Darthvader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, chrisde είπε Τα πρώτα λεπτά είναι λογικό να έχετε stuttering με το dxvk διότι δημιουργεί pipeline cache για κάθε καινούρια κίνηση που ανιχνεύει. Μετά από 2-3 λεπτά που θα την δημιουργήσει θα είστε stutter-free με σταθερά fps και full gpu usage. Για amd είναι must, για nvidia δεν νομίζω... Αν είναι έτσι να το δοκιμάσω ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Η 1η αποστολή στο Odyssey, όπως είχα αναφέρει σε μία από τις δεκάδες αναφορές μου εδώ, ήταν να βρείς το ακόντιο του Κέφαλου. Μάλιστα, πιστά στην ακριβή ιστορική ακρίβεια, μαθαίνεις από την ιέρεια και όλη την ιστορία του Κέφαλου που ίδρυσε την Κεφαλλονιά και ήταν πρόγονος του Οδυσσέα. Oτι δλδ σκότωσε κατά λάθος την γυναίκα του, την Πρόκριδα με το αλάνθαστο ακόντιό του Τι όμορφο να σου θυμίζει την Ιστορία σου ένα game! Ειδικά οι Κεφαλλονίτες, θα το ευχαριστήθηκαν Assassin's Creed Odyssey - Spear of Kephalos Εγώ, το πήρα το ακόντιο και το δοκίμασα σε έναν ταύρο. Τον έκανα σουβλάκι...1η φορά στην Ιστορία, γίνεται σουβλάκι έν κινήσει και live Spoiler Spoiler Αμέσως μετά και στην αρχή του Odyssey, πας φυσικά στην Ιθάκη Βρίσκεις τα πάντα. Την καλύβα του Εύμαιου. Του χοιροβοσκού του και πρώτου ανθρώπου που είδε ο Οδυσσέας στην Ιθάκη όταν επέστρεψε Eumaios's Pig Farm Υπάρχει και η καλύβα του Μελάνθιου, του γιδοβοσκού του Οδυσσέα, που πήρε το μέρος των μνηστήρων και ο Οδυσσέας τον σκότωσε βασανιστικά Το συγκλονιστικό και η λεπτομέρεια και στις 2 καλύβες, είναι που είναι ακριβώς αυτό που αναφέρονται. Του Εύμαιου έχει γουρούνια και του Μελάνθιου κατσίκες Melanthios's Goat Farm Οταν έφτασε ο Οδυσσέας στην Ιθάκη, μετά από 20 χρόνια απουσίας, αποβιβάσθηκε στον Φόρκυδα. Δεν υπάρχει στην wiki καμμία αναφορά, Υπάρχει όμως στο...Odyssey! Ψάχνοντας, βρήκα ότι ήταν το Ομηρικό λιμάνι της Ιθάκης. Τώρα, στις μέρες μας ακόμα, στην Ιθάκη, υπάρχουν πολλές αναφορές και σύλλογοι με το όνομα Φόρκυς που ήταν και όνομα θεού Αυτές τις ακριβείς, ιστορικές, απίστευτες και σπάνιες λεπτομέρειες είδα στο Οdyssey και με κέρδισε Phorkys Anchorage Εχουν βάλει οι αθεόφοβοι, μέχρι και την "Κόρακος πέτρη" (Raven's Rock). Εκεί σχεδίασε ο Οδυσσέας την εκτέλεση των μνηστήρων αφού έφτασε μετά το Σπήλαιο των Νυμφών (που φυσικά και αυτό υπάρχει στον χάρτη και σαν τοποθεσία που μπορείς να πας) και δίπλα από τον Φόρκυδα Ενα πολύ καλό άρθρο εδώ http://homericithaca.blogspot.com/2017/01/1.html Η φάση είναι που πετάνε κοράκια από πάνω...Respect!!! Raven's Rock - "Κόρακος πέτρη" Υ.Γ. Η Ιθάκη, λαμβάνεται ως η πραγματική Ιθάκη όπως την περιγράφει ο Ομηρος και όχι η πιθανότης να είναι η Κεφαλλονιά, η Λευκάδα, κλπ. Κάτι δλδ που δεν έχει αποδειχτεί ακόμα Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από Coscas 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Στις 5/6/2020 στις 9:33 ΜΜ, chrisde είπε Τα πρώτα λεπτά είναι λογικό να έχετε stuttering με το dxvk διότι δημιουργεί pipeline cache για κάθε καινούρια κίνηση που ανιχνεύει. Μετά από 2-3 λεπτά που θα την δημιουργήσει θα είστε stutter-free με σταθερά fps και full gpu usage. Για amd είναι must, για nvidia δεν νομίζω... Δοκίμασα να το ξαναβάλω αλλά πάλι τρώει crash σε άκυρες στιγμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το συγκλονιστικό ταξίδι στην Ιθάκη, δεν τελειώνει Λέγεται ότι η φράση "Αι στον Κόρακα", προέρχεται από τον Κόρακα της Ιθάκης που ανέφερα πιό πάνω, ο οποίος γκρεμίστηκε κυνηγώντας από τον βράχο που ανέφερα. Αρα η φράση σημαίνει "γκρεμοτσακίσου (ρε τι μαθαίνουμε) Η μητέρα του η Αρέθουσα, όταν έμαθε ότι σκοτώθηκε ο γιός της Κόρακας, κρεμάστηκε δίπλα σε μια πηγή κοντά στην καλύβα του Ευμαίου. Ετσι, ονομάστηκε η πηγή, Αρέθουσα κρήνη Εψαξα να βρώ κάποια πηγή κοντά στην καλύβα του Εύμαιου και την Κόρακος Πέτρη και πράγματι βρήκα μία πηγή που καταλήγουν τα νερά της στην θάλασσα. Δεν την ονομάζει το game Αρέθουσα κρήνη, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να την ονομάσει έτσι Δείτε ομοιότητα με την πραγματική Αρέθουσα κρήνη- Ιθάκη Assassin's Creed Odyssey Εδώ, εκβάλλει στην θάλασσα. Δεξιά η καλύβα του Εύμαιου Στην Ιθάκη, έχει και ένα ναυάγιο. Του Κτήσιππου. Είναι ένας από τους μνηστήρες της Πηνελόπης, από τη Σάμη και αυτός που πέταξε το κόκκαλο στον "ζητιάνο" Οδυσσέα (όσοι έχετε δεί την καταπληκτική ταινία/ TV Mini-Series, Odyssey του 1997, θα το θυμάστε) Assassins Creed Odyssey - Ktesipos Shipwreck Οσο γιά το σπήλαιο των Νυμφών, εγώ πιστεύω ότι είναι το σπήλαιο στην Ιθάκη και όχι η σπηλιά της Μελλισάνης στην Κεφαλλονιά όπως πολλοί ισχυρίζονται. Το game, την τοποθετεί στην Ιθάκη, όπως και ο Ομηρος. Είναι πιό απλή από την της Μελλισάνης (η της Μελλισάνης είναι πανέμορφη btw και έχει και λίμνη) κι΄εκεί ο Οδυσσέας έκρυψε τα δώρα από τους Φαίακες. Διάβασα ότι από τους σεισμούς, το σπήλαιο των Νυμφών στην Ιθάκη, μένει ανεξερεύνητο κατά πολύ και μη επισκέψιμο Δείτε ομοιότητα με αυτό που απεικονίζεται στο Odyssey Το σπήλαιο των Νυμφών (Ιθάκη) - Το πέρασμα των θνητών Assassin's Creed Odyssey - Cave of The Nymphs Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Πολυ μου αρεσε το συγκεκριμενο σημειο. Γενικως τιμιοτατο story μεχρι στιγμης για τα δεδομενα της ubisoft και χαιρομαι που επελεξα Κασσανδρα ο Αλεξιος μου κανει για πολυ αξεστος και δεν ταιριαζει στο ολο κλιμα του παιχνιδιου. Σαν villain ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Σαν Αλέξιος όπως είχα πει πιο παλιά το βαρέθηκα γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση με την Κασσάνδρα να δω διαφορά προς το καλύτερο ή ακολουθεί το ίδιο μοτίβο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, phanispal είπε Σαν Αλέξιος όπως είχα πει πιο παλιά το βαρέθηκα γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση με την Κασσάνδρα να δω διαφορά προς το καλύτερο ή ακολουθεί το ίδιο μοτίβο; Ως Αλεξιος εχω παιξει κανα μισαωρο σε φιλο και οντως δεν. Η Κασσανδρα καταφερνει να βγαλει συναισθημα σε πολλα cutscenes γενικως το ολο story δειχνει να ειναι φτιαγμενο για γυναικειο χαρακτηρα. Εχω καπου 135 ωρες και μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν εχω βαρεθει λεπτο κανοντας τα παντα και ζωντας αυτο το πανεμορφο ταξιδι που μας προσφερει το παιχνιδι. Αρνητικα υπαρχουν αρκετα αλλα αν κρατησεις τα πολυ καλα στοιχεια που εχει δεν καταλαβαινεις ποτε περνανε οι 5-6 ωρες παιχνιδιου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Τα missions του main story είναι ακριβώς τα ίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Τα missions του main story είναι ακριβώς τα ίδια; Ναι τα quests του βασικου odyssey ειναι ιδια. Αν δεν σου αρεσαν με τον Αλεξιο πιθανως να μην σου αρεσουν και με την Κασσανδρα. Αν και οπως ειπα ειναι μια πολυ ευχαριστη παρουσια σε πολλα σημεια θα σε συγκινησει και θα σε κανει να γελασεις. Τον Αλεξιο για οση ωρα τον εχω δει στο παιχνιδι ως villain απλα δεν πραγματικα χαιρομαι για την Κασσανδρα που πηρα στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Το τερμάτισα πριν 1 βδομάδα περίπου. Πολύ με κράτησε το main story, όπως και το legacy of the first blade. Το fate of atlantis είναι λίγο... meh, δεν λέω για να μην spoilαρω. Συνιστώ να αγοράσετε και το Legacy αν δεν έχετε premium edition, το fate of atlantis θα το ξαναγόραζα να πω την αλήθεια μου για λόγους fanboyσμου αλλά δεν αξίζει. Φέτος έπαιξα RDR2 και Odyssey, good year for gaming! Τώρα τι παίζουμε είναι το θέμα; Any suggestions; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ειναι απο τα παιχνιδια που θελω να παιξω αμεσα,αλλα μιας και ξενερωσα απο το Origins/Far Cry 5/Division 2που επαιξα το ενα πανω στο αλλο και θυμηθηκα τα περι Ubisoft ποιησης που ειχαν γραφτει παλιοτερα, θα το αφησω για λιγο αργοτερα προσωπικα να το παρω με καλυτερο ματι. Γενικα νομιζω οτι μετα και το Odyssey θα αργησω παρα πολυ καιρο να πιασω παιχνιδι της Ubisoft αν συνεχισει με το ιδιο μοτιβο στα παιχνιδια της. Και οχι τιποτα αλλο αλλα γινεται μια καλη overall προσπαθεια την οποια την καταστρεφουν στο τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ειναι απο τα παιχνιδια που θελω να παιξω αμεσα,αλλα μιας και ξενερωσα απο το Origins/Far Cry 5/Division 2που επαιξα το ενα πανω στο αλλο και θυμηθηκα τα περι Ubisoft ποιησης που ειχαν γραφτει παλιοτερα, θα το αφησω για λιγο αργοτερα προσωπικα να το παρω με καλυτερο ματι. Γενικα νομιζω οτι μετα και το Odyssey θα αργησω παρα πολυ καιρο να πιασω παιχνιδι της Ubisoft αν συνεχισει με το ιδιο μοτιβο στα παιχνιδια της. Και οχι τιποτα αλλο αλλα γινεται μια καλη overall προσπαθεια την οποια την καταστρεφουν στο τελος. αλλαξε game θα καεις btw το P4 το ειδες καθολου? λεει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δεν το εχω παιξει ακομα. Οσο για την Ubisoft,ε μονο το Odyssey μου εχει μεινει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, firepc είπε αλλαξε game θα καεις btw το P4 το ειδες καθολου? λεει τπτ? Πολύ μεγάλο παιχνίδι το odyssey όντως. Από το Μάρτιο που το πήρα βλέπω να το τελειώνω Αύγουστο όπως πάω. Δεν με πειράζει καθόλου γιατί περνάω πολύ καλά απλά περιμένει ένα πολύ μεγάλο backlog στο steam και αν πιάσω κάνα rdr 2 η όλα τα borderlands που είναι 300 ώρες και πάνω θα βγει ο χρόνος με αυτά. Πρέπει να πιάσω πολλά indie διαμαντάκια που είναι λίγων ωρών γιατί τα μεγάλα παιχνίδια δεν σε αφήνουν χρόνο. Βγαίνει και far cry 6 έχουμε και το detroit ένας χαμουλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Guys όταν κάνω location completed αλλά την δείχνει με κόκκινο πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ή απλά σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη εχθροί κοντά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα