afragorn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δείτε τι έγινε στο Death Stranding που όποιος τολμούσε να πει πως απολάμβανε το παιχνίδι τον έβγαζαν χαζό. "Ρε φίλε δε πρέπει να διασκεδάζεις με ένα walking simulation και με μπλα μπλα μπλα". Επειδή το Odyssey έχει αρκετά θέματα, αυτομάτως δε πρέπει να διασκεδάζουμε; Ποιος είπε πως δε μπορεί να είναι διασκεδαστικό ένα παιχνίδι του 6-7; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα: Το κάθε μέλος είναι απολύτως ελεύθερο να γράφει όσο θέλει σε ένα νήμα, είτε έχει θετική, είτε αρνητική άποψη για το παιχνίδι. Δεν ξέρω από πού πηγάζει η εντύπωση πως όποιος έχει θετική εικόνα για ένα παιχνίδι μπορεί να γράφει "όσο θέλει" και όποιος έχει αρνητική "μία φορά", αλλά, σας διαβεβαιώ ως συντονιστής του ιστότοπου πως, όποιος το νομίζει αυτό, κάνει πέρα για πέρα λάθος. Η μόνη προϋπόθεση είναι να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Η έκταση των μηνυμάτων είναι παντελώς αδιάφορη. Αν εντοπίζετε μηνύματα που δεν σέβονται αυτό το πλαίσιο, στέλνετε αναφορά με παραπομπή στα συγκεκριμένα μηνύματα και απέχετε από κάθε άλλο σχολιασμό. Το παρόν, αν δεν είναι αρκετά σαφές, συνιστά συντονιστική παρέμβαση. Για τυχόν απορίες ή αντιρρήσεις, απευθύνεστε αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό μήνυμα είτε σε εμένα, είτε στο διαχειριστή. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Arkin είπε Ετσι ακριβως. Το ιδιο πραγμα σε πολλα θεματα. Αν δεν μου αρεσει κατι απλα δεν θα μπω να σχολιασω. Αν τον αλλο τον αρεσε αυτο που επαιξε/ειδε ποιος ειμαι εγω να του επιβαλλω το αντιθετο? Αυτο που επικρατει σε αρκετα θεματα κανει πολλα μελη να μην εχουν καν ορεξη να γραψουν η να κανουν συζητηση. Και εννοειται δεν ειπαμε να μην γραψει ο καθενας την κριτικη του. Ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις αλλα η κριτικη στον αλλο οπως πιο πανω του fulgore που καθετε και κοιταει τι βαθμολογιες βαζω και βγαζει το συμπερασμα μηδεν μετρο συγκρισης απο το πουθενα για να δειχτει δεν το καταλαβαινω οταν γνωριζει οτι εχω ασχοληθει με παρα πολλα παιχνιδια καθε λογης(που σημαινει τεραστιο μετρο συγκρισης). Τελος παντων αρκετα βγηκαμε offtopic τελος απο μενα. Ευτυχως υπαρχουν και τα ignore και καθαριζει το forum για οποιον θελει. Πολυ λαθος το παραπανω κατα την γνωμη μου, η αρνητικη κρητικη πολλες φορες ειναι πιο χρησιμη απο την θετικη . Φυσικα να γινεται με σεβασμο στην αντιθετη αποψη και με απαντησεις μεσω επιχειρηματων Απαντησεις ''*** οποιος του αρεσει ειναι ηλιθιος'' προφανως και ειναι λαθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πολυ λαθος το παραπανω κατα την γνωμη μου, η αρνητικη κρητικη πολλες φορες ειναι πιο χρησιμη απο την θετικη . Φυσικα να γινεται με σεβασμο στην αντιθετη αποψη και με απαντησεις μεσω επιχειρηματων Απαντησεις ''*** οποιος του αρεσει ειναι ηλιθιος'' προφανως και ειναι λαθος. Αρνητικη κριτικη στο παιχνιδι και μονο ναι εφοσον εχουμε ασχοληθει καποιες ωρες ωστε να εχουμε ενα μπουσουλα. Ειναι απολυτως φυσιολογικες και δεκτες τετοιες κριτικες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shibbu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, vgeovai είπε Τα δυο dlc τι λένε? Είναι καλά? Aξιζε η ultimate στα 40 η μάπα το καρπούζι? Τα DLC δίνονται και στο GOLD edition (το ultimate δίνει εκτός από τα DLC , κάποια αντικείμενα που και χωρίς αυτά δεν επηρεάζεται το gameplay σου) Όσο αναφορά λοιπόν το αν αξίζουν , το πρώτο είναι καλό αλλά η Ατλαντίδα το απογειώνει ( αν και δεν το έχω τελειώσει ακόμα , είναι αρκετά μεγάλο). Εννοείται λοιπόν αξίζει η αγορά τους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shibbu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, vgeovai είπε Aντε μακάρι. Και εγώ σκέφτηκα να πάρω την gold, αλλα για 40 euro που είχε την ultimate ούτε καν την standard παίρνεις οποτε είπα what the hell xD Το πήρες -60% σωστά? Κι εγώ τόσο είχα δώσει άλλα για την Gold και θυμάμαι ότι η διαφορά από την ultimate ήταν 2-3 ευρώ περίπου. Καλά έκανες και τσίμπησες το Ultimate πήρες και τα καλούδια! 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, vgeovai είπε Τα δυο dlc τι λένε? Είναι καλά? Aξιζε η ultimate στα 40 η μάπα το καρπούζι? Όποια έκδοση έχει και το season pass (ή και αν το πάρεις ξεχωριστά) πέρα από τα 2 story dlc παίρνεις δώρο και το Assassins Creed 3 Remastered + Liberty Remastered. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros Delta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2020 στις 9:31 ΜΜ, Coscas είπε Δεν θα έλεγα το ίδιο και για τους Ελληνες δημιουργούς gaming (αν υπάρχουν) και τα Υπουργεία Πολιτισμού Τώρα αυτό τι το 'θελες ? Γιατί να προσβάλεις κάποιους ανθρώπους που δεν σου έφταιξαν σε τίποτα ? Υπάρχουν Έλληνες game developers , αλλά δεν έχουν τα εκατομμύρια της Ubisoft από πίσω τους. Φταιν μάλλον και αυτές οι ψευτο-οργανώσεις με δήθεν gaming events που καλούν ένα σωρό άσχετους όπως πχ youtubers αντί για game developers. Μάλλον για αυτό δε τους ξέρεις. Πως να μάθει ο κόσμος τους έλληνες game devs όταν τους σνομπάρουν οι διοργανωτές των ψευτο-gaming events της Ελλαδως, και αντί να τους φωνάξουν να δείξουν τα παιχνίδια τους, φωνάζουν youtubers ασχετούς με το gaming όπως Μαλιάτση να κάνει stand up comedy, και κάτι trappers τύπου sin boy. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Stavros Delta 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Για όσους έχετε Navi και το παιχνίδι δεν έχει καλή απόδοση λόγω stuttering και downclock, δοκιμάστε τη λύση που βρήκε ο @Arkin θέμα για τις navi: Το αναφέρει για το Origins αλλά δουλεύει και στο Odyssey (λογικό αφού πρόκειται για την ίδια μηχανή). Στην ουσία εξομοιώνει το DX11 σε Vulkan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Πήρα το παιχνίδι στο steam και το season pass στο uplay μέσω κλειδαδικου.Δε γνώριζα ότι δε θα παίξει.Απιστευτο.Τσαμπα το 20αρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Στις 16/2/2020 στις 5:49 ΜΜ, Gorbatsof είπε Πήρα το παιχνίδι στο steam και το season pass στο uplay μέσω κλειδαδικου.Δε γνώριζα ότι δε θα παίξει.Απιστευτο.Τσαμπα το 20αρικο. μέσω ποιού κλειδάδικου και για τι region πήρες; και εννοείται μπορείς να ζητήσεις refund αν δεν λειτουργεί το cd-key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Από greenmangaming το πήρα.Το κλειδί μπήκε κανονικά,στο παιχνίδι μου το δείχνει εγκατεστημένο αλλά οι αποστολές δεν είναι πουθενά.Γκουγκλαρα και τελικά είδα σε μια παρόμοια ερώτηση στο φορουμ της ubisoft ότι πρέπει να το πάρεις το dlc στην ίδια πλατφόρμα που το τρέχεις.Με λίγα λόγια έπρεπε να το πάρω στο steam μιας και εκεί είναι το βασικό παιχνίδι.Αδιανοητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Gorbatsof είπε Από greenmangaming το πήρα.Το κλειδί μπήκε κανονικά,στο παιχνίδι μου το δείχνει εγκατεστημένο αλλά οι αποστολές δεν είναι πουθενά.Γκουγκλαρα και τελικά είδα σε μια παρόμοια ερώτηση στο φορουμ της ubisoft ότι πρέπει να το πάρεις το dlc στην ίδια πλατφόρμα που το τρέχεις.Με λίγα λόγια έπρεπε να το πάρω στο steam μιας και εκεί είναι το βασικό παιχνίδι.Αδιανοητο. το gmg είναι οφισιαλ μαγαζί..δεν είναι κλειδάδικο.(κλειδάδικο ΑΚΑ grey market) συγνώμη κιόλας,αλλά πρώτη φορά αγοράζεις παιχνίδι; πόσο μάλλον με dlc/expansion? Εννοείται ότι πρέπει να είναι στον ίδιο client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το μονο αδιανοητο της υποθεσης ειναι που ο κοσμος δεν διαβαζει απο κατω στην περιγραφη τι παιζει με αυτο που προκειται να αγορασει. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος https://www.greenmangaming.com/games/assassins-creed-odyssey-season-pass-pc/ Το εχει σε μπλε φόντο ακριβως απο κατω This title is redeemed via Ubisoft Connect Το γραφει αυτο και στα σχολια κατω κατω ενας Ubisoft titles on Green Man Gaming are not provided as keys and instead have to be activated via the Ubisoft Connect activation method: greenmangaming.zendesk.com/…/tic-Game-Redemption-Process Due to this You will have to add the Season Pass directly to your Ubisoft account via the activation button on the right side of the Season Pass's entry Τελος αν καποιος δεν ειναι σιγουρος για την αγορα του,μπορει παντα ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ να ρωτησει καποιους αλλους τι παιζει,μην αγορασει τσαμπα κατι και το μετανιωσει. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το μονο αδιανοητο της υποθεσης ειναι που ο κοσμος δεν διαβαζει απο κατω στην περιγραφη τι παιζει με αυτο που προκειται να αγορασει. Και για να γινω πιο συγκεκριμενος https://www.greenmangaming.com/games/assassins-creed-odyssey-season-pass-pc/ Το εχει σε μπλε φόντο ακριβως απο κατω This title is redeemed via Ubisoft Connect Το γραφει αυτο και στα σχολια κατω κατω ενας Ubisoft titles on Green Man Gaming are not provided as keys and instead have to be activated via the Ubisoft Connect activation method: greenmangaming.zendesk.com/…/tic-Game-Redemption-Process Due to this You will have to add the Season Pass directly to your Ubisoft account via the activation button on the right side of the Season Pass's entry Τελος αν καποιος δεν ειναι σιγουρος για την αγορα του,μπορει παντα ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ να ρωτησει καποιους αλλους τι παιζει,μην αγορασει τσαμπα κατι και το μετανιωσει. Έτσι ακριβώς! και κάτι ακόμα παρεμφερές με την ηλιθιότητα των άλλων clients, εδώ έρχεται το steam που ΟΛΟΙ ξαφνικά το βρίζουν, και σου χαμογελάει..και λέει "εγώ όντως είμαι η καλύτερη πλατφόρμα και ξέρεις γιατί; Γιατί αν δεν έχεις το base game δε μπορείς να ενεργοποιήσεις κανένα expansion ή DLC από το παιχνίδι που προσπαθείς να περάσεις στον λογαριασμό σου". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα