Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ για την ανάλυση Snoob δεν είχα διαβάσει τίποτα πάνω σε αυτό οπότε καταλαβαίνω ότι ως γυναίκα χαρακτήρα έχουμε μια πιο σωστή και ομαλή προσέγγιση των γεγονότων αναλογικά με την κεντρική ιστορία. Όπως και να έχει είμαι ακόμα στην πολύ αρχή όταν περάσω τις 50 60 ώρες θα έχω πιο σφαιρική άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Ξεκάθαρα Κασσάνδρα! Έχει πολύ γλυκιά φωνή και τη χρωματίζει εξαιρετικά. Όταν άκουσα και τον Αλέξιο, τρόμαξα με τη χαοτική διαφορά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Snoob είπε Αν θέλουμε να το αναλύσουμε και λίγο περισσότερο (τα γράφω αόριστα για να μην σου χαλάσω την εμπειρία, αφού τώρα ξεκινάς) έμεινα με την αίσθηση πως ο κεντρικός ρόλος κανονικά (δηλαδή πέρα από τη στείρα πρεμούρα να προσφέρουμε "επιλογές" στον παίκτη) είναι γραμμένος για γυναίκα. Όταν με το καλό ολοκληρώσεις το παιχνίδι, ή και στην πορεία, αν θες με π.μ., το συζητάμε ξανά. Χμμ και εγώ έτσι πίστευα αρχικά, αλλά στο legacy of the first blade (το πρώτο dlc) έχει πιο πολύ νόημα να είσαι ο Alex. Ακολουθεί spoiler: Spoiler Είναι λίγο γελοίο το στόρι ειδικά με την Κασσάνδρα να γεννάει και να παρατάει το παιδί στον μαχλέμπουρα για babysitting, ώστε να κάνει εκείνη τη ζωάρα της ως μίσθιος. Λεπτομέρειες θα μου πεις, αφού ο ρόλος των γυναικών στο παιχνίδι είναι ό,τι να ναι, αλλά αυτό το συγκεκριμένο χτυπάει πιο πολύ λόγω μητρότητας... Γενικά πάντως και εμένα μου αρέσει και προτιμώ να έχω γυναίκες πρωταγωνίστριες, ίσως να πρέπει να το κοιτάξω αυτό 😅 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, chrisde είπε Χμμ και εγώ έτσι πίστευα αρχικά, αλλά στο legacy of the first blade (το πρώτο dlc) έχει πιο πολύ νόημα να είσαι ο Alex. Ακολουθεί spoiler: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Είναι λίγο γελοίο το στόρι ειδικά με την Κασσάνδρα να γεννάει και να παρατάει το παιδί στον μαχλέμπουρα για babysitting, ώστε να κάνει εκείνη τη ζωάρα της ως μίσθιος. Λεπτομέρειες θα μου πεις, αφού ο ρόλος των γυναικών στο παιχνίδι είναι ό,τι να ναι, αλλά αυτό το συγκεκριμένο χτυπάει πιο πολύ λόγω μητρότητας... Ναι, εδώ πρέπει να διευκρινίσω πως το σχόλιό μου έχει να κάνει με το κυρίως παιχνίδι. Το Atlantis το ξεκίνησα και το παράτησα. Δεν ξέρω αν ήταν υπερβολική δόση Creed-ίλας ή απλά κάτω του μετρίου, πάντως δεν με κράτησε καθόλου. Και όλο αυτό το go fetch, από ένα σημείο και μετά (και μάλιστα σε παιχνίδι με απολύτως σεβαστή διάρκεια χωρίς DLC) μου έπεσε βαρύ. Οπότε, ναι, ίσως στα DLC να μην ισχύει η αίσθηση που μου δημιούργησε το κυρίως, δεν ασχολήθηκα αρκετά ώστε να έχω άποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Arkin είπε Ναι το είδα στο menu λογικά θα πάω για 100% στο κυρίως και τέλος το fate of Atlantis όταν θα την έχω τούμπανο την Κασσάνδρα. Κεφαλλονιά έκατσα χθες έπαιξα ένα 2ωρο μόνο volumetric high dof off και είδα και το fog στο medium τα υπόλοιπα ultra και πάει νεράκι. Το freesync βοηθάει πολύ έχω βάλει cap 70fps και σπάνια θα πέσει. Σε 2560x1080 παίζω η 1440pUW μου την ακύρωσαν από το vision studio λόγω του ιού. Η κάρτα δουλεύει σωστά 99% στα 1960mhz. Να σε καλά απολαυστικό παιχνίδι με χαλάρωσε πολύ χθες βράδυ που ασχολήθηκα θα έλεγα ένα αναβαθμισμενο origins. Χωρίς divx φίλε μου ναι. Ήθελα γυναίκα χαρακτήρα έχουμε πήξει στους άνδρες. Και στο hellblade μου άρεσε πολύ με τη senua. Σε αυτήν την ανάλυση και στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάνει πολύ (καλή) δουλειά ο επεξεργαστής σου γι αυτό έχεις κοντά 100% gpu usage. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από chrisde 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, chrisde είπε Σε αυτήν την ανάλυση και στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάνει πολύ (καλή) δουλειά ο επεξεργαστής σου γι αυτό έχεις κοντά 100% gpu usage. Επιασε τόπο ο 8700k όταν τον πήρα το 2017 ακόμα και αν δεν παίζω σε 100+fps βοηθάει σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια να δουλεύει η κάρτα σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Ακόμα με το Odyssey ασχολούνται ρε ; Βγάλτε vikings ρε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ακόμα με το Odyssey ασχολούνται ρε ; Βγάλτε vikings ρε.. Κάτσε ρε συ τώρα το αγοράσαμε μερικοί. Και έχω να παίξω και το 3 και την πρώτη τριλογία του ezio. Τα unity black flag rogue syndicate origins ολα ηταν απολαυστικά και πιστα στην αρχική ιδεα του gameplay με το origins να έχει τις διαφοροποιησεις που ξέρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_on_PC Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Παιδιά αυτό το θέμα που είχε το παιχνίδι με το κρασάρισμα στις 5700(xt) φτιάχτηκε; Είδα ότι το είχαν σε κάτι patch notes αλλά δεν είδα κανένα comment που να επιβεβαιώνει ότι λύθηκε το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Για το Elysium DLC? Ναι ηταν στα fixed notes στο προχθεσινο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δωρεάν για παιχνίδι κατά το ΠΣΚ (βασικά από 19 έως 22 Μαρτίου) (Μόνο για παιχνίδι -- δεν θα παραμείνει στον λογαριασμό). Αφορά Uplay PC, Steam, Epic Games Store, PlayStation®4 και Xbox One. Δίνουν ως reward και το Ezio Roman Set για όποιον παίξει σε αυτό το διάστημα. Λεπτομέρειες εδώ: https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-us/news-updates/361188/assassin-s-creed-odyssey-free-weekend-everything-you-need-to-know- 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Στις 14/3/2020 στις 7:11 ΜΜ, Fulgore είπε https://www.vg247.com/2020/03/13/save-big-ubisofts-spring-sale/ From March 19 to 22, Assasin’s Creed Odyssey will have a free weekend as well and will have an additional $10 discount from until March 24. So if you wait a week, you’ll be able to get Assassin’s Creed Odyssey for $9.80! Οπως ειχα αναφερει πιο πισω,για αγορα του odyssey απο το Uplay,δινει η Ubisoft 10ευρω εκπτωτικο κουπονι σε επομενη αγορα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Οπως ειχα αναφερει πιο πισω,για αγορα του odyssey απο το Uplay,δινει η Ubisoft 10ευρω εκπτωτικο κουπονι σε επομενη αγορα . Άρα δεν το παίρνουμε 10€ όπως έλεγε το άρθρο, το παίρνουμε 20€ και έχουμε εκπτωση σε επόμενη αγορά. EDIT: Σου δίνει 10€ έκπτωση στο δεύτερο παιχνίδι που βάζεις μαζί στο καλάθι. Δοκίμασα τώρα, 19.84 το oddysey + 5€ το Far Cry 5, και αν εξαργυρωσεις coins και πάρεις το 20% έκπτωση σου βγαίνει τζάμπα το FC5. Θα το τιμήσω. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από petran91 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Στις 16/3/2020 στις 9:02 ΜΜ, Arkin είπε Εγινε ευχαριστω. Απο οτι ειδα το fate of atlantis ειναι ξεχωριστο και παιζετε απο το menu του παιχνιδιου ενω τα υπολοιπα DLC πρεπει να ειναι σαν quest μεσα στο main παιχνιδι οπως ηταν και στο origins. Πολυ ομορφο παιχνιδι και τρεχει νερακι με fov στο 115 depth of field off και volumetric στο high τα υπολοιπα ultra. Σου απαντάω εδώ επειδή διάβασα στο θέμα των navi ότι σου ψιλοζορίζεται στις πόλεις (λογικό). Αν θες δες το κάτωθι βίντεο των HU που έχει ξαναμπεί στις προηγούμενες σελίδες που είναι πολύ κατατοπιστικό. Το πρώτο που πρέπει βασικά να κάνεις είναι να βάλεις volumetric στο medium, ούτε καν high, έχει καλό performance boost και ελάχιστη διαφορά οπτικά. Μαζί με το dxvk τα 60άρια θα τα έχεις για πλάκα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, chrisde είπε Σου απαντάω εδώ επειδή διάβασα στο θέμα των navi ότι σου ψιλοζορίζεται στις πόλεις (λογικό). Αν θες δες το κάτωθι βίντεο των HU που έχει ξαναμπεί στις προηγούμενες σελίδες που είναι πολύ κατατοπιστικό. Το πρώτο που πρέπει βασικά να κάνεις είναι να βάλεις volumetric στο medium, ούτε καν high, έχει καλό performance boost και ελάχιστη διαφορά οπτικά. Μαζί με το dxvk τα 60άρια θα τα έχεις για πλάκα... Με το dxvk έχουμε ένα performance του 88% του native χωρίς το stuttering όμως που έχουν τα 2 ac παιχνίδια σε μέρη με πολλούς npc. Το πιο πάνω βίντεο το είδα πρώτο πρώτο και έριξα volumetric στο high fog στο medium και dof στο off. Καθάρισα το megaris χθες σε σημεία τερματίζει η κάρτα και πάει στα 57 58fps. Θα ρίξω volumetric στο medium τουλάχιστον 60 να κρατάει σε κάθε περίπτωση. Αν δούλευε σωστά το native DX11 το 12% boost που χάνεται θα έδινε αυτά τα παραπάνω fps που χρειάζονται. Πρακτικά έβαλα 60fps cap ώστε να μην έχω τις διακυμάνσεις από 75 στα 60 και τούμπαλιν γιατί και με freesync η διαφορά φαίνεται. Ενώ μόνιμα στα 60 ο εγκέφαλος συνηθίζει γρήγορα και φαίνεται smooth. Στην Κεφαλλονιά είχα σταθερά πανω από 70 χωρίς dxvk στο megaris ανέβηκαν τα ζόρια. Σε πολλά σημεία με εκπλήσσει ευχάριστα το παιχνίδι στα γραφικά του. Σκιές textures lighting volumetric είναι στον ύψιστο βαθμό. Τα χόρτα λίγο με χαλάνε είχα συνηθίσει αυτά του breakpoint τους λείπει λεπτομέρεια και το draw distance. Ως gameplay έφτασα level 11 σκότωσα 7 mercenaries καθάρισα και τα camps μου άρεσε και το πέσιμο στην odessa από την kassandra. Ένα αναβαθμισμενο origins οπότε είμαι σε πολύ γνώριμα μονοπάτια. Το Spartans vs Athenians ακόμα δεν κατάλαβα τι ρόλο βαράει αλλά θα δούμε παρακάτω. Έκανα και κάποια bounties και quest από αυτά που λήγουν σε κάποιες ώρες γρήγορα εύκολα και δίνουν αρκετά χρήματα. Πάρτε και την ezio collection από το store την έχει free για αυτές τις μέρες. Δίνει στολή σπαθί κτλ και δεν γίνεται dismantle. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα