Coscas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, optimus prime said: Αγαπητε εμεις δεν εξεταζουμε το περιεχομενο του παιχνιδου απο πλευρα ιστοριας η το καταποσο εχουν κανει θαυμασια δουλεια οι design artists και αυτοι οι οποιοι μαζεψαν ιστορικα εγγραφα και πλουτισαν το παιχνιδι με ιστορικες αναφορες. Εξεταζουμε την δομη των αποστολων σαν συνολο και την επιδραση που εχουν σε εναν μεσο παικτη.. Και απ' αυτή τη πλευρά, γιά μένα είναι άψογο σχεδόν. Δλδ τι θα θέλατε να έχει; Συνδύασε αναφορές σε πολλά ιστορικά πρόσωπα διαφορετικής εποχής από τον Πελοποννησιακό Πόλεμο με εξαίσιο τρόπο Btw, άρχισα χτες το Origins και μου φάνηκε προϊστορικό σε σχέση με το Odyssey και τις ευκολίες που σου δίνει Καλούτσικα γραφικά στην Αλεξάνδρεια, αλλά το gameplay, έτη φωτός πίσω από το Odyssey. Και όλοι λένε ότι είναι καλύτερο. 3 φορές πάω να το τελειώσω το Odyssey. Δεν μου' χει ματαγίνει αυτό με game Spoiler Off topic, αλλά μπορείτε ρε παιδιά να μου εξηγήσετε πώς τρέχω καλύτερα στα high settings το Odyssey από το Οrigins; Τρομερά drop fps. Από τα 92 στα...28 Aρα και καλύτερο optimization το Odyssey Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαι εγω το θεωρω αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το Οrigins απλα εχει καποια side missions τα οποια επειδη ειναι επαναλαμβανομενα χωρις να αλλαζει ο στοχος/σκηνικο αλλα μονο η προσεγγιση που κουραζουν. Οπως ειπα ομως ειναι στην κριση του καθενα εαν θα τα παιξει η οχι.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 7:45 ΜΜ, optimus prime είπε Kαι εγω το θεωρω αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το Οrigins απλα εχει καποια side missions τα οποια επειδη ειναι επαναλαμβανομενα χωρις να αλλαζει ο στοχος/σκηνικο αλλα μονο η προσεγγιση που κουραζουν. Οπως ειπα ομως ειναι στην επιλογη του καθενα εαν θα τα παιξει η οχι.. Εδώ σου δίνει επιλογή χαρακτήρα από την αρχή Κάθε αποστολή που αναλαμβάνεις, έχει διαφορετικά π.χ επικά ζώα που θα σκοτώσεις (και τα πας στην Δάφνη) Εκείνη η νταρντάνα η Xenia, σου δίνει άλλες τόσες. Και τόσα άλλα Δλδ ρε παιδιά, επειδή δεν ψήναμε καφέ στο Odyssey, θα το βγάλουμε άχρηστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Eχεις γραψει ολοκληρη εκθεση προσπαθοντας να δικαιολογησεις ενα αστοχο σχολιο που εκανες.. Ας το αφησουμε εδω λοιπον γιατι βγαινουμε οφ τοπικ.. επεξήγησα αναλυτικά την άποψη μου και η απάντησή σου ήταν πάλι ανυπόστατη όπως και ότι όλα τα single player μετά από τάδε ώρες δεν παρουσιάζουν τίποτα καινούριο ή ότι τα multiplayer έχουν raids. Δεν καταλαβαίνω ακόμα με τι τελικά κριτήριο συγκρίνεις, το tetris είναι και αυτό single player. Ας αφήσουμε τα άστοχα σχόλια μου ελπίζω τουλάχιστον να έπαιξες το παιχνίδι. 2 ώρες πριν, Coscas είπε Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω παιδιά. Αν το δεί κανείς σαν επιμορφωτικό, ξεπερνάει οποιαδήποτε προσπάθεια ακριβούς αναπαράστασης της Αρχαίας Ελλάδας. Βλέπω πλέον χρησιμοποιείται σαν αναφορά σε πλείστα ντοκυμανταίρ, ελληνικά και ξένα Σιγουρα, αν έβαζαν όλη την Ιστορία μας, θα ήταν πιό ενδιαφέρον (το 1/1000 εβαλαν). Γνώμη μου είναι, αφού το τελειώσει κανείς, σαν Ελληνολάτρης, να πηγαίνει σε όλα τα historical locations (οι ξένοι το κάνουν πιό συχνά από εμάς τους Ελληνες αυτό. Οπως κάνουν και με τα Μουσεία μας, που ...Ελληνα σπάνια βλέπεις να τα επισκέπτεται. Το έπαθα στην Κνωσσό και την Κώ) Και μην ξεχνάμε, ότι τα games, δεν έγιναν ακόμα τόσο εξελιγμένα ώστε να κάνουμε τα πάντα. Η προσπάθεια εδώ των σχεδιαστών και δημιουργών (και αρχαιολόγων) είναι θαυμαστή γιά την εποχή μας και χάρμα οφθαλμών Δεν εξετάζουμε το παιχνίδι ως προς την ιστορική ακρίβεια ή το περιεχόμενο όπως είπε ο optimus , αλλά ως προς την δομή, τον σχεδιασμό και το βάθος των μηχανισμών του. Αντικειμενικά δηλαδή εάν βγάλεις το που λαμβάνει χώρα το παιχνίδι. Δεδομένου της χρονικής στιγμής που κυκλοφορεί και συγκρινόντας το με παιχνίδια που διέπρεψαν στο είδος(open world rpg) την τελευταία δεκαετία και εισήγαγαν νέα standards. Οπτικά είναι αναμενόμενο να υπάρχει εξέλιξη δεδομένου των διαθέσιμων τεχνολογιών και του πολύ υψηλού budget βεβαίως. Η Ubisoft είναι γνωστό ότι το "έχει" με την αναπαράσταση και το κλίμα ζωντανών κόσμων και η λεπτομέρεια που δίνεται στην ιστορική ακριβεία χαρακτηρίζει τη σειρά- εάν εξαιρέσουμε βέβαια το υπερφυσικό στοιχείο- απο τις αρχές της. Υπάρχουν ωστόσο και ανακρίβειες. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ καλή αφορμή το παιχνίδι για κάποιον που θέλει να μάθει περισσότερα και να ανατρέξει σε αξιόπιστες ιστορικές πηγές. Λειτουργεί σαν διαφήμιση δηλαδή. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από kti23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Coscas είπε Δλδ ρε παιδιά, επειδή δεν ψήναμε καφέ στο Odyssey, θα το βγάλουμε άχρηστο; Οχι ρε αδερφε τι αχρηστο,ισα ισα ειναι πολυ ενδιαφερον και ωραιο παιχνιδι. Επειδη ειπαμε οτι εχει αρκετες αποστολες copy paste δεν σημαινει οτι δεν μας αρεσει κιολας. Να λεμε και την αληθεια,δεν ειναι ολα μελι γαλα.. 5 λεπτά πριν, kti23 είπε Ας αφήσουμε τα άστοχα σχόλια μου ελπίζω τουλάχιστον να έπαιξες το παιχνίδι. Εαν εριχνες μια ματια απο την αρχη του thread δεν θα εκανες παλι αστοχο σχολιο. Σου γινεται συνηθεια βλεπω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και η Μαγεία με τις πιστότατες αναπαραστάσεις συνεχίζεται Το 1ο σοκ όταν πρωτοέπαιξα το παιχνίδι, το έπαθα όταν είδα την Πορτάρα της Ναξου Εκανα σύγκριση με το αληθινό και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Εκεί ερωτεύτηκα το παιχνίδι Πορτάρα - Ναός του Απόλλωνα Νάξος (530 π.Χ) Assassin’s Creed Odyssey - Πορτάρα - Νάξος Το ξέρατε ότι όταν ο Ξέρξης εισέβαλε στην Αμφίπολη, πριν διαβεί τον Στρυμόνα και στις Εννέα Οδούς των Ηδωνών, έθαψε ζωντανούς 9 έφηβους και 9 κορίτσια σαν ανθρωποθυσία; (οι Πέρσες ναι. Εκαναν ανθρωποθυσίες και βασανιστήρια. Απόδειξη ότι όταν ο Αλέξανδρος ξεκίνησε από το ίδιο σημείο την εκστρατεία στην Ασία, δεν έκανε τέτοιες θυσίες) Θυσίασε μάλιστα ο Ξέρξης και άλογα στην Φυλλίδα, δυτικά της Αμφίπολης. Οπου δλδ πραγματικά βρίσκεται στον in game χάρτη. Respect!!! Mετρήστε τα άλογα. 9 είναι!!! Ξαναμανά respect!!! Xerxes's - Sacrifice of the Nine (Amphipolis Fyllida) Οι Καρυές, είναι ο τόπος καταγωγής των Καρυάτιδων τη Ακρόπολης και από εκεί πήραν το όνομά τους Origins of the Karyatids Η οδός των Λεόντων στην Δήλο. Τρομερή αναπαράσταση ως συνήθως και μαγευτική Οδός των Λεόντων (Δήλος) Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2020 από Coscas 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Τι να λέμε, είναι εκπληκτικό το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Υπερβολές. Λογική fast food η ubisoft. Κάθε χρόνο βγάζει νέο Αssassin's. Το λένε και οι ειδήμονες σινεφίλ του φόρουμ. Άσχετα βέβαια αν αναπτύσσονται παράλληλα δύο AC από ξεχωριστές ομάδες και μας φαίνεται εμάς ότι φτιάχνονται μέσα σε ένα χρόνο από το μηδέν. Άσε που ανακυκλώνει τους ίδιους χάρτες. Όλα αυτά που μας δείχνετε στα screenshot με τις Καρυάτιδες, τους Λέοντες κτλ. είναι copy paste από το Far Cry Primal. Αν ξέρεις από "πλοκή" το καταλαβαίνεις αμέσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά, πόσα χρόνια το φτιαχνανε; Κάθομαι βλέπω λεπτομέρειες και χαζεύω.Πραγματικα,από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Ναι, βέβαια κάπου τα έχετε μπερδέψει μάλλον. Το πόσο λεπτομερές μπορεί να είναι, δε μπορεί να το κρίνει συνολικά και να διαβάζω για έρωτες, καλύτερο παιχνίδι κ.λπ.. Εγώ το ξανάβαλα μετά από ένα χρόνο, και είμαι ακόμα στο One Man Army mission, που πρέπει να σκοτώσω 20 captains/polemarchs. Είμαι level 6, τα περισσότερα side quests είναι για μεγαλύτερο level και το One Man Army που είναι για level 6 σου βγάζει την Παναγία για να το προχωρήσεις. Καταρχάς δεν ξέρω πού να ψάξω για να τους βρω, έχω λιώσει 17 ζευγάρια σανδάλια και θέλω άλλους 9. Κατά δεύτερον, είναι αρκετά δύσκολο να σκοτώσεις απλά έναν. Και θέλει 20 συνολικά, και είμαι στην αρχή του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι, βέβαια κάπου τα έχετε μπερδέψει μάλλον. Το πόσο λεπτομερές μπορεί να είναι, δε μπορεί να το κρίνει συνολικά και να διαβάζω για έρωτες, καλύτερο παιχνίδι κ.λπ.. Εγώ το ξανάβαλα μετά από ένα χρόνο, και είμαι ακόμα στο One Man Army mission, που πρέπει να σκοτώσω 20 captains/polemarchs. Είμαι level 6, τα περισσότερα side quests είναι για μεγαλύτερο level και το One Man Army που είναι για level 6 σου βγάζει την Παναγία για να το προχωρήσεις. Καταρχάς δεν ξέρω πού να ψάξω για να τους βρω, έχω λιώσει 17 ζευγάρια σανδάλια και θέλω άλλους 9. Κατά δεύτερον, είναι αρκετά δύσκολο να σκοτώσεις απλά έναν. Και θέλει 20 συνολικά, και είμαι στην αρχή του παιχνιδιού. Κάπου τα έχεις μπερδέψει 20 απλούς στρατιώτες θέλει το συγκεκριμένο quest. Εύκολη και γρήγορη εισαγωγικη αποστολή. https://guides.gamepressure.com/assassins-creed-odyssey/guide.asp?ID=46585 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από Brandtobrand 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 10:29 ΠΜ, pirmen56 είπε Υπερβολές. Λογική fast food η ubisoft. Κάθε χρόνο βγάζει νέο Αssassin's. Το λένε και οι ειδήμονες σινεφίλ του φόρουμ. Άσχετα βέβαια αν αναπτύσσονται παράλληλα δύο AC από ξεχωριστές ομάδες και μας φαίνεται εμάς ότι φτιάχνονται μέσα σε ένα χρόνο από το μηδέν. Άσε που ανακυκλώνει τους ίδιους χάρτες. Όλα αυτά που μας δείχνετε στα screenshot με τις Καρυάτιδες, τους Λέοντες κτλ. είναι copy paste από το Far Cry Primal. Αν ξέρεις από "πλοκή" το καταλαβαίνεις αμέσως. Τώρα που το ξανασκέφτομαι...είναι ίδιο το Assetto Corsa. Ειδικά στο dlc με τον Senna και τον Prost. Φέρνει και σε UFO Enemy Unknown με στοιχεία Βattlefield 1 και Super Μario. Τώρα τρέχω την πίστα το φιδάκι (όχι του Διαμαντή. Αλλωστε πολλά "φίδια" κυκλοφορούν κι' εδώ. Κοινώς "οσα δεν φτάνει η αλεπού...") 23 ώρες πριν, phanispal είπε Ναι, βέβαια κάπου τα έχετε μπερδέψει μάλλον. Το πόσο λεπτομερές μπορεί να είναι, δε μπορεί να το κρίνει συνολικά και να διαβάζω για έρωτες, καλύτερο παιχνίδι κ.λπ.. Εγώ το ξανάβαλα μετά από ένα χρόνο, και είμαι ακόμα στο One Man Army mission, που πρέπει να σκοτώσω 20 captains/polemarchs. Είμαι level 6, τα περισσότερα side quests είναι για μεγαλύτερο level και το One Man Army που είναι για level 6 σου βγάζει την Παναγία για να το προχωρήσεις. Καταρχάς δεν ξέρω πού να ψάξω για να τους βρω, έχω λιώσει 17 ζευγάρια σανδάλια και θέλω άλλους 9. Κατά δεύτερον, είναι αρκετά δύσκολο να σκοτώσεις απλά έναν. Και θέλει 20 συνολικά, και είμαι στην αρχή του παιχνιδιού. Αναρωτιέμαι πόσοι άραγε ήξεραν τα εκατοντάδες (μην πω χιλιάδες) ακριβέστατα στοιχεία και πέραν της διδασκόμενης ύλης στα ελληνικά σχολεία; Αναρωτιέμαι αν έκαναν τον κόπο να κάτσουν να τα μάθουν αν δεν τα ήξεραν. Και αν δεν το έκαναν , κακό του κεφαλιού τους. Ας ακολουθήσουν ουραγοί όπως πάντα. Ας περιμένουν ξενους να πουν το "This is Sparta" και να εξιδανικεύσουν το παιχνίδι στα φόρουμ και παντού Οταν έχεις Ερωτα με την Αρχαία Ελλάδα, έχεις Ερωτα και με το Odyssey. Απλό. Αν τώρα οι δάσκαλοί σας δεν σας έμαθαν να την αγαπάτε και να υποκλίνεστε, μπροστά σας θα το βρείτε. Kαι όπως είχα διαβάσει παλιά: " Η Αρχαία Ελλάδα υπάρχει στο Μέλλον" Οσο για τα in game προβλήματά σου, υπάρχει και το WeMod. Αν και μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα levels (και όχι εμείς τους Ερωτες και το καλύτερο game ever of all centuries) Αντε να σου πω και ένα κόλπο να νικάς. Θα βάζεις πρώτα παγίδα (trap) στο brazier να μην σου'ρχονται συνέχεια νέοι αντίπαλοι Μέχρι 2 levels πιό πάνω οι αντίπαλοι τρώγονται. Μπορείς να τους βγάλεις και έξω από το οχυρό και να τους φας καβάλα στο άλογο (έτσι τρως και 4 levels παραπάνω από σένα μισθοφόρους) Επίσης, στα οχυρά, άμα φύγεις και ξαναγυρίσεις, "ξαναγεμίζουν" Τώρα...για να μην έχεις ίδια levels oχτρούς, όπως είπα, κάτι λάθος έχεις κάνει (μάλλον ξεκίνησες ανάποδα) Και για να μην ξεχνιόμαστε με τον Ερωτα Assassin’s Creed Odyssey και Αρχαία μας Ελλαδάρα Σιγά μην δεν έκανα υποβρύχια έρευνα γιά την 1η τριήρη της ανθρώπινης Ιστορίας. Αμεινοκλής από την Κόρινθο. Δεν είχε μόνο εταίρες και την Λαϊδα η Κόρινθος Assassin's Creed Odyssey - Prototype Trireme Ameinokles Ακόμα και οι no name περιοχές (δλδ χωρίς ιστορικές αναφορές) είναι πανέμορφα σχεδιασμενες και πρωτότυπες Οταν ενα game, έχει την αρχαιοελληνική καλαισθησία παντού Assassin's Creed Odyssey - Νο name Κάστωρ και Πολυδεύκης. Oι Διόσκουροι δλδ. Και πού αλλού; Στην Λακωνία. Οι Σπαρτιάτες τους είχαν σε περίοπτη θέση όσον αφορά τη λατρεία. Επίσης, όταν βαδίζανε να συναντήσουν τον εχθρό τραγουδούσαν έναν παιάνα προς τιμή των Διοσκούρων. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 7:45 ΜΜ, Coscas είπε Αναρωτιέμαι πόσοι άραγε ήξεραν τα εκατοντάδες (μην πω χιλιάδες) ακριβέστατα στοιχεία και πέραν της διδασκόμενης ύλης στα ελληνικά σχολεία; Αναρωτιέμαι αν έκαναν τον κόπο να κάτσουν να τα μάθουν αν δεν τα ήξεραν. Και αν δεν το έκαναν , κακό του κεφαλιού τους. Ας ακολουθήσουν ουραγοί όπως πάντα. Ας περιμένουν ξενους να πουν το "This is Sparta" και να εξιδανικεύσουν το παιχνίδι στα φόρουμ και παντού Οταν έχεις Ερωτα με την Αρχαία Ελλάδα, έχεις Ερωτα και με το Odyssey. Απλό. Αν τώρα οι δάσκαλοί σας δεν σας έμαθαν να την αγαπάτε και να υποκλίνεστε, μπροστά σας θα το βρείτε. Kαι όπως είχα διαβάσει παλιά: " Η Αρχαία Ελλάδα υπάρχει στο Μέλλον" Οσο για τα in game προβλήματά σου, υπάρχει και το WeMod. Αν και μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα levels (και όχι εμείς τους Ερωτες και το καλύτερο game ever of all centuries) Εγώ θα ξαναπώ ότι υπάρχουν ακριβείς ιστορικές πηγές που μπορεί να μελετήσει κάποιος από τη συγκεκριμένη εποχή , χωρίς να έχει πρόβλημα εκτός και αν Spoiler η Ατλαντίδα υπάρχει και είναι κάτω από τη Σαντορίνη ή ότι ο Περικλής πέθανε από μυστικό τάγμα των Templars Το καλύτερο game of all centuries λοιπόν χρησιμοποιεί assets από το origins , όπως και όλα τα ac games χρησιμοποιούν από τα προηγούμενα και γίνεται developed από πολλά μικρά ubi studios ανά τον κόσμο σε 2ετία και αν. Προσπαθεί να ψεύδο-αντιγράψει επίσης rpg μηχανισμούς του witcher oι οποίοι δεν υφίστανται , έχει επιδερμική γραφή, επαναλαμβανόμενα fetch quests,σύστημα μάχης που προσπαθεί πολύ να γίνει DS-Ocarina, map cleaning grinding, forts με ατελείωτους εχθρούς και radar-mercenaries meatshields με A.I του 13' σε έναν πραγματικά ατελείωτο χάρτη που καταλήγει να κουράσει. Ποιότητα < ποσότητα Δεν είπε κανείς ότι είναι χείριστο ή ότι δεν παίζεται. Απλά δεν χρειάζεται να εθελοτυφλούμε επειδή έχει μια περικεφαλαία στο εξώφυλλο ή επειδή οι χαρακτήρες λένε "malaka" ανά 5 λεπτά. 7 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, Brandtobrand είπε Κάπου τα έχεις μπερδέψει 20 απλούς στρατιώτες θέλει το συγκεκριμένο quest. Εύκολη και γρήγορη εισαγωγικη αποστολή. https://guides.gamepressure.com/assassins-creed-odyssey/guide.asp?ID=46585 Έχεις δίκιο, και η πλάκα είναι ότι θυμήθηκα πως πριν ένα χρόνο που το είχα φτάσει σε αυτό το σημείο, (και) στρατιώτες σκότωνα. Απλά μπερδεύτηκα με το από κάτω που έλεγε ότι σκοτώνοντας captains και polemarchs αποδυναμώνεις πιο πολύ τον αθηναϊκό στρατό. Βέβαια εξακολουθώ να θεωρώ πως υπάρχει μια αοριστία στο game γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, kti23 είπε Εγώ θα ξαναπώ ότι υπάρχουν ακριβείς ιστορικές πηγές που μπορεί να μελετήσει κάποιος από τη συγκεκριμένη εποχή , χωρίς να έχει πρόβλημα εκτός και αν Reveal hidden contents η Ατλαντίδα υπάρχει και είναι κάτω από τη Σαντορίνη ή ότι ο Περικλής πέθανε από μυστικό τάγμα των Templars Το πρόβλημα με αρκετούς δασκάλους(υπάρχουν εξαιρέσεις) είναι ότι δεν έμαθαν κανέναν να σκέφτεται ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίζουμε παιχνίδια ως ιστορικά ντοκουμέντα αλλά ως παιχνίδια με την αντίστοιχη θεματολογία. Το καλύτερο game of all centuries λοιπόν χρησιμοποιεί assets από το origins , όπως και όλα τα ac games χρησιμοποιούν από τα προηγούμενα και γίνεται developed από πολλά μικρά ubi studios ανά τον κόσμο σε 2ετία και αν. Προσπαθεί να ψεύδο-αντιγράψει επίσης rpg μηχανισμούς του witcher oι οποίοι δεν υφίστανται , έχει επιδερμική γραφή, επαναλαμβανόμενα fetch quests,σύστημα μάχης που προσπαθεί πολύ να γίνει DS-Ocarina, map cleaning grinding, forts με ατελείωτους εχθρούς και radar-mercenaries meatshields με A.I του 13' σε έναν πραγματικά ατελείωτο χάρτη που καταλήγει να κουράσει. Ποιότητα < ποσότητα Δεν είπε κανείς ότι είναι χείριστο ή ότι δεν παίζεται. Απλά δεν χρειάζεται να εθελοτυφλούμε επειδή έχει μια περικεφαλαία στο εξώφυλλο ή επειδή οι χαρακτήρες λένε "malaka" ανά 5 λεπτά. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι το game είναι 100% ακριβές. Εγραψα μάλιστα ότι έτσι προσεγγίζει την πιτσιρικαρία. Τους Ελληνες θα τους προσέγγιζε με την τιμή να αναπαραστήσει, όσο κανένα άλλο game πριν, την αρχαία τους πατρίδα (δεν είχε προσέγγιση τύπου Xena και Ηρακλη στην tv που ήταν γιά τα γέλια) Οσο γιά το Origins, το έτρεξα λίγο την προηγούμενη εβδομάδα και πάει μάλλον στο ράφι. Πρωτόγονο, ατελές, μάχες για τα γέλια, ούτε καλή χρήση abilities που τα λάτρεψα στο Odyssey, καλούτσικα ιστορικά στοιχεία αλλά αδιάφορα , χειρότερο optimization και γενικά όλα τα κακά της μοίρας του βλέποντας πρίν το Odyssey. Ούτε καν save δεν μπορείς να κάνεις. Μόνο ο φωτισμός του Odyssey και η ομορφιά της Ελλάδας μας, το σβήνει το Origins Ο Κένταυρος Φόλος, που ήταν γιος του Σιληνού και κάποιας Νύμφης, προσκάλεσε κάποτε τον μέγιστο των Ελλήνων ηρώων, τον Ηρακλή, σε συμπόσιο, αλλά στο τέλος σκοτώθηκε έμμεσα κατά λάθος από τον καλεσμένο του Αssassin’s Creed Odyssey - Φόλος Μπορεί να μην ψήνεις καφέ στο Odyssey, αλλά κατάφερα τον Φόβο να πιεί νερό. Δίψαγε τόσο που ήπιε θαλασσινό. Μετά τον πήγα σε μιά πηγή στο βουνό και ήπιε τ'άντερά του Η θεά Δήμητρα! Πόσο δένει το άγαλμα με το φως και τον τόπο της Ελλαδας στο Odyssey! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα