Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι έφτιαξαν ρε πάλι τα άτομα;

Πάω χτες στον Κατω Κόσμο και...spacer.png(κλεμμένο το gif  που μου άρεσε από τον afragorn :lol:)

Τι Αδης! Τι Κέρβερος! Τι Χάρος!( με την βάρκα που σε πάει απέναντι...Αφού μου ήρθε να τραγουδήσω το Don't Pay The Ferryman). Τι Τάρταρα! Και ακόμα έχω πράμα να δω

Ο Ομηρος και οι Αρχαίοι, έτσι ακριβώς θα αναπαραστούσαν τον Κάτω Κόσμο. Με θύελλες στον μουντό καιρό, με ψυχές που ταξιδεύουν μεταξύ Παράδεισου Κόλασης και σε ανατριχιάζουν.

Τι ΕΠΟΣ βλέπουν πάλι τα μάτια μας!

2020051050510.thumb.jpg.f5cf5f5cb7d2abb794f17aa4d2fc605e.jpg

Spoiler

2020051050830.thumb.jpg.0b1229efe7541377961d072c937f3f33.jpg

Spoiler

2020051045808.thumb.jpg.70beeebc18b4a08c0048478de7261748.jpg

2020051044003.thumb.jpg.00dc00b26849c1ecf1fb11f5507d0cff.jpg

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετα απο 1.5 χρόνο λέω να το ξανα κατεβάσω και να παίξω το atlantis που δεν έχω ακουμπήσει , το εχω τελειώσει ενοείται αλλα το άφησα στο 89 % και λέω να το κάνω 100 % , το atlantis αξίζει σαν ιστορία κτλπ έχει πραγματάκια ?

11 minutes ago, SPANK said:

Μετα απο 1.5 χρόνο λέω να το ξανα κατεβάσω και να παίξω το atlantis που δεν έχω ακουμπήσει , το εχω τελειώσει ενοείται αλλα το άφησα στο 89 % και λέω να το κάνω 100 % , το atlantis αξίζει σαν ιστορία κτλπ έχει πραγματάκια ?

Το Atlantis έχεις πάει στο 89%; Λογικά, σχεδόν το έχεις τελειώσει, άρα θα έχεις δεί τα περισσότερα. 

Εμένα με συγκλόνισε το Atlantis. Δεν το περίμενα τόσο καλό και προσεγμένο

2020052093409.thumb.jpg.6f75cd18264fd0cdb29aa4a2790e61f5.jpg

1 ώρα πριν, Coscas είπε

Το Atlantis έχεις πάει στο 89%; Λογικά, σχεδόν το έχεις τελειώσει, άρα θα έχεις δεί τα περισσότερα. 

Εμένα με συγκλόνισε το Atlantis. Δεν το περίμενα τόσο καλό και προσεγμένο

2020052093409.thumb.jpg.6f75cd18264fd0cdb29aa4a2790e61f5.jpg

Όχι το main game εχω στο 89 % , δεν έχω παίξει κατι αλλο περα αυτου

Υ.Γ : Απο οτι βλέπω στα owned dlc εχω ενα που λεει Fields of Elysium

50 minutes ago, SPANK said:

Όχι το main game εχω στο 89 % , δεν έχω παίξει κατι αλλο περα αυτου

Υ.Γ : Απο οτι βλέπω στα owned dlc εχω ενα που λεει Fields of Elysium

To Fields of Elysium, είναι το 1ο dlc του Fate of Atlantis

Μετά πάνε τα Torment of Hades (εκεί είμαι τώρα) και Judgment of Atlantis

Ανοίγουν αφού τελειώσεις τα προηγούμενα

Το Legacy of the First Blade το έχεις;

• Thanks 1

Στις 2/5/2020 στις 11:52 ΜΜ, Coscas είπε

To Fields of Elysium, είναι το 1ο dlc του Fate of Atlantis

Μετά πάνε τα Torment of Hades (εκεί είμαι τώρα) και Judgment of Atlantis

Ανοίγουν αφού τελειώσεις τα προηγούμενα

Το Legacy of the First Blade το έχεις;

Όχι δεν το έχω μονο το Fields of Elysium , μαλλον θα το είχα πάρει δωρεάν με κατι που θα έδεινε η ubi πριν καιρό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταπληκτική δουλειά (ως συνηθως) και στην Ατλαντίδα!

3 ντοκυμανταίρ είδα χτες για την Ατλαντίδα και βλέπω ότι το concept του Atlantis (και πολύ σωστά) βαδίζει επακριβώς πάνω στην αναφορά του Κριτία. Σε κάποιο Βολιβιανό ντοκυμανταίρ, αναφέρθηκε και ο Ομηρος με τον Οδυσσέα (να΄ το κι΄εδώ το Οdyssey!)

Με τις 3 κυκλικές τάφρους αυξανόμενου πλάτους με γέφυρες και κάθε πέρασμα προς την πόλη φρουρείται με πύλες και πύργους, και τείχη περιτριγυρίζουν κάθε δακτύλιο, κατασκευασμένα από κόκκινη, λευκή (η λευκή κυριαρχεί εδώ) και μαύρη πέτρα όπως ακριβώς αναφέρει ο Κριτίας στον Σωκράτη και γράφει ο Πλάτων (ο Αιγυπτιος ιερέας στον Σόλωνα γιά την ακρίβεια) και την θάλασσα που την περιβάλλει 

Νησί του Ποσειδώνα, με τον Ατλαντα

Είμαι στην αρχή ακόμα και στο ξεκίνημα δεν ενθουσιάστηκα όσο με τα Ηλύσια Πεδία. Βλέπω όμως ότι όσο περνάει η ώρα, τόσο πιό πολύ μου αρέσει. Αρχίζει να φαίνεται και η απληστία και διαφθορά. Οπως ακριβώς δλδ αναφέρει ο Κριτίας στον Πλάτωνα

2020055040832.thumb.jpg.84210fbcad3699c6dd0a580fa2ca64b6.jpg

2020055054146.thumb.jpg.59c161310b7cb0344f0d0627f88cf9f4.jpg

Spoiler

2020055070106.thumb.jpg.b00c97a858e92e0abfc28047a7985880.jpg

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 4

Πόσα έμαθα στην Ατλαντίδα!!!

Τους 10 γιούς του Ποσειδώνα με την Κλειτώ (Ο μεγαλύτερος και πρώτος βασιλιάς, από τον οποίο ολόκληρο το νησί και ο ωκεανός πήραν το όνομα Ατλαντικός, λεγόταν Άτλαντας. Ο άλλος που γεννήθηκε μαζί του πήρε με κλήρο την άκρη του νησιού, η οποία βρισκόταν κοντά στις στήλες του Ηρακλή, την περιοχή δηλαδή που λέγεται Γαδειρική, Εύμηλος στα Ελληνικά και Γάδειρος στη γλώσσα των ντόπιων, από το οποίο όλος ο τόπος πήρε τ' όνομα του. Από τα παιδιά που γεννήθηκαν δεύτερα ονόμασε το ένα Αμφήρη και το άλλο Ευαίμονα. Από τα τρίτα, ο μεγαλύτερος ονομάστηκε Μνησέας και ο μικρότερος Αυτόχθονας. Τα τέταρτα λέγονταν Ελάσιππος ο πρώτος και Μήστορας ο δεύτερος. Και, τέλος, από τα πέμπτα, τον πρώτο ονόμασε Αζάη και τον δεύτερο Διαπρεπή)

Ολοι αναφέρονται, πότε με ιστορίες ή με πύργους

Τονίζεται ακόμα και ο θαυμαστός τρόπος να καλλιεργουν απίστευτα φυτά ("Οσο γιά τίς δυό βρύσες πού έβγαζαν ή μιά κρύο και ή άλλη ζεστό νερό καί πού είχαν μπόλικο νερό, επειδή εξυπηρετούσαν πάρα πολύ τίς ανάγκες τών κατοίκων μέ τΙς θαυμάσιες ιδιότητες τών νερών τους, έφτιαξαν γύρω σ' αυτές εγκαταστάσεις καί φύτεψαν υδροχαρή φυτά καί έφτιαξαν και δεξαμενές άλλες μέν έξω, στά χωράφια, (γιά νά τά ποτίζουν μέ τό νερό τους) καί άλλες (μέσα στην πόλη) σκεπασμένες άπό πάνω καί πού το ζεστό τους νερό χρησίμευε γιά νά κάμουν θερμά λουτρά τό χειμώνα).

Δεν το έχω τελειώσει ακόμα και θα δώ και άλλα

spacer.png

2020055071743.thumb.jpg.4372fa53f2038fe9295e6a22b73bf288.jpg

• Like 4

@Coscas ήμουν σίγουρος ότι θα πρόσεχες/πόσταρες και τον Τροχό του Ιξίωνα...

ειμαι στην Ατλαντίδα και εγώ μετά από σχεδόν 200 ώρες... πολύ προσεγμένο παιχνίδι αλλά ρηχές οι ιστορίες του...οι δευτερεύουσες δε εντελώς χάλια...

• Thanks 1

13 ώρες πριν, sstav είπε

@Coscas ήμουν σίγουρος ότι θα πρόσεχες/πόσταρες και τον Τροχό του Ιξίωνα...

ειμαι στην Ατλαντίδα και εγώ μετά από σχεδόν 200 ώρες... πολύ προσεγμένο παιχνίδι αλλά ρηχές οι ιστορίες του...οι δευτερεύουσες δε εντελώς χάλια...

Τηλεπάθεια!!! Ηταν να ανεβάσω την φωτό χτες αλλά έμπλεξα με το story. Την τελειωσα την Ατλαντιδα και δυστυχώς όλο το Odyssey

Συμφωνώ για τις ιστορίες, αλλά αυτό που πάντα τόνιζα είναι οι αναφορές σε ιστορικά στοιχεία και όχι τόσο η ακρίβεια της ιστοριας. Γι' αυτό και δεν με ενόχλησε η φαντασία των δημιουργών που γιά Assassin's game, είναι μιά χαρά

Ξαναλέω , ότι έστω και ένα αληθινό ιστορικό στοιχείο να μαθαίνουμε από ένα game , είναι κέρδος

Ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι λεγόταν Τροχός του Ιξίωνα

Δεν πρόλαβα να το ψάξω (το πρόσεξα όμως) και με πρόλαβες

Σ' ευχαριστώ!

2020057073428.thumb.jpg.fa50a1ba329df5d580d6a0a682613760.jpg

• Sad 1

• Super Moderators

Εγώ απλά θα επισημάνω πως τέτοια απεικόνιση του τροχού του Ιξίωνα δεν υπάρχει σε καμία αρχαία πηγή. Μα καμία.

Πήραν τα καμάρια του Odyssey και έκαναν έναν αχταρμά (και να ήταν ο μόνος...) και υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν συμπεράσματα για την αξία τεραστίων προσωπικοτήτων από ένα παιχνίδι...

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snoob είπε

Εγώ απλά θα επισημάνω πως τέτοια απεικόνιση του τροχού του Ιξίωνα δεν υπάρχει σε καμία αρχαία πηγή. Μα καμία.

πωω τώρα το είδα αυτό το πράγμα..

ευτυχώς για μένα όταν έμαθα να διαβάζω από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να διαβάσω τη μυθολογία των αδελφών Στεφανίδη (όση είχε βγει μέχρι τότε..μέχρι αργοναύτες νομίζω) και έχω στο μυαλό μου έστω και αυτή την παιδική εικόνα για τον συγκεκριμένο τροχό με τον τύπο δεμένο με φίδια 

από την άλλη τα ac είναι μια καλή αφορμή να ψάξεις πράγματα, αλλά έχει τη δική του μυθοπλασία και οκ μαγκιά τους 

Επεξ/σία από logistoulis

10 ώρες πριν, Arkin είπε

Απολαύστε το παιχνίδι μην ψάχνετε ιστορικές ακριβείες σε ac παιχνίδι γιατί θα βρείτε ελάχιστες. 

Oι περισσότεροι δεν ψάχνουν για ιστορικές ακρίβειες (sic).

Επειδή το ξεκίνησα το παιχνίδι, το σενάριο είναι για γέλια (μέχρι τώρα τουλάχιστον), οι χαρακτήρες έχουν βγει κατευθείαν από το Beverly Hills, τα quests είναι επιδερμικά και η ιστορική ακρίβεια έχει πάει περίπατο.

Ωραία τοπία, μεγάλος χάρτης, ελάχιστες καλές στιγμές. Για mindless gaming, μια χαρά είναι.

Όσοι, τώρα, περιμένουν να μάθουν ιστορία από το Odyssey... Υπάρχουν και τα βιβλία.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...