Visehrad Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, phanispal είπε Ήταν το πρώτο τετράωρο, γι' αυτό. Το θέμα είναι πόσα ακόμα θα γράψεις και θα αισθάνεσαι και μια πλήρωση ας πούμε. Προσωπικά έχω πολύ δρόμο ακόμα...Και αισθάνομαι ακόμη σαν τον πρώτο τετράωρο με τόσα που μπορώ να επιλέξω να κάνω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Το παιχνιδι ειναι ενα εξαιρετικο ταξιδι στην αρχαια Ελλαδα απολαυστε το. Χαλαρωτικο και ελευθερο στο να κινηθεις οπως εσυ θελεις. Εχει grind αλλα δεν κουραζει γιατι αξιζει στα πραγματα που σε δινει και αναβαθμιζεις. Ειμαι στις 65 ωρες και η αισθηση ειναι σαν το πρωτο 4ωρο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, tsakitsan95 said: Αν και γενικά είχα πολύ χαμηλά την συγκεκριμένη σειρά, έδωσα μια προσπάθεια στο παιχνίδι λόγω θεματολογίας.Μπορω να πω ότι με εξέπληξε θετικά, δε το περίμενα. Ούτε κατάλαβα για ποτέ πέρασε το τετράωρο χθες το βράδυ. Το Odyssey πήγε τον πήχυ ψηλά. Θα δεις που στο μέλλον θα ασχοληθούν και άλλοι τόσο πολύ με την Αρxαία Ελλάδα. Μακάρι να το κάνει και η Ubisoft ξανά Κάτω αριστερά καθισμένος σταυροπόδι (παρακαλετός) είμαι εγώ που περιμένω την Ubisoft να συνεχίσει...Χα χα! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Coscas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, phanispal είπε Ήταν το πρώτο τετράωρο, γι' αυτό. Το θέμα είναι πόσα ακόμα θα γράψεις και θα αισθάνεσαι και μια πλήρωση ας πούμε. Θελω να ελπιζω πως δεν ειναι ο ενθουσιασμος και θα με κρατησει 😛 Γενικα βασικα νομιζω δινει και απειρο boost το intro 😛 Πολυ δυνατα τα πρωτα cinematics. Γενικα εχει καλουτσικο στορυ μεχρι στιγμης! (αν και σε καποια σημεια μπαζει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Just now, tsakitsan95 said: Θελω να ελπιζω πως δεν ειναι ο ενθουσιασμος και θα με κρατησει 😛 Γενικα βασικα νομιζω δινει και απειρο boost το intro 😛 Πολυ δυνατα τα πρωτα cinematics. Γενικα εχει καλουτσικο στορυ μεχρι στιγμης! (αν και σε καποια σημεια μπαζει) Αμα σου δείξω τα mods που κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιό ανθεκτικό στον χρόνο, δεν θα το πιστεύεις Αυτή είναι η Odessa (σε σεμνή φωτό ) Εναλλακτικά, άμα πείς να το δείς ιστορικά σαν τοποθεσίες, είναι +ένα ακόμα παιχνίδι σαν διάρκεια Και μόνο την μετάφραση των τραγουδιών να ψάξει κανείς, μαθαίνει Αρχαία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Coscas είπε Αμα σου δείξω τα mods που κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιό ανθεκτικό στον χρόνο, δεν θα το πιστεύεις Αυτή είναι η Odessa (σε σεμνή φωτό ) Εναλλακτικά, άμα πείς να το δείς ιστορικά σαν τοποθεσίες, είναι +ένα ακόμα παιχνίδι σαν διάρκεια Και μόνο την μετάφραση των τραγουδιών να ψάξει κανείς, μαθαίνει Αρχαία ooh really? Hahaha Παιζω με τον Αλεξιο δυστυχως οποτε δε θα ψαξω γιαυτο το mod. Δε το ηξερα οτι παιζουν τετοια θα τα googlaρω να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, tsakitsan95 said: ooh really? Hahaha Παιζω με τον Αλεξιο δυστυχως οποτε δε θα ψαξω γιαυτο το mod. Δε το ηξερα οτι παιζουν τετοια θα τα googlaρω να δω. Και ο Αλέξιος έχει τέτοιο mod. Η Κασσάνδρα όμως, η Odessa, η Μυρρίνη, η Εκάτη, η Αλήθεια, η Ασπασία, η Περσεφόνη και όλες οι npcs...λένε! Ασε που το oiled mod δίνει ένα σαν reshade και τα cutscenes γίνονται ΕΠΙΚΑ! Δες εδώ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 10/4/2020 στις 7:08 ΜΜ, Coscas είπε Μου απάντησε ο Γεωργιάδης και μου έγραψε ότι μόνο την μουσική συνέθεσε και καθως δεν μιλά καλά Ελληνικά, με παραπέμπει στην Ubiloud (Ubisoft's music label) και στην τραγουδίστρια Fanny Perrier-Rochas. Μπράβο του που απάντησε τόσο γρήγορα, ήταν τόσο ευγενικός κι ελπίζω να βρώ άκρη. Τελικά, το Odyssey, χρησιμοποίησε πολλούς Ελληνες και έφτιαξε αυτό το ΕΠΟΣ. Και κρίμα που δεν μάθαμε όλα τα ονόματά τους. Γιά παράδειγμα, αυτούς που έγραψαν στα Αρχαία Ελληνικά τις μελωδίες Και μου κάνει εντύπωση πώς τους βρήκαν οι "ξένοι" στην ξενιτιά κι΄εμείς εδώ δεν βρίσκουμε κανέναν για να φτιάξουμε κάτι ελληνικό. Δεν εχω καθολου το game δυστυχως, αλλα μου εφερε στο μυαλο η φαση "Αρχαιων Ελληνικων τραγουδιων", τους ΑΒΑΤΟΝ, λογικα θα τους γνωριζεις! Π.χ. το "'Εξ Άδοκήτω" -στην εποχη του ειδικα- ηταν απιστευτο!! 😃 https://www.discogs.com/Ἄβατον-Εξ-Άδοκήτω/release/3103671 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, TheDevilMayCare said: Δεν εχω καθολου το game δυστυχως, αλλα μου εφερε στο μυαλο η φαση "Αρχαιων Ελληνικων τραγουδιων", τους ΑΒΑΤΟΝ, λογικα θα τους γνωριζεις! Π.χ. το "'Εξ Άδοκήτω" -στην εποχη του ειδικα- ηταν απιστευτο!! 😃 https://www.discogs.com/Ἄβατον-Εξ-Άδοκήτω/release/3103671 Φίλε μου, έχω μακρά πορεία στο ψάξιμο Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής. Είχα δικό μου δισκάδικο 10χρόνια και ερχόταν η γυναίκα του Χριστόδουλου Χάλαρη που τον βοήθαγε τότε στο promote των δίσκων του και τα λέγαμε. Είχα ψάξει δουλειές του Πυθαγόρειου ερευνητή Δάκογλου (έχω ακόμα το cd) και γενικά κατέληξα ότι είναι πολύ δύσκολη η πιστή αναπαραγωγή σήμερα της Αρχαίας Ελληνικης Μουσικης, καθότι λείπουν στοιχεία Το Odyssey, με άγγιξε και μουσικά. Το intro θέμα, είναι υπέροχο και η φωνή της Fanny Perrier-Rochas, υπέροχη (η προφορά λίγο μου τα χαλάει και δεν μπορώ να βρω τι λέει) Στο Odyssey, συμμετέχει η Χορωδία Μεσολογγίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σπύρου Χολέβα Μπράβο στα παιδιά Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Coscas 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δεν αντιλεγω, καποια στιγμη στο παρελθον μαλιστα ειχα διαβασει (αρκετα) βιβλια σε σχεση με τον Πυθαγορα & Μουσικη, αλλα 'το εχανα' ακριβως στη πολυπλοκοτητα του παρακατω / οσο αναπτυσσοταν: καθως εγω σαν ερασιτεχνης μουσικος, ημουν κατα βαση εμπειρικος = ποτε δεν ηθελα να μαθω να διαβαζω νοτες (κι ακομη δεν το εχω κανει, καλως η κακως) 😋 Για τους ΑΒΑΤΟΝ, μου ειχε κανει εντυπωση επισης ποσο πολυ -τηρουμενων των αναλογιων & του μεγεθους της εταιρειας- ειχε ασχοληθει μαζι τους τοτε, οσο ηταν στη ΛΥΡΑ -> διπλο βινυλιο δεν εβγαζε καθολου ευκολα, θα το ξερεις λογικα αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, TheDevilMayCare said: Δεν αντιλεγω, καποια στιγμη στο παρελθον μαλιστα ειχα διαβασει (αρκετα) βιβλια σε σχεση με τον Πυθαγορα & Μουσικη, αλλα 'το εχανα' ακριβως στη πολυπλοκοτητα του παρακατω / οσο αναπτυσσοταν: καθως εγω σαν ερασιτεχνης μουσικος, ημουν κατα βαση εμπειρικος = ποτε δεν ηθελα να μαθω να διαβαζω νοτες (κι ακομη δεν το εχω κανει, καλως η κακως) 😋 Για τους ΑΒΑΤΟΝ, μου ειχε κανει εντυπωση επισης ποσο πολυ -τηρουμενων των αναλογιων & του μεγεθους της εταιρειας- ειχε ασχοληθει μαζι τους τοτε, οσο ηταν στη ΛΥΡΑ -> διπλο βινυλιο δεν εβγαζε καθολου ευκολα, θα το ξερεις λογικα αυτο. Ο Ξενάκης, προσπάθησε να την αναγάγει σε καθαρά Μαθηματικά. Παρομοίως με εσένα και χωρίς εγώ καν να είμαι μουσικός, δεν ένοιωσα οικείος με το ηχητικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, ο Ξενάκης ήταν πρωτοπόρος, αλλά κάτι μου λέει οτι η Μουσική πρέπει να αγγίζει και το αυτί. Ποτέ δεν ξέχασα, οτι ο Ορφέας μάγευε ακόμα και τα θηρία με την Μουσική του. Αυτήν την Μουσική θα ήθελα να ακούσω. Εχω ξαναπεί, οτι οι Αρχαίοι μας πρόγονοι, δημιούργησαν κορυφές παντού στον Πολιτισμό όπου ασχολήθηκαν. Αρα και η Μουσικη πρέπει να ήταν σε ανώτατο επίπεδο (ίσως πιό ανωτερο από τις άλλες Τέχνες). Φαντάσου δλδ τι έγραφαν. Θα γελάσεις, αλλά το πιό κοντινό θεωρώ τις μελωδίες της Ροκ. Μετά την Αναγέννηση (αναγέννηση της Αρχαίας Ελλάδος βέβαια) και τους Κλασσικούς συνθέτες της Δύσης, η Μουσική πέρασε στην Ροκ στην εποχή μας που χρησιμοποίησε κλασσικά στοιχεία (Beatles, Moody Blues κλπ) Ο Δάκογλου, έβγαλε ένα αποτέλεσμα που πλησιάζει σε ...Pink Floyd. Σωστός! Λείπει όμως η συνέχεια Πήγαινα στην Lyra (Πατσιφάς ε;). Ακούω "ανατoλίτικα" στοιχεία στους AΒΑΤΟΝ και να με συγχωρέσεις αλλά δεν....Μπράβο βέβαια γιά την προσπάθεια που θέλει στήριξη και συνέχεια (αναφέρω εδώ Υπουργείο Πολιτισμού ή γελάμε;) Θα ήθελα το αποτέλεσμα του Assassin's Creed Odyssey OST με την φωνή της Fanny Perrier-Rochas αλλά να είναι Ελληνίδα. Ευτυχώς ο συνθέτης είναι ο Γεωργιάδης και Ελληνας. Μπορεί να είναι στο εξωτερικό και να μην μιλάει καλά ελληνικά, αλλά βλέπω η ελληνική ψυχή, ΔΕΝ σβήνει Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Αυτα που ακους στους ΑΒΑΤΟΝ, ειναι πραγματι κι ορισμενα οργανα που χρησιμοποιηθηκαν της 'καθ' ημας Ανατολης' -το γιατι εγινε προφανως δεν μπορω να το απαντησω εγω. Εχουν πει πολλοι -και πολυ σωστα- πως η Μουσικη ειναι η ανωτερη απο τις Τεχνες! Σε αυτο συνηθως θα δεις τους ηθοποιους σημερα να στραβωνουν ομως τρελα, χαχαχα! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση ή mod που να διορθώνει/βελτιώνει το draw distance ? Διότι είναι πολύ χάλια....χαλάει όλη την εικόνα του game. Σε κάποιες φάσεις είναι λες και παίζεις παιχνίδι του 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, polonos1313 είπε Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση ή mod που να διορθώνει/βελτιώνει το draw distance ? Διότι είναι πολύ χάλια....χαλάει όλη την εικόνα του game. Σε κάποιες φάσεις είναι λες και παίζεις παιχνίδι του 2010 Το draw distance είναι το μόνο που είναι άθλιο στο παιχνίδι. Και στο origins έτσι ήταν. Δεν έχω ψάξει κάτι αλλά ούτε με reshade διορθώνετε. Draw distance σε πόλεις είναι οκ. Draw distance με δεντρα κτλ είναι τραγικό. Τα σύννεφα πάντως είναι εξαιρετικά λεπτομερή στο high το volumetric. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Το draw distance είναι το μόνο που είναι άθλιο στο παιχνίδι. Και στο origins έτσι ήταν. Δεν έχω ψάξει κάτι αλλά ούτε με reshade διορθώνετε. Draw distance σε πόλεις είναι οκ. Draw distance με δεντρα κτλ είναι τραγικό. Τα σύννεφα πάντως είναι εξαιρετικά λεπτομερή στο high το volumetric. Ξενερώνω όταν είμαι κάπου ψηλά και κοιτάζω γύρω μου.Πολύ χάλια το Draw Distance και LOD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα