Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω θέμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι συνέχεια crash και δεν ξέρω τι να κάνω άμα μπορείς κάποιος να με βοηθήσει πως να το λύσω αυτό το πρόβλημά  

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, exclood είπε

Καλημέρα έχω θέμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι συνέχεια crash και δεν ξέρω τι να κάνω άμα μπορείς κάποιος να με βοηθήσει πως να το λύσω αυτό το πρόβλημά  

Τι σύστημα έχεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω chip 2700x  

asus rog strix x470 crosshair vii

2080 super  

32gb 3600 mhz

Και μόνιτορ 32 1440p

Και ένα nvm Samsung 960 256gb

Και ssd Samsung  840 256 gb 

Ένα μηχανικό δίσκο West digital Red 2tb

Και το παιχνίδι το έχω εγκαταστήσει στο μηχανικό δίσκο 

Επεξ/σία από exclood
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, exclood είπε

Έχω chip 2700x  

asus rog strix x470 crosshair vii

2080 super  

32gb 3600 mhz

Και μόνιτορ 32 1440p

Και ένα nvm Samsung 960 256gb

Και ssd Samsung  840 256 gb 

Ένα μηχανικό δίσκο West digital Red 2tb

Και το παιχνίδι το έχω εγκαταστήσει στο μηχανικό δίσκο 

Είναι η επίσημη έκδοση αγορασμένη η είναι η σπασμένη? Επίσης προτείνω να το βάλεις σε ssd τα loading σε hdd είναι τεράστια στο odyssey. Εννοείται να έχεις τους τελευταίους drivers για την gpu και αν έχεις κάνει oc βάλε την stock όπως και τον cpu ram. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, exclood είπε

Όχι είναι αγορασμένο chip και ram είναι στοκ θα κοιτάξω να βγάλω το oc scanner από τι κάρτα 

Ναι άσε τελείως stock την κάρτα εκεί οφείλονται τα crash το πιθανότερο. Η δώσε λίγο ρεύμα παραπάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 hours ago, exclood said:

Μπορεί να χρειάζεται να το τρέξεις σε compatibility με win 7

Προσπάθησε και παλιούς drivers με την gpu

Σε μένα, με win 7 και παμπάλαιους drivers της 1050Ti (τους 391.35) δεν καταλαβαίνει τπτ. Σφαίρα και απροβλημάτιστα και στον ssd και στον μηχανικό (το έχω εγκαταστήσει 2 φορές γιά να κάνω πειράματα με τα mods)

Επεξ/σία από Coscas
Δημοσ.

έβαλα stock ρυθμίσεις στην κάρτα  τίποτα

έβαλα τους νέους  οδηγούς που έβγαλε οι nvidia  τα έκανε χειρότερα στο παιχνίδι με πέταγε έξω στα δέκα λεπτά συνεχεία 

έχω βγάλει το GEFORCE  EXPERIENCE

και το παιχνίδι το έβαλα στον ssd 840 evo 

τα προβλήματα που μου κάνει είναι πάγωμα με πετάει έξω ξαφνικά  και  το κερασάκι μου κάνει και μπλε οθόνες

τι κανω  ???

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, exclood είπε

έβαλα τους νέους  οδηγούς που έβγαλε οι nvidia  τα έκανε χειρότερα στο παιχνίδι με πέταγε έξω στα δέκα λεπτά συνεχεία 

τα προβλήματα που μου κάνει είναι πάγωμα με πετάει έξω ξαφνικά  και  το κερασάκι μου κάνει και μπλε οθόνες

τι κανω  ???

δεν νομίζω πως είναι θέμα του παιχνιδιού αλλά θέμα του υπολογιστή σου κάπου, τώρα αν αυτό είναι σε hardware επίπεδο ή software πρέπει να το ψάξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, exclood είπε

τι κανω  ???

Ram μου μυρίζει αφού λες μπλε οθόνη. Βγάλε ένα-ένα τα dimms να δεις μήπως διορθωθεί..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 hours ago, exclood said:

τι κανω  ???

Μόνο στο Οdyssey στο κάνει;

Εκανες και  αυτά που σου είπα εγώ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά  λύθηκε το πρόβλημα  ήτανε το xbox accesories του contoler που έκανε τα προβλήματα μόλις το έβγαλα τόσες ώρες που έπαιζα δεν μου έκανε καμιά μπλε οθόνη οι πάγωμα

ευχάριστο όλους για τι βοήθεια

Επεξ/σία από exclood
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/4/2020 στις 4:25 ΜΜ, exclood είπε

τι κανω  ???

Δες θερμοκρασίες CPU. Ειχα και εγω το ίδιο πρόβλημα και λύθηκαν μόλις έβγαλα τον επεξεργαστή απο το Boost mode, γιατί ανέβαζε θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...