exclood Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλημέρα έχω θέμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι συνέχεια crash και δεν ξέρω τι να κάνω άμα μπορείς κάποιος να με βοηθήσει πως να το λύσω αυτό το πρόβλημά
Arkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, exclood είπε Καλημέρα έχω θέμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι συνέχεια crash και δεν ξέρω τι να κάνω άμα μπορείς κάποιος να με βοηθήσει πως να το λύσω αυτό το πρόβλημά Τι σύστημα έχεις?
exclood Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω chip 2700x asus rog strix x470 crosshair vii 2080 super 32gb 3600 mhz Και μόνιτορ 32 1440p Και ένα nvm Samsung 960 256gb Και ssd Samsung 840 256 gb Ένα μηχανικό δίσκο West digital Red 2tb Και το παιχνίδι το έχω εγκαταστήσει στο μηχανικό δίσκο Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από exclood
Arkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, exclood είπε Έχω chip 2700x asus rog strix x470 crosshair vii 2080 super 32gb 3600 mhz Και μόνιτορ 32 1440p Και ένα nvm Samsung 960 256gb Και ssd Samsung 840 256 gb Ένα μηχανικό δίσκο West digital Red 2tb Και το παιχνίδι το έχω εγκαταστήσει στο μηχανικό δίσκο Είναι η επίσημη έκδοση αγορασμένη η είναι η σπασμένη? Επίσης προτείνω να το βάλεις σε ssd τα loading σε hdd είναι τεράστια στο odyssey. Εννοείται να έχεις τους τελευταίους drivers για την gpu και αν έχεις κάνει oc βάλε την stock όπως και τον cpu ram. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από Arkin
exclood Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Όχι είναι αγορασμένο chip και ram είναι στοκ θα κοιτάξω να βγάλω το oc scanner από τι κάρτα
Arkin Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, exclood είπε Όχι είναι αγορασμένο chip και ram είναι στοκ θα κοιτάξω να βγάλω το oc scanner από τι κάρτα Ναι άσε τελείως stock την κάρτα εκεί οφείλονται τα crash το πιθανότερο. Η δώσε λίγο ρεύμα παραπάνω.
exclood Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ θα το κοιτάξω το βράδυ γιατί τώρα είμαι στη δουλειά
Coscas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, exclood said: Καλημέρα έχω θέμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι συνέχεια crash και δεν ξέρω τι να κάνω άμα μπορείς κάποιος να με βοηθήσει πως να το λύσω αυτό το πρόβλημά Μπορεί να χρειάζεται να το τρέξεις σε compatibility με win 7 Προσπάθησε και παλιούς drivers με την gpu Σε μένα, με win 7 και παμπάλαιους drivers της 1050Ti (τους 391.35) δεν καταλαβαίνει τπτ. Σφαίρα και απροβλημάτιστα και στον ssd και στον μηχανικό (το έχω εγκαταστήσει 2 φορές γιά να κάνω πειράματα με τα mods) Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από Coscas
exclood Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 έβαλα stock ρυθμίσεις στην κάρτα τίποτα έβαλα τους νέους οδηγούς που έβγαλε οι nvidia τα έκανε χειρότερα στο παιχνίδι με πέταγε έξω στα δέκα λεπτά συνεχεία έχω βγάλει το GEFORCE EXPERIENCE και το παιχνίδι το έβαλα στον ssd 840 evo τα προβλήματα που μου κάνει είναι πάγωμα με πετάει έξω ξαφνικά και το κερασάκι μου κάνει και μπλε οθόνες τι κανω ???
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, exclood είπε έβαλα stock ρυθμίσεις στην κάρτα τίποτα έβαλα τους νέους οδηγούς που έβγαλε οι nvidia τα έκανε χειρότερα στο παιχνίδι με πέταγε έξω στα δέκα λεπτά συνεχεία έχω βγάλει το GEFORCE EXPERIENCE και το παιχνίδι το έβαλα στον ssd 840 evo τα προβλήματα που μου κάνει είναι πάγωμα με πετάει έξω ξαφνικά και το κερασάκι μου κάνει και μπλε οθόνες τι κανω ??? δεν νομίζω πως είναι θέμα του παιχνιδιού αλλά θέμα του υπολογιστή σου κάπου, τώρα αν αυτό είναι σε hardware επίπεδο ή software πρέπει να το ψάξεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, exclood είπε έβαλα stock ρυθμίσεις στην κάρτα τίποτα έβαλα τους νέους οδηγούς που έβγαλε οι nvidia τα έκανε χειρότερα στο παιχνίδι με πέταγε έξω στα δέκα λεπτά συνεχεία έχω βγάλει το GEFORCE EXPERIENCE και το παιχνίδι το έβαλα στον ssd 840 evo τα προβλήματα που μου κάνει είναι πάγωμα με πετάει έξω ξαφνικά και το κερασάκι μου κάνει και μπλε οθόνες τι κανω ??? Ram μου μυρίζει αφού λες μπλε οθόνη. Βγάλε ένα-ένα τα dimms να δεις μήπως διορθωθεί.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
tommybertsen Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Ας κοιτάξει και το event viewer να δούμε ποιος ο κωδικός σφάλματος. Αν θέλει ας το δει και με το Blue Screen View
Coscas Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 2 hours ago, exclood said: έβαλα stock ρυθμίσεις στην κάρτα τίποτα έβαλα τους νέους οδηγούς που έβγαλε οι nvidia τα έκανε χειρότερα στο παιχνίδι με πέταγε έξω στα δέκα λεπτά συνεχεία έχω βγάλει το GEFORCE EXPERIENCE και το παιχνίδι το έβαλα στον ssd 840 evo τα προβλήματα που μου κάνει είναι πάγωμα με πετάει έξω ξαφνικά και το κερασάκι μου κάνει και μπλε οθόνες τι κανω ??? Μόνο στο Οdyssey στο κάνει; Εκανες και αυτά που σου είπα εγώ;
exclood Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) τελικά λύθηκε το πρόβλημα ήτανε το xbox accesories του contoler που έκανε τα προβλήματα μόλις το έβγαλα τόσες ώρες που έπαιζα δεν μου έκανε καμιά μπλε οθόνη οι πάγωμα ευχάριστο όλους για τι βοήθεια Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από exclood 1
toutsos Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στις 18/4/2020 στις 4:25 ΜΜ, exclood είπε έβαλα stock ρυθμίσεις στην κάρτα τίποτα έβαλα τους νέους οδηγούς που έβγαλε οι nvidia τα έκανε χειρότερα στο παιχνίδι με πέταγε έξω στα δέκα λεπτά συνεχεία έχω βγάλει το GEFORCE EXPERIENCE και το παιχνίδι το έβαλα στον ssd 840 evo τα προβλήματα που μου κάνει είναι πάγωμα με πετάει έξω ξαφνικά και το κερασάκι μου κάνει και μπλε οθόνες τι κανω ??? Δες θερμοκρασίες CPU. Ειχα και εγω το ίδιο πρόβλημα και λύθηκαν μόλις έβγαλα τον επεξεργαστή απο το Boost mode, γιατί ανέβαζε θερμοκρασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα