Coscas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 19 minutes ago, Gorbatsof said: Το ξεκίνησα χθες το πρωί και πρέπει να έχω γράψει 15 ώρες.Τι παιχνιδαρα είναι αυτή ρε παιδιά; Να μην ξεχνάς να πατάς F3 και να βλέπεις in real time πιό μεγάλες λεπτομέρειες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Με πιστωτική άκυρο για αγορά ως Μπραζιλιέρος, θέλει paypal. Sniff sniff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GlyfadaTech Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 εγω απο κεκτιμενη ταχυτητα αγορασα το standart edition και τωρα αντιο προσφορα εστειλα και για refund απευθειας αλλα καμια απαντηση απο την epic εδω και 3 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros Delta Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Το παιχνίδι είναι υπερβολικά βαρύ. Στο ίδιο μηχάνημα που έπαιζε witcher 3 μια χαρά, αυτό ήταν slide show. Και να πεις ότι υπερέχει σημαντικά στα γραφικά... Είναι console port ? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Stavros Delta said: Το παιχνίδι είναι υπερβολικά βαρύ. Στο ίδιο μηχάνημα που έπαιζε witcher 3 μια χαρά, αυτό ήταν slide show. Και να πεις ότι υπερέχει σημαντικά στα γραφικά... Είναι console port ? Μάλλον δεν θα είδες καλά γραφικά γιατί σου πήγαινε καρέ καρέ και σε χαμηλή ανάλυση Τι μηχάνημα έχεις; (cpu, gpu, μνήμες) Ενα παιχνίδι που αναπαριστά σαν κανένα άλλο την Αρχαία Ελλάδα μας και γκρινιάζουμε; Εγώ ασχολούμαι με games από το 1992.Τέτοια γραφικά και τέτοια ιστορική ακρίβεια δεν έχω ξαναδεί. Δεν μου κάνει όρεξη να ασχοληθώ με άλλα games (Tomb Raider, Origins, Red dead 2). Αγγιξε την τελειότητα. Και να σκεφτείς, οι φωτό αυτές, είναι στα high details στα 1680x1050 (Χα χα! Nαί! Υπάρχει ακόμα monitor με τέτοια ανάλυση). Σκέψου δλδ τι γίνεται στα Ultra και 4k Εγώ το τρέχω με Ryzen 2600, 16 DDR4 3000MHz και την ταπεινή 1050 Ti (με πολύ παλιούς drivers) στα high details με μέσο όρο πάνω από 45 fps Μέχρι οι μικρές ρυτίδες και τα κόκκινα κουρασμένα μάτια της Μυρρίνης φαίνονται Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από Coscas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην έχει διαφορά με το w3, γιατί πράγματι και το w3, με mods απογειώνεται, αλλά είναι αρκετά καλύτερα τα γραφικά του, παντού. Μόνο και μόνο, το skybox που φαίνεται θαυμάσιο στο AC και πόσο επιπτωση έχει όμως στα fps. Καλύτερα γραφικά, που όμως ζητάει την διπλάσια ισχύ σε σχέση με το W3. Σίγουρα εφόσον οι μηχανές τους δεν είναι ίδιες δεν μπορείς να τα συγκρινεις 1:1,αλλά το AC είναι σαφώς ανώτερο. 4 hours ago, Stavros Delta said: Το παιχνίδι είναι υπερβολικά βαρύ. Στο ίδιο μηχάνημα που έπαιζε witcher 3 μια χαρά, αυτό ήταν slide show. Και να πεις ότι υπερέχει σημαντικά στα γραφικά... Είναι console port ? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Visehrad Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά. Το παιχνίδι το άρχισα πριν 2 ημέρες και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν το να αναπτύσσεις 2 abilities ταυτόχρονα είναι χασούρα για τον χαρακτήρα. Πχ μέχρι στιγμής έχω βάλει 2 abilities Points στο hunter kai 2 abilities points sto assassin. To warrior δεν με ενδιαφέρει οπότε θέλω να συνεχίσω με αυτά. Ή καλύτερα θα ήταν να ρίξω το βάρος σε ένα από τα 2 και να το φτάσω μέχρι τέρμα...Σαν αρνητικό μέχρι στιγμής βλέπω ότι όταν μπαίνεις σε άγνωστες πόλεις και έχει τα μικρά quests με ερωτηματικά είναι γενικά πολύ δύσκολο να βρείς πχ ένα σεντούκι και χάνεις πολύ χρόνο χωρίς αντίκρισμα γιατί παίρνεις ένα xp της τάξης του 200-300max. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Visehrad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 φαντάζομαι μέχρι στιγμής κάτω απο 20αρικο δεν παίζει έτσι; βλακεία μου αμέλησα να το πάρω στις εκπτώσεις, αντί αυτού πήρα το origins στα 4.99€ και ξεχάστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros Delta Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Χρειάστηκε να βάλω το παιχνίδι στα lowest settings για να έχω playable frame rate. Να πως δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sethiros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ έχοντας ενεργοποιημένες αρκετές ρυθμίσεις στο Reshade παίζω γύρω στα 45 fps (σε Ultra με medium clouds) και είναι playable κανονικότατα. Όπως και στο Witcher 3 και σε άλλα παιχνίδια πραγματικά το Reshade μεταμορφώνει τα γραφικά προς το καλύτερο και με μπόλικη παραμετροποίηση για να το φέρει κάποιος στα δικά του γούστα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Sethiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 06/01/2020 at 11:37, Stavros Delta said: Χρειάστηκε να βάλω το παιχνίδι στα lowest settings για να έχω playable frame rate. Να πως δείχνει. Δεν μας λες με τι το τρέχεις Να έχεις τα volumetric clouds medium ή και low Πάντως να ξέρεις ότι αξίζει ακόμα και να αναβαθμίσεις για να χαρεις τα γραφικά. Εγω έτσι έκανα και δεν το μετάνοιωσα. Και ψήνομαι και γιά μιά 1650 super για να το τρέχω στα ultra Και συνεχίζω με πράγματα που έμαθα Το ξέρατε ότι το πλοίο σας που λέγεται Αδράστεια είναι η Νέμεσις; ( η θεία Δίκη δλδ) Δεν το ήξερα ότι λέγεται κι' έτσι Οτι ο Σίσυφος, o ιδρυτής της Κορίνθου (που παλιά λεγόταν Εφύρα), αναπαρίσταται όπως ακριβώς και η ιστορία του; Να έχει στους ώμους έναν βράχο που τον ανεβοκατεβάζει γιά πάντα; Οπως και ο Κρόνος που τρώει τα παιδιά του Ο Προμηθέας σε άλλα αγάλματα εκτός από εκείνο το εντυπωσιακό in game που ο αετός του τρώει το συκώτι. Eδώ κρατάει την φωτιά Οτι υπάρχουν απομεινάρια της Αργούς στην Κορινθία; Το συγκλονιστικό είναι ότι έμαθα πριν λίγο καιρό ότι η Αργώ είχε προσαράξει στο Ηραίο Περαχώρας Λουτρακίου. Δυστυχώς, αν και υπάρχει η Λίμνη της Βουλιαγμένης στο Ηραίο δίπλα, δεν αναπαρίσταται το Ηραίον το ίδιο στο game (όπως και ο Ναός της Αφαίας στην Αίγινα), αλλά είναι συναρπαστικό να βλέπεις την Αργώ εκεί κοντά. Στην Κορινθία δλδ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πόσες φορές θα γράψω (και θα υποκλιθώ) ότι οι δημιουργοί του Assassin's Creed Odyssey έχουν κάνει απίστευτη ιστορική αναπαράσταση της Αρχαίας Ελλάδας. Οχι μόνο στην Αθήνα όπως πολλοί πιστεύουν αλλά και σε όλη την Ελλάδα Απειρα ακριβή ιστορικά στοιχεία που σε "ιστορικές" ταινίες του Χόλλυγουντ (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) δεν τα βρίσκεις. Ακόμα και σε ιστορικά sites Εγραψα στο προηγούμενο πόστ, πράγματα που μαθαίνουμε και συνεχίζω. Και λυπάμαι που εμείς οι Ελληνες δεν σταθήκαμε σε αυτά μπας και μάθουμε Ιστορία, αφού μάλλον στο σχολείο δεν την μαθαίναμε σωστά και δημιουργικά (μην πω γιά τις νεώτερες γενιές και τους εκπαιδευτικούς, γιατί εκεί έχει ξεφύγει το πράγμα) Εβλεπα τις προάλλες ένα ντοκυμανταίρ με ψηφιακή αναπαράσταση μιάς από τις πρώτες εξελιγμένες πόλεις της πολύ Αρχαίας Ελλάδας (2800 π.Χ) που βυθίστηκε και έγινε υπόγεια πόλη. Αποτελείτο από διώροφα κτίρια Μινωϊκής και Μυκηναϊκής τεχνοτροπίας (κάτι δλδ σαν το Ακρωτήρι της Σαντορίνης με τα πολυώροφα κτίρια). Είναι το Παυλοπέτρι δίπλα στην Ελαφόνησο! Πάω λοιπόν στον χάρτη του Odyssey να το τσεκάρω. Δεν βλέπω κάτω από την ανατολική χερσονησο της Λακωνίας που είναι η Ελαφόνησος κανένα νησί. Το βλέπω στην δυτική χερσόνησο. Πάω και βρίσκω σωστά το Ταίναρον και ένα νησί. Λέω...έκαναν λάθος. Εβαλαν την Ελαφόνησο δυτικά. Παίρνω την βάρκα και πάω ανατολικά. Ε...εκεί έπαθα πλάκα. Βρίσκω την υπόγεια πόλη του Παυλοπετρίου και μάλιστα με την ίδια διάταξη και τεχνοτροπία που είχε η ψηφιακή αναπαράσταση των αρχαιολόγων που μετέδωσε το BBC το 2011 Η πόλη κάτω από τα κύματα-Παυλοπέτρι -Ελαφόνησος Και οι εικόνες μέσα από το "game" (σε εισαγωγικά το game γιατί γιά μένα δεν είναι game αλλά πηγή γνώσεων. Ειδικά γιά όποιον θέλει να λέγεται Ελληνας) Γιά άλλη μιά φορά "σηκώνω τα χέρια"και υποκλίνομαι στους δημιουργούς και τους ιστορικούς συμβούλους τους, ευχαριστώντας τους (και ας έχει κάποιες ανακρίβειες και υπερβολές το όλο concept, θυσία στο "gameplay") Και να σκεφτείτε ότι ήθελα να βάλω την 1η τριήρη του Αμεινοκλή (ο 1ος που κατασκεύασε την τριήρη το 704 π.Χ), τα αγάλματα των δίδυμων Διόσκουρων (Κάστορα και Πολυδεύκη) στην Σπάρτη, τον Κένταυρο Φόλο που σκότωσε ο Ηρακλής και άλλα που εχω ήδη βρει αλλά και πολλά που θα ξαναβρώ ψάχνοντας όλα τα ιστορικά σημεία του "παιχνιδιού" Assassin's Creed Odyssey - Παυλοπέτρι Assassin's Creed Odyssey - Ελαφόνησος Δεξιά στην εικόνα και κάτω από τη θάλασσα, είναι η υπόγεια πόλη του Παυλοπετρίου Το μνημείο που έστησαν οι Ελληνες μετά την μάχη των Θερμοπυλών και που δεν διασώζεται σήμερα Assassin's Creed Odyssey - Πέτρινος Λέων Θερμοπυλών Ο Τύμβος των Μαραθωνομάχων στον Μαραθώνα. Βλέπει κανείς και απομεινάρια Περσικών πλοίων Οταν το πρωτοαντίκρυσα, έπαθα αυτό που έπαθε ο skywalker333 με την Χαλκιδική. Σχεδόν έκλαψα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από Coscas 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Φιλε ευχαριστω πολυ για το ποστ σου και για την πολυτιμη πληροφορια που μας εδωσες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά κανένα overkill build για warrior ξέρει κάνεις να προτείνει ; Γενικά τα legendary sets αξίζουν, στα epic τι πρέπει να προσέχω και να κρατάω για warrior build. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 @Coscas τα προσφατα βιβλια για την αρχαια ελληνικη μυθολογια του Stephen Fry, τα εχεις διαβασει; μεγαλος φιλελληνας και λατρης του αρχαιου ελληνικου πολιτισμου. ετοιμαζει και το τριτο του βιβλιο, νομιζω εχουν βγει και σε audio. Spoiler 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα