Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε @Coscas μήπως να έβαζες και κάνα spoiler να μην κρεμάει τόσο το νήμα; Ωραία όλα αυτά αλλά κάπου λίγο να βοηθήσουμε και την ροή, νομίζω έχει εκτροχιαστεί εντελώς το θέμα, για ένα παιχνίδι μιλάμε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 20/01/2020 at 21:57, p4n0s86 said:

Φίλε @Coscas μήπως να έβαζες και κάνα spoiler να μην κρεμάει τόσο το νήμα; Ωραία όλα αυτά αλλά κάπου λίγο να βοηθήσουμε και την ροή, νομίζω έχει εκτροχιαστεί εντελώς το θέμα, για ένα παιχνίδι μιλάμε.

Εννοείς το φόρτωμα των σελίδων λόγω φωτό;

Οσο για την ροή, το game είναι παλιό και τα έχουν πει όλοι όλα.

Εγώ καταδεικνύω την ιστορική ακρίβεια του παιχνιδιού

Ο,τι δλδ κάνει και το Discovery Tour του Odyssey, αλλά με πιό σπάνια στοιχεία

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Ακροκόρινθος όπως θα φαινόταν από το πίσω μπαλκόνι του εξοχικού μου. Οταν θέλω να αγαλλιάσει η ψυχή μου, του ρίχνω καμμιά ματιά. Συχνά δλδ...χα χα!

Assassin’s Creed Odyssey - Ακροκόρινθος Ναός Αφροδίτης

20191116045017.thumb.jpg.58ecb7a6b62f493556b64fa34d91b811.jpg

Spoiler

spacer.png

Ο ναός του Ακροκορίνθου, πρωτοχτίστηκε απο την Μήδεια για την Αφροδίτη. Πριν ήταν χώρος του θεού Ηλιου από τον Βελλεροφόντη που τον χάρισε στην Αφροδίτη όμως δεν της πολυάρεσε και αποσύρθηκε στα πολυτελή διαμερίσματά της στον Ολυμπο. Αχάριστες γυναίκες...

Πάει τότε ο Σίσυφος (που τον ανέφερα σε προηγούμενο αφιέρωμα) και τον γεμίζει νερά από τον Ασωπό (η περίφημη κρήνη Πειρήνη). Ζήλεια η Αθηνά...

Θα πάω να ψάξω ξανά μήπως και την βρώ (την Πειρήνη). Τους έχω ικανους να την έχουν αναπαραστήσει

Εκτοτε έγινε ένα αριστούργημα

Assassin’s Creed Odyssey - Ακροκόρινθος Είσοδος

Spoiler

spacer.png

Μερικές πιό κοντινές λήψεις του βράχου

Spoiler

20191116045305.thumb.jpg.5ad48a5be89fef9d33002ec331d4290a.jpg

Spoiler

20191116045356.thumb.jpg.b6d69dd63271b63d54faaf1ac12153d9.jpg

Assassin’s Creed Odyssey - Ακροκόρινθος Ναός Αφροδίτης Εσωτερικός διάκοσμος

Spoiler

spacer.png

Spoiler

20191116045915.jpg

Τα κιονόκρανα είναι Εργα Τέχνης καθαρά Κορινθιακού Ρυθμού

Spoiler

20191116045930.jpg

Assassin’s Creed Odyssey - Ακροκόρινθος Ναός Αφροδίτης Αέτωμα

Spoiler

20191116050000.jpg

Spoiler

20191116050254.jpg

Και μιά τελευταία ερώτηση πρός όλους

Το Discovery Tour του Odyssey, είναι κομμάτι του παιχνιδιού ή όχι;

Εγώ βέβαια, δεν βάζω το Discovery Tour αλλά τα in game ιστορικά στοιχεία που έχουν άμεση σχέση με την πλοκή

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 22/01/2020 at 22:26, Coscas said:

Θα πάω να ψάξω ξανά μήπως και την βρώ (την Πειρήνη). Τους έχω ικανους να την έχουν αναπαραστήσει

Σιγά να μην την είχε...Εδώ έχουν και το νούμερο σανδαλιού που φόραγε ο Σίσυφος...

Λοιπόν! Αναφορά του Βελλερεφόντη στην κρήνη της Πειρήνης στον Ακροκόρινθο. Εκει αιχμαλώτισε ο Βελλερεφόντης τον Πήγασο όταν αυτός (ο Πήγασος) πήγε να ξεδιψάσει στην Πειρήνη

Μάλιστα, ο χάρτης στην ιστορική τοποθεσία, έχει και την πηγή της Πειρήνης κοντά στην Κόρινθο που συνδεόταν με την κρήνη! 

Assassin’s Creed Odyssey - Κρήνη Πειρήνης Ακροκόρινθος

20200123220003.thumb.jpg.1a17416ad27844360776fc4879dd5e36.jpg

Spoiler

20200123220217.thumb.jpg.2c6b008d3c447dd52d4e406babde7f1b.jpg

Spoiler

20200123220241.thumb.jpg.ca9ec32a1a84527235c14818b164e294.jpg

Η πηγή της Πειρήνης στην Κόρινθο που συνδεόταν με την κρήνη

Assassin’s Creed Odyssey - Πηγή Πειρήνης Κόρινθος

Spoiler

20200123221004.thumb.jpg.7a621fae63a612c7bfe2f9db2623347f.jpg

Εμαθα ότι η Πειρήνη (κόρη του Ασωπού που ο Σίσυφος πότισε τον Ακροκόρινθο), είχε 2 γιούς. Τον Λέχη και τον Κεχρίωνα (πουθενά δεν βρήκα πλρφ στο internet. Μόνο ένα ντοκυμανταίρ το αναφέρει). Από τον Κεχρίωνα, ονομάστηκαν οι Κεχριές δίπλα (τις έχω αναφέρει παλαιότερα) και από τον Λέχη, το Λέχαιο Κορινθίας που υπάρχει φυσικά στον χάρτη του Odyssey και αναφέρει ότι συνδεόταν με τις Κεχριές μέσω Δίολκου. Respect γιά άλλη μιά φορά!

Assassin’s Creed Odyssey - Λέχαιο Κορινθίας

Spoiler

20200123224628.thumb.jpg.bc974698de3340541cedff371a87a716.jpg

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 4

το παιχνιδι δεν υπαρχει παιδια

ξαναπαιζω asssasins creed μετα απο παρα πολλα χρονια νομιζω δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω στην μεση οπως αλλα games

τα γραφικα το gameplay τα Ελληνικα στοιχεια μεσα ειμαι  5level και εχω ξετρελαθει πραγματικα αποαρω πως δεν ειχα διαβασει αναλυτικοτερα γιαυτο το games εδω και 1 χρονο

(καιρος να ξεκολλήσω λιγο απο το pubg :D )

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω απο την αλλη το επαιξα για 22 ωρες και το παρατησα, βαρετες αποστολες, πανε εκει σκοτωσε αυτον κτλ, και το στορυ δεν με ξετρελανε. Το σωζει καπως το gameplay αλλα κατα τα αλλα λιγα πραγματα. Ισως φταιει το οτι το επαιξα αμεσως μετα το RDR2 (που ηταν αριστουργημα κατα την γνωμη μου).

Επεξ/σία από starmanwarz

4 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Εγω απο την αλλη το επαιξα για 22 ωρες και το παρατησα, βαρετες αποστολες, πανε εκει σκοτωσε αυτον κτλ, και το στορυ δεν με ξετρελανε. Το σωζει καπως το gameplay αλλα κατα τα αλλα λιγα πραγματα. Ισως φταιει το οτι το επαιξα αμεσως μετα το RDR2 (που ηταν αριστουργημα κατα την γνωμη μου).

ετοιμάσου να σε εξοστρακίσουν τώρα με αυτό που είπες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, stel106 said:

το παιχνιδι δεν υπαρχει παιδια

ξαναπαιζω asssasins creed μετα απο παρα πολλα χρονια νομιζω δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω στην μεση οπως αλλα games

τα γραφικα το gameplay τα Ελληνικα στοιχεια μεσα ειμαι  5level και εχω ξετρελαθει πραγματικα αποαρω πως δεν ειχα διαβασει αναλυτικοτερα γιαυτο το games εδω και 1 χρονο

(καιρος να ξεκολλήσω λιγο απο το pubg :D )

Και πού να διαβάσεις τα historical locations που αναλύω πέραν του Discovery Tour. Θα εκπλαγείς από την δουλειά των αρχαιολόγων.

Πλέον χρησιμοποιείται ως αναφορά γιά την πληρέστερη αναπαράσταση της Αρχαίας Ελλάδας

Η Αρχαία Ελλάδα, είχε μέτρο. Καλο το Origins, αλλά το Odyssey, κρατά το μέτρο και είναι κατά πολύ βελτιωμένο σε όλα και ειδικά στα γραφικά των world προσώπων

4 hours ago, starmanwarz said:

Εγω απο την αλλη το επαιξα για 22 ωρες 

Μιά χαρά είναι 22 ώρες γιά ένα game που δεν σου αρέσει

Και συνεχίζω τις ακριβείς ιστορικές αναφορές in game

Ο μπαγάσας ο Ιάσων (της Αργοναυτικής εκστρατείας) , ξαναπαντρεύτηκε μετά την Μήδεια. Διαβολογυναίκα η Μήδεια και μάγισσα και την έφαγε την κόρη του Κρέοντα, τη Γλαύκη (δεν ήξερε κι΄αυτή , δεν ρώταγε;)

Η κακούργα Μήδεια, έστειλε σαν γαμήλιο δώρο στη Γλαύκη ένα δηλητηριασμένο γαμήλιο πέπλο, που μόλις το φόρεσε η πανέμορφη Γλαύκη, πήρε φωτιά και κάηκε ζωντανή. Το ίδιο έπαθε και ο πατέρας της, ο Κρέων, προσπαθώντας να τη βοηθήσει. Στην προσπάθειά της να σωθεί, έπεσε μέσα στην κρήνη και από κεί πήρε την ονομασία της η κρήνη Γλαύκη στην Κόρινθο

Assassin’s Creed Odyssey - Fountain of Glauke (Κρήνη Γλαύκη Κορινθία)

626820187_PigiGlaykis.thumb.jpg.b3e9c31d8f7486fd3aaa99da4d7d4f56.jpg

Δείτε ρε παιδιά την ομοιότητα με την πραγματική κρήνη. 2 χωρίσματα η πραγματική, 2 και στο game!

Κρήνη Γλαύκη Κορινθία

Spoiler

spacer.png

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 9

Όλα τα παραπάνω πολύ ωραία απλά δείχνουν για άλλη μια φορά ότι η Ubisoft έχει άριστους 3D artists απλά ξέχασαν να προσλάβουν σεναριογράφους , quest designers κτλπ που να κάνουν το παιχνίδι κάτι παραπάνω από μια περιήγηση στην αρχαία Ελλάδα η στην Αιγυπτο(για το origin) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, starmanwarz είπε

🙄

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Visehrad
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Visehrad είπε

🙄

Screenshot_1.png

https://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-odyssey

user score 5.8

μπορούμε να το κάνουμε όλη μέρα, αλλά δεν έχει νόημα..σε κάποιους αρέσει η αναμασημένη τροφή σε κάποιους όχι, προχωράμε!

move along people...το παιχνίδι είναι 1,5 χρονών και θα το θυμόμαστε μόνο για τα ιστορικά τοπία που προσέφερε.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 3

Ναι αλλα ας προχωρησουμε ομως παιδια αν δεν σας αρεσει κατι πειτε το μια φορα και τελος οχι να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια σε καθε παιχνιδι της Ubi. Καλο ειναι να μην επαναλαμβανομαστε το καταλαβαμε αν κατι σας αρεσει ή οχι μια φορα, αν δεν εχετε κατι να προσθεσετε επι του θεματος αφηστε τουλαχιστον αυτους που το κανουν να το κανουν.

• Like 6

1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι αλλα ας προχωρησουμε ομως παιδια αν δεν σας αρεσει κατι πειτε το μια φορα και τελος οχι να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια σε καθε παιχνιδι της Ubi. Καλο ειναι να μην επαναλαμβανομαστε το καταλαβαμε αν κατι σας αρεσει ή οχι μια φορα, αν δεν εχετε κατι να προσθεσετε επι του θεματος αφηστε τουλαχιστον αυτους που το κανουν να το κανουν.

εμείς άντε και προχωράμε....η ubi να μην προχωρήσει δηλαδή που όλα της τα παιχνίδι είναι copy-patse με άλλο skin?
αυτή τώρα έφτιαξε ένα "rpg" τίτλο για να χτυπήσει το witcher3 ξέρω γω και μπαστάρδεψε την σειρά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανενα κακο Φανη εγραψα ξεκαθαρα ότι λέμε την αποψη μας αλλα δεν το ξεχειλωνουμε. Εγώ δεν θα φτασω στο ακρο να πω αγνοηστε τα τοπικ οπως κανω εγω αν κατι δεν μου αρεσει ή μου ειναι αδιαφορο λεω πειτε την αποψη σας αλλα μην το ξεχειλωνετε.. 

Περαν αυτού..Η ubi κάνει την δουλειά της και εμείς σαν gamers την δικιά μας. Αν δεν μας αρέσει κατι  ή  η φιλοσοφία μιας εταιρείας δεν τα παιζουμε και δεν τα αγοράζουμε, παιχνιδια ειναι αλλωστε δεν θα τα παντρευτουμε. Απο παιχνίδια αλλωστε πολλα για ολα τα γουστα

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...