Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α)Μπηκες στον κοπο να διαβασεις το παραπανω που εγραψα αναλυτικα και να πατησεις στο link να δεις τι ειναι το Ubisoft connect?Οχι γιατι αν το εκανες,θα εβλεπες οτι αναφερεται συγκεκριμενα σε Uplay και οχι σε Steam.

Αρα οι χαρακτηρισμοι περαν του οτι δεν επιτρεπονται στο forum,ουτε καν στεκουν.Και εχεις αδικιο και κραζεις και απο πανω.

β)Τι παει να πει αργησα να σχολιασω και που ημουνα?Αλλα ατομα στο forum δεν υπαρχουν?Η μηπως γραφει πουθενα οτι ειμαι εκπροσωπος/υπαλληλος της Valve και Ubisoft και πρεπει να παρακολουθω αποκλειστικα τα θεματα αυτων για διαφορα προβληματα αλα reddit και δεν το ξερω?

Καλως ή κακως εκανες μια αγορα χωρις να το ψαξεις και την πατησες. Ουτε ο πρωτος εισαι,και ουτε το τελευταιος.

Το μονο που μπορεις να κανεις μηπως και βγαλεις ακρη ειναι να μιλησεις με την ιδια την Ubisoft μηπως και μπορεσει να σου δωσει τα dlc στο steam.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Gorbatsof είπε

Από greenmangaming το πήρα.Το κλειδί μπήκε κανονικά,στο παιχνίδι μου το δείχνει εγκατεστημένο αλλά οι αποστολές δεν είναι πουθενά.Γκουγκλαρα και τελικά είδα σε μια παρόμοια ερώτηση στο φορουμ της ubisoft ότι πρέπει να το πάρεις το dlc στην ίδια πλατφόρμα που το τρέχεις.Με λίγα λόγια έπρεπε να το πάρω στο steam μιας και εκεί είναι το βασικό παιχνίδι.Αδιανοητο.

ε ναι ρε φιλε τι αδιανοητο?  αυτονοητο ειναι

Δημοσ.

Μετά από 30 ώρες, εγώ συνεχίζω να παίζω χωρίς να κουράζομαι. Σε άλλα παιχνίδια μετά από τόσες ώρες, φτάνω σε τέλμα, αλλά στο συγκεκριμένο έχει τόσα πολλά πράγματα να δεις και να εξερευνήσεις, που δε το βαριέμαι! Ακόμα και αν απλά περιφέρεσαι θα βρεις πράγματα που ούτε καν το πίστευες πως τα έχουν προσθέσει. Κάπως έτσι βρήκα το λιοντάρι της Νεμέας και τον τάφο του Αίαντα στην Αίγινα τις προάλλες. Και ακόμα έχω ανεξερεύνητα τα 2/3 του χάρτη...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είναι το πρώτο μου A.C. και έχω μια απορία: παρότι έβαλα το difficulty στο easy, οι εχθροί σε κάθε μέρος που πρέπει να πάω για το main quest, είναι πάντα 1-2 level μεγαλύτεροι από εμένα, και αρκετοί στον αριθμό ώστε να ψοφάω συνέχεια. Το κάνουν επίτηδες για να το παίξω stealth και να μην ορμάω σε μάχες ? Πρέπει δηλαδή να αποφεύγω τις μάχες όσο γίνεται ?

Δημοσ.

To κάθε quest έχει και recommended level. Είσαι τουλάχιστον σε αυτό το λέβελ; Ειδικά στην αρχή ακόμη και 2 λέβελ διαφορά είναι αισθητά.  Από κει και έπειτα,  αν πρέπει να βγάλεις ένα καμπ για παράδειγμα με 6 αντιπάλους, τότε πρέπει να πας  stealth, ώστε να βγάλεις 2-3 μεμονωμένους τουλάχιστον.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Stavros Delta είπε

Καλησπέρα.

Είναι το πρώτο μου A.C. και έχω μια απορία: παρότι έβαλα το difficulty στο easy, οι εχθροί σε κάθε μέρος που πρέπει να πάω για το main quest, είναι πάντα 1-2 level μεγαλύτεροι από εμένα, και αρκετοί στον αριθμό ώστε να ψοφάω συνέχεια. Το κάνουν επίτηδες για να το παίξω stealth και να μην ορμάω σε μάχες ? Πρέπει δηλαδή να αποφεύγω τις μάχες όσο γίνεται ?

όχι το έκαναν για να λιώσεις στα side quests και να πάρεις lvls απο κεί..και να αναλώνεσαι

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά, τα στρατόπεδα βγαίνουν πολύ ευκολότερα με stealth, από ό,τι έχω δει (το άφησα κατά μέρος, βαρέθηκα για να είμαι ειλικρινής, αν και το main βγήκε, αλλά το Atlantis... δεν...)

Δημοσ.
14 ώρες πριν, tsabasid είπε

To κάθε quest έχει και recommended level. Είσαι τουλάχιστον σε αυτό το λέβελ; Ειδικά στην αρχή ακόμη και 2 λέβελ διαφορά είναι αισθητά.  Από κει και έπειτα,  αν πρέπει να βγάλεις ένα καμπ για παράδειγμα με 6 αντιπάλους, τότε πρέπει να πας  stealth, ώστε να βγάλεις 2-3 μεμονωμένους τουλάχιστον.

δεν χρειάζεσαι stealth , χρειάζεσαι συγκεκριμένα abilities και καλό τόξο

Δημοσ.
49 minutes ago, ChrisN.S. said:

δεν χρειάζεσαι stealth , χρειάζεσαι συγκεκριμένα abilities και καλό τόξο

Από την άλλη θα πώ, η χαρά του melee είναι. Με 2h Axe/ Mace για παράδειγμα με το που ανοίγεις ulti, κάνεις oneshot όλους τους γύρω σου, έναν-έναν. Και έτσι να μην είναι , κάνεις αποκρούσεις και dodge και είναι πολύ ευχάριστο (περισσότερο από W3).

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, το παιχνίδι το έχω τερματίσει μία φορά. Τώρα προσπαθώ από τον Χάρτη να μπω στα Ιλίσια Πεδία αλλά όταν προσπαθεί να το φορτώσει με πετάει έξω. Έχει κανείς κάποια ιδέα το μπορεί να συμβαίνει?? 

Δημοσ.
Στις 22/2/2020 στις 8:41 ΜΜ, balantis80 είπε

Καλησπέρα, το παιχνίδι το έχω τερματίσει μία φορά. Τώρα προσπαθώ από τον Χάρτη να μπω στα Ιλίσια Πεδία αλλά όταν προσπαθεί να το φορτώσει με πετάει έξω. Έχει κανείς κάποια ιδέα το μπορεί να συμβαίνει?? 

Ηλισια Πεδια στη Γαλλια δεν είναι?

• Confused 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...