vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Παιδια λιγο τα φωτα σας. Αυτο με τους Mercenaries δεν το καταλαβα πως τους βρισκω και οταν τους ξερω και τους 5 πχ στο tier 8 με το που παω να τους σκοτώσω μου διχνει άλλους στο ιδιο tier.
Arkin Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδια λιγο τα φωτα σας. Αυτο με τους Mercenaries δεν το καταλαβα πως τους βρισκω και οταν τους ξερω και τους 5 πχ στο tier 8 με το που παω να τους σκοτώσω μου διχνει άλλους στο ιδιο tier. Ειναι απειροι και απλα αλλαζουν λιγο τα ονοματα και τις πληροφοριες. Αν θες τους σκοτωνεις. Οταν ανεβασεις το spear και εχει το ability για το stealth damage φευγουν με ενα critical. Δεν τελειωνουν παντως. Εχω σκοτωσει πανω απο 250 και συνεχεια βαζει καινουργιους. Στο level 50 θα εισαι tier 1.
Coscas Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, vasilissouvlaki said: Παιδια λιγο τα φωτα σας. Αυτο με τους Mercenaries δεν το καταλαβα πως τους βρισκω και οταν τους ξερω και τους 5 πχ στο tier 8 με το που παω να τους σκοτώσω μου διχνει άλλους στο ιδιο tier. Τους κάνεις mark όταν εμφανιστούν στο μενού και φαίνονται μετά στον χάρτη Θα σκοτώνεις τον πρώτο (τον πιό δυνατό δεξιά) από κάθε tier και θα ανεβαίνεις tier Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από Coscas
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, Coscas είπε Τους κάνεις mark όταν εμφανιστούν στο μενού και φαίνονται μετά στον χάρτη Θα σκοτώνεις τον πρώτο (τον πιό δυνατό δεξιά) από κάθε tier και θα ανεβαίνεις tier Σκοτώνω από δεξιά και έχω σκοτώσει 3 και ξαφνικά πάω να μαρκάρω το τέταρτο και ο πρώτος έχει αλλάξει με άλλον άρα έτσι δεν έχει τελειωμό.
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δεν τελειώνουν οι mercenaries εγώ ήδη βλέπω να έρχονται και ακριβώς ίδιοι. Οι μόνοι που δεν ξανά έρχονται είναι αυτοί που θα κάνεις recruit στο πλοίο. Εγώ έχω 4 βασικούς και μερικούς ακόμα που μπορώ να τους κάνω πρόσληψη όποτε θέλω. Δεν έρχονται όμως. Recruit τους κάνει όταν μείνουν με πολύ λίγη ζωή μετά βγάζεις οποιο όπλο έχεις και τον τρως με μπουνιές. Πέφτει κάτω δεν πεθαίνει και τον κάνεις recruit. Οι περισσότεροι είναι legendary με πολύ καλά στατιστικά για το πλοίο.
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω tier αφου μου αλλαζει αυτους που σκωτονω
Arkin Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω tier αφου μου αλλαζει αυτους που σκωτονω Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Ποτε δεν εκατσα να σκοτωσω αυτους που βγαζει στη λιστα στα tiers. Σκοτωνε οποιον ερχεται και θα ανεβαινεις αναλογα το level. Ειμαι tier 2 και οταν παω 50 level θα παω tier 1 εκει σε δινει το θρυλικο αλογο νομιζω. Ανεβα level και θα σε ανεβασει κανονικα tiers.
Coscas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, vasilissouvlaki said: Σκοτώνω από δεξιά και έχω σκοτώσει 3 και ξαφνικά πάω να μαρκάρω το τέταρτο και ο πρώτος έχει αλλάξει με άλλον άρα έτσι δεν έχει τελειωμό. Εγώ θυμάμαι είχα ανέβει γρήγορα πολλά tiers έτσι όπως σου έγραψα και πανεύκολα. Αφού φάς τον δεξιά , σου βγάζει undiscovered καινούργιο ή απλά δεν σκότωσες τον πιό δεξιά μόνο; Περίεργο Κι' επειδή ξεχάσαμε να βάζουμε εικόνες απ΄αυτό το Υπερ Επος που τελειωμό δεν έχει, δείτε ένα "άλλο" Odyssey. Τι reshades και πράσινοι Φοίβοι; (χα χα). Με mods και cheat Engine, το έχω απογειώσει κι' άλλο το υπερπαιχνίδι αφού βέβαια πρίν το είχα τελειώσει νορμάλ Μόνο που δεν μπορώ να βάλω άλλα από βιολετί μάτια στην nude Κασσάνδρα που είναι με κεφάλι Περσεφόνης, πιό γεματούλα, oiled, με μαλλιά Εκάτης και χρώμα μαλλιών Ερμή Η Κόρινθος, έχει τις πιό ωραίες γυναίκες. Δεν είχε μόνο την Λαϊδα...Λόγω ακαταλληλότητας...δεν μπορώ να βάλω τις φωτό Δείτε και άλλες φωτό στο thread με screenshots. Εργα Τέχνης! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από Coscas
Arkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σαν να εχει φαει σκαλωμα το uplay στα στατιστικα του παιχνιδιου. Εχω σκοτωσει 18cutlists και δειχνει 16. Levels ωρες δειχνει σωστα. Εχουν και αλλοι παρομοιο προβλημα. Ευτυχως το save κτλ εντως παιχνιδιου δουλευουν οπως πρεπει. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από Arkin
optimus prime Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχουν τοση ωρα που δειχνουν εναν dev να φτιαχνει concept art ,δλδ ποσο ξενερωτοι ειναι.. Αντι να δειξουν κατι μεσα απο το παιχνιδι η ενα τρειλερ εστω,ποσοι θα κατσουν μια ωρα και βαλε να βλεπουν τον τυπο να σκιτσαρει... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από optimus prime
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, optimus prime είπε Αντι να δειξουν κατι μεσα απο το παιχνιδι η ενα τρειλερ εστω,ποσοι θα κατσουν μια ωρα και βαλε να βλεπουν τον τυπο να σκιτσαρει... Πόσο μάλλον 5 (αυτή τη στιγμή) ώρες.
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Προσωπικά το βρίσκω έξυπνο και πρωτότυπο teasing. Το έχω στο background ή δίπλα και που και που το κοιτάω... Μέχρι που μαθαίνω και κάποια πράγματα 1
noFEARgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Το καστρο που δειχνουν δεν εχει καμια σχεση με την χρονικη περιοδο των vikings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα