Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Το τελευταίο chapter του Fate of Atlantis δεν μου αρέσει καθόλου. Ο χάρτης είναι κακοφτιαγμένος και σου σπάει τα νεύρα, για να πας από το ένα μέρος στο άλλο, γιατί έχει και 5-6 επίπεδα στο ύψος. Ταλαιπωρία σκέτη. Το Elysium και το Underworld ήταν ωραία.

Πιο πολύ με κούρασε, εμένα προσωπικά, το πρώτο Chapter παρά το τελευταίο, όσον αφορά τα επίπεδα ύψους και τον σχεδιασμό του χάρτη (βέβαια αντισταθμιζόταν με το ωραιο οπτικό αποτέλεσμα). Παρ' όλα αυτά τα Fort στο τελευταίο chapter του Fate of Atlantis είναι κακοφτιαγμένα και χάνεσαι πραγματικά. 10 τ.μ fort σε 3-4 επίπεδα ύψους. 

Επεξ/σία από stavros750
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγόρασα σήμερα το παιχνίδι αλλά έχω ένα πρόβλημα , δεν μου κρατάει τα settings στα γραφικά. μου το πάει στο ultra high και γίνεται unplayable

Το βρήκα, αν δεν πατήσω να κάνει reset το παιχνίδι τα κρατάει τα settings 

Επεξ/σία από lefstef
Δημοσ.

Αισιως εφτασα στις 54 ωρες με 42% completion. Κανω παραλληλα και quests απο lost tale of greece. Παρολο που γινεται repetitive δεν με ενοχλει καθολου γιατι κανω και αρκετα quests και δεν φαινεται το grind. Η δυσκολια ειναι ιδια μιας και οσα level ειμαστε ολες οι περιοχες γινονται -2 εκτος αυτες που θελουν level πανω απο αυτο που ειμαστε. Γενικως εχει παρα πολλα πραγματα να ασχοληθεις ο κοσμος του ειναι πανεμορφος ειδικα καποια νησια η μεγαλες πολεις οπως Αθηνα/Κορινθος εχουν κανει τρομερη δουλεια. Θελει αρκετα resources για αναβαθμιση του πλοιου και πολλα χρηματα για τα engrave στα βασικα boosts. Γενικως το απολαμβανω το ιδιο με τις πρωτες ωρες και πιστευω οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με το Origins με αρκετα προσθετα πραγματα. 

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα ήταν ένα lazy πέρασμα λίγων ωρών 😛 

Spoiler

image.png.2e94952bf238034870df6049bdb8f123.png

Και λέω Lazy γιατί θα μπορούσα να σκοτώσω πολύ περισσότερους mercenaries, ships κλπ, αλλά όσο γινόταν η δουλειά μου, προχωρούσα. Σε κάποια φάση βαρέθηκα και το έβαλα στο Easy, αλλά τους έβαλα να μην έχουν διαφορά στο level για να παίρνω xp (αλλιώς ήταν pointless).

Το ευχαριστήθηκα ωστόσο.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Εμένα ήταν ένα lazy πέρασμα λίγων ωρών 😛 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.2e94952bf238034870df6049bdb8f123.png

Και λέω Lazy γιατί θα μπορούσα να σκοτώσω πολύ περισσότερους mercenaries, ships κλπ, αλλά όσο γινόταν η δουλειά μου, προχωρούσα. Σε κάποια φάση βαρέθηκα και το έβαλα στο Easy, αλλά τους έβαλα να μην έχουν διαφορά στο level για να παίρνω xp (αλλιώς ήταν pointless).

Το ευχαριστήθηκα ωστόσο.

Οι ωρες ειναι μαζι με τα quests των 3 DLC? Εγω το παω πολυ αργα κανω και bounties θελει απολαυση ενα τετοιο ταξιδι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, είναι φουλ το παιχνίδι, μαζί με όλα τα DLC. Δεν έκανα όλα τα side ή όσα δίνει κάθε 3 και λίγο να φανταστείς, αλλά όταν του αλλάζεις το difficulty level, παραγίνεται εύκολο, οπότε έπαιζα συνέχεια με αυτό, ανάλογα την όρεξη :) 

Στο τέλος , πήρα και έπαιξα και το discovery tour έτσι για την αλητεία 😛 

Btw, λέει "Regions discovered 97%". Μάλλον ένα θαλάσσιο κομμάτι δεν άνοιξα, για αυτό και 97%. Επίσης έφαγα αρκετό χρόνο γιατί κάποιο sync point δεν το έβρισκα (hint: ήταν στην Χαλκιδική αρκετά απόμερα, αφού όμως ταξιδεύεις πολύ με πόδια/άλογο , θα το βρεις πιο εύκολα). Έκανα αρκετό fast travel και είχα περιθώριο να ανοίξω περισσότερα ability points αλλά στην πορεία φαίνεται ότι δεν έχει πολύ νόημα. 

Για τους Mercenaries, επίσης θα μπορούσα να ξοδέψω πολύ παραπάνω χρόνο για να τους καθαρίζω αλλά, επίσης δεν είχε νόημα. Για τα πλοία, έκανα τα βασικά, για αυτό βλέπεις τόσο μικρό αριθμό.

Τέλος, υπάρχουν και τα treasures/γρίφοι που μπορείς να βρεις τα οποία είναι αρκετά και μερικά είναι δύσκολο να βρεθούν (θέλει ακρίβεια και να σκεφτείς τι μπορεί να εννοεί ο ποιητής). Σου δίνει ένα additional motive για ψάξιμο, αλλά θα ξεπερνούσα τις 200 ώρες :lol: 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Ναι, είναι φουλ το παιχνίδι, μαζί με όλα τα DLC. Δεν έκανα όλα τα side ή όσα δίνει κάθε 3 και λίγο να φανταστείς, αλλά όταν του αλλάζεις το difficulty level, παραγίνεται εύκολο, οπότε έπαιζα συνέχεια με αυτό, ανάλογα την όρεξη :) 

Στο τέλος , πήρα και έπαιξα και το discovery tour έτσι για την αλητεία 😛 

Btw, λέει "Regions discovered 97%". Μάλλον ένα θαλάσσιο κομμάτι δεν άνοιξα, για αυτό και 97%. Επίσης έφαγα αρκετό χρόνο γιατί κάποιο sync point δεν το έβρισκα (hint: ήταν στην Χαλκιδική αρκετά απόμερα, αφού όμως ταξιδεύεις πολύ με πόδια/άλογο , θα το βρεις πιο εύκολα). Έκανα αρκετό fast travel και είχα περιθώριο να ανοίξω περισσότερα ability points αλλά στην πορεία φαίνεται ότι δεν έχει πολύ νόημα. 

Για τους Mercenaries, επίσης θα μπορούσα να ξοδέψω πολύ παραπάνω χρόνο για να τους καθαρίζω αλλά, επίσης δεν είχε νόημα. Για τα πλοία, έκανα τα βασικά, για αυτό βλέπεις τόσο μικρό αριθμό.

Τέλος, υπάρχουν και τα treasures/γρίφοι που μπορείς να βρεις τα οποία είναι αρκετά και μερικά είναι δύσκολο να βρεθούν (θέλει ακρίβεια και να σκεφτείς τι μπορεί να εννοεί ο ποιητής). Σου δίνει ένα additional motive για ψάξιμο, αλλά θα ξεπερνούσα τις 200 ώρες :lol: 

Να σε καλά φίλε μου. Merc και εγώ σκοτώνω λιγότερους από όταν διάβασα ότι είναι άπειροι αλλά με αναβαθμισμενο spear με critical assassination φεύγει σχεδόν όλη η ζωή τους. Για τους γρίφους στους πάπυρους ισχύει ότι δεν είναι εύκολοι αλλά δίνουν και αυτοί boosts στα engrave. Αν πάμε σε ένα μέρος χωρίς να έχουμε τον πάπυρο δεν βγάζει interact με το σημείο. Σε κατατοπίζει όμως και έχω κάνει μερικά. 

Το discovery tour δεν σε κάνει απλή ξενάγηση στα μνημεία του χάρτη με πληροφορίες κτλ? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Να σε καλά φίλε μου. Merc και εγώ σκοτώνω λιγότερους από όταν διάβασα ότι είναι άπειροι αλλά με αναβαθμισμενο spear με critical assassination φεύγει σχεδόν όλη η ζωή τους. Για τους γρίφους στους πάπυρους ισχύει ότι δεν είναι εύκολοι αλλά δίνουν και αυτοί boosts στα engrave. Αν πάμε σε ένα μέρος χωρίς να έχουμε τον πάπυρο δεν βγάζει interact με το σημείο. Σε κατατοπίζει όμως και έχω κάνει μερικά. 

Το discovery tour δεν σε κάνει απλή ξενάγηση στα μνημεία του χάρτη με πληροφορίες κτλ? 

Ναι, είναι αυτό που λέει, tour. Έχεις τον χαρακτήρα που επέλεξες από το main game (ο οποίος για κάποιο λόγο είναι...βουβός 😛 ) και σου δίνει κάποιες πληροφορίες, επιλέγεις εσύ τα σημεία που θα πας και κάπως έτσι εξελίσσεται το tour :) 

Δημοσ.

Ρε παιδιά!

Το Soundtrack του παιχνιδιού είναι τρομερό! Ολα τα τραγούδια τα έχει συνθέσει ο Mike Georgiades, αλλά δύσκολα βρίσκει κανείς τι λέει το τραγούδι της εισαγωγής Assassin's Creed Odyssey (OST) - The Odyssey

Βρήκα μία απόδοση στα Αρχαία Ελληνικά, αλλά λείπουν στίχοι και έχουν αποδοθεί στα...Ισπανικά (δύσκολη η προφορά της τραγουδίστριας...ξεχάσαμε και τα Αρχαία μας εμείς...)

Εστειλα e-mail στον Γεωργιάδη να μου στείλει όλους τους στίχους στα Αρχαία

Μέχρι τότε, μήπως κανένας πολύ καλός γνώστης των Αρχαίων, βγάζει τους στίχους εκεί που λείπουν και είναι στα...Ισπανικά;

The Odyssey (Greek Version)

Ιδού τους αστέρας
Υπό τα όρη και τον αλύγιστον πόντον
Το σον όναρ ακολούθει
Άριστοι των ητόρων
Οι θεοί ρα άρουσιν τους τολμώντας, ευκαρδίους προσκοπείν τον σφων πότμον

Πάγκαλε νήσε
Λιώνω τε τας πέμφιξ ήλιος νης κοντός
Έλαβε μοίρα να εσε, εις άτραπος νώνυμος
Αν απαλύνεις το παρέστιον θάλπος

Meh temio lo lopo
Prol lomen pros ma sho meh tha epa mera nwera no
Metheh eh ef no shono ma tohng
A theh ee ana preyomen, ezsmente sehr es mee mertax seh dtontuh ro
Dentro nor kleez famas meyes seenon deh, zo menen peezon des

Πάγκαλε νήσε
Λιώνω τε τας πέμφιξ ήλιος νης κοντός
Έλαβε μοίρα να [?] εσε, εις άτραπος νώνυμος
Αν απαλύνεις το παρέστιον θάλπος !!!

Assassin's Creed Odyssey OST - Odyssey (Greek Version) [feat. Fanny Perrier-Rochas]

Εγω πάντως βγάζω λέξεις όπως λοπός, προλαλούμεν (;) , υπό έναν ουρανόν, θεοί έθνους ονομάτων, οι θεοι αναπνέομεν, ες μεν ταις...μεταξύ των θυρών; τυρών; δέντρον...ζώμεν ελπίζοντες

Γιά βοηθάτε ρε συνέλληνες!

Δημοσ.

το παιχνίδι τελειώνει όταν πας level 99 και μαζέψεις όλα τα legendary, τώρα εσείς τι τερματίζεται και γράφετε και τις ώρες δεν ξέρω 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, Coscas said:

Το Soundtrack του παιχνιδιού είναι τρομερό! Ολα τα τραγούδια τα έχει συνθέσει ο Mike Georgiades, αλλά δύσκολα βρίσκει κανείς τι λέει το τραγούδι της εισαγωγής Assassin's Creed Odyssey (OST) - The Odyssey

Εστειλα e-mail στον Γεωργιάδη να μου στείλει όλους τους στίχους στα Αρχαία

Μου απάντησε ο Γεωργιάδης και μου έγραψε ότι μόνο την μουσική συνέθεσε και καθως δεν μιλά καλά Ελληνικά, με παραπέμπει στην  Ubiloud (Ubisoft's music label) και στην τραγουδίστρια Fanny Perrier-Rochas.

Μπράβο του που απάντησε τόσο γρήγορα, ήταν τόσο ευγενικός κι ελπίζω να βρώ άκρη.

Τελικά, το Odyssey, χρησιμοποίησε πολλούς Ελληνες και έφτιαξε αυτό το ΕΠΟΣ. Και κρίμα που δεν μάθαμε όλα τα ονόματά τους. Γιά παράδειγμα, αυτούς που έγραψαν στα Αρχαία Ελληνικά τις μελωδίες

Και μου κάνει εντύπωση πώς τους βρήκαν οι "ξένοι" στην ξενιτιά κι΄εμείς εδώ δεν βρίσκουμε κανέναν για να φτιάξουμε κάτι ελληνικό.

Επεξ/σία από Coscas
Δημοσ.

Αν και γενικά είχα πολύ χαμηλά την συγκεκριμένη σειρά, έδωσα μια προσπάθεια στο παιχνίδι λόγω θεματολογίας.Μπορω να πω ότι με εξέπληξε θετικά, δε το περίμενα. Ούτε κατάλαβα για ποτέ πέρασε το τετράωρο χθες το βράδυ. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...