Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.vg247.com/2020/03/13/save-big-ubisofts-spring-sale/

From March 19 to 22, Assasin’s Creed Odyssey will have a free weekend as well and will have an additional $10 discount from until March 24. So if you wait a week, you’ll be able to get Assassin’s Creed Odyssey for $9.80!

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

From March 19 to 22, Assasin’s Creed Odyssey will have a free weekend as well and will have an additional $10 discount from until March 24. So if you wait a week, you’ll be able to get Assassin’s Creed Odyssey for $9.80!

Αυτό ξέρουμε αν ισχύει και για Ελλάδα?

17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

μακαρι να ισχυει να κανω κανα δωρακι σε φιλους :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ πάντως ξεπέρασα το στάδιο που είχα ξενερώσει με το repetiteveness και πλέον έχω φτάσει 200+ ώρες να κάνω διάφορα quests, grind, εξοπλισμό και το Atlantis DLC και μπορώ να πω πως είναι ευχάριστο καθαρά σαν gameplay και διαδικασία. Επίσης είναι κίνητρο το daily quest για Orichalcum (10) και τα δύο εβδομαδιαία (40+40)

Επεξ/σία από ChrisN.S.

35 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πως το έκανες αυτό? Με βελονισμό? :P

Όσο μεγαλύτερο level ανεβαίνεις, όσο καλύτερα όπλα παίρνεις γίνεται πολύ πιο εύκολη η διαδικασία, π.χ. ένα fortress το έχω καθαρίσει τσακ μπαμ σε ένα δυο λεπτά. Επίσης αλλάζω playstyles από hunter σε warrior και assasin όπου είναι τελείως διαφορετικά επίσης και τα overpower abilities του κάθε όπλου είναι διαφρετικά και οι κινήσεις κλπ. Που και που πάω και μια βόλτα στην υπέροχη εικονική παραλία και χαλαρώνω κιόλας 😅

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι μου βγαζει απο διπλα αγορα του season pass ενω εχω κανονικα αγορασμενη την gold εκδοση? Το εκανα install απο epic και μολις το ετρεξα μου ανοιξε το uplay και κατεβασε ακομα 32GB. 112GB βλεπω πιανει στον ssd το παιχνιδι. 

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin

18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γιατι μου βγαζει απο διπλα αγορα του season pass ενω εχω κανονικα αγορασμενη την gold εκδοση? Το εκανα install απο epic και μολις το ετρεξα μου ανοιξε το uplay και κατεβασε ακομα 32GB. 112GB βλεπω πιανει στον ssd το παιχνιδι. 

Screenshot_1.png

Είναι φυσιολογικό, όλο το περιεχόμενο είναι ξεκλειδωμένο μέσα στο παιχνίδι μην ανησυχείς.

• Thanks 1

Εγινε ευχαριστω. Απο οτι ειδα το fate of atlantis ειναι ξεχωριστο και παιζετε απο το menu του παιχνιδιου ενω τα υπολοιπα DLC πρεπει να ειναι σαν quest μεσα στο main παιχνιδι οπως ηταν και στο origins.

Πολυ ομορφο παιχνιδι και τρεχει νερακι με fov στο 115 depth of field off και volumetric στο high τα υπολοιπα ultra. 

2020-03-16-20-56.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Arkin είπε

Εγινε ευχαριστω. Απο οτι ειδα το fate of atlantis ειναι ξεχωριστο και παιζετε απο το menu του παιχνιδιου ενω τα υπολοιπα DLC πρεπει να ειναι σαν quest μεσα στο main παιχνιδι οπως ηταν και στο origins.

Πολυ ομορφο παιχνιδι και τρεχει νερακι με fov στο 115 depth of field off και volumetric στο high τα υπολοιπα ultra. 

2020-03-16-20-56.png

Το fate of Atlantis παίζεται αν θες (που θες) και από την κανονική ροή του παιχνιδιού με τον χαρακτήρα που δημιουργείς όπως και τα άλλα dlc. Το μενού είναι έξτρα επιλογή αν θες να το παίξεις εδώ και τώρα. Περίμενε να φτάσεις σε καμιά πόλη πάντως για συμπεράσματα για το performance. Μου φαίνεται περίεργο να σου τρέχει νεράκι, σε τι ανάλυση είσαι, 3440x1440; Το τρέχεις χωρίς dxvk;

ΥΓ) Καλό κάψιμο! (καλά έκανες και διάλεξες Kassandra)

Επεξ/σία από chrisde
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, chrisde είπε

Το fate of Atlantis παίζεται αν θες (που θες) και από την κανονική ροή του παιχνιδιού με τον χαρακτήρα που δημιουργείς όπως και τα άλλα dlc. Το μενού είναι έξτρα επιλογή αν θες να το παίξεις εδώ και τώρα. Περίμενε να φτάσεις σε καμιά πόλη πάντως για συμπεράσματα για το performance. Μου φαίνεται περίεργο να σου τρέχει νεράκι, σε τι ανάλυση είσαι, 3440x1440; Το τρέχεις χωρίς dxvk;

ΥΓ) Καλό κάψιμο!

Ναι το είδα στο menu λογικά θα πάω για 100% στο κυρίως και τέλος το fate of Atlantis όταν θα την έχω τούμπανο την Κασσάνδρα. Κεφαλλονιά έκατσα χθες έπαιξα ένα 2ωρο μόνο volumetric high dof off και είδα και το fog στο medium τα υπόλοιπα ultra και πάει νεράκι. Το freesync βοηθάει πολύ έχω βάλει cap 70fps και σπάνια θα πέσει. Σε 2560x1080 παίζω η 1440pUW μου την ακύρωσαν από το vision studio λόγω του ιού. Η κάρτα δουλεύει σωστά 99% στα 1960mhz. Να σε καλά απολαυστικό παιχνίδι με χαλάρωσε πολύ χθες βράδυ που ασχολήθηκα θα έλεγα ένα αναβαθμισμενο origins. 

Χωρίς divx φίλε μου ναι. Ήθελα γυναίκα χαρακτήρα έχουμε πήξει στους άνδρες. Και στο hellblade μου άρεσε πολύ με τη senua. 

• Like 1

10 λεπτά πριν, Snoob είπε

Από πικρή εμπειρία, θα πρότεινα σε όποιον παίξει, να παίξει με την Κασσάνδρα.

Δεν γνωρίζω γιατί αλλά χαίρομαι 2 φορές παραπάνω που επέλεξα Κασσάνδρα με αυτά που λέτε. 

• Super Moderators

Με δυο λόγια, μπορεί ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον Αλέξιο να είναι το καλύτερο παιδί, δεν ξέρω, αλλά ο τρόπος που ερμηνεύει το ρόλο που φάνηκε από απογοητευτικός μέχρι εκνευριστικός.

Αν θέλουμε να το αναλύσουμε και λίγο περισσότερο (τα γράφω αόριστα για να μην σου χαλάσω την εμπειρία, αφού τώρα ξεκινάς) έμεινα με την αίσθηση πως ο κεντρικός ρόλος κανονικά (δηλαδή πέρα από τη στείρα πρεμούρα να προσφέρουμε "επιλογές" στον παίκτη) είναι γραμμένος για γυναίκα.

Όταν με το καλό ολοκληρώσεις το παιχνίδι, ή και στην πορεία, αν θες με π.μ., το συζητάμε ξανά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...