Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι δινανε κουπονι απο τα προηγουμενα sales του 2019 10ευρω. Με το οποιο αν ισχυε η τιμη που λες πιο πανω των 24ευρω,θα εβγαινε στα 14 η Gold.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω πολυ τον Seithan που ανεφερε την προσφορα ειχα κρατησει και εγω το κουπονι των 10 ευρω του EPIC και το τσιμπησα. Μαζι με το AC3 εξαιρετικο πακετο και τιμη χωμα. Ελπιζω να μπορω να χρησιμοποιησω κανονικα reshade γιατι στο Breakpoint μου το εκοβε το battlenet του uplay.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2

4 ώρες πριν, kti23 είπε

Υπάρχει και στο Παρίσι η λεωφόρος των Ηλισίων  πεδίων που οι Παριζιάνοι την λένε τα Ηλίσια πεδία. 

• Like 1

Ερώρηση.

Μιας και τελείωσα το Main στορυ και τα λοιπά, ξεκίνησα το fate of atlantis, ελα που όταν μπαίνω στο elysium κρασάρει το παιχνίδι ότι και να γίνει.

Είτε στα 3 δευτερόλεπτα, είτε στα 2 λεπτά.

Διαβάζω οτι με την τελευταία ενημέρωση πρέπει να το έχουν λύσει σαν πρόβλημα αλλά δεν το βλέπω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
3 ώρες πριν, seithan είπε

Παντως ως τωρα, σε αντίθεση με το κυρίως παιχνίδι, το Ατλαντίς με εχει αφήσει ελαφρως αδιάφορο. Κατι δεν μου κανει κλικ. 

ειναι πανεμορφες ολες οι νεες περιοχες. Αλλά όλη η ιστορία ειναι ακόμα πιο κακά δοσμένη αποτι το βασικο παιχνιδι (αθλος αυτο!) και 9 στα 10 quest ειναι grind και εκαθαριση βασεων κ περιοχων. πολυ χαμενη ευκαιρια. ειδικα το 3ο chapter ειναι απογοητευτικο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Skywalker333 said:

ειναι πανεμορφες ολες οι νεες περιοχες. Αλλά όλη η ιστορία ειναι ακόμα πιο κακά δοσμένη αποτι το βασικο παιχνιδι (αθλος αυτο!) και 9 στα 10 quest ειναι grind και εκαθαριση βασεων κ περιοχων. πολυ χαμενη ευκαιρια. ειδικα το 3ο chapter ειναι απογοητευτικο.

Ναι είναι πανέμορφα αλλά meh. Και αυτός ο Ερμής. Τι του έχουν κάνει του φουκαρά; Ο ηθοποιός που τον παριστάνει έχει χάλια αντιπαθητική προφορά και είναι καψαρουβλακας με την Περσεφόνη. 

Επεξ/σία από seithan

Εμένα μου άρεσε ο κάτω κόσμος στο 2ο επεισόδιο και οι αποστολές του με εξαίρεση τους 4 ήρωες που ήταν generic npcs χωρίς ατάκες/προσωπικότητα/λόγο ύπαρξης. Χαμένη ευκαιρία για κάτι πραγματικά καλό...

• Super Moderators

Την κυρίως ιστορία -με τις όποιες ενστάσεις είχα και έχω- την τελείωσα.

Το Atlantis το παράτησα, δεν με κράτησε καθόλου. Απ' έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα. Και, καπάκι όπως το ξεκίνησα στην κυρίως ιστορία, ήρθαν οι αδυναμίες του και πάτησαν πάνω σε αυτές της κυρίως ιστορίας και, απλά, δεν θεώρησα πως είχε να μου δώσει κάτι περισσότερο.

• Like 1

44 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

δε νομιζω αφου το βγαζουν μετα απο 2 χρονια ολο και καποιες αλλαγες και προσθηκες θα εχει στο Gameplay

Rest assured

Spoiler

NOT

• Thanks 1

1 ώρα πριν, kOzanitisV είπε

δε νομιζω αφου το βγαζουν μετα απο 2 χρονια ολο και καποιες αλλαγες και προσθηκες θα εχει στο Gameplay

Ναι, σαν τη Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή😛..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...