seithan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, Fulgore said: 35εγω την βλεπω. Για ψάξτε το όποιον τον ενδιαφέρει. Μέσω Έπικ δίναν κουπόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Ναι δινανε κουπονι απο τα προηγουμενα sales του 2019 10ευρω. Με το οποιο αν ισχυε η τιμη που λες πιο πανω των 24ευρω,θα εβγαινε στα 14 η Gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ τον Seithan που ανεφερε την προσφορα ειχα κρατησει και εγω το κουπονι των 10 ευρω του EPIC και το τσιμπησα. Μαζι με το AC3 εξαιρετικο πακετο και τιμη χωμα. Ελπιζω να μπορω να χρησιμοποιησω κανονικα reshade γιατι στο Breakpoint μου το εκοβε το battlenet του uplay. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από Arkin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, kti23 είπε https://el.wikipedia.org/wiki/Ηλύσια_Πεδία Υπάρχει και στο Παρίσι η λεωφόρος των Ηλισίων πεδίων που οι Παριζιάνοι την λένε τα Ηλίσια πεδία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Ερώρηση. Μιας και τελείωσα το Main στορυ και τα λοιπά, ξεκίνησα το fate of atlantis, ελα που όταν μπαίνω στο elysium κρασάρει το παιχνίδι ότι και να γίνει. Είτε στα 3 δευτερόλεπτα, είτε στα 2 λεπτά. Διαβάζω οτι με την τελευταία ενημέρωση πρέπει να το έχουν λύσει σαν πρόβλημα αλλά δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Παντως ως τωρα, σε αντίθεση με το κυρίως παιχνίδι, το Ατλαντίς με εχει αφήσει ελαφρως αδιάφορο. Κατι δεν μου κανει κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, seithan είπε Παντως ως τωρα, σε αντίθεση με το κυρίως παιχνίδι, το Ατλαντίς με εχει αφήσει ελαφρως αδιάφορο. Κατι δεν μου κανει κλικ. ειναι πανεμορφες ολες οι νεες περιοχες. Αλλά όλη η ιστορία ειναι ακόμα πιο κακά δοσμένη αποτι το βασικο παιχνιδι (αθλος αυτο!) και 9 στα 10 quest ειναι grind και εκαθαριση βασεων κ περιοχων. πολυ χαμενη ευκαιρια. ειδικα το 3ο chapter ειναι απογοητευτικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, Skywalker333 said: ειναι πανεμορφες ολες οι νεες περιοχες. Αλλά όλη η ιστορία ειναι ακόμα πιο κακά δοσμένη αποτι το βασικο παιχνιδι (αθλος αυτο!) και 9 στα 10 quest ειναι grind και εκαθαριση βασεων κ περιοχων. πολυ χαμενη ευκαιρια. ειδικα το 3ο chapter ειναι απογοητευτικο. Ναι είναι πανέμορφα αλλά meh. Και αυτός ο Ερμής. Τι του έχουν κάνει του φουκαρά; Ο ηθοποιός που τον παριστάνει έχει χάλια αντιπαθητική προφορά και είναι καψαρουβλακας με την Περσεφόνη. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Εμένα μου άρεσε ο κάτω κόσμος στο 2ο επεισόδιο και οι αποστολές του με εξαίρεση τους 4 ήρωες που ήταν generic npcs χωρίς ατάκες/προσωπικότητα/λόγο ύπαρξης. Χαμένη ευκαιρία για κάτι πραγματικά καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Την κυρίως ιστορία -με τις όποιες ενστάσεις είχα και έχω- την τελείωσα. Το Atlantis το παράτησα, δεν με κράτησε καθόλου. Απ' έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα. Και, καπάκι όπως το ξεκίνησα στην κυρίως ιστορία, ήρθαν οι αδυναμίες του και πάτησαν πάνω σε αυτές της κυρίως ιστορίας και, απλά, δεν θεώρησα πως είχε να μου δώσει κάτι περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 τιποτα ακομα. λογικα το κρατουσαν για e3. μιας κ ακυρωθηκε, θα μαθουμε για αυτο στο digital event που ανακοινωσαν πως θα κανουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Iδιο gameplay, ιδιοι διαλογοι ,ιδια quest ,διαφορετικο θεμα .Αυτο θα ειναι το νεο AC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 44 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε δε νομιζω αφου το βγαζουν μετα απο 2 χρονια ολο και καποιες αλλαγες και προσθηκες θα εχει στο Gameplay Rest assured Spoiler NOT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, kOzanitisV είπε δε νομιζω αφου το βγαζουν μετα απο 2 χρονια ολο και καποιες αλλαγες και προσθηκες θα εχει στο Gameplay Ναι, σαν τη Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή😛.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα