφορικά με τις ώρες που θα ξοδέψεις, καταλαβαίνεις που το πάω.  Το πάω βάσει λογικής και όχι βάσει των site τύπου "how long to beat" ούτε βάσει "full completion". Αν το πάμε έτσι, μπορεί οι διαφορές να γίνουν και 150 ώρες 😛 Αυτό κυρίως επειδή στο Odyssey είναι περισσότερα τα side/daily και μεγαλύτερος ο χάρτης. Δεν θυμάμαι και ακριβώς τον αριθμό των main quest στο κάθε game.

Btw στο Orgins νομίζω ήμουν στις 128 ώρες ενώ στο Odyssey στις 168. Είναι 40 ώρες παραπάνω, ωστόσο παίζουν άπειρα πράγματα ρόλο. Η περίοδος που παίζεις ας πούμε, η δουλειά , πάμπολλα! Α , και το idling, που ήταν περισσότερο στο Odyssey.

Αυτό το σκεπτικό το βγάζω για να πω στον @DEADLAZARUS πως, δεν αξίζει να ασχοληθεί με το Origins εφόσον είχε πολλά θέματα με το Odyssey. Θα ξενερώσει περισσότερο και πραγματικά δεν θα χάσει τίποτα αν δεν παίξει το Origins.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Στο odyssey η επανάληψη είναι λίγο πιο έντονη. Κάποια στοιχεία του gameplay του μπορεί να είναι βελτιωμένα, ωστόσο η βαρεμάρα μπορεί να κάνει τα δύο παιχνίδια να έχουν μικρότερες διαφορές αναφορικά με τις ώρες που θα ξοδέψεις, καταλαβαίνεις που το πάω.  Το πάω βάσει λογικής και όχι βάσει των site τύπου "how long to beat" ούτε βάσει "full completion". Αν το πάμε έτσι, μπορεί οι διαφορές να γίνουν και 150 ώρες 😛 Αυτό κυρίως επειδή στο Odyssey είναι περισσότερα τα side/daily και μεγαλύτερος ο χάρτης. Δεν θυμάμαι και ακριβώς τον αριθμό των main quest στο κάθε game.

Btw στο Orgins νομίζω ήμουν στις 128 ώρες ενώ στο Odyssey στις 168. Είναι 40 ώρες παραπάνω, ωστόσο παίζουν άπειρα πράγματα ρόλο. Η περίοδος που παίζεις ας πούμε, η δουλειά , πάμπολλα! Α , και το idling, που ήταν περισσότερο στο Odyssey.

Αυτό το σκεπτικό το βγάζω για να πω στον @DEADLAZARUS πως, δεν αξίζει να ασχοληθεί με το Origins εφόσον είχε πολλά θέματα με το Odyssey. Θα ξενερώσει περισσότερο και πραγματικά δεν θα χάσει τίποτα αν δεν παίξει το Origins.

128 ωρες πιστευω σου πηρε αρκετα παραπανω απο τις 86 που το εβγαλα στο τελος δεν ειχα κατι αλλο να κανω ημουν 55 level ολα full και δεν ειχε μεινει κανενα side quest η ερωτηματικο. Συμφωνω απολυτα οτι το odyssey εχει πολλα παραπανω side quests και λογω θαλασσας τρωμε πολυ χρονο και εκει. Και τα 3 DLC προσθετουν πολλες ωρες παραπανω σε συγκριση με τα 2 DLC του origins. Το howlongtobeat το βλεπω κυριως στην αρχη οταν ειναι να πιασω ενα παιχνιδι να ξερω περιπου ποσο χρονο θα με παρει και αν υπαρχει αυτος ο χρονος και συνηθως ειμαι 10 ωρες πιο γρηγορα απο τον μεσο ορο στα μεγαλα παιχνιδια. Το odyssey το παιζω απο το Μαρτιο ειχα περιοδους που μια βδομαδα δεν ανοιξα καν υπολογιστη λογω δουλειας. Το origins μου φανηκε πιο δεμενο με καλυτερα side quests βοηθησε σιγουρα και ο μικροτερος χρονος. Το odyssey ειναι ενα μεγαλυτερο Origins. Εφοσον καποιος βαρεθηκε στο odyssey σιγουρα θα γινει το ιδιο και στο origins απλα σε μικροτερο βαθμο. Απο το black flag που εχω παιξει ολα τα AC ειναι στο ιδιο μοτιβο. Γεμισε το χαρτη για να βγαλουμε ωρες. Προσωπικα δεν με ενοχλει γιατι χαλαρωνω και περνω ομορφα ειδικα οταν δεν υπαρχει διαθεση για κατι βαρυ οπως καποιο linear παιχνιδι που σε εχει μονιμα στην τσιτα. Στο odyssey πλακα πλακα επειδη ειχα δει πιο πισω screenshot που το τερματισες ειχες λιγους mercenaries οπως και πλοια και παρολα αυτα ειχες 175 ωρες. Παρολο που εχω τα τετραπλασια kills σε mercenaries και τριπλασια σε πλοια και σκεψου οτι καθαριζω πρωτα ενα μερος και μετα κανω side/main quests οποτε σε πολλα σημεια ξανα πηγαινω θα βγει το παιχνιδι στις ιδιες ωρες πανω κατω. Πρεπει να το ειχες αρκετες ωρες σε idle γιατι δεν μου βγαινουν τα νουμερα στο συνολο. Και στο origins δεν μου βγαινουν τα νουμερα με 40 ωρες παραπανω.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

168 ώρες έχω , το βλέπω μπροστά μου τώρα 😛 Έκανα αρκετά πήγαινε έλα για περιοχές που δε βρήκα, κάποιες ώρες idle σίγουρα, έκανα λιγότερα kills από όσα θα μπορούσα (αναλογικά). Κάποια σημεία "βάλθηκα" να τα βγάλω πιο stealth κλπ, για αυτό είναι "άνισα" τα νούμερα. Και να μη ξεχάσω, στη μέση και μετά το έβαλα στο easy γιατί δεν έβρισκα λόγο να το έχω στο πιο δύσκολο, ήθελα να τελειώνω. Τα DLC ήταν ευχάριστη προσθήκη. Άργησα να τα πάρω γιατί περίμενα season pass σε προσφορά (όπως έκανα και με το Origins). 

Οι Mercenaries δεν με πολυενδιέφεραν, δεν έβρισκα λόγο να σκοτώσω περισσότερους, πέρασα ένα σωρό χωρίς να τους πλησιάσω καν. Οι πιο πολλοί ήταν μέρος κάποιου Mission ας πούμε, κάποιοι για να περάσει η ώρα (λες και δε περνούσε αλλιώς :lol: ). 

Πάμε για άλλα τώρα. 

Υπενθυμίζω πως το game το είδα πιο πολύ σαν ένα ανεξάρτητο παιχνίδι, παρά σαν ένα AC, ώστε να καταφέρω να συνεχίσω. Γιατί σίγουρα, AC δεν είναι :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

168 ώρες έχω , το βλέπω μπροστά μου τώρα 😛 Έκανα αρκετά πήγαινε έλα για περιοχές που δε βρήκα, κάποιες ώρες idle σίγουρα, έκανα λιγότερα kills από όσα θα μπορούσα (αναλογικά). Κάποια σημεία "βάλθηκα" να τα βγάλω πιο stealth κλπ, για αυτό είναι "άνισα" τα νούμερα. Και να μη ξεχάσω, στη μέση και μετά το έβαλα στο easy γιατί δεν έβρισκα λόγο να το έχω στο πιο δύσκολο, ήθελα να τελειώνω. Τα DLC ήταν ευχάριστη προσθήκη. Άργησα να τα πάρω γιατί περίμενα season pass σε προσφορά (όπως έκανα και με το Origins). 

Οι Mercenaries δεν με πολυενδιέφεραν, δεν έβρισκα λόγο να σκοτώσω περισσότερους, πέρασα ένα σωρό χωρίς να τους πλησιάσω καν. Οι πιο πολλοί ήταν μέρος κάποιου Mission ας πούμε, κάποιοι για να περάσει η ώρα (λες και δε περνούσε αλλιώς :lol: ). 

Πάμε για άλλα τώρα. 

Υπενθυμίζω πως το game το είδα πιο πολύ σαν ένα ανεξάρτητο παιχνίδι, παρά σαν ένα AC, ώστε να καταφέρω να συνεχίσω. Γιατί σίγουρα, AC δεν είναι :) 

Τι αχτι τους εχω αυτους τους Merc δεν λεγεται πολλες φορες κανω αποστολη και ξεκινανε επιθεσεις. Μολις παρεις 2-3 abilities μαζι με critical chance ανω του 90%+400%+ critical damage με full health σχεδον ολοι φευγουν 2 hit και σε stealth ακομα και οι merc 1 hit με το stealth ability. Επισης rush assassination σου λυνει τα χερια οταν υπαρχει μπουγιο και πας stealth. Επισης αγαπαμε Heavy οπλα λογω chain στο overpower ability που εχουν.

Το game οντως δεν θυμιζει AC αλλα ποσο γαματη ηταν η συνδεση που εκαναν στο Legacy στο τελος? Το Odyssey μεχρι στιγμης προηγειται ολων των υπολοιπων AC στο timeline απο εκει στηθηκαν τα θεμελια και δημιουργηθηκαν οι Assassin και η Brotherhood λογω Ancient Of Order. Μονο φαουλ οτι θα μπορουσαν να ειχαν βαλει πολυ λιγοτερα side quests που να ηταν πολυ πιο ενδιαφεροντα οπως και λιγοτερα locations of interest. Εκει δεν το εχει η Ubisoft. Θα μπορουσε απο τις 170 ωρες να το παει στις 100 και να βγαλουν ενα αριστουργημα με ακριβως ιδιο main story.

Επεξ/σία από Arkin

4 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Ναι, ρε, σε καταλαβαίνω, γι' αυτό είπα πως θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ξαναπιάσω ac παιχνίδι στα χέρια μου.

Btw, επιτέλους, ξεκίνησα το torment of hades (2ο επεισόδιο του Fate of Atlantis) και έμεινα στη μάχη με τον Κέρβερο.

Προσοχή, ακολουθεί spoiler σχετικά με την υπόθεση του επεισοδίου:

Spoiler

Όποιος σκέφτηκε να βγάλουν το σκυλάκι Ros (όσο ήταν στα Ηλύσια Πεδία), από το Κέρβε-ρος, αξίζει το χρυσό βατόμουροx5.

Πολυ ανωτερο το δευτερο επεισοδιο του Atlantis στον κατω κασμο απο το πρωτο. Το πρωτο μπορει να ειναι πιο ομορφο και ευχαριστο στο ματι αλλα δεν τρελαθηκα με τα quests ουτε με τους εχθρους. Εδω εχουμε αρκετους παλιους εχθρους απο τη βασικη ιστορια οπως Elpenor Monger Swordfish και πολλους ακομα και μου αρεσε περισσοτερο η λεπτομερεια του κοσμου. Επισης δεν ειναι γεματο με camps marbles κτλ που ηταν το Elysium. Ωραια και τα Rifts στην αρχη εχουν καποιο challenge μεχρι να βρουμε την πανοπλια. Overall πολυ ευχαριστημενος το Elysium το επαιζα 1-2 ωρες max μετα βαριομουν εδω 4 ωρες σερι και θελω και αλλο. Hades και Χαρος ειναι μορφες. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Πολυ ανωτερο το δευτερο επεισοδιο του Atlantis στον κατω κασμο απο το πρωτο. Το πρωτο μπορει να ειναι πιο ομορφο και ευχαριστο στο ματι αλλα δεν τρελαθηκα με τα quests ουτε με τους εχθρους. Εδω εχουμε αρκετους παλιους εχθρους απο τη βασικη ιστορια οπως Elpenor Monger Swordfish και πολλους ακομα και μου αρεσε περισσοτερο η λεπτομερεια του κοσμου. Επισης δεν ειναι γεματο με camps marbles κτλ που ηταν το Elysium. Ωραια και τα Rifts στην αρχη εχουν καποιο challenge μεχρι να βρουμε την πανοπλια. Overall πολυ ευχαριστημενος το Elysium το επαιζα 1-2 ωρες max μετα βαριομουν εδω 4 ωρες σερι και θελω και αλλο. Hades και Χαρος ειναι μορφες. 

Συμφωνώ είναι το καλύτερο μέρος από τα 3 του dlc. Απόλαυσε το διότι σε προειδοποιώ ότι με το τρίτο θα ξενερώσεις...

• Thanks 1

9 λεπτά πριν, chrisde είπε

Συμφωνώ είναι το καλύτερο μέρος από τα 3 του dlc. Απόλαυσε το διότι σε προειδοποιώ ότι με το τρίτο θα ξενερώσεις...

Μην μου λες τέτοια δεν έχω δει καν τον κόσμο από το τρίτο επεισόδιο. Ελπίζω τουλάχιστον από ιστορία να κλείσει όμορφα και με την Κασσάνδρα και τους θεούς και στο παρόν με την Λαιλα. 

Πραγματικά τα τάρταρα, αν εξαιρέσουμε τον Αδη που μοιάζει με τον LOKI από τους Avengers, είναι πραγματικά όπως εγώ θα τον φανταζόμουν, πολύ καλή δουλειά  σε όλο το DLC.
Γενικότερα η Οδύσσεια παρόλο που δν είναι ένα classic assasins game είναι πάρα πολύ κάλο παιχνίδι στο γενικότερο πλαίσιο του.
Έχει τα θέματα του όπως στα fps drops και γενικοτερα κακό utilization κάποια κενά στα quest άλλα κατά γενική ομολογία είναι ένα πολύ κάλο παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά.
Γενικότερα το έχω χαρεί πάρα πολύ και ελπίζω να ακολουθήσουν πολλές εταιρίες το παράδειγμα της ubisoft και να φτιάξουν παιχνίδια στην Αρχαία Ελλάδα, Αρχαία Ρώμη και Αίγυπτο που έχουν πολύ backround!!!

• Like 2

13 λεπτά πριν, steve_89 είπε

Πραγματικά τα τάρταρα, αν εξαιρέσουμε τον Αδη που μοιάζει με τον LOKI από τους Avengers, είναι πραγματικά όπως εγώ θα τον φανταζόμουν, πολύ καλή δουλειά  σε όλο το DLC.
Γενικότερα η Οδύσσεια παρόλο που δν είναι ένα classic assasins game είναι πάρα πολύ κάλο παιχνίδι στο γενικότερο πλαίσιο του.
Έχει τα θέματα του όπως στα fps drops και γενικοτερα κακό utilization κάποια κενά στα quest άλλα κατά γενική ομολογία είναι ένα πολύ κάλο παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά.
Γενικότερα το έχω χαρεί πάρα πολύ και ελπίζω να ακολουθήσουν πολλές εταιρίες το παράδειγμα της ubisoft και να φτιάξουν παιχνίδια στην Αρχαία Ελλάδα, Αρχαία Ρώμη και Αίγυπτο που έχουν πολύ backround!!!

Φίλε μου βάλε DXVK και το performance θα γίνει άψογο. Έχω σταθερά 60fps σχεδόν παντού εκτός Αθήνας και Κνωσου στην Κρήτη. Στις 160 ώρες σπάνια είχα θέμα με το performance. Με DX 11 σε κάθε μεγάλη πόλη είχα θέμα. Και εγώ το έχω ευχαριστηθεί πολύ το παιχνίδι που οκ κάποιες φορές κουράζει με το καθάρισμα των location αλλά πολλές φορές κάθομαι και θαυμάζω τα γραφικά του και την λεπτομέρεια. Το main story ήταν αξιόλογο ταίριαξε απόλυτα στην ελληνική ιστορία και το legacy DLC εξαιρετικό. Το Atlantis δεν είναι άσχημο και στον Άδη έκαναν καλύτερη δουλειά και σε ιστορία σε σχέση με το elysium που νομίζω δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και είχε περίεργους χαρακτήρες δεν ήξεραν τι θέλουν. Μπορεί να είναι ένα μεγαλύτερο origins αλλά το ταξίδι που προσφέρει είναι πολυ όμορφο. Θα μπορούσαν να έχουν λιγότερα side quests και πιο ποιοτικά όπως και location interests ώστε να είχαμε λιγότερο loot. Αυτό θεωρώ είναι το βασικό αρνητικό. Στα του συστήματος μάχης τιμιοτατο με πολλά abilities και όπλα για κάθε γούστο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Arkin said:

Μην μου λες τέτοια δεν έχω δει καν τον κόσμο από το τρίτο επεισόδιο. Ελπίζω τουλάχιστον από ιστορία να κλείσει όμορφα και με την Κασσάνδρα και τους θεούς και στο παρόν με την Λαιλα. 

Ετσι σου λέγανε και γιά τον Αδη...και τελικά σου άρεσε πιό πολύ από το Elysium...

2020055071817.jpg.3339a5c83d4a57968d99be18e2263884.jpg

Spoiler

2020056042345.jpg.e9f9890570be9ec796de443bd54805be.jpg

Spoiler

2020055040832.jpg.607fa34bc0d4bde81e52cc9d99a7609d.jpg

Μιά χαρά είναι και η Ατλαντίδα. Το μόνο αρνητικό, είναι που μου γονάτισε την gpu σε κάποια σημεία με το που έμπαινα σε κτίρια. Μέσα ήταν οκ τα fps

Με την Ελπίδα κόλλησα με τα mods, αλλά απαγορεύεται να ανεβάσω ακατάλληλες φωτό

Το επόμενο spoiler... να ανοιχτεί με προσωπική ευθύνη του καθενός...χα χα!

Spoiler

2020056044324.jpg.e228d32446dee8ba9369d60d5bb27cc3.jpg

1 hour ago, steve_89 said:

Γενικότερα το έχω χαρεί πάρα πολύ και ελπίζω να ακολουθήσουν πολλές εταιρίες το παράδειγμα της ubisoft και να φτιάξουν παιχνίδια στην Αρχαία Ελλάδα...

Το έχω γράψει και ευχηθεί αυτό, άπειρες φορές. Λογικά, θα συμβεί. Το Odyssey, έγραψε Ιστορία και αγαπήθηκε από τους ξένους πάρα πολύ

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...