Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Το καστρο που δειχνουν δεν εχει καμια σχεση με την χρονικη περιοδο των vikings. 

Το πλοίο που βλέπεις όμως είναι drakkar, οπότε είναι 100% vikings.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε

Το πλοίο που βλέπεις όμως είναι drakkar, οπότε είναι 100% vikings.

Συμφωνω το καστρο βρεθηκε 2 αιωνες στο παρελθον ομως  :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Πόσο μάλλον 5 (αυτή τη στιγμή) ώρες. :P

Ελεος δλδ..

1 ώρα πριν, Praetorian είπε

Προσωπικά το βρίσκω έξυπνο και πρωτότυπο teasing. 

Το έχω στο background ή δίπλα και που και που το κοιτάω... Μέχρι που μαθαίνω και κάποια πράγματα :)

Εξυπνο ναι θα συμφωνησω,αλλα σε live stream τοση ωρα να δειχνεις σκιτσαρισμα ενω ξερεις οτι ολοι οι fan περιμενουν κατι που θα τους κεντρισει το ενδιαφερον να το παρακολουθησουν.

Θα μπορουσαν να το δειξουν σε fast motion π.χ για κανα 5λεπτο και μετα να παρουσιασουν κατι αλλο.

Ειναι σαν να βλεπω βιντεακι τους Star citizen,αυτο μου θυμιζει..

• Moderators
Δημοσ.

Μέχρι να έχουμε επίσημο τίτλο ή/και κάποιος να φτιάξει νέο thread, η συζήτηση μπορεί να γίνεται εδώ (πάνω στο live teaser, μην παραξεφύγουμε).

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολυ πιθανό το παιχνίδι να διαδραμάτιζε στην εποχή που οι vikings έκαναν επιδρομή στην Βρετανία. Ίσως, για αυτό υπάρχει ένα κάστρο στην δεξιά μεριά 
 Εαν ισχύει ελπίζω να μπορείς να εξερεύνησης την Βρετανία και Ιρλανδία.
  Και εάν βάλουν μυθολογικά στοιχειά ελπίζω να βάλουν και κάποιον χαρακτήρα ή τέρας από την αρθουριανη  μυθολογία.

Έχουν πει ποια χρονιά θα κυκλοφορήσει; 

Δημοσ.

Καταπληκτικό το Atlantis. Aν  και βλέπω ότι είμαι level 59 και δυσκολεύομαι στις μάχες με tier 56 στο easy πάντα, Νόμιζα θα τους ξεπαστρεύω εύκολα 

Βλέπω ότι προσθέτει και abilities (το bull rush κλπ). Πόσο πιό τέλειο να γίνει;

20200429053950.thumb.jpg.934a48c22d91b0b15b524b3b72ec1ac4.jpg

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ελεος δλδ..

Εξυπνο ναι θα συμφωνησω,αλλα σε live stream τοση ωρα να δειχνεις σκιτσαρισμα ενω ξερεις οτι ολοι οι fan περιμενουν κατι που θα τους κεντρισει το ενδιαφερον να το παρακολουθησουν.

Θα μπορουσαν να το δειξουν σε fast motion π.χ για κανα 5λεπτο και μετα να παρουσιασουν κατι αλλο.

Ειναι σαν να βλεπω βιντεακι τους Star citizen,αυτο μου θυμιζει..

Teaser ήταν το σημερινό δεν ήταν κάτι παραπάνω, αύριο το trailer 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spiderman 20999 είπε

Πολυ πιθανό το παιχνίδι να διαδραμάτιζε στην εποχή που οι vikings έκαναν επιδρομή στην Βρετανία. Ίσως, για αυτό υπάρχει ένα κάστρο στην δεξιά μεριά 
 Εαν ισχύει ελπίζω να μπορείς να εξερεύνησης την Βρετανία και Ιρλανδία.
  Και εάν βάλουν μυθολογικά στοιχειά ελπίζω να βάλουν και κάποιον χαρακτήρα ή τέρας από την αρθουριανη  μυθολογία.

Έχουν πει ποια χρονιά θα κυκλοφορήσει; 

απο πλευρας ιστορικης αλλα και αρχιτεκτονικης, αυτα που εδειξαν ειναι 9ος-10ος αιώνας. Νορμανδικη αρχιτεκτονικη στο καστρο και ενδυμασια στους στρατιωτες. Οποτε το σιγουρακι ειναι Σκανδιναβία και Β. Γαλλία στον χάρτη. οπότε θεωρω δεδομένη και Σκωτία/Ιρλανδία/Αγγλία. Αν τωρα χωσουν μέσα κ Ολλανδία/Δανία, θα δείξει.  

για κυκλοφορία τωρα, ισως μαθουμε αυριο. θα με εκπλήξει παντως αν βγει πριν το Watch Dogs 3

Δημοσ.

Αισιως φτασαμε Tier 1 και Tier S1 που δεν ηξερα οτι εχει και αλλο μετα το Tier 1. Στον Ηφαιστο επρεπε να δινουν μεγαλυτερη μειωση τιμης μιας και ειναι ολα πανακριβα. 

Screenshot-2.png

Επισης το πλοιο σχεδον maxaristike παρα 1 σε καθε αναβαθμιση εκεινα θελουν πολυ πραγμα. Απολαυστικες οι μαχες.

Screenshot-1.png

• Like 3
Δημοσ.
5 hours ago, Arkin said:

Αισιως φτασαμε Tier 1 και Tier S1 που δεν ηξερα οτι εχει και αλλο μετα το Tier 1. Στον Ηφαιστο επρεπε να δινουν μεγαλυτερη μειωση τιμης μιας και ειναι ολα πανακριβα. 

Screenshot-2.png

Επισης το πλοιο σχεδον maxaristike παρα 1 σε καθε αναβαθμιση εκεινα θελουν πολυ πραγμα. Απολαυστικες οι μαχες.

Screenshot-1.png

Οι άνθρωποι έκαναν ακόμα καλύτερη δουλειά. Και όσο το διαπιστώνω, τόσο στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχιστεί στην Ελλάδα

Το πλοιο το αναβάθμισες χωρίς cheats; Το λέω γιατί ζητάει πολλά resources από ένα σημείο και μετά

Χτες, συνάντησα τον Λεωνίδα! Ανατρίχιασα! Στην επιλογή να τον σκοτώσω, δεν τον σκότωσα (τώρα δεν μπορώ να δω την Φοίβη; Αν και την Neema θέλω να ξαναδώ :wub: )

Τα Ηλύσια Πεδία, είναι ακριβώς όπως θα τα φανταζόταν ένας Ελληνας που έχει διαβάσει Ομηρο (μέχρι και ο Ραδάμανθυς αναφέρεται) 

Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι οι θεές, είναι μεγαλύτερες σε διάπλαση από τον Αλέξιο (μετά θα το ξαναπαίξω με την Κασσάνδρα). Πολύ σωστά το απέδωσαν (ίσα κι΄όμοια θνητοί και αθάνατοι; ;))

20200428050536.thumb.jpg.701666a2f5fc332451cd9c6fe0844c32.jpg

Οτι θα καθαρίζει ψάρια ο Λεωνίδας...δεν το περίμενα. Ψαρέψαμε και μαζί. Super!

Spoiler

20200430080810.thumb.jpg.91cd62504bd683bc309e6f8a76f05d71.jpg

Οταν με είδε να παίρνω τον Πήγασο γιά νέες περιπέτειες όμως...ζήλεψε. Το είδα στο βλέμμα του

Spoiler

20200430080859.thumb.jpg.16d512e955787f3c2c52e7ebc65cabde.jpg

Τι ομορφιά η Περσεφόνη!

20200430074810.thumb.jpg.7321a8426375dd8c3536f8fd5bfddf47.jpg

Δημοσ.

Ναι ποτε δεν χρησιμοποιω cheats χανεται καθε νοημα στο παιχνιδι. Μαζευω αρκετο wood/δερμα/μεταλλο απο τα δαση οταν παω απο το ενα μερος στο αλλο. Για την τελευταια αναβαθμιση ζηταει παρα πολλα δυσκολα θα τα αναβαθμισω ολα 2-3 ισως μεχρι το τελος. Εχω 70 ωρες 50level και 49% ιστορια κανω παραλληλα και πολλα quests lost tale of greece τα οποια ειναι αξιολογα. First blade/fate of atlantis τα αφηνω για το τελος οταν παω 100% το βασικο παιχνιδι. Το παιχνιδι οντως ειναι πολυ ομορφο και χαλαρωτικο το οτι μπορεις να το προχωρησεις οπως εσυ θες ειναι μεγαλο συν και υπαρχει στα περισσοτερα παιχνιδια της ubisoft. 

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, Arkin said:

Ναι ποτε δεν χρησιμοποιω cheats χανεται καθε νοημα στο παιχνιδι. Μαζευω αρκετο wood/δερμα/μεταλλο απο τα δαση οταν παω απο το ενα μερος στο αλλο. Για την τελευταια αναβαθμιση ζηταει παρα πολλα δυσκολα θα τα αναβαθμισω ολα 2-3 ισως μεχρι το τελος. Εχω 70 ωρες 50level και 49% ιστορια κανω παραλληλα και πολλα quests lost tale of greece τα οποια ειναι αξιολογα. First blade/fate of atlantis τα αφηνω για το τελος οταν παω 100% το βασικο παιχνιδι. Το παιχνιδι οντως ειναι πολυ ομορφο και χαλαρωτικο το οτι μπορεις να το προχωρησεις οπως εσυ θες ειναι μεγαλο συν και υπαρχει στα περισσοτερα παιχνιδια της ubisoft. 

Ετσι έκανα κι΄εγώ. Αφησα την Ατλαντίδα τελευταία

1η φορά με παρασέρνει game να το εξαντλήσω

Σόρρυ που ανέφερα την συνέχεια ε; Αν και είναι τόσο εκπληκτική η ροή που δεν παύει την εκπληξη σε κάθε σκηνή. Με τον Λεωνίδα...συγκλονίστηκα. Νομίζω βρίσκεις και άλλους μετά

Εχω βρεί και ένα κόλπο, τώρα που είναι ο Ικαρος δυνατός, να εξοντώνω εχθρούς με 3 εφορμήσεις. Καλό!!! Αν και θα ήθελα να ανεβαίνει και άλλο η ισχύς του με τα νέα viepoints που σου δίνουν τα dlc 

Εκπληκτικό και το liberate!!! 

20200430080218.thumb.jpg.69c3c806c48abbdc98fbbfe8ccf089b7.jpg

Δημοσ.

Ναι spoilers προσπαθησε να μην βαζεις προσπαθω να μην τα διαβαζω και εγω γιατι ειναι κριμα να ξερουμε την συνεχεια. Εχω εξαντλησει το καθε AC απο black flag μεχρι origins και ολα ηταν απολαυστικα και προσφεραν απο ενα ομορφο ταξιδι. Προφανως και το odyssey ειναι στο ιδιο επιπεδο. 

Δημοσ.
1 minute ago, Arkin said:

Ναι spoilers προσπαθησε να μην βαζεις προσπαθω να μην τα διαβαζω και εγω γιατι ειναι κριμα να ξερουμε την συνεχεια. Εχω εξαντλησει το καθε AC απο black flag μεχρι origins και ολα ηταν απολαυστικα και προσφεραν απο ενα ομορφο ταξιδι. Προφανως και το odyssey ειναι στο ιδιο επιπεδο. 

Κατά πολύ ανώτερο επίπεδο είναι το Odyssey. Eως ασύγκριτο. Κατά την γνώμη μου πάντα ε; Το blag flag, το παράτησα. Το Origins, ούτε που θα ξανασχοληθώ

Το nude mod δεν το έβαλες ε; Ειδικα το oiled, δίνει άλλη πνοή στο game. Σαν να βλέπεις άλλο παιχνίδι

Πάντως, όλοι λένε ότι δεν ασχολείται η Ubisoft με τα mods

Eγώ, έπαθα το αντίθετο. Το τρέχω nude και τώρα απορώ τι ρούχα φοράνε...Χα χα! 

20200430074901.thumb.jpg.e79e24d4476e15d07956f895c2e830c6.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...