Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Guys όταν κάνω location completed αλλά την δείχνει με κόκκινο πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ή απλά σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη εχθροί κοντά;

Αν σε λεει location completed τοτε σημαινει οτι εχεις βρεις ολο το loot σκοτωσες αυτους που επρεπε και πηρες και τα collectibles. Οταν σε βαζει τικ πανω στην τοποθεσια εισαι κομπλε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος το βασικο παιχνιδι και θα ελεγα οτι ηταν μια εξαιρετικη εμπειρια μεχρι το τελος προφανως με τα μειονεκτηματα που εχουμε αναφερει. Εκλεισε εξαιρετικα και η ολη ιστορια ειναι μια πραγματικη τραγικη ελληνικη ιστορια. Πολυ καλη δουλεια απο την Ubisoft πανω στα θεμελια της Ελληνικης ιστοριας και ενα απο τα ομορφοτερα ταξιδια που εχει να προσφερει ενα παιχνιδι. Φυγαμε για τα 2 μεγαλα DLC τωρα. 

Για οσους τελειωσαν το βασικο παιχνιδι

Spoiler

Το παιχνιδι εχει 3 διαφορετικα endings. Το ηξερα οτι αναλογα τις επιλογες μας θα διαμορφωνοταν και το τελος. Στο τελος επελεξα να μην παλεψω με τον Deimos σκοτωσε την μανα μας και μετα τον σκοτωσα. Στο τραπεζι ημουν με Νικολαο και Στεντορ. Διαβασα το παρακατω

https://www.vg247.com/2018/12/19/assassins-creed-odyssey-best-ending-guide/

Και ειμαι 99% σιγουρος οτι εκανα ολες τις επιλογες που γραφει. Δεν σκοτωσα τον Νικολαο ειπα στην μανα μας οτι θα τον σωσω ουτε σκοτωσα τον Στεντορ(Νικολαος και Στεντορ ηταν κανονικα στο τραπεζι). Δεν θυμαμαι σιγουρα στην μαχη με τον Στεντορ αν προτεινα τον Νικολαο να μπει αναμεσα μας αλλα για να μην τον σκοτωσα λογικα ετσι θα εγινε. Οπως και να εχει με στεναχωρησε λιγο γιατι θα ηθελα να ζησουν ολοι και να ειχα το καλο τελος. Η τριτη επιλογη που ριχνουμε τον Νικολαο απο τον γκρεμο αλλα η Μυρρινη δεν θελει να μας βλεπει νομιζω ηταν ακομα χειροτερη απο τον θανατο και των δυο. 

Τα 10 achievements που λειπουν ειναι απο τα Legacy of first blade και Fate of Atlantis που θα συνεχισω. 

Screenshot-1.png

Επισης κατι πρεπει να παιζει με το regions discovered και ειναι bugged στο 99%. Ενω εχω ξεκλειδωσει το Hermes's Homie και εχω παει σε καθε γωνια του χαρτη και νησι δεν παει στο 100%. Μικρο το κακο απλα το αναφερω μην καθεται κανεις να ψαχνει στο τελος γιατι δεν παει 100%. 

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Το παιχνιδι εχει 3 διαφορετικα endings. Το ηξερα οτι αναλογα τις επιλογες μας θα διαμορφωνοταν και το τελος. Στο τελος επελεξα να μην παλεψω με τον Deimos σκοτωσε την μανα μας και μετα τον σκοτωσα. Στο τραπεζι ημουν με Νικολαο και Στεντορ. Διαβασα το παρακατω

https://www.vg247.com/2018/12/19/assassins-creed-odyssey-best-ending-guide/

Και ειμαι 99% σιγουρος οτι εκανα ολες τις επιλογες που γραφει. Δεν σκοτωσα τον Νικολαο ειπα στην μανα μας οτι θα τον σωσω ουτε σκοτωσα τον Στεντορ(Νικολαος και Στεντορ ηταν κανονικα στο τραπεζι). Δεν θυμαμαι σιγουρα στην μαχη με τον Στεντορ αν προτεινα τον Νικολαο να μπει αναμεσα μας αλλα για να μην τον σκοτωσα λογικα ετσι θα εγινε. Οπως και να εχει με στεναχωρησε λιγο γιατι θα ηθελα να ζησουν ολοι και να ειχα το καλο τελος. Η τριτη επιλογη που ριχνουμε τον Νικολαο απο τον γκρεμο αλλα η Μυρρινη δεν θελει να μας βλεπει νομιζω ηταν ακομα χειροτερη απο τον θανατο και των δυο. 

Εγώ την 1η φορά με Αλέξιο, δεν ξέρω τι έκανα και ήμουν με όλη την οικογένεια

Τις προάλλες που το έτρεχα γιά ...6η (;) φορά σαν...Περσεφόνη, δεν μπορώ να αποφύγω το θάνατο της Μυρίνης ή του Αλέξιου. 

Μάλλον πρέπει να πάω στην Σφακτηρία και μετά στην φυλακή κάτι άλλο να πώ με τον Αλέξιο  

Η οικογένεια όλη μαζί και όχι μόνο στο τραπέζι του φαγητού στην Σπάρτη

Τους πήρα όλους στο πλοίο και σεργιανίζαμε τα πέλαγα

family.jpg.d94b429665d9988e33fddfa2018d427f.jpg

Spoiler

2020018021352.jpg.c9dcc818c45d0b9fe60e378dd1dc3e51.jpg

Spoiler

2020018020621.jpg.1b093824483e4e5752d21f81deca24d9.jpg

Επεξ/σία από Coscas

2 λεπτά πριν, Coscas είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

2020018020621.jpg.1b093824483e4e5752d21f81deca24d9.jpg

Spoiler

Ναι μου εβγαλε και μενα τον Νικολαο και Στεντορ για πλοιαρχους στο πλοιο μετα το τελος. Γενικως η καθε μεγαλη επιλογη παιζει ρολο στο τελος της ιστοριας μας. Και νομιζω οτι ολες ταιριαζουν στην ιστορια μας. Μιλαμε για μια πραγματικη τραγωδια. Ακομα και το να αφησουμε στο τελος τον Deimos να ζησει ενω εχει σκοτωσει αγαπημενους μας φιλους δεν ειναι και τοσο σωστο. Οποτε οποιο απο τα 3 τελη και να εχουμε αρμοζει στο ταξιδι μας. Το να ζησουν ολοι ειναι το καλυτερο για μας αλλα στην πραγματικοτητα θα ηταν αβολα το να ειμαστε μαζι με τον Deimos ενω εχει σκοτωσει την Φοιβη και τον Βρασιδα. Περισσοτερο στεναχωρηθηκα για την Μυρρινη

Κάποιος που δεν έχει παίξει τα προηγούμενα assassin's creed, μπορούν να παίξουν αυτό χωρίς θέμα; Αξιζει κάποιο από τα προηγούμενα; Τώρα ξεκίνησα και witcher 1 και ο χρόνος είναι περιορισμένος. 

7 λεπτά πριν, Veggie_Chia είπε

Κάποιος που δεν έχει παίξει τα προηγούμενα assassin's creed, μπορούν να παίξουν αυτό χωρίς θέμα; Αξιζει κάποιο από τα προηγούμενα; Τώρα ξεκίνησα και witcher 1 και ο χρόνος είναι περιορισμένος. 

Μια χαρά το παίζεις και χωρίς να έχεις ιδέα από τα προηγούμενα. Αξίζει να το δοκιμάσεις. 

• Sad 1

3 ώρες πριν, Veggie_Chia είπε

Θα σου μιλησω σας καποιος που δεν ειχε ακουμπησει AC παιχνιδι μεχρι προπερσι. Ξεκινησα με το Origins. Το αγαπησα για τον πανεμορφο κοσμο του και τα στοιχεια RPG που ειχε χωρις να κουραζουν. Ηταν οσο οσο δηλαδη. Τα side quests ηταν τα ιδια αλλα το main story με υποβαθρο την αρχαια Αλεξανδρεια και τις πυραμιδες τις Αιγυπτου μαζι με τους θεους που θα συναντησεις στο curse of pharaoh και τους γεματους ομορφα κοσμους της afterlife θα σε κανουν να κολλησεις. Δεν ειναι κορυφαιο παιχνιδι αλλα θα περασεις πολυ καλα και κραταει κοντα 90 ωρες αν παιξεις και τα 2 DLC. 

Συνεχισα με το Syndicate το προηγουμενο της σειρας διαδραματιζεται στην ανοδο της βιομηχανικης εποχη στο Λονδινο στο 1868. Πιο απλο playstyle χωρις στοιχεια RPG αλλα με καποια βασικα skills που αναβαθμιζεις ξεχωρισε στο οτι εχεις 2 χαρακτηρες τα αδερφια Frye και παιζεις μια με τον ενα μια με τον αλλο. Και το DLC jack the ripper μου αρεσε πολυ εχεις τον ιδιο τον Jack και προσθεσαν τον φοβο για να χειριζεσαι τους αντιπαλους σου. Παει 20 χρονια μετα το 1868 και εχουμε παλι τα 2 αδερφια. 

Συνεχισα με Unity. Γαλλικη επανασταση σε ενα πιο brotherhood κλιμα ατελειωτοι NPC και γεματο ζωη στους δρομους της Γαλλιας. Παναγια των παρισιων ο πυργος της Βαστίλης ειναι καποια απο τα αξιοθεατα που θα γνωρισεις στο παιχνιδι. Αρκετα πιο δυσκολη μαχη αν στην πεσουν πολλοι ειδικα στην αρχη θελει προσοχη. Smoke is your friend. Θα γνωρισεις τον Ναπολεων τον Robespierre και αλλους μεγαλους της τοτε εποχης. To DLC dead kings ηταν απλα οκ. 

Συνεχισα με black flag. Ειχα τελειωσει το black sails και δεν θα μπορουσα να πιασω καλυτερο παιχνιδι. Οτι ειδα στη σειρα το εζησα και στο παιχνιδι. Μαυρογενης Anne Bonny Hornigold Charles Vane ειναι ολοι εδω. Το καλυτερο παιχνιδι με ναυαμαχιες με το πληρωμα σου το πλοιο σου που αναβαθμιζεις και ενα πολυ συναισθηματικο story με ενα ακομα πιο τελειο τελειωμα. Εκλεισε υπεροχα για μενα.

Συνεχισα με Rogue. Βγηκε ιδια χρονια με το Unity. Σαν συνεχεια του black flag χειριζομαστε τον Σει εναν assassin ο οποιος προδοθηκε και πηγε στην μερια των templar(κακων που θελουν να κυριαρχησουν στον κοσμο και ειναι οι κυριοι αντιπαλοι μας). Ενα επιπεδο πανω οι ναυμαχιες και τα παγωμενα νερα με τον παγο και το χιονι ειναι οτι πρεπει για εναν κρυο χειμωνα παρεα με το τζακι. 

Τελευταια παιζω το Odyssey στην πανερμοφη αρχαια Ελλαδα. Εχω γραψει αναλυτικα στο θεμα αλλα οτι αποριες εχεις εδω ειμαι να στις απαντησω. Θα το ευχαριστηθεις. Για χαρακτηρα παρε την Κασσανδρα το παιχνιδι ανεβαινει level απο τον αρσενικο χαρακτηρα και βγαζει πολυ περισσοτερο συναισθημα στα cutscenes.

Καποια στιγμη θα πιασω και το AC 3 remastered και την αρχικη τριλογια απο τα παλια μιας και υπαρχει ζουμι. Ολοι αυτοι οι κοσμοι ειναι προσομοιωσεις της Abstergo. Εταιρια του μελλοντος στο παρον που ζουμε που εχουν DNA απο τους χαρακτηρες μας και ζουν τα τοτε γεγονοτα ωστε να βρουν στο παρον το κουτι της πανδορας το μυλο της Εριδας. Απο το unity λογω ενος σοβαρου θεματος που προεκυψε στο black flag καποιοι χαρακτηρες πεθαναν και συνεχιζουν την κληρονομια με το animus αλλοι χαρακτηρες. Ελπιζω να σε καλυψα. Για μενα παιξτα ολα ειναι πολυ χαλαρωτικα παιχνιδια και προσφερουν μια ομορφη εμπειρια ενα ταξιδι σε καθε κοσμο του παρελθοντος που διαδραματιζεται το καθε παιχνιδι. Το 2/brotherhood/revelations ειναι στην Ιταλια στην εποχη του Leonardo da Vinci. Εχουν παρει διθυραμβικες κριτικες και με καποιο reshade στεκονται μια χαρα στο 2020.  

• Like 2

2 ώρες πριν, Veggie_Chia είπε

Είναι πολλές οι ώρες και δεν βλεπω να ασχολούμαι. Ήδη υπολογίζω για να τελειώσω όλα τα witcher θέλω πάνω από ένα χρόνο. 

Το δεύτερο είναι μικρό αν ασχοληθείς μόνο με την μία πλευρά του νομίσματος. 

Το τρίτο αν το πας σιγά σιγά (που έτσι πρέπει) θα σου πάρει πολύ καιρό. 

Γενικά αφιέρωσε χρόνο στο κάθε ένα και μην βιάζεσαι να τα τελειώνεις για να πας στο επόμενο μία ώρα αρχύτερα. 

• Like 2

Τελικα δεν ηταν bug το 99% στο region discovered. Παιζοντας το legacy το δευτερο επεισοδιο στην Αχαια ανακαλυψα 2 ερωτηματικα που δεν ξερω γιατι δεν ειχαν εμφανιστει πριν μιας και δεν ειχαν σχεση με το DLC.  Ολα καλα λοιπον. Πολυ καλα προχωραει και το Legacy DLC ξεπαστρευοντας την order of the ancient που γνωρισαμε στο AC Origins. Ωραιο το part 3 επεισοδιων που εκαναν και στα 2 DLC.

Screenshot_1.png

• Like 1

20 ώρες πριν, Arkin είπε

Θα σου μιλησω σας καποιος που δεν ειχε ακουμπησει AC παιχνιδι μεχρι προπερσι. Ξεκινησα με το Origins. Το αγαπησα για τον πανεμορφο κοσμο του και τα στοιχεια RPG που ειχε χωρις να κουραζουν. Ηταν οσο οσο δηλαδη. Τα side quests ηταν τα ιδια αλλα το main story με υποβαθρο την αρχαια Αλεξανδρεια και τις πυραμιδες τις Αιγυπτου μαζι με τους θεους που θα συναντησεις στο curse of pharaoh και τους γεματους ομορφα κοσμους της afterlife θα σε κανουν να κολλησεις. Δεν ειναι κορυφαιο παιχνιδι αλλα θα περασεις πολυ καλα και κραταει κοντα 90 ωρες αν παιξεις και τα 2 DLC. 

Συνεχισα με το Syndicate το προηγουμενο της σειρας διαδραματιζεται στην ανοδο της βιομηχανικης εποχη στο Λονδινο στο 1868. Πιο απλο playstyle χωρις στοιχεια RPG αλλα με καποια βασικα skills που αναβαθμιζεις ξεχωρισε στο οτι εχεις 2 χαρακτηρες τα αδερφια Frye και παιζεις μια με τον ενα μια με τον αλλο. Και το DLC jack the ripper μου αρεσε πολυ εχεις τον ιδιο τον Jack και προσθεσαν τον φοβο για να χειριζεσαι τους αντιπαλους σου. Παει 20 χρονια μετα το 1868 και εχουμε παλι τα 2 αδερφια. 

Συνεχισα με Unity. Γαλλικη επανασταση σε ενα πιο brotherhood κλιμα ατελειωτοι NPC και γεματο ζωη στους δρομους της Γαλλιας. Παναγια των παρισιων ο πυργος της Βαστίλης ειναι καποια απο τα αξιοθεατα που θα γνωρισεις στο παιχνιδι. Αρκετα πιο δυσκολη μαχη αν στην πεσουν πολλοι ειδικα στην αρχη θελει προσοχη. Smoke is your friend. Θα γνωρισεις τον Ναπολεων τον Robespierre και αλλους μεγαλους της τοτε εποχης. To DLC dead kings ηταν απλα οκ. 

Συνεχισα με black flag. Ειχα τελειωσει το black sails και δεν θα μπορουσα να πιασω καλυτερο παιχνιδι. Οτι ειδα στη σειρα το εζησα και στο παιχνιδι. Μαυρογενης Anne Bonny Hornigold Charles Vane ειναι ολοι εδω. Το καλυτερο παιχνιδι με ναυαμαχιες με το πληρωμα σου το πλοιο σου που αναβαθμιζεις και ενα πολυ συναισθηματικο story με ενα ακομα πιο τελειο τελειωμα. Εκλεισε υπεροχα για μενα.

Συνεχισα με Rogue. Βγηκε ιδια χρονια με το Unity. Σαν συνεχεια του black flag χειριζομαστε τον Σει εναν assassin ο οποιος προδοθηκε και πηγε στην μερια των templar(κακων που θελουν να κυριαρχησουν στον κοσμο και ειναι οι κυριοι αντιπαλοι μας). Ενα επιπεδο πανω οι ναυμαχιες και τα παγωμενα νερα με τον παγο και το χιονι ειναι οτι πρεπει για εναν κρυο χειμωνα παρεα με το τζακι. 

Τελευταια παιζω το Odyssey στην πανερμοφη αρχαια Ελλαδα. Εχω γραψει αναλυτικα στο θεμα αλλα οτι αποριες εχεις εδω ειμαι να στις απαντησω. Θα το ευχαριστηθεις. Για χαρακτηρα παρε την Κασσανδρα το παιχνιδι ανεβαινει level απο τον αρσενικο χαρακτηρα και βγαζει πολυ περισσοτερο συναισθημα στα cutscenes.

Καποια στιγμη θα πιασω και το AC 3 remastered και την αρχικη τριλογια απο τα παλια μιας και υπαρχει ζουμι. Ολοι αυτοι οι κοσμοι ειναι προσομοιωσεις της Abstergo. Εταιρια του μελλοντος στο παρον που ζουμε που εχουν DNA απο τους χαρακτηρες μας και ζουν τα τοτε γεγονοτα ωστε να βρουν στο παρον το κουτι της πανδορας το μυλο της Εριδας. Απο το unity λογω ενος σοβαρου θεματος που προεκυψε στο black flag καποιοι χαρακτηρες πεθαναν και συνεχιζουν την κληρονομια με το animus αλλοι χαρακτηρες. Ελπιζω να σε καλυψα. Για μενα παιξτα ολα ειναι πολυ χαλαρωτικα παιχνιδια και προσφερουν μια ομορφη εμπειρια ενα ταξιδι σε καθε κοσμο του παρελθοντος που διαδραματιζεται το καθε παιχνιδι. Το 2/brotherhood/revelations ειναι στην Ιταλια στην εποχη του Leonardo da Vinci. Εχουν παρει διθυραμβικες κριτικες και με καποιο reshade στεκονται μια χαρα στο 2020.  

Με κατέστρεψες. Ξεκίνησα πριν 3 μέρες το παιχνίδι και είμαι στις 30~ ώρες με Αλέξιο........ Με κάνεις να θέλω να το πάρω απο την αρχή τώρα!!!!

33 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Με κατέστρεψες. Ξεκίνησα πριν 3 μέρες το παιχνίδι και είμαι στις 30~ ώρες με Αλέξιο........ Με κάνεις να θέλω να το πάρω απο την αρχή τώρα!!!!

Αν σου φαινεται κομπλε με Αλεξιο συνεχιζεις οπως εισαι φιλε μου. 

Τι ομορφο το τελος του δευτερου επεισοδιου του first blade. Δεν θελω να παιξω το τριτο γιατι το εχω δει το παραμυθι. 

Προσοχη spoiler

Spoiler

2020-06-23-17-31-02.png

• Like 1

Τι τελεια συνδεση εκαναν στο τελος του first blade με το origins? Πολυ δυνατο το DLC και στα 3 επεισοδια με πολυ συναισθημα αντιστοιχο με τις πιο δυνατες στιγμες του βασικου παιχνιδιου. Για να δουμε και το Atlantis ελπιζω να εχουμε κατι πολυ δυνατο και εδω.

22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι τελεια συνδεση εκαναν στο τελος του first blade με το origins? Πολυ δυνατο το DLC και στα 3 επεισοδια με πολυ συναισθημα αντιστοιχο με τις πιο δυνατες στιγμες του βασικου παιχνιδιου. Για να δουμε και το Atlantis ελπιζω να εχουμε κατι πολυ δυνατο και εδω.

Το έγραψα και πιο πίσω. Εμένα το Ατλαντίς με κούρασε λιγο, αλλά αξίζει και μόνο για να δεις την φάση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...