Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, petran91 είπε

Κι εγώ έτσι το πήγαινα αρχικά γιατί είχα πωρωθεί αλλά τώρα προτιμώ να τελειώσει πρώτα το βασικό στόρι και μετά να το κάνω 100%. Αλλά και το βασικό στόρι τεράστιο είναι.

Αυτη ειναι η επιτυχια του παιχνιδιου. Ο καθε παιχτης μπορει να προχωρησει το παιχνιδι οπως αυτος θελει. Η βασικη ιστορια ειναι καπου 40 ωρες και full 130 ωρες να κανεις τα παντα στο βασικο παιχνιδι. Μαζι με τα DLC παει πανω απο 170 ωρες για 100% τα παντα. Να φανταστεις σπανια περνω το αλογο παω ποδαρατος να απολαυσω καθε πτυχη του χαρτη. Οσο ανεβαινουν και τα abilities τοσο πιο πολυ γουσταρω και τη μαχη που αν στην πεσουν 3-4 mercenary μονο ευκολο δεν ειναι να τους φας. Με εχει βγαλει ηδη τα quest για tale of lost greece και legacy of first blade το fate of atlantis ακομα. Το ολο cutlist of cosmos με τα στοιχεια που πρεπει να συλλεξεις για τους κανεις unveil μου αρεσε παρα πολυ. Οι μαχες με το πλοιο μου θυμισε εντονα black flag οι μηχανισμοι ειναι ιδιοι. Γενικα τρομερη δουλεια ακομα μια φορα απο την Ubisoft παιζεις 4-5 ωρες και ουτε το καταλαβαινεις. 

• Like 3
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και δεν είναι μόνο αυτό παιδιά. Οπως έχω γράψει σελίδες επί σελίδων, οι ιστορικές αναφορές είναι πρωτοφανείς γιά game (που αναφέρεται και σε Αρχαία Ελλάδα ε; )

Τώρα το τρέχω γιά  φορά στο nude mode με την Κασσάνδρα. Ακόμα κι΄εκεί, το Odyssey είναι κορυφαίο και υπάρχουν πολλά modes nude. Το καλύτερο είναι να το συνδυάζεις με oiled bodies. Μάλλον θα απαγορεύεται να ανεβάζω ακατάλληλες σκηνές (αν και στο Origins, βλέπαμε topless npc's) αλλά οι moders έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά ενώ στο Origins όχι τόσο. Αν και μάλλον συτό οφείλεται στην Ubisoft που έχει κάνει απίστευτο body σχεδιασμό ακόμα και κάτω από τα ρούχα

Αμα παίξεις το Odyssey, δεν σου κάνει καρδια να παίξεις τπτ άλλο αφού τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό. Κατέβασα δωρεάν από το steam το Tomb Raider και είναι πρωτόγονο. Πού είναι η δυνατότητα να σκαρφαλώνεις οπουδήποτε σαν το Odyssey; Ξενέρωσα

Ξαναπαίζοντας το Odyssey από την αρχή, κοιτάω τα πάντα αργά και αναλυτικά. Είδα ότι στην Κεφαλλονιά που δεν ήξερα ότι ονομαζεται έτσι από τον Κέφαλο και του οποίου το ιστορικό ακόντιο είναι η 1η αποστολή του Οdyssey, μέχρι που στην  ΙΘάκη βρίσκεις όλα μα όλα τα μέρη που ζούσε , έφυγε και επέστρεψε ο Οδυσσέας  

Θα μπορούσα να βάλω άλλα 100 ιστορικά στοιχεία που βρήκα, αλλά λέω να βάλω κάποιες φωτό από το nude mode, φυσικά μη ακατάλληλες, γιά να δείτε τον φωτισμό. Aν και υπάρχoυν πολλά reshades, το nude mode, δίνει άλλο ένα reshade

Πάντως, παίζοντας χωρίς κανέναν εξοπλισμό, εκτός φυσικά των όπλων, στο easy, μιά χαρά νικάς ακόμα και 2 levels πιό πάνω. Οπότε, όχι τόσο αναγκαίο να χαλάς τεράστια ποσά για εξοπλισμό (θώρακες, περικεφαλαίες κλπ), Τα χαλάς μόνο γιά engraves και αναβαθμίσεις

Πιό "ανθεκτικό στον χρόνο" game δεν έχω ματαδεί 

Αν ειδικα το επεκτείνουν σε όλα τα Αρχαία Ελληνικα μέρη (και με ακόμα καλύτερα γραφικά στο μέλλον), ε τότε δεν θα τελειωσει ποτέ

Οι εικόνες δεν είναι τόσο καλές όσο in game, γιατί "λογοκριθηκανε"

Αν πάντως οι moderators τις κρίνουν ακατάλληλες, μπορούν να τις σβήσουν

Spoiler

20200228165624.thumb.jpg.07808884e2a787c383730408c2587a1f.jpg

Spoiler

20200228165107.thumb.jpg.2364b2368a0d1c294c1784ef99376a45.jpg

Την κάνεις και πιό χοντρή την Κασσάνδρα γιατί παραείναι skinny in game χωρίς ρούχα

Spoiler

20200225104027.thumb.jpg.d8156ce3125901bea386d5ae749ec662.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, ChrisN.S. said:

Υπάρχει περίπτωση να φάμε ban με τέτοιο mod;

Αν είσαι οffline και σε single player, δεν το νομίζω

Αφού δεν αποκτάς ορείχαλκο και XP boost, είσαι οκ

Επεξ/σία από Coscas
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχω σκοτωσει 170 Mercenaries και σημερα διαβασα οτι ειναι απειροι. Ωραιο συστημα. 

Αλλιώς θα τους σκότωνες όλους και δεν θα είχε νόημα μετά. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αλλιώς θα τους σκότωνες όλους και δεν θα είχε νόημα μετά. :)

Εμαθα και τους κανω recruit τωρα για το πλοιο εχει αρκετους legendary με πολυ καλα στατιστικα. Το περιεργο ειναι οτι και στους 170 δεν καταλαβα να εχω σκοτωσει 2 ιδιους μεταξυ τους. Γιατι εχει καποιους στανταρ δεν ξερω ποσοι και μετα αλλαζουν ονοματα μεταξυ τους οπως και το biography. Θα ηθελα καπου να τελειωναν παντως πχ 500-1000. Παρομοιο συστημα διαβασα εχει και το shadow of war και απο εκει το πηραν λογικα. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ουφ, τον ατέλειωτο είχε.
Όσοι έχετε κάνει τα DLCs, αξίζουν να τα κάνω κι εγώ; :P

Legacy of First Blade σαν να παίζεις Mini Version του βασικού παιχνιδιού, αρκετά αδιάφορο μου ήταν προσωπικά.

Fate of Atlantis πολύ καλό και αξίζει, στα πρότυπα του πετυχημένου The Curse of Pharaohs του Origins. 3 όμορφοι και ξεχωριστοί κόσμοι και ενδιαφέρουσα πλοκή.

• Like 1
Δημοσ.

Το τελευταίο chapter του Fate of Atlantis δεν μου αρέσει καθόλου. Ο χάρτης είναι κακοφτιαγμένος και σου σπάει τα νεύρα, για να πας από το ένα μέρος στο άλλο, γιατί έχει και 5-6 επίπεδα στο ύψος. Ταλαιπωρία σκέτη. Το Elysium και το Underworld ήταν ωραία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτον τον χαωδη χαρτη ,για μενα οχι και καλοφτιαγμενο,νομιζω χανεται η μπαλα,δεν εχει ιδιαιτερο νοημα το σεναριο ιδιαιτερα στο τελευταιο επιπεδο δυσκολιας αμα μπλεξεις σε κανα 2-3 fort εχει παει περιπατο η πλοκη,θα κανω καιρο να παιξω παιχνιδι της ubisoft μετα απο odyssey,origins και fc εχω την αισθηση οτι παιζω ενα reskin,οι μαχες ομως θα λεγα οτι ειναι ευχαριστες και δεν ηταν καθολου απαραιτητες οι αποστολες που ο μισθιος την ειδε ΓΚεραλτ οφ ριβια ψαχνωντας για clues,πολυ κακη αντιγραφη!!

Επεξ/σία από Anastazio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...